FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 25 avg 2009, 20:46

amerosm je napisao/la:Kao sto secer kaze Bayern je prije slabio konkurenciju kupovanjem njihovih igraca. Tako je u Januaru Uli Henes sebe udarao u prsa kako je uspio dovesti Olica bez i jedne ulozene marke, ali HSV na toj poziciji dovede dva igraca koji su bolji od Olica (za platu koju je trazio Olic). Znaci da je propala taktika da se oslabi HSV, jer je Elia duplo bolji igrac od Olica, a Berg je takodjer pred golom bolji od Olica. Dalje tu je pokusaj slabljenja Stuttgarta, koji uzme za prosjecnog Gomeza 30 miliona eura i dovede dva kvalitetna igraca, Hleba (za kojeg navodno imaju opciju da ga kupe) i Pogrebnyaka, ali sto je jos najgore ostane im para da mogu dovesti jos dva kvalitetna igraca, a u posljednje vrijeme su se spominjali Kacar i Jovanovic. Znaci nacin da se Stuttgart oslabi je propao. Dalje je spominjao da bi prije Miske i Dzeko igrali samo jednu sezonu u Wolfsburgu i ovu bi nosili dres Bayerna, ali je Bayern unistio par igraca svojom politikom da igraci sjede na klupi pa igraci ostaju i u manjim klubovima, a Wolfsburg zahvaljujuci VW-u moze ponuditi isto toliko para kao Bayern, a to je isti slucaj i sa Hoffenheimom. Dalje olahko se ljudi rijese Hummelsa, gdje sam ubjedjen da ne bih odigrao slabije od van Buytena (jos jedan igrac gdje su konkurenciju pojacali, kada je HSV dobio 12 miliona eura, i doveo samo za 5 miliona Mathijsena koji je bolji od van Buytena), pa dalje tu je lahko odricanje od igraca kao sto je Ze Roberto gdje se vidi da u veznom redu nemaju igraca koji je tehnicki potkovan i zna da stane na loptu, pa tu je i lahka prodaja Jansena, koji bi sada na lijevoj strani dosao kao kec na desetku. Da zakljucim da je Magath doboro rekao da Bayern mora napraviti radikalne promjene ili gubi status primusa u Bundesligi, a kako se vremena mijenjaju sada Bayern jaca konkurenciju uzimanjem njihovih igraca.

Dobar ti je post. Uli je godinama upravo radio to, jačo sebe kupujući igrače suparnika iz Budeslige, najviše Leverkusena. Naravno da su tu neke ogromne pogreške, Gomez je previše plaćen, on je odličan igrač, ali maksimalno 20 miliona za njega. Kupujemo polovne igrače za skupe pare a nemaju kvalitet. Sada sve treba ispočetka napraviti. Sjećam se kao jučer da sam napisao da je prodaja Jansena jedna od najvećih pogrešaka svih vremena. Prodati onakvom bombastičnog igrača je opća glupost, kupili ga sljedeće ga sezone jeftinije prodali, a doveli nakvog Pranjića koji je bio 5 igrač u Dinamu Zagrebu. Elia je igračina, Olić je isto pravi sportista, trudi se momak, neće ga možda gol, ali je jedino pozitivno utrenutno u Bayernu. Ova im taktia više ne pali, nisu nikoga doveli koga su trebali, zar im je žao dovesi Snaiedera. Robbena i takve igrače. Pa je li toliki problem za tim renomea Bayerna dovesti nekoga normalnog golmana. Odbranu totalno promjeniti, samo Lahma ostaviti. Martin Demichelis je naš najbolji štoper i veliki igrač, samo što je ozljeđen. Vezi red nam ne valja nikako. U današnjem vremenu ti ne možeš igrati sa klasičnom "šesticom", treba makar znati dodati loptu kako treba, pogledajte Xavi i Iniesta kada igraju u vezi, pa to gori. Napadači su nam dobri, hajde mogu nekako proći, u vezi samo Ribery, treba ovo sve promjenuti, pa čak i 6-7 igrača promjeniti. Sve je ovo došlo radi Ulija i onog kretena Rummenigea, brukaju se sa kupovinom supertalenta.

I opet kažem da sam razočaran, očekivao sam dosta više, ali i da budemo prvi u Bundesligi opet nemamo ništa tražiti u Ligi Prvaka. Žalost, kada i hoću li uopšte dočekati opet trenutak kada mogu ponosno reći da je Bayern u krugu užih favorita za LP. Nismo ni sjena Bayerna od prije 10 godina.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 25 avg 2009, 21:38

pošto nećete naše vdv-a i šnajdera evo vam anderson iz mutda dobro bi vam i on došo al kaki ste vi ne bi ronalda htjeli kad bi vam ga neko ponudio džaba
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 25 avg 2009, 22:07

Ne znam sta je uprava vidjela u Van Gaalu.To je obicno spadalo od trenera.Sami sebe unistavate :x :x Smijesno Toni nije u prvom timu a jedan prasic Olic tu igra kao i prodaja Lucija,umjesto njega doveo prosjecnog fudbalera ne znam mu ni ime zapamtit nazalost :o
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 avg 2009, 22:43

Vala je kita od trenera bar za velike klubove,htjeli Hidinka nisu mogli pa rezerva VAN Gal,kako je opasan na riječima zabranjuje nočne izlaske dere se ko lud a Ribi se smije,otjero Lucia doveo onog....dobro si rekao brate neznam mu ni ime izgovorit,pretplatili Gomeza a Pranjič mu igra-nije pranjič loš igrač al nije BEK neznam kog su kurca ga dovodili kad je i Baumjohan došao,nisu doveli igrače koji su im bili potrebni jedan kvalitetan bek bilo koji lijevi il desni,štoper neki kome znaš ime i playmaker-Miske,Diego,Ozil...a golmanu da nepočinjem ako je Ibra prošle sezone svojim golovima donio 28..29 poena Interu vi trebate brojati koliko če Rensing oduzeti poena...

Uvijek je Bayern protiv ostatka Njemačke i neko odskoči nemora biti Wolfsburg biče HSV biče neko...uglavnom mislim ništa od salatare sa ovim trenreom i ovim igračkim kadrom iako je ubjedlijvo najači u Njemačkoj..

NEŠTO JE TRULO U BAYERNU..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 25 avg 2009, 22:57

Nade je napisao/la:Ne znam sta je uprava vidjela u Van Gaalu.To je obicno spadalo od trenera.Sami sebe unistavate :x :x Smijesno Toni nije u prvom timu a jedan prasic Olic tu igra kao i prodaja Lucija,umjesto njega doveo prosjecnog fudbalera ne znam mu ni ime zapamtit nazalost :o

to se svako zapita
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 25 avg 2009, 23:18

secer je napisao/la:Kupovna politika je kljuc za uspjeh i to je ono sto je Bayern cinilo neprikosnovenim u BL.
Formula je jednostavna:
Slabljenje konkurencije kupujuci im najbolje igrace.
Nepojmljivo je da igrac ala Diego ode u Italiju a ne zavrsi u Minhenu.
Prije je bilo nemoguce da je jedan ala Ozil(ugovor do 2011 koji Alofs po svaku cijenu pokusava produziti) bude blizi prelasku u neki engleski tim nego u Bayern, da igraci tipa Miske i Dzeko igraju duze od jdne sezone u Wolfsburgu, da mali Eduardo igra u Hofenhajmu.
Upravo je ovo glavni razlog zasto ne podnosim Bayern. Ovakvo ponasanje. Uzmi sve sto valja u Njemackoj, pa budi najjaci. U Evropi ce nas svi redom derati, al nema veze. Mi smo najjaci. Zasto je nepojmljivo da Diego ode u Italiju? Je li to Bayern nesto bolji? Je li nesto cudno da Eduardo igra u Hofu? Takav klub ne zasluzuje tog igraca, je li? Nije Bayernu problem losa transfer politika, vec los odnos s ostalim klubovima i ovo podcjenjivanje i arogancija. Nema vise transfera tipa Basler, Ballack, odnosno kada se uzimalo sve sto valja u Njemackoj. Ne daju ljudi, jer vide s kakvim sljamom imaju posla. Iskreno, ja bih volio da se nastave tako ponasati sto znaci da titulu nece primirisati jos godinama. Ostali jacaju, a Bayern, koji inace sebe smatra nedodirljivim, tone i nastavice da tone. Taj monopol sto su drzali u Njemackoj je propao i sada ce svaki klub iz te zemlje radije prodati svog najboljeg igraca nekom klubu u stranoj ligi, nego da pojacavaju domacu konkurenciju. Ali to je "velikanima" nepojmljivo. Cuj da igrac iz nase lige pređe negdje drugo, a ne kod nas. Dragi moji, pomirite se s tim. To je cinjenica i to bolna cinjenica! :twisted:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 avg 2009, 23:24

Ako neko ne zna, nisam ni izbliza ljubitelj Bayerna. Isto tako kao što i vi, koji ste osuli drvlje i kamenje, niste u pravu nikako jer je za sve ovo PRERANO, potrebno je vrijeme da se sve uklopi, eno i MUD (džesi šečeru! :D ) izgubi od Burnleya (?), Inter neriješeno, vidjet ćete da će i Barca i Real imati kiksove na početku tako da ovo još ne mora ništa da znači.

