Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Bertrand
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bertrand » 17 jan 2012, 18:47

Saurman je napisao/la:Loši rezultati Liverpoola su natjerali Adidas da se povuče. :mrgreen:

@Henderson - Liverpol je već našao novog proizvođača opreme, a to je američka kompanija Warrior Sports. Redsi će za narednih šest sezona od američkog proizvođača inkasirati 25 miliona funti.

Ne 25 mil po sezoni.
:lol: :lol:

Ljubomorna zlatna kanto, da, 25 miliona funti po sezoni!

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... books.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa to čak i Daily Fail zna. :lol:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jan 2012, 18:49

Bertrand je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Loši rezultati Liverpoola su natjerali Adidas da se povuče. :mrgreen:

@Henderson - Liverpol je već našao novog proizvođača opreme, a to je američka kompanija Warrior Sports. Redsi će za narednih šest sezona od američkog proizvođača inkasirati 25 miliona funti.

Ne 25 mil po sezoni.
:lol: :lol:

Ljubomorna zlatna kanto, da, 25 miliona funti po sezoni!

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... books.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa to čak i Daily Fail zna. :lol:

Ne radi se o cijeni nego o tome da je Adidasu prekipilo vaše igranje po Europa ligi. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 17 jan 2012, 18:52

Saurman je napisao/la: Ne radi se o cijeni nego o tome da je Adidasu prekipilo vaše igranje po Europa ligi. :mrgreen:
To jeste najvjerovatnije istina ali Liverpool ovdje bolje prolazi, vjeruj mi. Adidas gubi četvrtog najvećeg kluba po prodaji dresova u svijetu, a Liverpool dobija duplo veći novac godišnje. Procjeni sam. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 jan 2012, 18:52

E pa jadni oni,pa se morali zadovoljiti duplo vecim ugovorom.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 17 jan 2012, 18:54

Raul_64 je napisao/la:E pa jadni oni,pa se morali zadovoljiti duplo vecim ugovorom.
Slaba nam je to utjeha :P
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jan 2012, 19:00

Bertrand je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Ne radi se o cijeni nego o tome da je Adidasu prekipilo vaše igranje po Europa ligi. :mrgreen:
To jeste najvjerovatnije istina ali Liverpool ovdje bolje prolazi, vjeruj mi. Adidas gubi četvrtog najvećeg kluba po prodaji dresova u svijetu, a Liverpool dobija duplo veći novac godišnje. Procjeni sam. ;)
Adidasu nije problem naći drugi klub jer su brend i samim tim kvalitet što se ne može reći za Warrior Sports.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 17 jan 2012, 19:03

Saurman je napisao/la:
Shanks je napisao/la:@Zlatna kanta 2011
Shanks je napisao/la:Adidas uopce nije raskinuo ugovor sa Liverpoolom.Taj ugovor je isticao na kraju ove sezone, a celnici Liverpoola su odlucili da potpisu sa ovim Warriorom.Pametna odluka, s obzirom na to da je to najveci ugovor te vrste u historiji fudbala.

Kako mediji u regionu pate od senzacionalizma, to je zabrinjavajuce :lol:
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/liv ... zora/72492" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
Iako neznam tacno finansijske detalje ugovora,al sudeci po zvanicnim,a i ostalim pricama puno je povoljniji(cak jedan od najboljih u fudbalu) po nas.
Vodeci se logikom klub je izabrao finansijski bolji ugovor tako da se nemoze reci da nas je Adidas "sutnuo".
Izvor koji si i sam naveo potvrduje(u nastavku teksta) da je ugovor sa Warriorsima povoljniji po Liverpool.
što je dvostruko više od ugovora sa Adidasom.

Dal je bolje klubu gledati vlastiti interes nego li Adidasov dzep koji bi im klub popunio prodajom svojih dresova :?:
;)
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 17 jan 2012, 19:13, ukupno mijenjano 2 puta.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 17 jan 2012, 19:06

Saurman je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:
Adidasu nije problem naći drugi klub jer su brend i samim tim kvalitet što se ne može reći za Warrior Sports.
bilo kako bilo Liverpool ce dobivati 25M a ti pricaj ovdje o nekim raskidanjima
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 17 jan 2012, 19:24

Liverpool ce prodati isto dresova bez obzira bio mu sponzor adidas ili warrior sport samo je razlika o onih 12-13mil koje ce Liverpool dobiti nakon potpisivanja za Warrior
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 17 jan 2012, 19:56

slika

Ovaj Carroll razvaljuje :lol: :lol: ..

