Sta je sa Gotze-om ? Nikako da se oporavi u potpunosti ...Semir bvb je napisao/la:Focher-Piszczek,Hummels,Subotic,Schmelzer - Bender,Kehl - Blaszczykowski,Kagawa,Großkreutz - Lewandowski
Klupa: Alomerovic, Leitner, Zidan, Le Tallec, Perisic, Barrios, Gündogan, Löwe, Owomoyela
Nema streama, ali ima live-ticker, vodimo 2:0 Kehl i Lewandowski
http://www.reviersport.de/live/rs-spiel ... 1326909538" onclick="window.open(this.href);return false;
Gotze upitan za HSV.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@HzBvB,
Ako si se ti ozbiljno zagrijao za cijenu kao neki argument, onda...
Pogledaj cijenu Carrolla i cijenu Dembe Ba. Pogledaj koliko je njihova tržišna vrijednost iznosila prije 10-ak mjeseci. Šta ćeš tamo pronaći? Carroll je i dan danas na cijeni od 20 miliona, a Demba Ba je na 10.
Pogledaj učinkovitost. Andy je zabio 2 gola u posljednjih 345 nastupa, a Demba Ba 15 u zadnjih 17.
Šta ćemo sad? Da l' je to čitav svijet lud ili...? Jer, po transfermarktu je i dalje Carrollova vrijednost tih 20 miliona. A, ako Liverpool dobije 10-ak, mogu se udariti nogom u guzicu jer su dobro prošli.
Glede Gomeza i Lewandowskog. Hm, ja sam siguran da ovakav Lewandowski bi bio mnogo slabiji u Bayernu od Gomeza. Isti slučaj bi bio i sa Gomezom u Dortmundu. Gomez je klasični linijaš, čovjek koji se van šesnaesterca osjeća k'o ja u liftu (klaustrofobičan sam
). Dakle, njegovo je samo da pospremi mnogobrojne odbijance koji su produkt Roberyjevih i Mullerovih promašaja.
On apsolutno zavisi od kolektiva; od loptih koje će se naći u šesnaestercu i koje će se igrom slučaja odbiti na njegovu nogu.
S druge strane, Lewandowski je tip igrača koji će razigrati svoje saigrače, oprobati šut iz daljine, driblati, otvarati prostor...Moderniji igrač od Gomeza. Mnogo moderniji. Da l' to znači da je bolji? Ne mora značiti.
A sad me ispričaj, Sile me čeka.
Ako si se ti ozbiljno zagrijao za cijenu kao neki argument, onda...
Glede Gomeza i Lewandowskog. Hm, ja sam siguran da ovakav Lewandowski bi bio mnogo slabiji u Bayernu od Gomeza. Isti slučaj bi bio i sa Gomezom u Dortmundu. Gomez je klasični linijaš, čovjek koji se van šesnaesterca osjeća k'o ja u liftu (klaustrofobičan sam
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Izgleda da ima povredu butnog mišića i da je upitan za HSV.HzBvB je napisao/la: Sta je sa Gotze-om ? Nikako da se oporavi u potpunosti ...
Evo Owo ušao umjesto Piszczeka koji se žalio na neku povredicu ali ne bi trebao biti upitan za sljedeću tekmu.
Weidi je trebao branit ali je malo obnovio povredu leđa na zagrijavanju pred tekmu i trebao bi ipak branit u nedjelju.
EDIT: 3:0 Bender i to je rezultat prvog poluvremena. Bender šutao s 30 m malo se lopta odbila ili odskočila a golman Oberhausena nije izgledao dobro kod gola.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Jesi se uhvatio svojih primjeraMonolog je napisao/la:@HzBvB,
Ako si se ti ozbiljno zagrijao za cijenu kao neki argument, onda...Pogledaj cijenu Carrolla i cijenu Dembe Ba. Pogledaj koliko je njihova tržišna vrijednost iznosila prije 10-ak mjeseci. Šta ćeš tamo pronaći? Carroll je i dan danas na cijeni od 20 miliona, a Demba Ba je na 10.
