FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Drugovi "fukare"
,hoce li biti osposobljena ta nova tribina do prvog kola??

Pa tribina je uradjena da se na njoj moze bit, al prilaz nije, pocela se radit platforma sa koje ce se ulazit na tribinu, pa zavisi ako se oni iz tehnograda smiliju da posalju jos radnika da pomognu onoj cetvorici sto dolaze svaki dan mozda se i mogne uc na tribinu-A- je napisao/la:Drugovi "fukare",hoce li biti osposobljena ta nova tribina do prvog kola??

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Nemoj im odgovarat, nek im jave oni njihovi seljaci iz Kalesije i slično. Ne znam zašto te to zanima kada ionako nećete dobiti tu tribinu nego sektor D koji je pripremljen i ograđen za gostujuće navijače, ne vidim zašto bi neko zbog sarajlijca nosio ogradu na drugu tribinu i ponovo je montiraoclassic je napisao/la:Pa tribina je uradjena da se na njoj moze bit, al prilaz nije, pocela se radit platforma sa koje ce se ulazit na tribinu, pa zavisi ako se oni iz tehnograda smiliju da posalju jos radnika da pomognu onoj cetvorici sto dolaze svaki dan mozda se i mogne uc na tribinu-A- je napisao/la:Drugovi "fukare",hoce li biti osposobljena ta nova tribina do prvog kola??

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Re:
Po MOM mišljenju dosta je bolji od AmeraMandrake je napisao/la:E hvala na info majstoreHeller je napisao/la:Za naše lige odličanValjda će ga rođak Amer malo nagovorit
Pozdrav Slobodi i pošamarajte malo tu upravu vašu, koliko ovih talenata izbacite godišnje, mogli ste biti bosanski Ajax dosad, samo da imate prave ljude u klubu

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Vozdra crno crvena braco iz Tuzle. Nadam se da cete se izvuci, da nije bas sve toliko crno.
Imam jedno pitanje ako mi moze neko da odgovori. Gdje vam je sad onaj Huseinovic sto je bio otisao u Werder? Ja sam mislio da ce od njega biti veliki igrac, za PL B i H on to jeste svakako bio.
Imam jedno pitanje ako mi moze neko da odgovori. Gdje vam je sad onaj Huseinovic sto je bio otisao u Werder? Ja sam mislio da ce od njega biti veliki igrac, za PL B i H on to jeste svakako bio.
Trenutno nigdje, zadnjih pola godine "klosari po tuzli"EnesBesic je napisao/la:Vozdra crno crvena braco iz Tuzle. Nadam se da cete se izvuci, da nije bas sve toliko crno.

Evo nase dvojice talenata sa Dijamantom.
Jusufovic i Music

Sta ti je bolanVolimTz je napisao/la:Nemoj im odgovarat, nek im jave oni njihovi seljaci iz Kalesije i slično. Ne znam zašto te to zanima kada ionako nećete dobiti tu tribinu nego sektor D koji je pripremljen i ograđen za gostujuće navijače, ne vidim zašto bi neko zbog sarajlijca nosio ogradu na drugu tribinu i ponovo je montiraoclassic je napisao/la:Pa tribina je uradjena da se na njoj moze bit, al prilaz nije, pocela se radit platforma sa koje ce se ulazit na tribinu, pa zavisi ako se oni iz tehnograda smiliju da posalju jos radnika da pomognu onoj cetvorici sto dolaze svaki dan mozda se i mogne uc na tribinu-A- je napisao/la:Drugovi "fukare",hoce li biti osposobljena ta nova tribina do prvog kola??
. A po zakonu nemorate dobiti više od 5% tribine, kao što je zadnji put bilo uprava će vam ograničiti ta mjesta, kako ne bi došlo do incidenata.

