Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Soni
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Soni » 18 jan 2012, 20:19

Bianconeri1988 je napisao/la:Amauri će otići na posudbu samo u Fiorentinu i na ljeto će biti slobodan igrač...

Ali to i nije toliko bitno koliko je bitno da ode iz Juventusa, ostat će nam od njega 2 miliona i tamam ćemo tu lovu usmjeriti na Caceresa ili Guarina.
Kako nije bitno, bolje ga sad prodati za mizernu cijenu Fiorentini, pa nek se oni zajebavaju sa njim :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jan 2012, 20:24

Juve želi njega da se riješi po svaku cijenu, a Fiorentina ne želi da potroši lovu, a Amauri je tražio plaću za januar, a nijedan klub mu istu nije htio dati, tako da je dogovoreno između Juventusa i Fiorentine da Amauri ode na posudbu u Fiorentinu do kraja sezone i na ljeto bude slobodan igrač, a on će zauzvrat odustati od januarske plaće, a nama ostaju Amaurijeve plaće za ovih par mjeseci ili oko 1,5 miliona €.

Nadam se da me sad razumiješ. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 18 jan 2012, 20:27

Bianconeri1988 je napisao/la:Juve želi njega da se riješi po svaku cijenu, a Fiorentina ne želi da potroši lovu, a Amauri je tražio plaću za januar, a nijedan klub mu istu nije htio dati, tako da je dogovoreno između Juventusa i Fiorentine da Amauri ode na posudbu u Fiorentinu do kraja sezone i na ljeto bude slobodan igrač, a on će zauzvrat odustati od januarske plaće, a nama ostaju Amaurijeve plaće za ovih par mjeseci ili oko 1,5 miliona €.

Nadam se da me sad razumiješ. :mrgreen:
Shvatio sam ja tebe i prvi put. Nego ti kazem da je bolje bilo da se uvali za male pare, jer ce pare od plate svakako ostati. I odma da se prenese vlasnistvo na Fiorentinu. Mogli su uzet milion za njega :mrgreen:
Ale Del Piero aleee

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 jan 2012, 20:30

Primavera 0:0 na kraju znaci bilo kakva pobjeda u Torinu i idu u finale :). Nisam gledao, samo malo pred kraj, ali cujem da je Appelt bio klasa za sve ostale na terenu :)!

Nadam se da je istina ovo za Amaurija, dobro i Juventusu 1,5 milion (uštede), a dobro i njemu bar ce igrati u Fiorentini.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jan 2012, 20:31

@Soni

Razumijem ja tebe, ali fazon je što Amauri nije htio da potpiše višegodišnji ugovor sa Fiorentinom, već želi da od ljeta bude slobodan igrač jer valjda misli da može igrati u boljem klubu od Fiorentine u kojem će imati veću plaću. A nama je isplativije da ode bilo gdje i bilo kako, nego da truhne još 5 mjeseci i prima ni za šta.

@Juventus0244

Vidio sam rezultat, ali nisam gledao tekmu, imam goste :mrgreen:
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 18 jan 2012, 20:56

Bianconeri1988 je napisao/la:@Soni

Razumijem ja tebe, ali fazon je što Amauri nije htio da potpiše višegodišnji ugovor sa Fiorentinom, već želi da od ljeta bude slobodan igrač jer valjda misli da može igrati u boljem klubu od Fiorentine u kojem će imati veću plaću. A nama je isplativije da ode bilo gdje i bilo kako, nego da truhne još 5 mjeseci i prima ni za šta.

