FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Heller
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Heller » 15 jan 2012, 17:50

Za naše lige odličan ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 15 jan 2012, 22:35

Heller je napisao/la:Za naše lige odličan ;)
E hvala na info majstore ;) Valjda će ga rođak Amer malo nagovorit :D Pozdrav Slobodi i pošamarajte malo tu upravu vašu, koliko ovih talenata izbacite godišnje, mogli ste biti bosanski Ajax dosad, samo da imate prave ljude u klubu :D

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 16 jan 2012, 00:27

Drugovi "fukare" :mrgreen: ,hoce li biti osposobljena ta nova tribina do prvog kola??

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 16 jan 2012, 01:16

-A- je napisao/la:Drugovi "fukare" :mrgreen: ,hoce li biti osposobljena ta nova tribina do prvog kola??
Pa tribina je uradjena da se na njoj moze bit, al prilaz nije, pocela se radit platforma sa koje ce se ulazit na tribinu, pa zavisi ako se oni iz tehnograda smiliju da posalju jos radnika da pomognu onoj cetvorici sto dolaze svaki dan mozda se i mogne uc na tribinu :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 jan 2012, 16:19

classic je napisao/la:
-A- je napisao/la:Drugovi "fukare" :mrgreen: ,hoce li biti osposobljena ta nova tribina do prvog kola??
Pa tribina je uradjena da se na njoj moze bit, al prilaz nije, pocela se radit platforma sa koje ce se ulazit na tribinu, pa zavisi ako se oni iz tehnograda smiliju da posalju jos radnika da pomognu onoj cetvorici sto dolaze svaki dan mozda se i mogne uc na tribinu :D
Nemoj im odgovarat, nek im jave oni njihovi seljaci iz Kalesije i slično. Ne znam zašto te to zanima kada ionako nećete dobiti tu tribinu nego sektor D koji je pripremljen i ograđen za gostujuće navijače, ne vidim zašto bi neko zbog sarajlijca nosio ogradu na drugu tribinu i ponovo je montirao :lol: . A po zakonu nemorate dobiti više od 5% tribine, kao što je zadnji put bilo uprava će vam ograničiti ta mjesta, kako ne bi došlo do incidenata.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Heller
Kontakt:

Re:

Post Postao/la Heller » 16 jan 2012, 16:25

Mandrake je napisao/la:
Heller je napisao/la:Za naše lige odličan ;)
E hvala na info majstore ;) Valjda će ga rođak Amer malo nagovorit :D Pozdrav Slobodi i pošamarajte malo tu upravu vašu, koliko ovih talenata izbacite godišnje, mogli ste biti bosanski Ajax dosad, samo da imate prave ljude u klubu :D
Po MOM mišljenju dosta je bolji od Amera ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

EnesBesic
Kontakt:

Post Postao/la EnesBesic » 16 jan 2012, 17:21

Vozdra crno crvena braco iz Tuzle. Nadam se da cete se izvuci, da nije bas sve toliko crno.
Imam jedno pitanje ako mi moze neko da odgovori. Gdje vam je sad onaj Huseinovic sto je bio otisao u Werder? Ja sam mislio da ce od njega biti veliki igrac, za PL B i H on to jeste svakako bio.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 16 jan 2012, 17:33

EnesBesic je napisao/la:Vozdra crno crvena braco iz Tuzle. Nadam se da cete se izvuci, da nije bas sve toliko crno.
Imam jedno pitanje ako mi moze neko da odgovori. Gdje vam je sad onaj Huseinovic sto je bio otisao u Werder? Ja sam mislio da ce od njega biti veliki igrac, za PL B i H on to jeste svakako bio.
Trenutno nigdje, zadnjih pola godine "klosari po tuzli"

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 16 jan 2012, 17:35

slika

Evo nase dvojice talenata sa Dijamantom.
Jusufovic i Music ;)

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 16 jan 2012, 18:02

VolimTz je napisao/la:
classic je napisao/la:
Nemoj im odgovarat, nek im jave oni njihovi seljaci iz Kalesije i slično. Ne znam zašto te to zanima kada ionako nećete dobiti tu tribinu nego sektor D koji je pripremljen i ograđen za gostujuće navijače, ne vidim zašto bi neko zbog sarajlijca nosio ogradu na drugu tribinu i ponovo je montirao :lol: . A po zakonu nemorate dobiti više od 5% tribine, kao što je zadnji put bilo uprava će vam ograničiti ta mjesta, kako ne bi došlo do incidenata.
Sta ti je bolan :shock: :o
Fino pitam,ne zbog nas i gdje cemo biti,nego radi komfora na stadionu. Da i vi napokon mozete primiti goste onako kako dolikuje . A to koje gradjanin,ko je seljak...ko je ciji...i jos niz nekih frustracija koje si izrekao kroz ovaj post..to sotavi za negdje drugdje.

