Vrapčići su daleko od Centra grada 4 km, a što se tiče toga da grad da plac u Sj. logoru, moraš znati da je u pitanju politika, jer još nije usvojen prostorni plan Centar II gdje bi trebao biti taj novi stadion, tako da mi se čini da su vrapčići trajno rješenje.....gruezi je napisao/la:koliko su vrapcici daleko od centra ....zasto vam grad nedodijeli plac u sjevernom logoru za stadionAlemC85 je napisao/la:ove godine izgleda po obećanjima uprave VELEŽA, slijedi nastavak radova na stadionu VRAPČIĆi, naravno ako ne slažu. navodno ove godine će se raditi sobe i restoran za igrače, a počinje prva faza izgradnje svlačionica za omladinski pogon, i naravno očekuje se na proljeće otvaranje obnovljenog pomoćnog terena, toliko što se tiče trenutnih planova UO VELEŽA.......
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Imam i ja pitanjeAlemC85 je napisao/la:Vrapčići su daleko od Centra grada 4 km, a što se tiče toga da grad da plac u Sj. logoru, moraš znati da je u pitanju politika, jer još nije usvojen prostorni plan Centar II gdje bi trebao biti taj novi stadion, tako da mi se čini da su vrapčići trajno rješenje.....gruezi je napisao/la:koliko su vrapcici daleko od centra ....zasto vam grad nedodijeli plac u sjevernom logoru za stadionAlemC85 je napisao/la:ove godine izgleda po obećanjima uprave VELEŽA, slijedi nastavak radova na stadionu VRAPČIĆi, naravno ako ne slažu. navodno ove godine će se raditi sobe i restoran za igrače, a počinje prva faza izgradnje svlačionica za omladinski pogon, i naravno očekuje se na proljeće otvaranje obnovljenog pomoćnog terena, toliko što se tiče trenutnih planova UO VELEŽA.......

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Samo da se ovo u BL rijesi,strah me otici tamoromeo je napisao/la:Samo neka se gradi, odmah bolji uslovi i za navijace

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Kolika je ukupna cijena ovoga terena u Mostaru? Ovo je nesto cemu treba teziti svaki klub koji zeli da napreduje.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Prpa a ?Emir ZENICA je napisao/la:Samo da se ovo u BL rijesi,strah me otici tamoromeo je napisao/la:Samo neka se gradi, odmah bolji uslovi i za navijace

||| FKZeljeznicar |||
kako lozenje jabuko ja sam vidio da je par momaka krenulo aLudLo 4 je napisao/la:Prpa a ?Emir ZENICA je napisao/la:Samo da se ovo u BL rijesi,strah me otici tamoromeo je napisao/la:Samo neka se gradi, odmah bolji uslovi i za navijace![]()
![]()
znam ja da tebe nije strah,nemoj lozit ljude
vucijaci i h sputali u tome a strah od nekog imat je velik grijeh
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Bravo,bravo. 

||| FKZeljeznicar |||
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
- Jankauskas
- Kontakt:
Nova zapadna tribina stadiona u NP ,

-
- Kontakt:
Novi PazarTheDinoRules je napisao/la:NP? Prevedi.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
I ja sam na taj grad pomislio, ali želio sam potvrdu. Tema je "Rekonstrukcija stadiona u BiH", a ne u Srbiji.fukara87 je napisao/la:Novi PazarTheDinoRules je napisao/la:NP? Prevedi.Ovaj je ocigledno profulao Forum i temu.
U mom svijetu važe moja pravila
Uglavnom dobar je teren, mogo bi se hokej igrat komotno

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- badblueboylivno
- Kontakt:
Tribina je odlična. Da je mom Troglavu pola ovakve (planira se nešto, ako se uđe u Prvu ligu Federacije, jer se na trenutnom stadionu neće moći igrati), bilo bi odlično.
Inače, koliki je kapacitet i kolika je cijena, ako netko upućeniji zna?

Hayley <3
rekonstrukcija stadiona oko 2 mil.eura,u to je ukljuceno izgradnja ove nove tribine kapaciteta oko 3500 ,renoviranje travnatog dijela terena kao i rekonstrukciju zapadne tribine sa 3900 stolicabadblueboylivno je napisao/la:Tribina je odlična. Da je mom Troglavu pola ovakve (planira se nešto, ako se uđe u Prvu ligu Federacije, jer se na trenutnom stadionu neće moći igrati), bilo bi odlično.![]()
uradjen je i veliki teren sa vestackom travom ,trebalo bi da je od tih para
vise na temi FK Novi Pazar

- badblueboylivno
- Kontakt:
Hvala na odgovoru. Znači za stadion od jedne tribine od oko 2k mjesta treba dosta manje. 

Hayley <3
- RK Gradacac
- Kontakt:
4 ovakve kao u Pazaru i to je to.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
jel u Pazaru ona druga tribina ima krov?? i velika steta sto na ovoj ne napravise neku VIP lozu, al moze se to lako ubacit ovdje na ovo u sredinu...jos ako naprave jednu il obje iza golova, mislim da bi im svaki klub u BiH mogao zavidit na stadionu...
Za nase uvjete vise nego dovoljno, samo da je volje i para da se nesto napravi.-A- je napisao/la:4 ovakve kao u Pazaru i to je to.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.