@Juventus0244

Vidio sam rezultat, ali nisam gledao tekmu, imam goste :mrgreen:
Ma shvatili smo se odma, samo seremo i ja i ti, da ti pojednostavim :mrgreen:
Ja bi ciganu dao jos 1.5, al' zato kad mu ugovor istekne mog'o bi pojacat samo Vrbanjusu
Klubovi bi ga zvali na probe, a ne da potpise :mrgreen:

Nema s kim nas ne povezuju, a niko ne dolazi. Moja 1. zelja i dalje je Caseres
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jan 2012, 21:02

Ti bi izgleda vrlo rado da presliš na klupu iz one formacije kao tvoj brat :P :lol: :lol:

I meni je želja Caceres, ali eto isto kao što Caceres može igrati sve pozicije u odbrani, tako može i Guarin na sredini, tako da je manje više svejedno ko će doći, ali mi navijači želimo više Caceresa jer je bio već tu i svaku tekmu je ostavljao srce na terenu, baš ono što je kod Contea najbitnije, ali opet ne znači i da Guarin neće biti takav ako dođe.

Conte je prekrižio sa liste Salvatore Bocchetija, a Amauri još treba da se dogovori oko nekih sitnih detalja, tako da bi se njegov transfer trebao ozvaničiti sutra.
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 18 jan 2012, 23:16

Izgleda da cemo gledati Boriella iz prve minute u subotu.

http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Juventus/" onclick="window.open(this.href);return false;

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 18 jan 2012, 23:24

SoloJuve26 je napisao/la:Izgleda da cemo gledati Boriella iz prve minute u subotu.

http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Juventus/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zabija 100%

@Bianco
Nemoj da se salis. Brat se vraca u velikom stilu :mrgreen:
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jan 2012, 23:59

Mora da me zezate? Vjerujete Gazzetti? Kako će Gazzetta znati prvi sastav ako je trening zatvoren za javnost!? :mrgreen: :lol:

Borriello će u utorak igrati prvu u Coppa Italia, dok je u napadu još uvijek Matri prva opcija.

Amaurijev agent potvrdio da će se sutra ozvaničiti prelazak Amaurija u Fiorentinu. Amin Bože :!: :mrgreen:

Rubin odbio ponudu za Bocchettija, to sam već pisao, čini mi se i tako... :mrgreen:
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 jan 2012, 00:03

Bianconeri1988 je napisao/la:Mora da me zezate? Vjerujete Gazzetti? Kako će Gazzetta znati prvi sastav ako je trening zatvoren za javnost!? :mrgreen: :lol:

Borriello će u utorak igrati prvu u Coppa Italia, dok je u napadu još uvijek Matri prva opcija.

Amaurijev agent potvrdio da će se sutra ozvaničiti prelazak Amaurija u Fiorentinu. Amin Bože :!: :mrgreen:

Rubin odbio ponudu za Bocchettija, to sam već pisao, čini mi se i tako... :mrgreen:

Eh vidjet ces ti da ce Gazzetta imati u pravu :mrgreen: , ma da bi ja i volio da zaigra Boriello od pocetka.

A ja sto sam cito u vezi Amauri je da ce izgleda opet usrati sve, on trazi 1,9 godinsnji dok mu ovi nude 1,2 pa eto vidjet cemo sta ce izaci iz toga sutra...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jan 2012, 00:07

Govorio sam već @Soniju, ja kako sam skontao Amauri će potpisati za Fiorentinu samo do kraja sezone jer na ljeto želi da bude slobodan igrač.

Nek' smo se mi njega riješilia pa kako god, konačno možemo očekivati neka pojačanja.

A za prvu postavu, po meni igrač koji treba da završi na klupi je Pepe, Boga mi on nije toliko dobar koliko se fura, dosadilo mi ga je gledati ovih posljenjih par utakmica. Patnja živa, zato bi Elia trebao igrati, pa čak i Giaccherini ako se oporavi.
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 jan 2012, 00:07

SoloJuve26 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Mora da me zezate? Vjerujete Gazzetti? Kako će Gazzetta znati prvi sastav ako je trening zatvoren za javnost!? :mrgreen: :lol:

Eh vidjet ces ti da ce Gazzetta imati u pravu :mrgreen: , ma da bi ja i volio da zaigra Boriello od pocetka.

