@polo
Iker je zasluzio odlicnu ocjenu jer je u prvom poluvremenu odbranio cista dva gola sto onaj Pinto primi ko od salje.
Kedira igrao odlicno ali tacno da je spor. Bezema - jedini se trudio i bio na visini. Ostali nigdje veze ali bas ono realno. Xabi nemoze po meni dobiti prolazno ocjenu jer je otvoreno poceo pratiti zivotinjski pristup onih grubijana i otvoreno sutat Mesija i ostale. E sad ako mislis da treba tako onda dzaba svo pisanje o gazanju kopacki, prstiju u prekidu utakmice, ocajno povlacenje za kosu Messija i tako to. Presmijesno simulilranje, valjanje i prekid utakmice na Pepovu lakrdiju i komediju u duelu sa Ceskom. Stid me bilo pred njim koja suplja glava. Ali mi je drago da nije bilo crvenih kartona a ti realno reci da li je trebalo biti. Pocela bi prica kako nema tekme da Real ne dobije karton. A jel Canevaro to zasluzio, Pepe i onaj mali sup.ic zute kose - vi to prosudite. Real ima samo Ikera i CR7 i naravno Benzemu. Ostalo bi trebala noga iz kluba. A po Real najbolje - Mo iššššššššš
p.s. jer vidna je zelja da se dokaze da ste u pravu svim forsiranjem, ali dok to uradite mi se nanosasmo kanti i pehara i nagrada. Gdje li je sad Carlos da nam kaze - "Real nocas mjenja istoriju". Drugo su zelje i rijeci. Drugo je gigant masina koja se dva puta vraca nakon 1:0 i pobjedzuje u vasoj avliji.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."