Griffin or Parker i ko?Rule_hz je napisao/la:dajem Jordana Carworda, Tyreke Evansa,Many Ginobili,Antawn Jaminson i irvinga za jednog all stara i jednog dobrog igraca
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Yahoo SS.BA liga - 2. sezona
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
to je i Griffin u ponudi nisam znaoLBJ MVP je napisao/la:Griffin or Parker i ko?Rule_hz je napisao/la:dajem Jordana Carworda, Tyreke Evansa,Many Ginobili,Antawn Jaminson i irvinga za jednog all stara i jednog dobrog igraca
Teška vremena prijateljudema je napisao/la:to je i Griffin u ponudi nisam znaoLBJ MVP je napisao/la:Griffin or Parker i ko?Rule_hz je napisao/la:dajem Jordana Carworda, Tyreke Evansa,Many Ginobili,Antawn Jaminson i irvinga za jednog all stara i jednog dobrog igraca
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Evo Melo i izaberi jos jedno osim Andersona.
LBJ MVP je napisao/la:Griffin or Parker i ko?Rule_hz je napisao/la:dajem Jordana Carworda, Tyreke Evansa,Many Ginobili,Antawn Jaminson i irvinga za jednog all stara i jednog dobrog igraca
moze posalji mi ponudu i igrace koji ti ne trebaju da ne iskoristavam ove limite za FA
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mislim može ići Griffin,ali ne za Dirka 
Eto Rule poslao sam ponudu 
parker,griffin -dirk,nelson,harisLBJ MVP je napisao/la:Mislim može ići Griffin,ali ne za Dirka
Poslao sam ti tradedema je napisao/la:parker,griffin -dirk,nelson,harisLBJ MVP je napisao/la:Mislim može ići Griffin,ali ne za Dirka
I Fernandez mi se ozljedio. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Konacno Prince pokazuje zasto sam ga uzeo 
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Zasto je neko uzeo Horforda? 
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Mozda ima provjerene informacije da se uskoro vraca, a mi ne znamo.edo3majka je napisao/la:Zasto je neko uzeo Horforda?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jednostavno covjek zeli da mu uzmem prvo mjesto drzi Manua e ekipi kojeg nema jos nekoliko sedmica i sad uzima Ala kojeg isto nema nekoliko sedmicajose je napisao/la:Mozda ima provjerene informacije da se uskoro vraca, a mi ne znamo.edo3majka je napisao/la:Zasto je neko uzeo Horforda?
i nakon sinosnjih utakmica kad je miler dao 6 trica odmah sam poletio da vidim ko je ga prisvojio 
Dobro sam makaar prosao sa Derickom
Thomas Müller - Fußballgott
uzeo sam ga iz tog razloga, sto nema advekvatnih igraca iz FA a sto se tice njih dvojice drzim ih jer ce mi kasnije trebati... sad za sad sam zadovoljaan ovim igracima koji bas dobro igraju eto nadam se da cu i bullse uzet do sada vodim ... a sto se tice dema tvoje predpostavke za oduzimanja prvog mjesta... neka ima jos puno do kraja sezone a moze se desiti da se obojica vrate cak i prije roka.... sve u svemu ok je
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mozda ti budes imao vise srece s njim. Ja sam izgubio strpljenje, covjek ima pravo losu statistiku. A nije ni cudo, jer u toj Minnesoti ima puno slicnih igraca i svi se oni bore za svoju minutazu.don_burza je napisao/la:i nakon sinosnjih utakmica kad je miler dao 6 trica odmah sam poletio da vidim ko je ga prisvojio
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
a sta reci za moje strpljenje za Jan Veselog
Thomas Müller - Fußballgott
- majestic24
- Kontakt:
Ja sam super prosao s 3 FA
Glen Davis zadnje 3-4 utakmice ima oko 10 poena i 8 skokova u prosjeku,Ilyasova ima 8+8 kao i Gibson iz Bullsa.
Glen Davis zadnje 3-4 utakmice ima oko 10 poena i 8 skokova u prosjeku,Ilyasova ima 8+8 kao i Gibson iz Bullsa.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:a sta reci za moje strpljenje za Jan Veselog
Ja ba. Tu si vala vodeći, što jest jest. Imaš više strpljenja od rukovodstva Wizardsa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.