A ja sto sam cito u vezi Amauri je da ce izgleda opet usrati sve, on trazi 1,9 godinsnji dok mu ovi nude 1,2 pa eto vidjet cemo sta ce izaci iz toga sutra...
Curva N. rece da ce Borriello mozda od prve, a gazzetta pokupila sa foruma ko hljeb ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jan 2012, 00:13

Možda je Curva Nord insider koji radi za Gazzettu :mrgreen: :lol:

Ko bi nam sutra mogao doći!?

Guarin ili Caceres, eci peci pec ti si mali zec... :lol:

Valjda će ta pojačana biti u konkurenciji za utakmicu protiv Udinesea.
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 jan 2012, 00:16

Bianconeri1988 je napisao/la:Možda je Curva Nord insider koji radi za Gazzettu :mrgreen: :lol:

Ja dajem glas za Caceresa, mislim da je sve sredito samo se ceka da se prvo rijesi Amauria pa onda dovesti njega..

A sto jedva cekam tekmu u subotu,,

Boriello od prve minute i ima da bude hattrick, da se zna koji prvi napiso 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 jan 2012, 00:16

Bianconeri1988 je napisao/la:Možda je Curva Nord insider koji radi za Gazzettu :mrgreen: :lol:

on je radio za Calcio GP, a sad ne znam, gazzetta je toalet papir, pa se muva po forumima :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 jan 2012, 00:18

http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... -la-firma/" onclick="window.open(this.href);return false;

eto izgleda sutra bi trebalo biti to, adios Amauri :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jan 2012, 00:21

Volio bih i ja da zaigra Borriello zbog ovih svih dušmana i da zabije koji gol, ali ne znam meni je Marchisio najdraži igrač u ovom Juventus, uz preostalu staru gardu, ali mi je najdraže kad Matri zabije, ja bih najradije da obojica igraju.

Ali opet kad skontam svejedno je ko će igrati, samo da mi dobijemo. :mrgreen:

Ma kakva Gazzetta, iz godine u godinu im je prodaja sve slabija i slabija, žive od stare slave, hoće oni protiv Juventusa da pišu... :mrgreen:

@SoloJuve26

Daj Bože da bude tako za Caceresa, slično razmišljamo, od početka se znalo, neko mora otići da bi neko došao, odlaskom Sorensena i Amaurija rasteretili smo budžet sasvim dovoljno da dođe neki dobar igrač.

Kažem ti ja da će Amauri potpisati samo do kraja sezone :mrgreen:
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 19 jan 2012, 00:26

Joj kada nam Amauri zagorca zivot, ocekujem u njegovih prvih 5 nastupa 3 gola :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 jan 2012, 00:29

Bianconeri1988 je napisao/la:Volio bih i ja da zaigra Borriello zbog ovih svih dušmana i da zabije koji gol, ali ne znam meni je Marchisio najdraži igrač u ovom Juventus, uz preostalu staru gardu, ali mi je najdraže kad Matri zabije, ja bih najradije da obojica igraju.

Ali opet kad skontam svejedno je ko će igrati, samo da mi dobijemo. :mrgreen:

Ma kakva Gazzetta, iz godine u godinu im je prodaja sve slabija i slabija, žive od stare slave, hoće oni protiv Juventusa da pišu... :mrgreen:

@SoloJuve26

Daj Bože da bude tako za Caceresa, slično razmišljamo, od početka se znalo, neko mora otići da bi neko došao, odlaskom Sorensena i Amaurija rasteretili smo budžet sasvim dovoljno da dođe neki dobar igrač.

Kažem ti ja da će Amauri potpisati samo do kraja sezone :mrgreen:

Ma Marotta zna kako ce se spasiti a to je dolaskom Caceresa, momak zeli doci a i navijaci ga gotive ,, ovo mi sve lici na onaj transfer Krasic, tolko vremena uzelo a on samo htjeo u Juventus i na kraju se to ostvari...

a ovo oko Amauri, ma on snama zavrsava sve ako ode , njegov ugovor s nama izlazi nakon kraj sezone :mrgreen: .. jes nas ovaj Amauri odero u parama... :x

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []