Olimpik Sarajevo

bistrikboy
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la bistrikboy » 18 jan 2012, 13:53

mrzim_ulizice je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
herbion je napisao/la:Zaradi Olimpic preko 300 000 KM :D
Dobra svotica ubismo se od :lol:
Amar bi u Zelji za njega milion uzeo i to hladno!Pa sad skontaj...
Amar je za Dzeku uzeo 10000 maraka a da za ovog uzme milion jbt po vasem vi svakog igraca prodate za milion a ustvari nikad ni jednog niste prodali na tu cijenu
Amar nije bio trener nit je bio u bilo kojoj funkciji kad je Dzeko otisao...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 jan 2012, 14:38

zeljo1 je napisao/la:vidjet cemo na kraju olimpic,bacanje prasine u oci
O ćemu ovaj priča?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 18 jan 2012, 14:50

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jan 2012, 15:13

Zbog čega vam je to račun blokiran?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 18 jan 2012, 15:32

anonimni je napisao/la:Zbog čega vam je to račun blokiran?
Očigledno si "upoznat" sa sportskim zbivanjima u BiH. Zbog čega su blokirani računi??? Zbog uprava koje su za sobom ostavljali dugove.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 18 jan 2012, 15:35

Oprosti da je tebe pitam zbog čega je Želji više računa blokirano, zbog čega je Sarajevu nebrojeno računa blokirano itd. Drugar, to je sramota nekih drugih, a ne ovih koji to danas vraćaju i u Želji i u Sarajevu i u Olimpicu.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 18 jan 2012, 15:36

Što si ljubomoran na OlimpiC i što ga mrziš? :o

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 18 jan 2012, 15:37

Ne, čovjek je postavio pravo pitanje. Pitanje je zašto niko nikada nije odgovarao u klubovima za dugove?

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jan 2012, 15:40

ivan.balic je napisao/la:
Oprosti da je tebe pitam zbog čega je Želji više računa blokirano, zbog čega je Sarajevu nebrojeno računa blokirano itd. Drugar, to je sramota nekih drugih, a ne ovih koji to danas vraćaju i u Želji i u Sarajevu i u Olimpicu.
Znam da je Gracić preuzeo klub kad je on bio u 2. federalnoj ili čak kantonalnoj ligi, ali me čudi kako nije poduzeo ništa da pokuša odblokirati račun (reprogram dugova, smanjenje kamata na dugove poreznoj itd.). To za Želju, Sarajevo, Olimpic i njihove dugove jesi upravu, ranije uprave su nagomilavale te dugove i evo šta se dešava sa Sarajevom, dok sadašnja Željina uprava to bar vraća. Ozbiljno sam mislio da vi nemate dugova, ali sam se prevario..
ublehas je napisao/la:
to ne smijem ni pitati nešto bez problema, svađa.. :roll:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 jan 2012, 15:50

Nama nije blokiran racun, od ljeta jos.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 18 jan 2012, 15:54

anonimni je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:
Znam da je Gracić preuzeo klub kad je on bio u 2. federalnoj ili čak kantonalnoj ligi, ali me čudi kako nije poduzeo ništa da pokuša odblokirati račun (reprogram dugova, smanjenje kamata na dugove poreznoj itd.). To za Želju, Sarajevo, Olimpic i njihove dugove jesi upravu, ranije uprave su nagomilavale te dugove i evo šta se dešava sa Sarajevom, dok sadašnja Željina uprava to bar vraća. Ozbiljno sam mislio da vi nemate dugova, ali sam se prevario..
ublehas je napisao/la:
to ne smijem ni pitati nešto bez problema, svađa.. :roll:
Ma ne. Nego vidim da na ovoj temi šta god kažeš, a da ne veličaš Gracića, znači da automatski mrziš OlimpiC i da si ljubomoran na njega. ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 jan 2012, 15:59

Seyo_TM je napisao/la:Nama nije blokiran racun, od ljeta jos.
Ali kako su radnici tužili klub mogao bi uskoro biti!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 jan 2012, 16:04

Mancini je napisao/la:
Naravno, postoji i ta opcija, ali kratkog vijeka ce biti.
Uglavnom, samo sam replicirao na izjavu da nam je blokiran racun, a Zeljo nije tema ovog podforuma da raspravljamo dalje u vezi ovoga.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jan 2012, 16:09

Sta mislite hoce li Vukovi u nastavku sezone krenuti u borbu za Europu ? Da li ljud u Olimpicu zaista imaju dobronamjerne ambicije ili je ovo sve paravan za lose stvari ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 18 jan 2012, 18:56

Seyo_TM je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Naravno, postoji i ta opcija, ali kratkog vijeka ce biti.
Uglavnom, samo sam replicirao na izjavu da nam je blokiran racun, a Zeljo nije tema ovog podforuma da raspravljamo dalje u vezi ovoga.

