Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bavarian_bk » 18 jan 2012, 17:32

Ibizevic je napisao/la:Hodžić u debiju za "U21" tim Watforda srušio Tottenham

Haris Hodžić, mlado krilo Watforda i potencijalni engleski reprezentativac, na odličan način se predstavio u debiju za njihov tim. Naime, danas su se u popodnevnim satima sastale ekipe Watforda i Tottenhama, utakmica je bila prijateljskog karaktera, a pobjedu je odnijela Hodžićeva ekipa. Zahvaljujući njegove dvije asistencije, zvanični skor meča bio je 2:1, a susretu su prisustvovali i igrači prvog tima.

Zna li neko nesto o njemu, moze li igrati za nas ?
Moze , ljetos kad je bio u Kozarcu na turniru pricao je da je predao neke papire , a i bio je pozvan za neku od nasih reprezentacija zajedno sa Atajicem iz Celtica :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jan 2012, 18:29

Ibizevic je napisao/la:Hodžić u debiju za "U21" tim Watforda srušio Tottenham

Haris Hodžić, mlado krilo Watforda i potencijalni engleski reprezentativac, na odličan način se predstavio u debiju za njihov tim. Naime, danas su se u popodnevnim satima sastale ekipe Watforda i Tottenhama, utakmica je bila prijateljskog karaktera, a pobjedu je odnijela Hodžićeva ekipa. Zahvaljujući njegove dvije asistencije, zvanični skor meča bio je 2:1, a susretu su prisustvovali i igrači prvog tima.

Zna li neko nesto o njemu, moze li igrati za nas ?
Kakav je U21 tim? To ne postoji u Engleskoj. Ima Academy i Reserves...A on nije engleski reprezentativac, vec je bio na nekim okupljanjima nase repke. Ne znam je li jos igrao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 18 jan 2012, 19:49

Jos prosle godine a i sad sam pregledao sajt Watforda i njega nema medju igracima u kategoriji rezervi i U-18 koje su ispod prvog tima,mozda igra pod pseudonimom ili sam ja nepismen :lol:

dajte neki link jer i preko google-a njegovo ime izbacije strane sa BIH portala

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 18 jan 2012, 20:02

ja sam pregledao na njihovom sajtu sastave ekipa iz nekih 7-8 tekmi(rezerve i U18) ali njega nema

mozda nesto relevantnije,ovo se pojavilo nakon onih natpisa o njemu

na ovom sajtu je do skoro imao onaj virtuelni BH igrac kao clan Man Uniteda,zaboravih mu prezime :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jan 2012, 20:50

santos je napisao/la:
ja sam pregledao na njihovom sajtu sastave ekipa iz nekih 7-8 tekmi(rezerve i U18) ali njega nema

na ovom sajtu je do skoro imao onaj virtuelni BH igrac kao clan Man Uniteda,zaboravih mu prezime :lol:
Haha, Izet Zahirovic. Najveci mit interneta. :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jan 2012, 20:53

Jeli Izet jos kod Ferge ili ga je dao na posudbu?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 jan 2012, 20:56

harishp je napisao/la:Jeli Izet jos kod Ferge ili ga je dao na posudbu?
:lol: :lol: :lol: taj dodje nekad u jablanicu :P kakav manchester i on ba :mrgreen: :mrgreen: mada i ovdje su pricali da je ronaldo up'o u prvi tim samo zato sto je bio brzi od izezta :lol: :lol: :lol:

nihco

Post Postao/la nihco » 18 jan 2012, 21:05

Cartman je napisao/la:
santos je napisao/la:

Haha, Izet Zahirovic. Najveci mit interneta. :lol:
postoji i legendarni ulfet pramenkovic, vjeciti kandidat za mlade selekcije.
Sent from my Commodore 64

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jan 2012, 21:33

Ulfet Pramenkovic je zavrsio ''kurs''u Jablanici,pa ce biti jedan od slijedecih kandidata za selektora.Kazu da ispunjava uslove kruticara.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jan 2012, 00:29

harishp je napisao/la:Jeli Izet jos kod Ferge ili ga je dao na posudbu?
Na posudbi u Vrbanjusi, ali brzo se vraca.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 jan 2012, 14:51

šta ovo anel hadžić još nema naše papire ,a već godinu dana se priča oko toga da čeka papire..

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 21 jan 2012, 20:10

Zanimljiv je ovaj Mario Baric,85 godiste,rodjen u Travniku,igra za drugoplasiranu ekipu Belgije -Gent,na transfermarkt mu je cifra 1 000 000 eura,odbrana,standardan
Zadnja izmjena: santos, dana/u 21 jan 2012, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 21 jan 2012, 20:12

Sjajna asistencija Dialibe

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 21 jan 2012, 20:13

santos je napisao/la:Sjajna asistencija Dialibe
link

http://www.hahasport.com/v-2/14/162/v-356395.html" onclick="window.open(this.href);return false;
...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 jan 2012, 23:48

santos je napisao/la:Zanimljiv je ovaj Mario Baric,85 godiste,rodjen u Travniku,igra za drugoplasiranu ekipu Belgije -Gent,na transfermarkt mu je cifra 1 000 000 eura,odbrana,standardan
Po belgijskog ligi moze biti masa dobrih igraca,ali rijetko k'o ce dobiti poziv od njih u repku.Nazalost,prednost nad svima ima stoper predzadnje ekipe iz austrijske lige :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

71000
Kontakt:

Post Postao/la 71000 » 22 jan 2012, 00:33

zgembo89 je napisao/la:šta ovo anel hadžić još nema naše papire ,a već godinu dana se priča oko toga da čeka papire..
Ma čeka se po pitanju tog sportskog državljanstva i više od godinu (Bojan,Maja,Lance i Damir čekaju od 2008 god), al' eto Anel je samo frišak po tom pitajnu...