Pogledaj učinkovitost. Andy je zabio 2 gola u posljednjih 345 nastupa, a Demba Ba 15 u zadnjih 17.
Šta ćemo sad? Da l' je to čitav svijet lud ili...? Jer, po transfermarktu je i dalje Carrollova vrijednost tih 20 miliona. A, ako Liverpool dobije 10-ak, mogu se udariti nogom u guzicu jer su dobro prošli.
![]()
Glede Gomeza i Lewandowskog. Hm, ja sam siguran da ovakav Lewandowski bi bio mnogo slabiji u Bayernu od Gomeza. Isti slučaj bi bio i sa Gomezom u Dortmundu. Gomez je klasični linijaš, čovjek koji se van šesnaesterca osjeća k'o ja u liftu (klaustrofobičan sam). Dakle, njegovo je samo da pospremi mnogobrojne odbijance koji su produkt Roberyjevih i Mullerovih promašaja.
On apsolutno zavisi od kolektiva; od loptih koje će se naći u šesnaestercu i koje će se igrom slučaja odbiti na njegovu nogu.
S druge strane, Lewandowski je tip igrača koji će razigrati svoje saigrače, oprobati šut iz daljine, driblati, otvarati prostor...Moderniji igrač od Gomeza. Mnogo moderniji. Da l' to znači da je bolji? Ne mora značiti.
Da se razumijemo ja Gomeza ne gotivi nista previse ali brate bolji je od ovog za klasu....
I na sve to dodaj da je igrac kojem treba 3 100% da zabije gol i to ako je u formi kao sad !
Nema veze znam ja da ti gajis neke simpatije prema Lewatu ali smijesno je njega stavljati u isti kos sa Gomez-om !!!
Ja mislim da je sa Barrios-om u napad u BvB osvojila titulu a ne sa Lewatom...i zbog toga ne vidim razlog zasto bi sad BvB trebala da promjeni tip napadaca ? I zasto se nebi Gomez snasao u BvB ...hmmm
Meni se cini nekako da je Gomez slicniji profil napadaca Barrios-u nego Lewat !
BOZE ZDRAVLJA !
@Semir
To ona povreda sto je vuce od Arsenal ...ako je to u **** kransni pa nije ga udario voz obicni duel sranje ....
Je l' to majstor dao cetvrti gol
Hocemo Lucasa u prvoj postavi u nedelju
Hocemo Lucasa u prvoj postavi u nedelju
Ma oči moje lijepe ko se to javlja da komentariše nešto o Gomezu, eh kada bi taj mogao biti objektivan glede Bayerna, vjerovatno bi na Vrbi rodilo grožđe.
Poljak je dosta napredovao, sada se već pomalo počeo i dokazivati, te isto tako i njegovo ime malo pomalo izvire na površinu, Klopp ima povjerenje u njega, ovaj pun samopouzdanja, idealni uslovi da se napravi nešto više.
Prva rečenica je o Monologu, a na ovakve komentare se svi možemo slatko nasmijati, naravno dotični je u isto vrijeme fudbalska neznalica i Moderator
, a ja sam samo čovjek koji voli crnce.
Pazite ovo, dotični jednom od najboljih napadača svijeta pripisuje jednu jedinu osobinu
osobinu linijaš
, a s druge strane Lewi, koji se tek počeo dokazivati, sve ono što krasi najbolje igrače današnjive
, nema šta svaka čast! 
Poljak je dosta napredovao, sada se već pomalo počeo i dokazivati, te isto tako i njegovo ime malo pomalo izvire na površinu, Klopp ima povjerenje u njega, ovaj pun samopouzdanja, idealni uslovi da se napravi nešto više.