Ako ne mozes normalno komunicirati,kao sto ti je ovaj drug normalno odgovorio na normano pitanje,i ne odgovaraj nista.
Opusteno ;)

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 jan 2012, 19:16

classic je napisao/la:slika

Evo nase dvojice talenata sa Dijamantom.
Jusufovic i Music ;)
Prcko :mrgreen: , poznajem ga lično. Gledao sam ga mnogo puta kako igra, ipak ne bih mogao ocjeniti pošto nisam neki poznavalac "materije" samog fudbala. Jebga igrao je najbolje u komšiluku :lol: . Također je jak i Reno sa Šićkog (trenira takođe u Slobodi ova generacija možda neki znaju ko je).

@-A-
Mislio sam da te to interesuje pošto se u prvom kolu sastaju Sloboda Tuzla i sarajevo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 16 jan 2012, 21:40

Ah što se tiče ovih momaka ,samo da ne završe kao oni svi naši najbolji igrači jer moje je mišljenje zaigrati za prvi tim ,dokazati se i onda via dalje,ali sretno im od mene.
Nego znate li šta o tome čujem da Borogovac i Bekić idu u Sarajevo.Neće valjati bogami.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 16 jan 2012, 22:06

nece....a i kad se zavrsi sjever vi cete ko fina gradska raja na kaljugu istoka :mrgreen: :mrgreen: ....moze vas tu stat bar 2000 a i preglednost je odlicna..vidjet ces :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 16 jan 2012, 23:28

deset je napisao/la:Ah što se tiče ovih momaka ,samo da ne završe kao oni svi naši najbolji igrači jer moje je mišljenje zaigrati za prvi tim ,dokazati se i onda via dalje,ali sretno im od mene.
Nego znate li šta o tome čujem da Borogovac i Bekić idu u Sarajevo.Neće valjati bogami.
bekic ima ponude sarajeva i zrinjskog... ali postoji i opcija da se vrati u slobodu..

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 17 jan 2012, 12:00

gollum je napisao/la:
NeRi_K je napisao/la:Dolazi vam Alber Račić na probu kad se Mešan vrati iz Bihaća :D radi se o igracu Krajisnika, a prije Krajisnika igrao je u Sloveniji i branio boje Krajine iz Cazina. Koliko ja pratim Prvu ligu FBiH mogu reci da je zasigurno jedan od najboljih veznih igraca u ligi i uz dobre pripreme sigurno ce biti od velike pomoci Slobodi. Trebao je doci u Jedinstvo iz Bihaca, ali se to nazalost nece dogoditi zbog stvari koje nemaju veze sa nogometom.
Više bi para dobio u Krajišniku, al eto, valjda je ovo pokušaj da se probije na "premijerligašku scenu". Nije loš Albert, proći će on tu probu, samo je pitanje hoće li imati s kim igrati. :roll: Sreća za Slobodu što su se Slavija i Travnik skoro pomirili sa ispadanjem, inače...
Ništa od ovog, ostaje u Krajišniku.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 17 jan 2012, 12:05

Mog'o bi vam Smigalovic doci.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 17 jan 2012, 12:27

Suuper vijest!.Samo vjerujem u našu djecu.Šta će gore ako neće igrati,a iz Slobode će prije otići negdje vani sigurno.
Izgleda da i ovo u vezi Beke i Borgija nije istina .Ja vjerujem u Vojvodu i on najbolje zna koliko naša djeca vrijede.
Pomozimo ih u tome kako možemo i umijemo svi zajedno.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 17 jan 2012, 12:49

-----------------------Mujkic---------------------------

--Nikolic-- --Joguncic-- --Salihovic-- --Borogovac--

------------------------Jahic-----------------------------

--Jaganjac--------------------------------Almir Bekic--

----------------------Okanovic---------------------------

-----------J. Mesanovic-- --Smigalovic----------------

Evo nek bude ovo prvih 11. i niko sretniji od mene, sve nasa djeca ;) (Mujka je nas :D )

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 17 jan 2012, 18:39

Pametan potez Amere ;) Pravi si Tuzlak i znao sam da nas navijace neces iznevjeriti ;)
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 jan 2012, 19:33

Evo i mene nakon duzeg vremena, kako je ova pauzaa nesto slabo ulazim na ovaj forum, nego cujem Almir Bekic ce bit nas igrac i da ce se prikljucit pripremama samo zbog Darka Vojvodica, ako je tako onda super.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.