NBA 2K12 LIGA - Asociacija
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- bear grylls
- Kontakt:
Re: NBA 2K12 LIGA - Asociacija
uso sam registrovao se koristio ovaj cd key gore sta sad online sam idem qouick match samo trazi nista se ne desava.
Idi game modes>the association online > join private league i ukucaj Username: sportsport, pass: bhfanaticos5bear grylls je napisao/la:uso sam registrovao se koristio ovaj cd key gore sta sad online sam idem qouick match samo trazi nista se ne desava.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- bear grylls
- Kontakt:
Bas sam sad skontao hahah jesam glup sacu evo. imaju dvoje ja sam se na ovu prvu ukljucio to je to valjda uzeo sam 76erse. Znaci pocinjemo kad istekne ovaj timer?Martex je napisao/la:Idi game modes> join private league i ukucaj Username: sportsport, pass: bhfanaticos5bear grylls je napisao/la:uso sam registrovao se koristio ovaj cd key gore sta sad online sam idem qouick match samo trazi nista se ne desava.
veceres oko 3h ili prekosutra, sumnjam da cu moci sutraMartex je napisao/la:Kad cemo igratedo3majka je napisao/la:Evo uzeo sam HEAT, prvu igram sa Bosnax, znaci moramo dogovoriti vrijeme odigravanja utakmice i to je to, ostale tekme protiv komputera mozete igrati kad hocete
Sa ovim Passwordom (bhfanaticos5) ne mozete uci u onu prvu ligu, znaci ne mozete pogrijesiti, i mozete se i kasnije prikljuciti

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- bear grylls
- Kontakt:
Svaka vam cast za ovo nisam nikad igro preko neta 2k samo ste trebali imati fantasy draft ovako ko je uzeo heat je u prednosti 

prekosutra ni ja ne bi mogao igrati sutra posto mi je rodjendanedo3majka je napisao/la:veceres oko 3h ili prekosutra, sumnjam da cu moci sutraMartex je napisao/la:Kad cemo igratedo3majka je napisao/la:Evo uzeo sam HEAT, prvu igram sa Bosnax, znaci moramo dogovoriti vrijeme odigravanja utakmice i to je to, ostale tekme protiv komputera mozete igrati kad hocete
Sa ovim Passwordom (bhfanaticos5) ne mozete uci u onu prvu ligu, znaci ne mozete pogrijesiti, i mozete se i kasnije prikljuciti

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Kad bi nasao neki normalni torent link ili bilo kakav provjeren mozda bi i igrao ovako se mučim sa skidanjem sa nekog torenta koje će da traje vječno..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- bear grylls
- Kontakt:
Sini s piratebaya onaj sa najvise seedera **** skida kolko skida zavisi kakav je torrent i od tvog neta ostavis preko noci ujutro gotovo.pintol_TM87 je napisao/la:Kad bi nasao neki normalni torent link ili bilo kakav provjeren mozda bi i igrao ovako se mučim sa skidanjem sa nekog torenta koje će da traje vječno..
momci samo da vam kazem da se je pridruzio jedan momak u ovu vasu ligu, a on nema akaunt na ovom forumu pa jeli problem da on igra.nick mu je u ligi benjamin
Evo trenutno prijavljenih:
Dallas Mavericks - Bosnax
Oklahoma City Thunder - wwwf *Bianconer?
Miami Heat - Edo3majka
Minnesota Timberwolves - afa97
Los Angeles Lakers - adnan24
Chicago Bulls - doe613 *
Golden State Warriors - dinobih *
Portland Trail Blazers - schmecker
Philadelphia 76ers - beargryls
New York Knicks - vrabac445925162 *
Boston Celtics - benjamin986
to su zasad prijavljeni...
P.S. ovi sa * neznam im nickove na forumu i bilo bi pogodno da se jave ovdje...
Dallas Mavericks - Bosnax
Oklahoma City Thunder - wwwf *Bianconer?
Miami Heat - Edo3majka
Minnesota Timberwolves - afa97
Los Angeles Lakers - adnan24
Chicago Bulls - doe613 *
Golden State Warriors - dinobih *
Portland Trail Blazers - schmecker
Philadelphia 76ers - beargryls
New York Knicks - vrabac445925162 *
Boston Celtics - benjamin986
to su zasad prijavljeni...
P.S. ovi sa * neznam im nickove na forumu i bilo bi pogodno da se jave ovdje...

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Naravno da nije problem...Muris91 je napisao/la:momci samo da vam kazem da se je pridruzio jedan momak u ovu vasu ligu, a on nema akaunt na ovom forumu pa jeli problem da on igra.nick mu je u ligi benjamin

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- bear grylls
- Kontakt:
hocel bit ko budan veceras da odigramo koju.
Kakav si recimo sadbear grylls je napisao/la:hocel bit ko budan veceras da odigramo koju.

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
ovako za oklahomu sam ja odgovaoran tj moj tim
a chichago je slucaj okao i ovaj prethodi jaran mi je a nea accaunt na forumu tak da cu ja odgvarat za njge et da znate
a chichago je slucaj okao i ovaj prethodi jaran mi je a nea accaunt na forumu tak da cu ja odgvarat za njge et da znate

Ok nije problem... znaci rijesili smo i to jos sam Warriorsi i Knicksi ali nije to toliko neophodnobianconer je napisao/la:ovako za oklahomu sam ja odgovaoran tj moj tim

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- bear grylls
- Kontakt:
Zar moze nemoj se salit takoMartex je napisao/la:Kakav si recimo sadbear grylls je napisao/la:hocel bit ko budan veceras da odigramo koju.?

Ma hajde jos samo oko 2 sata pa mozemo igratbear grylls je napisao/la:Zar moze nemoj se salit takoMartex je napisao/la:Kakav si recimo sadbear grylls je napisao/la:hocel bit ko budan veceras da odigramo koju.?

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- bear grylls
- Kontakt:
samo moramo jelde po ovom rasporedu ici ovo ce trajat vjecno hahah zar nemozemo kako hocemo međusobno ihrati 

Pa mozes ti otici simulate ja mislim ove utakmice protiv kompjuterabear grylls je napisao/la:samo moramo jelde po ovom rasporedu ici ovo ce trajat vjecno hahah zar nemozemo kako hocemo međusobno ihrati

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- bear grylls
- Kontakt:
Ja ali protiv nekoga evo dogovorio sam se sa benjamin al izgleda da je vrijeme tek sutra mogul prvo odigrat s tobom npr pa sutra s njjim i ako je on prije na ovom rasporedu.Martex je napisao/la:Pa mozes ti otici simulate ja mislim ove utakmice protiv kompjuterabear grylls je napisao/la:samo moramo jelde po ovom rasporedu ici ovo ce trajat vjecno hahah zar nemozemo kako hocemo međusobno ihrati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.