Prva rečenica je o Monologu, a na ovakve komentare se svi možemo slatko nasmijati, naravno dotični je u isto vrijeme fudbalska neznalica i Moderator
Pazite ovo, dotični jednom od najboljih napadača svijeta pripisuje jednu jedinu osobinu
Aferim.adnan24 je napisao/la:Je l' to majstor dao cetvrti gol![]()
![]()
PS: Vdim, opet se harpunira Lewat.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Pogledaj kako je isla rasprava. Kako tvoju izjavu „Idi pred ogledalo i osamari se“ okarakterisati nego kao seljacki mentalitet. Cim ti se neko suprotstavi, ti u nedostatku argumenata, pribjegavas vrlo popularnoj metodi u nasim krajevima. Ne mogu ja sad s tobom diskutovati na visokom nivou jer si se sam iskljucio iz rasprave. Ta tvoja retorika moze proci u sumi kod mene ne moze. Sad ti odgovaram i ti za mene vise ne postojis. Kad se naucis diskutovati mozes se javiti. Neces se sa mnom zajebavati.A ti mene nazivas seljakom ... i ja sam nekulturan
Pokusavam da se sjetim da li sam ista nebuloznije procitao. Pa jesi li ikad igrao lopte covjece? Cuj ne trebas biti koncentrisan kod udaraca glavom? Ako ti igdje treba koncentracija to je kod udarca glavom i umjesto da se radujes sto imamo igraca koji zna glavom dati gol ti umanjujes znacaj tih golova.Naveo sam golove glavom jer NIJE DAO NITI JEDAN NOGOM ( u ovim tzv vecim utakmicama, jer je tu promasio sve sto se moze promasiti ) !!!Kazem ti po ko zna koji put ,ali izgleda ti se konstantno pravis glup...Da Lewat nema zavrsnicu , a prilikom skoka nema nikakav pritisak ne mora biti skoncentrisan i ako promasi niko mu nece uzeti za zlo....vrlo je jednosatavno samo se malo ukljuci !!!
Haj se sad ponovo vrati pa vidi ko je upotrijebio kondicional u recenici.Izgleda da se ti volis pravit pametan ,aaa ?? Da je ovo da je ono....
Pa ti bi trebao da se ukljucis. Haj vrati se pa vidi tacno sta pise. Tamo pise jedan od najjacih u ligi. A za Raula je upitno. Mislis da Raul moze onako sitan otresti trojicu s ledja? Nemoj biti dijete. Raul je jedan od najboljih napadaca zadnjih 15-ak godina ali nikad ga nije krasila neka robusnost.Navodim ti primjere igraca koji imaju najbolju igru ledjima prema golu jer si rekao da Lewat ima najbolju igru ledjima prema golu zajedno sa Pizzarom .... uljuci se !!!
Bild je objavio nakon polusezone tu tabelu. Ne mogu je sad pronaci ali se dobro sjecam da je Gomez bio ispred Lewandowskog po broju promasenih sansi.Nadji tu molim te statistiku, prema kojoj je procenat iskoristenih prilika Lewandowskog veci nego Gomeza !!!
Ma na ovo nemam komentar. Ovo je kljucni argument, s ovim si me izbacio iz rasprave. Ne mogu da vjerujem, poredi cijene igraca na tm da utvrdi ko je bolji. I jos stavio coolerski smiley. Zato si ti i zapeo da je Gomez bolji, sto se vodis nekim ciframa i statistikama. Pa jesi li procitao sta kaze Ribery ko je najvazniji igrac BVB-a? Pa pratis li ti analize i ocjene strucnjaka i navijaca iz Njemacke?Nisi mi se osvrnuo na slijedece : 35 mil > 7 mi
Ma preko svega bih presao, nije nista vrijedno rasprave ali reci da je Gomez za klasu ispred Lewandowskog, tu vec nisam mogao presutiti. Ako treba do sudnjeg dana cu tvrditi suprotno.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
@Klopp
Kakav bolan nedostatak argumenata,zar mi trebaju neki argumenti da kazem da je Messi bolji od Teveza???
Da je C.Ronaldo bolji od Ibrahimovica
Da je Sweini bolji od Bendera ...
