Bas sam se toga bojao i ne svidza mi sejuznjak> je napisao/la:Gruba igra i prljavi startovi bice sastavni dio igre Cholinog Atletica![]()
sam je takav bio
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Hoce,hoce no te preocupesMamba je napisao/la:
Pa nece Atletico dosta dogurati sa njim

Navodno Cholo trazio da se dovede Gago ,on sada igra u Romi koja ima pravo da otkupi ugovor od Reala ,e sada navodno oni nisu spremni na takvo nesto ,tako da bi tu Atletico uletio .
Mah samo udri po nogamaBas sam se toga bojao i ne svidza mi se , medzutim ako klepe Reala oprastam mu
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Konacno
Adrian i Falcao zajedno u napadu protiv Villareala !
Vrijeme je da Tigar zabije . Onako usamljen u napadu nista nije mogao ,ovako sa Adrianom malo ce ga se rasteretiti ,trebao bi i Arda poceti ...Tako da ce to biti dosta ofanzivna postava Simeonea .
Jedini problem i problem koji nas handri citavu sezonu je desni bek , Silvio je odavno povrijedjen ,dok ce Perea odradjivati kaznu zbog zutih kartona . Tako da ,jedino ostaje Juanfran ,ili da Pulido dobije sansu,a Mirandu gurne na poziciju d beka . Sto bi najvise i volio .
Vrijeme je da Tigar zabije . Onako usamljen u napadu nista nije mogao ,ovako sa Adrianom malo ce ga se rasteretiti ,trebao bi i Arda poceti ...Tako da ce to biti dosta ofanzivna postava Simeonea .
Jedini problem i problem koji nas handri citavu sezonu je desni bek , Silvio je odavno povrijedjen ,dok ce Perea odradjivati kaznu zbog zutih kartona . Tako da ,jedino ostaje Juanfran ,ili da Pulido dobije sansu,a Mirandu gurne na poziciju d beka . Sto bi najvise i volio .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- raul-zakon
- Kontakt:
Kako nam se drži mlađi brat, jel se priča šta u mahali, hoče li bit kakvih pojačanja ovaj mjesec? 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Villarreal. Diego López, Angel, Gonzalo, Zapata, Oriol, Bruno, De Guzmán, Cani, Borja Valero, Hernán Pérez y Nilmar.
Atlético de Madrid. Courtois, Juanfran, Miranda, Godín, Luis Filipe, Tiago, Gabi, Arda Turan, Diego, Adrián y Falcao.
Jako bitna utakmica,nakon jucerasnjih rezultata opasno smo pali na tabeli
Treba napomenuti da se u ovom neobicnom terminu ,okupilo blizu 50 000 navijaca,sto je fantasticno obzirom da je nedelja,neradni dan ,ljudi odmaraju od posla ili lijece mamurluk od subotnjih pijancenja (
).
Raul @ Spominje se upravo Borja Valero iz Villareala,kao moguce pojacanje .
Atlético de Madrid. Courtois, Juanfran, Miranda, Godín, Luis Filipe, Tiago, Gabi, Arda Turan, Diego, Adrián y Falcao.
Jako bitna utakmica,nakon jucerasnjih rezultata opasno smo pali na tabeli
Treba napomenuti da se u ovom neobicnom terminu ,okupilo blizu 50 000 navijaca,sto je fantasticno obzirom da je nedelja,neradni dan ,ljudi odmaraju od posla ili lijece mamurluk od subotnjih pijancenja (
Raul @ Spominje se upravo Borja Valero iz Villareala,kao moguce pojacanje .
El Tigreeeeeeeeeeeee
Kako igramo jbmti sunce Atletiiiiiiiiiiiiiiii
Kako igramo jbmti sunce Atletiiiiiiiiiiiiiiii
Falcao oba gola,bravo za Atletico 
EDIT:Ocekivao sam malo jaci otpor Villareala,ali nista od toga.Na kraju 3:0,pobjedu je samo potvrdio Diego.
EDIT:Ocekivao sam malo jaci otpor Villareala,ali nista od toga.Na kraju 3:0,pobjedu je samo potvrdio Diego.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Diego, jos jedna majstorija za ubjedljivih 3-0 . Jos malo fali da to bude Diego iz Werdera .
Kako je samo Atleti danas djelovao mocno
Necu pretjerati ako ''kazem '' da je Atletico trebao zabiti 6-7 golova . Nista Villareal nije napravio ,nisam siguran ,ali mislim da nisu imali sut u okvir gola .Mnogo ...mnogo bolje ovaj Atletico izgleda u odnosu na Manzanov,kako u odbrani tako i u napadu .
Moram priznati da je drugi gol postignut iz nepostojeceg penala ,tacnije prekrsaj je nacinjen izvan 16-rca ,medjutim ako sudije dosta cesto mogu pogurati Real i Barcu,mogu i nas . Yawn .
Izdvojio bi Adriana ,koji je savrsen napadac . Ima sve. Brzinu,dribling,inteligentna rijesenja,jedina mana mu je sto je previse nesebican . Nekoliko puta je sam sebi izmislio gol sansu,medjutim on umjesto da sam zavrsi,pokusa uposliti Tigra i takve situacije uglavnom zavrse bez gola .
Juanfran odlicno nadomjestio Silvia na poziciji desnog beka ,dok je Gabi nosio kapitensku traku ,sto mi je jako drago . Gabi je igracina i jako vrijedan igrac .
Aupa Atleti !
Kako je samo Atleti danas djelovao mocno
Moram priznati da je drugi gol postignut iz nepostojeceg penala ,tacnije prekrsaj je nacinjen izvan 16-rca ,medjutim ako sudije dosta cesto mogu pogurati Real i Barcu,mogu i nas . Yawn .
Izdvojio bi Adriana ,koji je savrsen napadac . Ima sve. Brzinu,dribling,inteligentna rijesenja,jedina mana mu je sto je previse nesebican . Nekoliko puta je sam sebi izmislio gol sansu,medjutim on umjesto da sam zavrsi,pokusa uposliti Tigra i takve situacije uglavnom zavrse bez gola .
Juanfran odlicno nadomjestio Silvia na poziciji desnog beka ,dok je Gabi nosio kapitensku traku ,sto mi je jako drago . Gabi je igracina i jako vrijedan igrac .
Aupa Atleti !
"Kocka je bacena" 
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Ukoliko Madrid uspije angazovati Borju Valero biti ce prejak,defitnivno.I ovako po meni ima sastav jaci od Valencije,Malage,Seville itd.Bilo bi to dobro za Atletic,ali lose za Villarrreal.
Sve u svemu pojacanja koja se pominju uz ove druge klubove (ne racunajuci Real i Barcu) bi mogli dovesti do jos uzbudljivije Primere.
Mislim da ce Atletico,Valencia,Malaga,Sevilla pa zasto ne i Bilbao uskoro moci puno bolje parirati Realu i Barceloni.
Sve u svemu pojacanja koja se pominju uz ove druge klubove (ne racunajuci Real i Barcu) bi mogli dovesti do jos uzbudljivije Primere.
Mislim da ce Atletico,Valencia,Malaga,Sevilla pa zasto ne i Bilbao uskoro moci puno bolje parirati Realu i Barceloni.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Wow kakva bi to bila vezna linija i napad kada bi jos Valera doveli,ne smijem ni da zamislim 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ufff koja ti je ovo uvreda za nas PateticovceAdi_Zepce je napisao/la:Ukoliko Madrid uspije angazovati Borju Valero biti ce prejak,defitnivno.I ovako po meni ima sastav jaci od Valencije,Malage,Seville itd.Bilo bi to dobro za Atletic,ali lose za Villarrreal.
Sto se tice Borje. Atletico ga ''ganja'' vise od dvije sezone.Cisto sumnjam da ce ga Villareal pustiti,bar za sada obzirom da se bore za opstanak,imaju toliko problema za povredama,tako da im je svaki igrac zlata vrijedan. Ne treba spominjati da im je Borja i najvazniji igrac .
Navodno je i zelja Borje da predje u Atletico ,medjutim ,mislim da ce se taj transfer realizovati tek na ljeto.
Inace na Anoeti bez Diega
Pa Madrid ste brate,ali Atletico
Inace,citam da bi Atletico mogao voditi "borbu" sa Valencijom za Botiu i Borju Valera,sad koliko ima u tome istine ne znam,ali je ocito da su ova dva kluba dosta puta vodila "ratove" oko igraca
Inace,citam da bi Atletico mogao voditi "borbu" sa Valencijom za Botiu i Borju Valera,sad koliko ima u tome istine ne znam,ali je ocito da su ova dva kluba dosta puta vodila "ratove" oko igraca
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Nail for Real
- Kontakt:
Navijaci Reala svoj tim nazivaju MadridAdi_Zepce je napisao/la:Pa Madrid ste brate,ali Atletico![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Znam,no nekad mi je tesko pisati Atletico pa kazem MadridNail for Real je napisao/la:Navijaci Reala svoj tim nazivaju MadridAdi_Zepce je napisao/la:Pa Madrid ste brate,ali Atletico![]()
Inace,citam da bi Atletico mogao voditi "borbu" sa Valencijom za Botiu i Borju Valera,sad koliko ima u tome istine ne znam,ali je ocito da su ova dva kluba dosta puta vodila "ratove" oko igraca.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Adi_Zepce je napisao/la:Pa Madrid ste brate,ali Atletico![]()
Istina
Sto se tice celavog majstora,ako je ovo istina da ga Atletico zeli ,onda tu najvecu konkurenciju vidim u Malagi. Koja ne skriva ambicije kada je Borja u pitanju . Naravno zbog Seika Al Thania ,Malaga ti sada ima zvanicno treci najveci budjet u Primeri,odma iza Reala i Barce . Ako se ne varam, Roig za Borju trazi oko 20 mil eura,sto Atleti ili Valencia tesko mogu da plate ,tu je velika prednost Malage . Ne treba zaboraviti ni Napoli koji takodje zeli dovesti Borju .