Slažem se za Željo nije tema, oprosti ako sam te uvrijedio kao navijača Želje. Samo nije baš sve tako kao što misliš vezano za račune. Kod nekih je dug 4-5 miliona, a kod nekih 50 ili 100 hiljada. Nadam se da se slažemo.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 18 jan 2012, 19:40

Olimpic je preuzet sa dugom malo manje od 800 000 KM u 2.LFBIH.Sada su obaveze kluba oko 150 000 KM.
Racun je blokiran gotovo deceniju :D
Glavno sto je Gracic zacrtao je deblokada rc. i to ocekujemo u vec narednih mjesec dana i on to smatra najvecim uspjehom.Za licencu ne bi trebali imati nikakvih problema i ako ovi dugovi ne uticu na istu.
Drugi njegov naum je da uz pomoc Opštine,koja je investitor, zavrsi sa izgradnjom stadiona po projektu investitora a sredstva su vec obezbjedjena od Opštine,Kantona i grada.Na ljeto imamo stadion koji ispunjava sve uslove UEFE.
Olimpic je u budjetu Kantona dobio isti tretman kao i dva starija premijerligasa,znaci 250 000 KM :D
Sa postojecim igrackim kadrom imamo razlog da se nadamo izlasku u Evropu.
Pored Kise odlaze jos dva do tri igraca a na ljeto se od subase ocekuje pilav. :o
Gracic je napravio veoma ozbiljnu firmu od Olimpica i nebuloze sta,gdje,kako mislim da je svima jasno gdje i kuda ovaj brod plovi.

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 18 jan 2012, 19:51

herbion je napisao/la:Olimpic je preuzet sa dugom malo manje od 800 000 KM u 2.LFBIH.Sada su obaveze kluba oko 150 000 KM.
Racun je blokiran gotovo deceniju :D
Glavno sto je Gracic zacrtao je deblokada rc. i to ocekujemo u vec narednih mjesec dana i on to smatra najvecim uspjehom.Za licencu ne bi trebali imati nikakvih problema i ako ovi dugovi ne uticu na istu.
Drugi njegov naum je da uz pomoc Opštine,koja je investitor, zavrsi sa izgradnjom stadiona po projektu investitora a sredstva su vec obezbjedjena od Opštine,Kantona i grada.Na ljeto imamo stadion koji ispunjava sve uslove UEFE.
Olimpic je u budjetu Kantona dobio isti tretman kao i dva starija premijerligasa,znaci 250 000 KM :D
Sa postojecim igrackim kadrom imamo razlog da se nadamo izlasku u Evropu.
Pored Kise odlaze jos dva do tri igraca a na ljeto se od subase ocekuje pilav. :o
Gracic je napravio veoma ozbiljnu firmu od Olimpica i nebuloze sta,gdje,kako mislim da je svima jasno gdje i kuda ovaj brod plovi.

Sve više sam mišljenja da to najviše boli. To što je taj klub sve jači. Kao pitara, koji istina nije onaj najzadojeniji, malo i mene boli. Bez navijača, bez podrške države ljudi sve stabilniji, a gdje smo mi. Armija navijača Sarajeva, Slobode, Čelika, ali lopovi sve uzeše. Naši lopovi, ne uzima nam Olimpic. Zato mi Olimpic nije mrzak. Kada ih vidiš negdje svi vedri, bacaju se od smijeha. Nedavno sam ih vidio na jednoj manifestaciji. Jednostavno imaju svoj film.

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 18 jan 2012, 19:53

Priču Olimpica podržavam isto kao i priču Želje. Neku noć na TV SA Žujo kaže kako pokušavaju smanjiti dugove od ranije isto tvdi i Gracić. Baš me čudi zašto su ti klubovi s najmanje potresa? Jednostavno imaju ljude koji znaju šta žele.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 18 jan 2012, 19:55

Ma sve poznato. Vizija je čudo. Ko ne konta jednog dana shvatiće

playmaker
Kontakt:

Post Postao/la playmaker » 18 jan 2012, 20:21

Odličan posao sa Kisom. Svaka čast.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.