Hehe...moj Boze , kakvih ljudi ima.....BOZE ZDRAVLJA SAMO
1.Nema zavrsnicu
2.Nema igru ledjima u 16m
3.Treba mu dosta vremena da se namjesti na udarac
4.Nema napadacki njuh za gol
5.Nije nesto pretjreano jak ni u duel igri
6.ALI JE BOLJI OD GOMEZA JER SI TI TAKO REKO !!!
Pa majke mi najgori si ovdje na forumu...
hehe...to sto ja sam zavrsio s tobom za rasprave hahahaha BOLI ME RACKU, samo nako da znas koliko mi je stalo do tvog misljenja ...
Jedina pozitivna stvar u svemu sto se spomenuo Lewat jer da je Gotze morao bi ovdje dokazivat zasto je MESSI bolji

@Hare niko ovdje nema nista efikasno protiv Lewata !!!
Jedino ako i ti ne dijelis misljenje sa @Klopp-om ....
Pa na to malo gledas subjektivno !
Kakav bolan nedostatak argumenata,zar mi trebaju neki argumenti da kazem da je Messi bolji od Teveza???
Da je C.Ronaldo bolji od Ibrahimovica
Da je Sweini bolji od Bendera ...
Hehe...moj Boze , kakvih ljudi ima.....BOZE ZDRAVLJA SAMO
1.Nema zavrsnicu
2.Nema igru ledjima u 16m
3.Treba mu dosta vremena da se namjesti na udarac
4.Nema napadacki njuh za gol
5.Nije nesto pretjreano jak ni u duel igri
6.ALI JE BOLJI OD GOMEZA JER SI TI TAKO REKO !!!
Pa majke mi najgori si ovdje na forumu...
hehe...to sto ja sam zavrsio s tobom za rasprave hahahaha BOLI ME RACKU, samo nako da znas koliko mi je stalo do tvog misljenja ...
Jedina pozitivna stvar u svemu sto se spomenuo Lewat jer da je Gotze morao bi ovdje dokazivat zasto je MESSI bolji
@Hare niko ovdje nema nista efikasno protiv Lewata !!!
Jedino ako i ti ne dijelis misljenje sa @Klopp-om ....
Nejma, nejma, a draze ti se oseknuti na nj' neg' liznut mindju.HzBvB je napisao/la:@Hare niko ovdje nema efikasno protiv Lewata !!!
Jedino ako i ti ne dijelis misljenje sa @Klopp-om ....![]()
Lewat je po oficijelnoj anketi na bundesliga.de izabran za igraca polusezone ( Poleni malo "navukli"
Momak definitivno zasluzuje mnogo vise respekta.
Gomez mi "ne lezi", ne volem takav tip napadaca. Mada, ne mogu zazmiriti na njegovu impozantnu statistiku, no i to uzimam s rezervom, jer me naucise da je ona k'o bikini.
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 19 jan 2012, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Hare_BvB je napisao/la:Aferim.adnan24 je napisao/la:Je l' to majstor dao cetvrti gol![]()
![]()
Tri spica u odlicnoj formi pred nastavak sezone. SuperKriska.
![]()
PS: Vdim, opet se harpunira Lewat.Zalosno.
Upravo tako...samo jos da se Barrios skonta sa svojom glavom i da odluci da se bori za startno mjesto.
Ja bi' definitivno vise volio proslosezonskog Barriosa nego ovosezonskog Lewandowskog iako prezadovoljan sam ako Robert ostane u prvih 11,sve dok bude igrao kao u prvom dijelu.
Ja sam nekako vise za opciju da nama treba napadac koji ce visite na granici ofsajda,koji ce razvlaciti odbranu i tako davati prostora nasim veoma ofanzivnim veznjacima,nego napadac koji ce graditi igru jer po meni 5 igraca u vezi je dovoljno za taj dio posla.
Lewat je dobar ali dok ga ide, a svi znamo kakav je kad ga stane i kad počne fulat 100 % šanse.
Kao što reče Jurgen Klopp - zašto bi razmišljao o tome da Roberta vadim iz igre kad je momak u formi.
