MARCELO je napisao/la:
Stvarno je dosadan s ovim.Nisam vidio gotovo nijedan njegov post na ovoj temi da je vezan za "njegovu" Valenciu.
To ono,da se pokaze da i neki
neutralni navijaci realno i
apsolutno objektivno smatraju da je Barca bolja

Pa svakoj iole zreloj osobi koja je jednom igrala fudbal jasno je da je Barcelona doktorirala fudbal.
Ja kao fan Valencije ne pratim samo taj klub nego pratim jos mnogo njih.
Barcelonu je grijeh ne gledati u ovakvom izdanju i ne uzivati u njihovim igrama jer ovakav fudbal ce se prepricavati i privilegija ga je gledati.
To sto maloumni djecaci ne vide dalje od svog nosa i stvari gledaju na onaj pubertetski nacin to je njihov problem.
Ja nikada nisam bio niti cu biti navijac Barcelone ali ovaj tim se treba postovati i dizati u nebesa jer to i zasluzuju.
Kada kazes da manje pisem o svome klubu nego li recimo o Madridu ili Barceloni to je za ocekivati.
Malo ko komentarise Valenciju i nesto napise dok je svaka druga rasprava kada pomenes fudbal upravo povezana sa ova dva kluba.
Istina je da je Real meni odvjeka najmrzi klub ali ne zaostaje ni Barcelona mnogo za njima , tacnije nisu mi ljubimci.
Da Real igra ovakav fubal iste stvari bi govorio za njih kao i za bilo koji drugi klub.
No neke stvari pojedincima covjek i ne treba objasnjavati , on ocekuje da mu govorim notorne lazi da je Real bolji od Barcelone a to je upravo takva laz.
Svaki fan Reala zna da je Barcelona klub koji je u stanju nagazati i išutati Real dok je Real klub koji trenutno uz mnogo srece moze pobjediti Barcelonu

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.