FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ovdje je, po svemu prikazanom, sve gotovo. Abidal se sjajno ubacio po lijevoj strani, prihvatio loptu i matirao Casillasa u maniru robusnog napadača. Drago mi je što je upravo Eric strijelac (pobjedonosnog) gola.
Real praktično ne zna kako se suprostaviti Barci, ne znaju očuvati prednost. Njihov jedini lijek je gruba i nesportska igra s ciljem da povrijede protivničkog igrača. To je jadno. Katalonci su im nabili odvratni kompleks, a nabijaju ga i dalje. 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Što baš robusan napadač? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Meni je nekad prosto zao ovog Reala. 
Edit: ustvari samo kad igraju sa Barcom ,inace su dobri pravo.
Edit: ustvari samo kad igraju sa Barcom ,inace su dobri pravo.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 18 jan 2012, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ljepse zvuci.Monolog je napisao/la:Što baš robusan napadač?
Vom Jäger zum Gejagten
- JuveSissoko
- Kontakt:
meni se u po prenosa soccer pali na kompu, play station, a nisam ni prikljucio 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- adas_barca
- Kontakt:
Runi na twiteru: Pepe. What an idiot. Sometimes people wind u up. 
tu si u pravu,ni jedan šut Reala nije odbranio...mislim da ih je bilo čak jedanBernabéu je napisao/la:Večeras paranje mreže Pinta, tj. debila koji nizašta ne služi.
Jos jedna pobjeda nad Realom...stvarno im kompleks nabijaju 
- majestic24
- Kontakt:
u ovim mecevima uvjek bolji pobjediDesimaL je napisao/la:Vecaras je bolji pobjedio !
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Frenkie:
Ovo je stvarno postalo dosadno.
Nakon Bruce Lee-a i Chuck Norrisa, na slijedećem albumu ćemo imati Lionel Messi Rap
Ovo je stvarno postalo dosadno.
Ah, što ste pedantni.
Zašto ne robusan, nije valjda Abi toliko sitan i mal.
Mislim, visinu ima (1.86), hajmo reći solidnu, žgoljav jeste, ali... Mah, koga briga.
Manje je bitno je li robusan, rasan, iskusan ili nešto sasvim drugo.
It's all over, Barca defeated RM again! Treba li reći zasluženo? 
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 18 jan 2012, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
- adriano_leite
- Kontakt:
Nasa Barca pokazala da je trenutno najjaca ekipa na svijetu, mogu nas tuci, mogu simulirati, mogu raditi sto god hoce, ali ne mogu nas pobijediti da se jos 5 x 90 igralo. Real jos jednom pokazao da je skupina seljaka, cigana, klosara, mesara, hajvana, koja je zalutala na nogometne terene, tj. veliki Mo je sastavio takvu druzinu. VISCA EL BARCA, VISCA CATALUNYA!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Odlino odigrana utakmica od strane Barcelone...Messi nije bio na svom nivou,ali je opet odlicno asistirao,ostali su bili odlicni,krenuvsi od odbrane pa do napada...I jos da napomenem da je Busquets odigrao strasno...
Šta reći? Koju posluku porati
El Clasico već postaje dosadan, a Real M. postaje redovna lijeha Barceloni. Svaki put pogodim Barcu protiv Reala na kladionici a uvijek dobra kvota ....ljepota
Portugalci su mi najmrži igrači na vas dunjaluku (Ronaldo,Pepe,Coentrao - ljudsko smeće)
Barcelona - najbolji ste na svijetu
El Clasico već postaje dosadan, a Real M. postaje redovna lijeha Barceloni. Svaki put pogodim Barcu protiv Reala na kladionici a uvijek dobra kvota ....ljepota
Portugalci su mi najmrži igrači na vas dunjaluku (Ronaldo,Pepe,Coentrao - ljudsko smeće)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Koju posluku porati Murinju i ostalim portugalskim ciganima!!Elegant je napisao/la:Šta reći ???
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Izgleda da je pao dogovor na poluvremenu u svlacionici Barce, kad Ronaldo moze dati gol, zasto to ne bi mogli odbrambeni igraci Barcelone. 
Izdržati, to je temelj vrline!
- JuveSissoko
- Kontakt:
uze mi slova sa tastatureSemir bvb je napisao/la:Šta reći? Koju posluku porati![]()
El Clasico već postaje dosadan, a Real M. postaje redovna lijeha Barceloni. Svaki put pogodim Barcu protiv Reala na kladionici a uvijek dobra kvota ....ljepota![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ni Barca nije bila na 100%nom nivou kako smo navikli... Valjda se cuvaju za drugi set za sedam dana 
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.