Istog sam mišljenja, dokle god funkcioniše neka igra, a kad ga stane onda na klupu. Ni Robert ni Lucas nisu iznad kluba. Oni će otići kad - tad iz BvB-a a ja ću uvijek biti vjerni navijač Milionera. Dakle, dokle god je dobro za BvB da igra neko od njih pa neka igra brate mili ili jedan ili drugi samo nek su rezultati vidljivi
Činjenica je da imamo 2 odlična napadača. Kad je Lucas bio prvi izbor - momak je dero. Zbog Barriosove povrede Lewat dobija šansu od početka na svojoj poziciji i momak to koristi najbolje što može
Nema tu puno mudrolije. Ako je dobar za klub i rezultate BvB-a onda je dobar i meni
- Ljudi haman Gotze otpada za nedjelju
- Milan A.C opasno zagrizao za Kagawu. Tako barem prenijeli japanski mediji. Podhitno produžiti ugovor s kosookim.
- Poljski mediji prenijeli da se agencija koja zastupa Lewata već sastala s čelnicima Bayerna, mada je Watzke sve demantovao.
Sad će EP u Poljskoj pa poljaci hoće da pokušaju da barem medijski izdignu nekog igrača u rang svjetskih zvijezda povezivanjem sa najvećim klubovima, što bi uveliko i podiglo euforiju navijača oko njihove repke i samog EP-a.
Kao što reče Jurgen Klopp - zašto bi razmišljao o tome da Roberta vadim iz igre kad je momak u formi.
Istog sam mišljenja, dokle god funkcioniše neka igra, a kad ga stane onda na klupu. Ni Robert ni Lucas nisu iznad kluba. Oni će otići kad - tad iz BvB-a a ja ću uvijek biti vjerni navijač Milionera. Dakle, dokle god je dobro za BvB da igra neko od njih pa neka igra brate mili ili jedan ili drugi samo nek su rezultati vidljivi
Činjenica je da imamo 2 odlična napadača. Kad je Lucas bio prvi izbor - momak je dero. Zbog Barriosove povrede Lewat dobija šansu od početka na svojoj poziciji i momak to koristi najbolje što može
Nema tu puno mudrolije. Ako je dobar za klub i rezultate BvB-a onda je dobar i meni
- Ljudi haman Gotze otpada za nedjelju
- Milan A.C opasno zagrizao za Kagawu. Tako barem prenijeli japanski mediji. Podhitno produžiti ugovor s kosookim.
- Poljski mediji prenijeli da se agencija koja zastupa Lewata već sastala s čelnicima Bayerna, mada je Watzke sve demantovao.
Sad će EP u Poljskoj pa poljaci hoće da pokušaju da barem medijski izdignu nekog igrača u rang svjetskih zvijezda povezivanjem sa najvećim klubovima, što bi uveliko i podiglo euforiju navijača oko njihove repke i samog EP-a.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Naš najbolji napadač otkako pratim BvB. Ovo mi je baš drag igrač.

Lewat se nalazi u odličnoj formi i mišljenja sam kako je on za sva vremena uvrstio sebe u prvih XI kod Kloppa. Lucas je također odličan napadač, ali ga je nažalost ozljeda mnogo koštala i zbog toga se nalazi u lošoj situaciji. Upravi Dortmunda bi bilo najbolje kada bi Barriosa prodali nekom timu za 10 miliona eura, jer u Lewatu vidite rješenje.
...just have a little faith...