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 jan 2012, 19:57

Henderson je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:ko je sad Warriors sport, wtf?
Američka kompanija koja se pokušava putem Liverpool uključiti u trku sa Adidasom i Nikeom u svijet fudbala. Inače, prije su se samo držali hokeja, američkog fudbala, ali sada pokušavaju ući u sve razine sporta.
Naravno, samom činjenicom da su amerikanci postali vlasnici Liverpoola polahko počinju dolaziti i finansije o kojima je Liverpool prije mogao samo sanjati. Sada Liverpool ima samo 13 sponzora a ugovori koje Liverpool potpiše su sve bogatiji od bogatijih. Npr. Liverpool od Satandarda ima 20 miliona funti godišnje ( ugovor potpisan za 5 godina ) samo za natpis preko dresa, dok će ugovor sa Warriorsima ( koji će izrađivati dresove i kompletnu opremu ) biti težak 25 miliona funti po sezoni ( ugovor je potpisan na 6 godina ).
FSG ( vlasnik Liverpoola ) je američka korporacija sastavljena od 13 članova, tako da svaki član dovodi svog sponzora, odnosno svaki član odbora sponzorira putem svoje firme Liverpool. Vlansici su samo dvije ekipe u svijetu Boston reed soxa i Liverpoola i ulažu samo u njih. Treba napomenuti da je samo Henry ( koji trenutno upravlja odborom ) težak oko 7 milijadi američkih dolara.
kako god, ako budu ovakvi dresovi, nije steta sto ste napustili adidsa, zaista su lijepi, a jel to tek od iduce sezone?

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 17 jan 2012, 20:01

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Henderson je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:ko je sad Warriors sport, wtf?
Američka kompanija koja se pokušava putem Liverpool uključiti u trku sa Adidasom i Nikeom u svijet fudbala. Inače, prije su se samo držali hokeja, američkog fudbala, ali sada pokušavaju ući u sve razine sporta.
Naravno, samom činjenicom da su amerikanci postali vlasnici Liverpoola polahko počinju dolaziti i finansije o kojima je Liverpool prije mogao samo sanjati. Sada Liverpool ima samo 13 sponzora a ugovori koje Liverpool potpiše su sve bogatiji od bogatijih. Npr. Liverpool od Satandarda ima 20 miliona funti godišnje ( ugovor potpisan za 5 godina ) samo za natpis preko dresa, dok će ugovor sa Warriorsima ( koji će izrađivati dresove i kompletnu opremu ) biti težak 25 miliona funti po sezoni ( ugovor je potpisan na 6 godina ).
FSG ( vlasnik Liverpoola ) je američka korporacija sastavljena od 13 članova, tako da svaki član dovodi svog sponzora, odnosno svaki član odbora sponzorira putem svoje firme Liverpool. Vlansici su samo dvije ekipe u svijetu Boston reed soxa i Liverpoola i ulažu samo u njih. Treba napomenuti da je samo Henry ( koji trenutno upravlja odborom ) težak oko 7 milijadi američkih dolara.
kako god, ako budu ovakvi dresovi, nije steta sto ste napustili adidsa, zaista su lijepi, a jel to tek od iduce sezone?
Jeste, tek od iduce sezone.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jan 2012, 20:05

QUARESMA 18<<< je napisao/la: kako god, ako budu ovakvi dresovi, nije steta sto ste napustili adidsa, zaista su lijepi, a jel to tek od iduce sezone?
Pa valjda jbmu. Nece u pola sezone mijenjati dresove. :D

Ovo me malo zainteresovalo pa sam "istrazio" koliko Bayern dobiva od ove renomirane firme.
The reigning Bundesliga champions have signed an eight-year extension to their current deal with Adidas, which expires at the end of the 2011/12 soccer season, taking them through to 2020.

