La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Unknown Genius
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Unknown Genius » 16 jan 2012, 10:10

Bernabéu je napisao/la:Barçini "takozvani" igrači nastavljaju sa simuliranjem i sličnim stvarima koje se protive najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. Sinoćnji jedanaesterac nad Andresom je bio zaista komičan, ni u snu ne bih pretpostavio da će sudac ono tretirati kao faul. Nakon Busquetsa, Alvesa, Ville & Lea ovoj grupi se priključio i "magični" Andres.
Koji bot hahahaha... :lol: :lol: :lol:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 16 jan 2012, 10:43

Unknown Genius je napisao/la:
Bernabéu je napisao/la:Barçini "takozvani" igrači nastavljaju sa simuliranjem i sličnim stvarima koje se protive najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. Sinoćnji jedanaesterac nad Andresom je bio zaista komičan, ni u snu ne bih pretpostavio da će sudac ono tretirati kao faul. Nakon Busquetsa, Alvesa, Ville & Lea ovoj grupi se priključio i "magični" Andres.
Koji bot hahahaha... :lol: :lol: :lol:

Ovaj dio mu je awesome
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 jan 2012, 12:33

Kako je samo dobar bio sinoc Montero protiv Barcelone,pa igraci Barcelone mu nista nisu mogli.
Evo vidim sad da je 89-to godiste,na posudbi iz Vilareala,sta bi zutoj podmornici da onakvo krilo koje je bolje od svih njihovih trenutno posalju na posudbu.
Naravno,ako iskljucimo mogucnost da je ono sinoc bio samo bljesak :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 jan 2012, 13:25

Reuf je napisao/la:
Ja kao fan Valencije tvrdim da je Barcelona bila zakinuta u minimalno 3 utakmice ove sezone.Utakmica protiv Esanyola,Getafea i nerado priznajem ali utakmica protiv Valencije gdje nisu bili bolji ali su bili zakinuti.
:lol: :lol: :lol:

Zar ti nisi bio fan i Arsenala :P
Odma napiši navijam za Barcu ,šta se imaš kriti koji đavo ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 16 jan 2012, 13:41

@Reuf
- Makar priznaj da si etiketiran kao fan Barçe, tko prizna pola mu se prašta. :mrgreen:
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 16 jan 2012, 14:21

Bernabéu je napisao/la:Barçini "takozvani" igrači nastavljaju sa simuliranjem i sličnim stvarima koje se protive najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. Nakon Busquetsa, Alvesa, Ville & Lea ovoj grupi se priključio i "magični" Andres.
Navijas za klub gdje igraju Ronaldo i Di Maria i ti spominjes simuliranje ?
Jos Messija stavio medju divere a Pedra nije.

slika

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 jan 2012, 16:27

Tek sad vidjeh da je Idriss Kameni prešao u Malagu. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 16 jan 2012, 16:33

legenda reala je napisao/la:
Reuf je napisao/la:
Ja kao fan Valencije tvrdim da je Barcelona bila zakinuta u minimalno 3 utakmice ove sezone.Utakmica protiv Esanyola,Getafea i nerado priznajem ali utakmica protiv Valencije gdje nisu bili bolji ali su bili zakinuti.

Stvarno je dosadan s ovim.Nisam vidio gotovo nijedan njegov post na ovoj temi da je vezan za "njegovu" Valenciu.
To ono,da se pokaze da i neki neutralni navijaci realno i apsolutno objektivno smatraju da je Barca bolja :D :D :D :D :D :D
Sretno zmajevi!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 jan 2012, 18:35

Monolog je napisao/la:Tek sad vidjeh da je Idriss Kameni prešao u Malagu. :lol:
A i nek je vala. Ne može se reći da se nabranio u Espanyolu. :lol:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 jan 2012, 18:57

Jao Boze te Malage,tolike pare na raspolaganju a dovode Idrissa Kamenog :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 jan 2012, 22:12

Tesko da ce se Kameni nabraniti i u Malagi ,obzirom da im je na golu odlicni Willy Caballero. 8-)
Koliko sam upoznat ,u Espanyolu se zakacio sa Pochettinom .Ove sezone, ako se ne varam,nije branio ni u jednoj
utakmici La lige . Argentinac je uglavnom racunao na Cristian Alvareza ,kao prvog golmana te Kiko Casille kao drugog . Nisam siguran da je zasluzio takav tretman ,jer je u klubu vise od 6 god , Kameni je u svakom slucaju kvalitetan golman .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 jan 2012, 23:02

Dylan Dog je napisao/la:Kako je samo dobar bio sinoc Montero protiv Barcelone,pa igraci Barcelone mu nista nisu mogli.
Evo vidim sad da je 89-to godiste,na posudbi iz Vilareala,sta bi zutoj podmornici da onakvo krilo koje je bolje od svih njihovih trenutno posalju na posudbu.
Naravno,ako iskljucimo mogucnost da je ono sinoc bio samo bljesak :P
Jedan od najbrzih igraca u Primeri . Rame uz rame sa Ardom,Cristinom ,Messiem ,Pablom ,Munainom itd.
Moglo bi se raspravljati o onom startu Busketsa nad njim ;)

Vjerujem da ce ga Vilareal vratiti na Madrigal,tu ekipu od sljedece sezone ocekuje veliki ''remont ''.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 jan 2012, 20:36

