NBA 2K12
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K12
pise da nisi online...ne znam sto
evo jedna zalosna vijest, ne moze se izabrati da igras sa kim hoces, samo sa slucajnim prijateljima, jedina solucija preostaje "asociacija" pa bujrum, ako hocete mozemo pokrenuti ovu asociaciju, samo je potrazite tamo gdje pise online assosiation i tamo ukucajte : sportsport password: rubio drugi nacin ne postoji.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
mogul ja asocijaciju igrat bez da kreiram svog playera?
mozes, to igras sa timom kojeg izaberesdjonla je napisao/la:mogul ja asocijaciju igrat bez da kreiram svog playera?

eto ga 

e sad ako budemo igrali u prvih 10 kola mozemo igrati, koga si uzeo pa da pogledam da simuliramo do slijedeceg okrsaja nasih timovadjonla je napisao/la:eto ga

indiana 

vidio sam, ali tek sutra kad pocne liga, sad cu ja otvoriti poseban Thread za ovu ligu/asociaciju pa da ih s ejos prizdruzidjonla je napisao/la:indiana

ok super 

ee raja ko je skido preko neta ako nije problem da mi posalje link ja preko torrenta iso dodje do 79,2 i nece dalje 

Upravo sam probao, nece...isto s*anje, zavrsi tekma, Player of the game, bla bla...i samo me izbaci iz igriceBIHfan je napisao/la:Probaj se diskonektovat sa interneta pa onda udji u igricu i pobjedi tekmu.mandraX je napisao/la:Problem! HELP![]()
Igram "My Player", treća sezona, igram u Oklahomi, dođem do play off-a, u finalu sa Cleveland-om, pobjedim ih, i sad ono poslije tekme, taman da počne ona preskonferencija, mene izbaci iz igre, tri puta pokušao, pobjedim u finalu, i taman završi tekma, mene izbaci iz igrice...znal' neko u čemu je frka?

Jel' vi to igrate online nba2k12 sram vas bilo
Moze li meni neko objasniti kako se igra preko neta pa da i ja igram

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Ako imas instaliranu igricu onda ides tamo na ONLINE i igrasMartex je napisao/la:Jel' vi to igrate online nba2k12 sram vas bilo![]()

Da li se mora imati orginal cd?edo3majka je napisao/la:Ako imas instaliranu igricu onda ides tamo na ONLINE i igrasMartex je napisao/la:Jel' vi to igrate online nba2k12 sram vas bilo![]()
Moze li meni neko objasniti kako se igra preko neta pa da i ja igramili pogledaj onu drugu temu "asociacija" i prikljuci nam se

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Ne mora, mislis da bi mi svi imali original, ali evo kod mene trenutno ne radi ONLINE igranje, da li je kod svih tako ili samo kod mene?Martex je napisao/la:Da li se mora imati orginal cd?edo3majka je napisao/la:Ako imas instaliranu igricu onda ides tamo na ONLINE i igrasMartex je napisao/la:Jel' vi to igrate online nba2k12 sram vas bilo![]()
Moze li meni neko objasniti kako se igra preko neta pa da i ja igramili pogledaj onu drugu temu "asociacija" i prikljuci nam se
Kad odem na ono Assosiation ili kako vec
join private league > pa onda nesto Evaluiting Network izbaci mi ovo:

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Neznam u cemu je problemedo3majka je napisao/la:i kod mene trenutno ima nekih problema

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
-
- Kontakt:
skinuo sam igricu sa thepiratbaya i kad otvorim folder izbaci mi samo winrar fajlove i jos neeke ! nema setup crack i to sta trebam uraditi ??
Pa raspakujes Winrar fajlove, ili ako su .iso koristis alcohol 52, de napravi screenshoot foldera..mirsoalfakat je napisao/la:skinuo sam igricu sa thepiratbaya i kad otvorim folder izbaci mi samo winrar fajlove i jos neeke ! nema setup crack i to sta trebam uraditi ??
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.