Kod: Označi sve

148. sjednica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine - Bit će održana u četvrtak, 14.4.2011. godine, u 10,00 sati, u zgradi institucija Bosne i Hercegovine, sala 1/II. Predloženi dnevni red:
...
Predlagač: Ministarstvo civilnih poslova
31.     Prijedlozi za prijem u državljanstvo Bosne i Hercegovine:
...
-   Bojana Skoke
-   Maje Maretić-Tiro
-   Lance Williamsa 
...
-   Damira Rovčanina 
...
-   Anela Hadžića  
I naravno, do ove tačke se nije došlo, tako Bog za kad će se opet posegnuti za ovim pitanjem, jedino ako nije nešto individualno pokrenuo po pitanju našeg pasoša, al' pošto je riječ o sportskom državljanstvu, da Bog da :(

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jan 2012, 00:43

71000 je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:šta ovo anel hadžić još nema naše papire ,a već godinu dana se priča oko toga da čeka papire..
Ma čeka se po pitanju tog sportskog državljanstva i više od godinu (Bojan,Maja,Lance i Damir čekaju od 2008 god), al' eto Anel je samo frišak po tom pitajnu...

148. sjednica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine - Bit će održana u četvrtak, 14.4.2011. godine, u 10,00 sati, u zgradi institucija Bosne i Hercegovine, sala 1/II. Predloženi dnevni red:
...
...
-   Bojana Skoke
-   Maje Maretić-Tiro
-   Lance Williamsa 
...
-   Damira Rovčanina 
...
-   Anela Hadžića  
I naravno, do ove tačke se nije došlo, tako Bog za kad će se opet posegnuti za ovim pitanjem, jedino ako nije nešto individualno pokrenuo po pitanju našeg pasoša, al' pošto je riječ o sportskom državljanstvu, da Bog da :(
Primjer Mujdze ili Pjanica,za neku papirologiju moraju direktno se pojaviti ili roditelji.Mujdzina stara je morala maksuz u Doboj zapiciti,ali se relativno brzo zavrsilo kako zna biti.Ovi gore navedeni i nisu imali neke rodbinske veze sa BIH.Jedino mozda Lance, njemu je tetak rodom iz Mionice.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

71000
Kontakt:

Post Postao/la 71000 » 22 jan 2012, 00:58

harishp je napisao/la:
71000 je napisao/la:

...
...
-   Bojana Skoke
-   Maje Maretić-Tiro
-   Lance Williamsa 
...
-   Damira Rovčanina 
...
-   Anela Hadžića  
Primjer Mujdze ili Pjanica,za neku papirologiju moraju direktno se pojaviti ili roditelji.Mujdzina stara je morala maksuz u Doboj zapiciti,ali se relativno brzo zavrsilo kako zna biti.Ovi gore navedeni i nisu imali neke rodbinske veze sa BIH.Jedino mozda Lance, njemu je tetak rodom iz Mionice.
Znači, ustvari on prema tome što si ti naveo traži regularno bh. državljastvo - ne sportsko, jer koliko se sjećam rodbinska veza je uslov za dobivanje bh. državljanstva. A i Pjanić je sto posto dobio državljanstvo preko vijeća ministara...

31.01.2008
Odlukom Vijeća ministara danas je napokon odobren zahtjev Miralema Pjanića za prijem u bh. državljanstvo te je ovaj talentirani igrač stekao pravo nastupa za našu reprezentaciju.
Pored Pjanića, državljanstvo je odobreno i napadaču Željezničara Boubacar Dialibi. Podsjetimo, Pjanić je već nekoliko puta bio pozivan u mladu selekciju BiH, ali nije imao priliku za debi, s obzirom na to da nije imao bh. pasoš.
P.S. Da ne bude zabune, ja sam govorio i govorim o postupku prijema u državljanstvo Bosne i Hercegovine lica koja se smatraju od naročite koristi za Bosnu i Hercegovinum i tu je zakonom def. da se zahtjev prvo predaje Ministarstvu civilnih poslova BiH, koje kasnije to proslijeđuje VIjeću ministara BiH koje donosi konačan sud. A vjerovatno je drugačija stvar po pitanju procedure sa onima koji su nekada imali bh.pasoš pa ga nisu obnavljali dugo ili šta već.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jan 2012, 12:36

Susic kaze da je problem u savezu Austrije, ali koliko ja znam njih se nista ne pita ako igrac zeli igrat za drugu reprezentaciju. Jedino mozda namjerno cekaju do zadnjeg trenutka da posalju potrebne papire FIFA-i.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, Vaya i 24 gosta.