L-Train je napisao/la:Jao Boze te Malage,tolike pare na raspolaganju a dovode Idrissa Kamenog :lol:
znas kad neko ne zna s parama, djaba mu i vrece para :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 jan 2012, 20:46

JuveSissoko je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Jao Boze te Malage,tolike pare na raspolaganju a dovode Idrissa Kamenog :lol:
znas kad neko ne zna s parama, djaba mu i vrece para :mrgreen:
:mrgreen:

ali ne fkt je smijesno da ljudi koji imaju milijarde kupe golmana koji je ove sezone u Espanyolu bio tek treci golman :roll:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 jan 2012, 23:43

Koji ste vi pusaci marketinga :? pa niko da spomene Mirandes.
Jos jedna epska utakmica. Bez obzira na poraz,izuzetno dobar rezultat ,istina ostaje zal jer su vodili 2-0 i sve to uspjeli prokockati za 10 min . Pablo Infante slika lik je mislim racunovodja u banci , danas je dobio slobodno radi ove utakmice ,jos jednom pokazao o kakvom se virtuozu radi slika inace nad njim je nacinjen cisti penal ,medjutim sudija nije htio pokazati na 11 metara :evil:. Bila je jos jedna slicna situacija u kojoj sudija Mateu Lahoz,nije htio svirati penal za Mirandes . To je isti onaj kloc koji je osakatio Atletico na Bernabeu .

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 jan 2012, 23:50

vidio sam da se svasta tamo izdesavalo i da su Espanyolovci uspijeli za samo 4 minute zabiti 3 pogodka,ali slabo koga ovdje izgleda to zanima.Inace citao sam malo o tom bankaru,momak je mogao postati pravi fudbalski profesionalac,ali covjek ne zeli iz Mirandesa,kaze da u ga u Mirandesu vole i postuju i da tu ima sve sto mu je potrebno.U svakom slucaju momku svaka cast,bas kao i njegovom klubu koji su bas napravili pravi bum ove sezone u kupu 8-)

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 18 jan 2012, 00:51

MARCELO je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Reuf je napisao/la:

Stvarno je dosadan s ovim.Nisam vidio gotovo nijedan njegov post na ovoj temi da je vezan za "njegovu" Valenciu.
To ono,da se pokaze da i neki neutralni navijaci realno i apsolutno objektivno smatraju da je Barca bolja :D :D :D :D :D :D
Pa svakoj iole zreloj osobi koja je jednom igrala fudbal jasno je da je Barcelona doktorirala fudbal.
Ja kao fan Valencije ne pratim samo taj klub nego pratim jos mnogo njih.
Barcelonu je grijeh ne gledati u ovakvom izdanju i ne uzivati u njihovim igrama jer ovakav fudbal ce se prepricavati i privilegija ga je gledati.
To sto maloumni djecaci ne vide dalje od svog nosa i stvari gledaju na onaj pubertetski nacin to je njihov problem.
Ja nikada nisam bio niti cu biti navijac Barcelone ali ovaj tim se treba postovati i dizati u nebesa jer to i zasluzuju.

Kada kazes da manje pisem o svome klubu nego li recimo o Madridu ili Barceloni to je za ocekivati.
Malo ko komentarise Valenciju i nesto napise dok je svaka druga rasprava kada pomenes fudbal upravo povezana sa ova dva kluba.
Istina je da je Real meni odvjeka najmrzi klub ali ne zaostaje ni Barcelona mnogo za njima , tacnije nisu mi ljubimci.
Da Real igra ovakav fubal iste stvari bi govorio za njih kao i za bilo koji drugi klub.

No neke stvari pojedincima covjek i ne treba objasnjavati , on ocekuje da mu govorim notorne lazi da je Real bolji od Barcelone a to je upravo takva laz.
Svaki fan Reala zna da je Barcelona klub koji je u stanju nagazati i išutati Real dok je Real klub koji trenutno uz mnogo srece moze pobjediti Barcelonu ;)
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 jan 2012, 09:25

Jao, kakav preokret Espanyola u Kupu kralja. Gubili su protiv Mirandesa 0:2 do 85. minute, a onda preko Weissa, Fontea i Verdua (85', 87', 89') dolaze do vrijedne pobjede od 3:2. Ko je gled'o, svakako da se nije pokajao (nažalost, nisam bio među takvima :( ).

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 jan 2012, 09:48

Claus je napisao/la:Jao, kakav preokret Espanyola u Kupu kralja. Gubili su protiv Mirandesa 0:2 do 85. minute, a onda preko Weissa, Fontea i Verdua (85', 87', 89') dolaze do vrijedne pobjede od 3:2. Ko je gled'o, svakako da se nije pokajao (nažalost, nisam bio među takvima :( ).
Ja sam gledao, sve do 85 minute :mrgreen: ...tako da nisam gledao ovaj famozni preokret, a sto se tice ostatka tekme, prvo poluvrijeme pogotovo, vAllahi nisi imao sta vidjet' :D

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 19 jan 2012, 08:04

Claus je napisao/la:Jao, kakav preokret Espanyola u Kupu kralja. Gubili su protiv Mirandesa 0:2 do 85. minute, a onda preko Weissa, Fontea i Verdua (85', 87', 89') dolaze do vrijedne pobjede od 3:2. Ko je gled'o, svakako da se nije pokajao (nažalost, nisam bio među takvima :( ).
Ovo da se desilo u ITaliji velika vecina bi pomislila da je novi skandal na pomolu :cry: :mrgreen:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.