German newspaper Frankfurter Allgemeinen Zeitung reported that the deal is worth a total US$289 million, around US$36 million per season.
Sorry za off, samo sam se nadovezao. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 jan 2012, 20:10

Narin je napisao/la:slika

Ovaj Carroll razvaljuje :lol: :lol: ..
panju on je centarfor i očekuješ od njega da ubacuje centaršuteve?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 jan 2012, 20:11

geronimo je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la: kako god, ako budu ovakvi dresovi, nije steta sto ste napustili adidsa, zaista su lijepi, a jel to tek od iduce sezone?
Pa valjda jbmu. Nece u pola sezone mijenjati dresove. :D

Ovo me malo zainteresovalo pa sam "istrazio" koliko Bayern dobiva od ove renomirane firme.
The reigning Bundesliga champions have signed an eight-year extension to their current deal with Adidas, which expires at the end of the 2011/12 soccer season, taking them through to 2020.

German newspaper Frankfurter Allgemeinen Zeitung reported that the deal is worth a total US$289 million, around US$36 million per season.
Sorry za off, samo sam se nadovezao. 8-)
36,000,000.00 EUR = 29,896,200.00 GBP.
Čestitam, vi ste jedini klub koji će imati više para od Liverpoola u ovom segmentu, ali vi imate nešto zajedničko sa Adidasom. Oboje ste Njemački brend, a Liverpool to nije ;)
Dakle Liverpool će imati 25,000,000.00 GBP = 30,104,160.39 EUR na raspolaganju po sezoni.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 jan 2012, 20:15

@geronimo:

36 000 000 US Dollar = 23 496 012.0 British Pound

A navodno, mi ćemo imati 25m funti :D

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 17 jan 2012, 20:17

Shanks je napisao/la:Adidas uopce nije raskinuo ugovor sa Liverpoolom.Taj ugovor je isticao na kraju ove sezone, a celnici Liverpoola su odlucili da potpisu sa ovim Warriorom.Pametna odluka, s obzirom na to da je to najveci ugovor te vrste u historiji fudbala.
Po stoti put cu ovo da citiram :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 17 jan 2012, 20:22

Carlo - ne ocekujem ja od njega nista,nisu ga ni trebali stavljati kad je CF,mozda je to namjerno da ga sto vise ocrne (al ipak je imao 7 crossesa,a ni jedan iskoristen),jedini on ima 0 na toj listi,kako god,kad sam rekao ovaj carroll razvaljuje mislio sam opcenito,po meni on nije klasa za liverpool (mozete ga vi branite koliko hocete)..Jedino u cemu je dobar je skok igra po meni..
Tvoj post bi bio normalan i bez to panju .

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jan 2012, 20:43

Narin je napisao/la:Carlo - ne ocekujem ja od njega nista,nisu ga ni trebali stavljati kad je CF,mozda je to namjerno da ga sto vise ocrne (al ipak je imao 7 crossesa,a ni jedan iskoristen),jedini on ima 0 na toj listi,kako god,kad sam rekao ovaj carroll razvaljuje mislio sam opcenito,po meni on nije klasa za liverpool (mozete ga vi branite koliko hocete)..Jedino u cemu je dobar je skok igra po meni..
nije panj ruzna rijec... meni je bas draga
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 jan 2012, 20:44

Narin je napisao/la:Carlo - ne ocekujem ja od njega nista,nisu ga ni trebali stavljati kad je CF,mozda je to namjerno da ga sto vise ocrne (al ipak je imao 7 crossesa,a ni jedan iskoristen),jedini on ima 0 na toj listi,kako god,kad sam rekao ovaj carroll razvaljuje mislio sam opcenito,po meni on nije klasa za liverpool (mozete ga vi branite koliko hocete)..Jedino u cemu je dobar je skok igra po meni..
"carroll razvaljuje :lol: :lol: " i uz to si postavio statistku centaršuteva ove sezone i tu je Carroll, da li bi ti pomislio na cijelokupni učinak?
istina da je preloš ove sezone. da li je klasa za Liverpool ili nije to još nije razjašnjeno, u zadnje vrijeme nije baš da ima sreće. vidjećemo kakav će biti do kraja sezone.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.