Opet, ne treba zaboraviti da je Borja rodjen u Madridu , sto je velika prednost za Atletico ,svakako da bi on najradije u svoj rodni grad.Samo sto bi ovog puta nosio dres gospodskijeg kluba

Nazalost Piatti nikako da proradi,zbog toga je valjda i na klupi.juznjak> je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Pa Madrid ste brate,ali Atletico![]()
Istina![]()
ovog ljeta ''hapili '' ste nam Piattia ,koji kako vidim uglavnom grije klupu u Valenciji
razlog stvarno ne znam . Steta, jer je strasan igrac .
Sto se tice celavog majstora,ako je ovo istina da ga Atletico zeli ,onda tu najvecu konkurenciju vidim u Malagi. Koja ne skriva ambicije kada je Borja u pitanju . Naravno zbog Seika Al Thania ,Malaga ti sada ima zvanicno treci najveci budjet u Primeri,odma iza Reala i Barce . Ako se ne varam, Roig za Borju trazi oko 20 mil eura,sto Atleti ili Valencia tesko mogu da plate ,tu je velika prednost Malage . Ne treba zaboraviti ni Napoli koji takodje zeli dovesti Borju .
Opet, ne treba zaboraviti da je Borja rodjen u Madridu , sto je velika prednost za Atletico ,svakako da bi on najradije u svoj rodni grad.Samo sto bi ovog puta nosio dres gospodskijeg kluba
Citao sam takodje da bi za Borju spreman bio 20 miliona platiti i Everton.Poznato je da Englezi imaju love,tako da me ne bi cudilo da ga oni angazuju.
Iskreno sumnjam da ce Valencia moci nesto aktivnije tu napraviti,jer 20 miliona je trenutno za Sismise nezamislivo
Ako bi ja birao,volio bi da Borja dođe u Atletico.Bolje i tu nego u Malagu,mrzim te umjetne klubove
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nema šanse (moje mišljenje).Everton već dugi niz sezona skoro da nema nikako novca za nova pojačanja.Oni rade po sistemu koliko zaradiš-toliko potrošiš.Moyes već dugo i previše vremena crpi maksimum iz ove ekipe koja ima mizeran budžet s obzirom na rezultate i potencijal koji leži u ovoj ekipi.Možeš i sam primijetiti da pokušavaju da dovedu igrače na posudbu samo kako bi probali ušteti nešto novca.Adi_Zepce je napisao/la:Citao sam takodje da bi za Borju spreman bio 20 miliona platiti i Everton.Poznato je da Englezi imaju love,tako da me ne bi cudilo da ga oni angazuju.
Inače,drago mi je da je Manzano dobio otkaz.Atletico ima ogroman potencijal i sjajnu ekipu koja bi trebala da bude u samom vrhu i da razvaljuje,a ne da se pati i prosipa bodove protiv objektivno slabijih ekipa.Užasna igra na gostovanjima u dosadašnjem dijelu sezone.Uz sve to previše čudnih odluka od strane dotičnog al' izgleda da bi Simeone mogao napraviti dobre rezultate sa ovom ekipom.Gledao sam 2.poluvrijeme protiv Malage i to je daleko daleko bolja igra nego na gostovanjima prije toga.
FK Pjetlovi
Adi ,Kakav crni Everton
evo kolega reds@ fino objasnio njihovu financijsku situaciju ,jos ako uzmes u obzir,da Everton nece igrati ni Evropa ligu. Evenutalni prelazak tamo ,znacio bi veliki korak unatrag za Borju ,ne treba zaboraviti da je on vec igrao u engleskoj za WBA i nije se proslavio . Sumnjam da bi se zelio vratiti na Ostrvo .
Sutra gostovanje na Anoeti
. Inace prokleti stadion za Atleti, u 20 godina ,ostvarena samo jedna pobjeda i to prosle sezone kada je blistao Kun . Kako stvari stoje ,Arda na klupi a Juanfran pocinje
izgleda da ga Cholo posebno cijeni , Diego ce ipak biti u sastavu ,neko mu je greskom pripisao jedan karton koji je na svu srecu ukinut .
Uglavnom ocekuje se prva pobjeda na strani
Sutra gostovanje na Anoeti
Uglavnom ocekuje se prva pobjeda na strani
Simpatizeram sam Evertona i mogu reci da od toga nema nista. Reds je sve objasnio. Nedavno se spekulisalo o novom igracu Evertona amerikancu 30 ili 31 godina koji igra u 2 njemackoj ligi???????? Sve ti je jasno.
Malo off topic ali eto da odklonim sve sumnje
Malo off topic ali eto da odklonim sve sumnje
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.