I sastav koji je igrao protiv Mainza, da se ništa ne promjeni (sastav iz 2. poluvremena) bi igrao sasvim drugačije da je 6 ili 7 kolo, a da ne govorim dok se tim kompletira i dok pojedini igrači u potpunosti prorade (Gomes).

Ono što je činjenica jeste da Bayern više nije jedini ozbiljan tim u BL. I drugi su se naučili kako se taj posao radi i ako mi, laici, vidimo šta je Ullijeva taktika bila godinama onda možete zamisliti kako to onda znaju u Šalkeu, Štuttgartu, HSV, Werderu... Oni su u potpunosti spremni na sve njegove poteze, čak mu i svjesno poturaju neke od svojih najvećih zvijezda.

Za ovo neznam da li sam u pravu: Bayernov sponzor je godinama bio Opel. Opel je godinama odlično radio a sada se evo razmišlja o tome da ga GM tuhne nekim kinezima, indijcima ili slično. Pa sasvim je onda normalno da je i kupovna moć Bayerna slabija, iako, jasno, i sa ovim fondom bi trebali da kupuju pametnije.

Fudbal je nekada bio više igra a manje biznis a danas je to dijametralno drugačije. Masovnom pojavom kladionica, arapa, rusa, židova i inih spodoba u fudbalu, situacija se kompletno mijenja. Puno je više para (fiktivnih para, brojeva na računima), puno je više TV-a, svi fudbaleri bi da ujedno budu i neki celebrity, kao što se i život mijenja. Nijemci, zbog svoje principijelnosti po pitanju troškova (kod Švabe je uvijek 2+2=4 dok je, recimo, kod Pelegrinija 40+20=300) kao i po pitanju vlasničke strukture klubova, normalno zaostaju za nekom Engleskom, Španijom ili Italijom. Stoga, u narednom periodu, teško da se može išta očekivati od njemačkih klubova u Ligi prvaka, bez obzira o kom klubu se radi (naravno, iznenađenja su moguća, lopta je okrugla).

Bayernovci moraju shvatiti da je prošlost nepovratna. U skorije vrijeme možete biti sigurni da neće biti ponovo nekog velikog Bayerna i da, gotovo po pravilu, Ligu prvaka će osvajati Englezi ili Španci. Nije to samo hendikep za Bayern i Nijemce nego i Porto, Monaco, Lyon ili neke druge, u današnjim evropskim okvirima, manje ekipe.

Vi zadrti bavarci me mnogo podsjećate na Ullija: Da li se ikada zapitate da li Diego, Ozil, Džeko ili neki treći žele da idu u Bayern? Vi ste godinama navikli da je Bayern bio, kao po pravilu, prolazna stanica za sve kvalitetne igrače na putu iz BL u neku od još jačih liga ali je danas to već prošlost. Znaju danas i MUD :D , Real ili Barca kupiti igrača i direktno iz nekog od manje poznatih klubova a ne samo preko Bayerna.

Toliko od mene za sada, odoh gledat pregled LP iako mi nije toliko zanimljiva jer nije igrao Pjanić (kako smo se mi bosanci samo pohasijali sad, nije nam zanimljiva ni LP bez naših igrača :D lično mišljenje, naravno) a vi bayernovci, koji ste mahom dobri momci, se malo opustite i spremite na jedan drugačiji bayern u odnosu na onog koji prizivate :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 25 avg 2009, 23:28