Fino pitam,ne zbog nas i gdje cemo biti,nego radi komfora na stadionu. Da i vi napokon mozete primiti goste onako kako dolikuje . A to koje gradjanin,ko je seljak...ko je ciji...i jos niz nekih frustracija koje si izrekao kroz ovaj post..to sotavi za negdje drugdje.
Ako ne mozes normalno komunicirati,kao sto ti je ovaj drug normalno odgovorio na normano pitanje,i ne odgovaraj nista.
Opusteno

Prckoclassic je napisao/la:
Evo nase dvojice talenata sa Dijamantom.
Jusufovic i Music

@-A-
Mislio sam da te to interesuje pošto se u prvom kolu sastaju Sloboda Tuzla i sarajevo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ah što se tiče ovih momaka ,samo da ne završe kao oni svi naši najbolji igrači jer moje je mišljenje zaigrati za prvi tim ,dokazati se i onda via dalje,ali sretno im od mene.
Nego znate li šta o tome čujem da Borogovac i Bekić idu u Sarajevo.Neće valjati bogami.
Nego znate li šta o tome čujem da Borogovac i Bekić idu u Sarajevo.Neće valjati bogami.
- slani grad
- Kontakt:
nece....a i kad se zavrsi sjever vi cete ko fina gradska raja na kaljugu istoka-A- je napisao/la:Drugovi "fukare",hoce li biti osposobljena ta nova tribina do prvog kola??

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
bekic ima ponude sarajeva i zrinjskog... ali postoji i opcija da se vrati u slobodu..deset je napisao/la:Ah što se tiče ovih momaka ,samo da ne završe kao oni svi naši najbolji igrači jer moje je mišljenje zaigrati za prvi tim ,dokazati se i onda via dalje,ali sretno im od mene.
Ništa od ovog, ostaje u Krajišniku.gollum je napisao/la:Više bi para dobio u Krajišniku, al eto, valjda je ovo pokušaj da se probije na "premijerligašku scenu". Nije loš Albert, proći će on tu probu, samo je pitanje hoće li imati s kim igrati.NeRi_K je napisao/la:Dolazi vam Alber Račić na probu kad se Mešan vrati iz Bihaćaradi se o igracu Krajisnika, a prije Krajisnika igrao je u Sloveniji i branio boje Krajine iz Cazina. Koliko ja pratim Prvu ligu FBiH mogu reci da je zasigurno jedan od najboljih veznih igraca u ligi i uz dobre pripreme sigurno ce biti od velike pomoci Slobodi. Trebao je doci u Jedinstvo iz Bihaca, ali se to nazalost nece dogoditi zbog stvari koje nemaju veze sa nogometom.
Sreća za Slobodu što su se Slavija i Travnik skoro pomirili sa ispadanjem, inače...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Mog'o bi vam Smigalovic doci.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Suuper vijest!.Samo vjerujem u našu djecu.Šta će gore ako neće igrati,a iz Slobode će prije otići negdje vani sigurno.
Izgleda da i ovo u vezi Beke i Borgija nije istina .Ja vjerujem u Vojvodu i on najbolje zna koliko naša djeca vrijede.
Pomozimo ih u tome kako možemo i umijemo svi zajedno.
Izgleda da i ovo u vezi Beke i Borgija nije istina .Ja vjerujem u Vojvodu i on najbolje zna koliko naša djeca vrijede.
Pomozimo ih u tome kako možemo i umijemo svi zajedno.
-----------------------Mujkic---------------------------
--Nikolic-- --Joguncic-- --Salihovic-- --Borogovac--
------------------------Jahic-----------------------------
--Jaganjac--------------------------------Almir Bekic--
----------------------Okanovic---------------------------
-----------J. Mesanovic-- --Smigalovic----------------
Evo nek bude ovo prvih 11. i niko sretniji od mene, sve nasa djeca
(Mujka je nas
)
--Nikolic-- --Joguncic-- --Salihovic-- --Borogovac--
------------------------Jahic-----------------------------
--Jaganjac--------------------------------Almir Bekic--
----------------------Okanovic---------------------------
-----------J. Mesanovic-- --Smigalovic----------------
Evo nek bude ovo prvih 11. i niko sretniji od mene, sve nasa djeca

-
- Kontakt:
Pametan potez Amere
Pravi si Tuzlak i znao sam da nas navijace neces iznevjeriti 

3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Evo i mene nakon duzeg vremena, kako je ova pauzaa nesto slabo ulazim na ovaj forum, nego cujem Almir Bekic ce bit nas igrac i da ce se prikljucit pripremama samo zbog Darka Vojvodica, ako je tako onda super.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.