Druze malo je 10 miliona za takvog napadaca. Radije bih ga ostavio u ekipi nego poklonio nekom za 10 miliona. Ipak smo mi prvaci i logicno je da ambicije rastu i moramo imati dva klasna napadaca ako hocemo da se odrzimo na ovom nivou. A za 10 miliona se tesko moze dovesti adekvatna zamjena na zimu. Ja sam ubijedjen kad bi on promijenio pristup i manje pricao a vise radio da bi mu Klopp dao vise sanse. Ne znam sad kakav pristup ima na treningu ali prema onom sto vidim kad ga uvede to je uvreda za sve navijace. Protiv Freiburga ga uvede i u prvom napadu ide prema golu i nonsalatno je doda golmanu. Ne moze to tako.snayder je napisao/la:Lewat se nalazi u odličnoj formi i mišljenja sam kako je on za sva vremena uvrstio sebe u prvih XI kod Kloppa. Lucas je također odličan napadač, ali ga je nažalost ozljeda mnogo koštala i zbog toga se nalazi u lošoj situaciji. Upravi Dortmunda bi bilo najbolje kada bi Barriosa prodali nekom timu za 10 miliona eura, jer u Lewatu vidite rješenje.
Ovo je relativno dobro napisano. Levandovski po mome dubokom ubjedjenju nije igrac koji moze kvalitetno igrati isturenog spica. U redu, jeste u formi, igra u izuzetno potentnoj ekipi i logicno je da utrpa solidan broj golova. I pored toga, ako sam dobro upratio, njegov ucinak na gostujucim terenima je znatno losiji nego na domacem terenu. To je tako zato sto Dortmund na strani ne vrsi tako jak pritisak (kao u prosloj sezoni), a Levandovski u takvoj igri luta po dijelovima terena gdje ne moze dobiti neku korisnu loptu. Hocu reci da ima losu igru bez lopte. Nema ubilacki instikt pravog napadaca koji cijelo vrijeme trazi slobodan prostor preko kojeg bi mogao napasti protivnicki gol. Levandovski nije taj tip napadaca. On voli igrati sa loptom, a ne bez lopte. Voli posjed, voli igrati okrenut licem ka golu i uglavnom igru van sesnaesterca. On je za mene pravi poluspic.HzBvB je napisao/la:Ti stvarno ako mislis da je za nas sistem bolji napadac tipa Lewandowski nego Barrios, Gomez ,...Ti si jedna velika neznalica..ali nema veze sad cu ja tebi priblizit neke stvari !
Lewandowski jest bolji igrac od Gomeza al znas gdje na "poligonu".
Nama za ovakav sistem igre ne traba igrac koji ce izlazit po loptu na 50 m ...nama treba neko ko ce TRPAT, neko ko da je gol iz poluprilike , neko ko ima igru ledjima , neko kome ne treba 20 m slobodnog prostora da uputi sut , neko ko otvara prostor ( ala Barrios ) ....to sve nema Lewandowski !!!
Ko je bolji napadac Levandovski ili Barios/Gomez? Barios/Gomez. Ko je bolji poluspic? Levandovski. Ko je bolji ukupno gledano - Barios/Gomez
Gomez nije igrac po mome ukusu, vrijeme sidrasa prolazi. Al' eto, on je dobar za Bajern i to je njima dovoljno. U igri kakvu igra Barsa za takve igrace nema mjesta.
Posto Dortmund igra sa jednim napadacem, po mome ubjedjenju njima treba napadac profila Bariosa. On jeste ispao iz forme, povreda ga totalno unazadila. Zbog toga treba shvatiti Klopa koji iz pragmaticnih razloga u ekipu stavlja momka kojem sve ide od ruke. Ja sam opet ubjedjen da je bljesak Levanodvskog privremenog karaktera. Ima dobar i moderan stil igre, samo po meni nedovoljno kvalitetne performanse da bi kvalitetnu igru odrzao duzi vremenski period. Nesto kao Ibisevic. Ima on dobar kvalitet za uletetiti sa klupe (na poziciju poluspica, umjesto Kagave), ponekad poceti i od pocetka,.. Ali sam ubjedjen da na njemu Dortmund nece graditi blistavu buducnost. Ili ce vratiti Bariosa ili ce potraziti drugo rjesenje.
Riberi recimo misli drugacije. Tvrdi da je Levandovski bolji od Gecea. Mozda je izjava uslijedila nakon konsultacije sa Henesom, koji je na taj nacin pokusao uzburkati strasti u svlacionici Dortmunda i glavi Bariosa
Al' nikad se ne zna, moguce da grijesim. Ova polusezona ce reci mnogo toga,..