Trasimaco je napisao/la:
secer je napisao/la:Kupovna politika je kljuc za uspjeh i to je ono sto je Bayern cinilo neprikosnovenim u BL.
Formula je jednostavna:
Slabljenje konkurencije kupujuci im najbolje igrace.
Nepojmljivo je da igrac ala Diego ode u Italiju a ne zavrsi u Minhenu.
Prije je bilo nemoguce da je jedan ala Ozil(ugovor do 2011 koji Alofs po svaku cijenu pokusava produziti) bude blizi prelasku u neki engleski tim nego u Bayern, da igraci tipa Miske i Dzeko igraju duze od jdne sezone u Wolfsburgu, da mali Eduardo igra u Hofenhajmu.
Upravo je ovo glavni razlog zasto ne podnosim Bayern. Ovakvo ponasanje. Uzmi sve sto valja u Njemackoj, pa budi najjaci. U Evropi ce nas svi redom derati, al nema veze. Mi smo najjaci. Zasto je nepojmljivo da Diego ode u Italiju? Je li to Bayern nesto bolji? Je li nesto cudno da Eduardo igra u Hofu? Takav klub ne zasluzuje tog igraca, je li? Nije Bayernu problem losa transfer politika, vec los odnos s ostalim klubovima i ovo podcjenjivanje i arogancija. Nema vise transfera tipa Basler, Ballack, odnosno kada se uzimalo sve sto valja u Njemackoj. Ne daju ljudi, jer vide s kakvim sljamom imaju posla. Iskreno, ja bih volio da se nastave tako ponasati sto znaci da titulu nece primirisati jos godinama. Ostali jacaju, a Bayern, koji inace sebe smatra nedodirljivim, tone i nastavice da tone. Taj monopol sto su drzali u Njemackoj je propao i sada ce svaki klub iz te zemlje radije prodati svog najboljeg igraca nekom klubu u stranoj ligi, nego da pojacavaju domacu konkurenciju. Ali to je "velikanima" nepojmljivo. Cuj da igrac iz nase lige pređe negdje drugo, a ne kod nas. Dragi moji, pomirite se s tim. To je cinjenica i to bolna cinjenica! :twisted:
Bayern dok je ovo radio je igrao redovno polufinale LP (2000,20002) i finale (99,01), tako da je netacno da su ih u Evropi derali.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 avg 2009, 23:41

@ the game

Bayern dok je to radio jeste igrao u polufinalima i finalima LP i bili su mocan tim, ali tu zaboravljas jednu cinjenicu da su tada u svojim redovima imali igrace poput Kahna, Effenberga, Slihamidzica, Jeremiesa, Baslera, igraci koji su ostalima hebalči sve po spisku ako nisu igrali kako trebaju. Dobro se sjecam sezone 02/03 Bayern igra kuci protiv Hannover, 90. minuta igre, Bayern vodi 3-0, a Kuffour olahko daje loptu koji sutira na gol Bayerna, ali Kahn brani, i nakon toga se Kuffour smije, a Kahn mu prilazi i hvata ga za vrat i ocitava mu lekciju, eh takvih igraca Bayern danas nema.

Ili kad se sjetim finala sezone 00/01, kada je Schalke vec slavio titulu prvaka, a u to vrijeme za HSV postize gol Barbarez i u Gelsenkirchenu svi slave, po terenu se valjaju placipicke (Kuffour i kompanija) a Kahn i Effenberg ih dizu po terenu i govore da mogu jos izjednaciti, a svi znamo kako se zavrsilo.

Danas Toni, Ribery, Klose, Schweini gledaju da nakon utakmice odu u P1 (najpoznatiji disco u Minhenu gdje igraci Bayerna imaju svoj kutak) i da ih ljudi gledaju i da oni mogu pozirati pred kamerama.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 25 avg 2009, 23:56

amerosm je napisao/la:@ the game

Bayern dok je to radio jeste igrao u polufinalima i finalima LP i bili su mocan tim, ali tu zaboravljas jednu cinjenicu da su tada u svojim redovima imali igrace poput Kahna, Effenberga, Slihamidzica, Jeremiesa, Baslera, igraci koji su ostalima hebalči sve po spisku ako nisu igrali kako trebaju.
Dobro se sjecam sezone 02/03 Bayern igra kuci protiv Hannover, 90. minuta igre, Bayern vodi 3-0, a Kuffour olahko daje loptu koji sutira na gol Bayerna, ali Kahn brani, i nakon toga se Kuffour smije, a Kahn mu prilazi i hvata ga za vrat i ocitava mu lekciju, eh takvih igraca Bayern danas nema.

Ili kad se sjetim finala sezone 00/01, kada je Schalke vec slavio titulu prvaka, a u to vrijeme za HSV postize gol Barbarez i u Gelsenkirchenu svi slave, po terenu se valjaju placipicke (Kuffour i kompanija) a Kahn i Effenberg ih dizu po terenu i govore da mogu jos izjednaciti, a svi znamo kako se zavrsilo.

Danas Toni, Ribery, Klose, Schweini gledaju da nakon utakmice odu u P1 (najpoznatiji disco u Minhenu gdje igraci Bayerna imaju svoj kutak) i da ih ljudi gledaju i da oni mogu pozirati pred kamerama.
Ma dobro to, to je tacno svakako ali ja sam mu samo htio odgovoriti za one evropske nastupe sa igracima iz Bundes lige. A to sto sad nema takvih igraca, zna se ko je kriv, ali inace trenutno u svijetu fudbala je malo danas takvih(Caragher iz L'poola mi trenutno jedini pada na pamet).