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Pogađate ko je ovo
REUS
@ Valencia,
svaka cast druze na postu. Iako sam suprotnog stava cijenim tvoje misljenje. Tako se to radi, izneses stav i onda to fino obrazlozis iz svog ugla. Bez ikakvog vrijedjanja i degradiranja ostalih forumasa. Boze moj, ne mozemo svi biti istog misljenja. Ti smatras da je Lewandowski samo privremeno rjesenje i da je ovo trenutni bljesak. Ja bih rekao da je ovo tek pocetak i da cemo ga najmanje 3 sezone gledati u BVB-u. Klopp je odusevljen Lewandowskim i on ga ne bi mijenjao ni za sta na svijetu. Prvi bi Klopp uvidio da mu ovaj ne odogovara i potrazio drugog napadaca. Upravo zbog Lewandowskog ljetos je odustao od Klosea jer zna da je Lewandowski paklen igrac, tako da je izvjesno da ce Klopp u narednom periodu planirati s Lewandowskim.
svaka cast druze na postu. Iako sam suprotnog stava cijenim tvoje misljenje. Tako se to radi, izneses stav i onda to fino obrazlozis iz svog ugla. Bez ikakvog vrijedjanja i degradiranja ostalih forumasa. Boze moj, ne mozemo svi biti istog misljenja. Ti smatras da je Lewandowski samo privremeno rjesenje i da je ovo trenutni bljesak. Ja bih rekao da je ovo tek pocetak i da cemo ga najmanje 3 sezone gledati u BVB-u. Klopp je odusevljen Lewandowskim i on ga ne bi mijenjao ni za sta na svijetu. Prvi bi Klopp uvidio da mu ovaj ne odogovara i potrazio drugog napadaca. Upravo zbog Lewandowskog ljetos je odustao od Klosea jer zna da je Lewandowski paklen igrac, tako da je izvjesno da ce Klopp u narednom periodu planirati s Lewandowskim.
Monolog je napisao/la:ja sam samo čovjek koji voli crnce.
Sreća pa nismo crnci, ali u svakom slučaju OPREZ!
-----------------------------------------------------------------------------------------
@Klopp i @ostali, znam da ne volite Bayern, pa tako ni Bayernove igrače, ali jednostavno manite se tih usporedbi, to nit' kud vodi, nit' će šta dobrog donijeti nama niti ovom forumu.
Ne volite takav tip napadača, OK ukusi su različiti, isto kao što ja ne volim tipove poput Aguera, Teveza, Ville, Pedra, Higuaina, Robinha...
Kada govorite o Gomezu riječ je o čistom ukusu, te tu nikako ne možete biti objektivni, a stavljene Barriosa ili Lewandovskog ispred Mariana je pomalo i bezobrazno.
Vrijede obojica, ali Gomez je proglašen kao weltklasse, ustvari uopšte nam i ne treba šta mediji, sportski novinari, gledaoci misle, možete i sami to uvidjeti, a i dalje se uporno zatvaraju oči pred Gomezovom statistikom, kao ona nije mjerilo.
Haj' eto izbacićemo i tu statistiku, e onda se zatvaraju oči pred ogromnom trkom, pritiskom na odbranu, spuštanju lopti, otvaranju prostora..., ma nemam vam šta više objašnjavati, ustvari vi i ne znate kakva je uloga jednog napadača, eh kad bi znali koliko ovaj Gomez vrijedi, eh kad bi znali, eh kad bi znali...
Počelo je počelo:

Pozicija golmana je upitna. Weidi ima dobre šanse da bude spreman a evo sad čitam i da je Langerak danas trenirao
Gotze definitivno otpada ako je vjerovat Kloppu
Yebenn sastav Hsv-a 

Pozicija golmana je upitna. Weidi ima dobre šanse da bude spreman a evo sad čitam i da je Langerak danas trenirao
Gotze definitivno otpada ako je vjerovat Kloppu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.