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 avg 2009, 09:44

Rz88, nemoj da ti navijaci drugorazrednih klubova kvare raspolozenje.
Pobjede jednu i misle da imaju tim za osvajanje prvenstva :D
Tek smo poceli, pa cekaj dok se to os malo uhoda.
Najkasnije od osmog kola, pa sve do kraja, Bayern nece izgubiti utakmicu ;)
U LP minimalno do 1/4 finala, a ako bi tu izbjegli Celzi i Barcelonu onda i u 1/2 finale.
Van Haal je dobar trener(odma poslije Hizfelda jer Magat iz Bayerna i Magat iz Wolfsburga nije isto)
Tip je strog(cak ga i kcerke persiraju) i sebi nece dozvoliti da ga jedan ala Riberi vuce za nos.
Ribi je jos uvjek tu zato sto je Lui jos uvijek frisak u Minhenu. Da li je stari tu od prosle godine...pitali bi se hoce li Roben zabiti protiv Wolfsburga na asistenciju Snejdera.
Cvrsto vjerujem da ce se u zimskom prelaznom roku privesti neko dobro pojacanje(a)
Ne treba se bojati Reala koji je vec imao jedne Galatikose. Sadasnji imaju srece jer da im nije usao Roben Borusija bi i izjednacila.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2009, 09:47

Seceru nabodi ih :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 avg 2009, 09:48

imamo do 31.08. fajde za pojacanja...ako bi ikako moglo da dovedu golmana i nekog odbrambenog igraca ja bih bio veoma zadovoljan
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 avg 2009, 10:03

Pojavile su se spekulacije da bi Bayern mogao dovesti Vargasa ili Riisea, za poziciju lijevog bocnog. Sto se mene tice Vargas je idealna opcija...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 avg 2009, 12:48

Šečera.....da Robben nije ušao Borusia bi izjednačila...al nakraju ipak smo izvojevali pobjedu :|
VAN HALA,nije madridska nego je Bayernova izdržače manje nego Klinsman....a Ribi neče odigrati 20 kako treba utakmica u Bundes ligi.....
Vargas više igra krilo u zadnje vrijeme u Fiorentini al sigurno je bolji nego Pranjić....VDV je slobodan(jeftino) šta čekate da ga uvalimo šeicima.....VDV je izmislio fudbal za "svinju što se penje" i takve "provjerne igrače"
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 26 avg 2009, 13:35

Raul_64 je napisao/la:Šečera.....da Robben nije ušao Borusia bi izjednačila...al nakraju ipak smo izvojevali pobjedu :|
VAN HALA,nije madridska nego je Bayernova izdržače manje nego Klinsman....a Ribi neče odigrati 20 kako treba utakmica u Bundes ligi.....
Vargas više igra krilo u zadnje vrijeme u Fiorentini al sigurno je bolji nego Pranjić....VDV je slobodan(jeftino) šta čekate da ga uvalimo šeicima.....VDV je izmislio fudbal za "svinju što se penje" i takve "provjerne igrače"
da i to 5:0 :lol: ali da nije usao Robenn Borussia bi izjednacila :lol: ee moj Šečko(Šećeru) :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 avg 2009, 13:50

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 avg 2009, 14:03

omerbavarac je napisao/la:Pojavile su se spekulacije da bi Bayern mogao dovesti Vargasa ili Riisea, za poziciju lijevog bocnog. Sto se mene tice Vargas je idealna opcija...
Vargas više igra krilo nego beka, ali nebi bio loše rješenje. Risse je onaj klasični lijevi bek i mislim da bi nam dobro došao.

Joj da su pametni da kupe VDV, on i Olić po krilima ( dok nema Bilala ) i trbeali bi vratiti Tonija u prvu postavu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 avg 2009, 14:25

danas Bayern igra utakmicu sa Union Berlinom u 18:15 sa direktnim prijenosom na DSF-u
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 26 avg 2009, 15:22

el-fighter je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Pojavile su se spekulacije da bi Bayern mogao dovesti Vargasa ili Riisea, za poziciju lijevog bocnog. Sto se mene tice Vargas je idealna opcija...
Vargas više igra krilo nego beka, ali nebi bio loše rješenje. Risse je onaj klasični lijevi bek i mislim da bi nam dobro došao.

Joj da su pametni da kupe VDV, on i Olić po krilima ( dok nema Bilala ) i trbeali bi vratiti Tonija u prvu postavu.
Vargas ne bi mogao igrati u LP, je li tako. Ispravite me ako grijesim.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.