NK Zvijezda Gradačac

eminem22
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la eminem22 » 18 jan 2012, 15:04

seven je napisao/la:[quote="eminem22nije bas tako priajtelju, on ima ugovor sa gračanicom do kraja sezone tako da se dvije uprave moraju dogovoriti o obestećenju. na to sam mislio kada sam rekao o dogovoru
to se lahko riješi vjeruj mi, bez obzira drago mi je da je mali potpisao i mislim da će nam pomoći u budućnosti, a siguran sam da će i on imati koristi od toga[/quote]
Ma narvno da će on imati koristi, nego ja kontam hoće li bratstvo imati koristi,jer mi se moramo pojačati sad a nismo tako planirali

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 18 jan 2012, 15:10

eminem22 je napisao/la:
seven je napisao/la:[quote="eminem22nije bas tako priajtelju, on ima ugovor sa gračanicom do kraja sezone tako da se dvije uprave moraju dogovoriti o obestećenju. na to sam mislio kada sam rekao o dogovoru
to se lahko riješi vjeruj mi, bez obzira drago mi je da je mali potpisao i mislim da će nam pomoći u budućnosti, a siguran sam da će i on imati koristi od toga
Ma narvno da će on imati koristi, nego ja kontam hoće li bratstvo imati koristi,jer mi se moramo pojačati sad a nismo tako planirali[/quote]

pa to sa Bratstvom je bio amaterski ugovor i riješi se obično tako da se plati neka reklama na stadionu u Gračanici i još nekom u klubu par milja u padže, Gračanica može dobiti značajnija sredstva ako se igrač proda negdje vani na ime odštete za treniranje, jer pretpostavljam da je tu ponikao, ali mogla bi se Gračanica okoristiti tako da dobije par igrača iz Zvijezde na posudbu koji u Zvijezdi nemaju adekvatnu minutažu

Crvenko
Kontakt:

Post Postao/la Crvenko » 18 jan 2012, 16:37

Seven puno pricas,a malo znas dobrih i tacnih informacija lupas ko maksim po diviziji!!! :ugeek:

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 18 jan 2012, 16:38

seven je napisao/la: pa to sa Bratstvom je bio amaterski ugovor i riješi se obično tako da se plati neka reklama na stadionu u Gračanici i još nekom u klubu par milja u padže, Gračanica može dobiti značajnija sredstva ako se igrač proda negdje vani na ime odštete za treniranje, jer pretpostavljam da je tu ponikao, ali mogla bi se Gračanica okoristiti tako da dobije par igrača iz Zvijezde na posudbu koji u Zvijezdi nemaju adekvatnu minutažu
Da možda ne misliš na naknadu za treniranje, ako da to se isplaćuje svim prethodnim klubovima prilikom potpisa prvog profesionalnog ugovora nekog igrača koji ima max 23. godine

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 18 jan 2012, 17:02

Na sportsport.ba piše Leotar pregovara sa nekadašnjim igračem Zvijezde Draganom Ristićem. Od kad je on nekadašnji kad je jučer bio na treningu.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

predator
Kontakt:

Post Postao/la predator » 18 jan 2012, 17:41

husein veličanstveni je napisao/la:Na sportsport.ba piše Leotar pregovara sa nekadašnjim igračem Zvijezde Draganom Ristićem. Od kad je on nekadašnji kad je jučer bio na treningu.

Malo se zeznuli... :D :D :D haha

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 jan 2012, 20:59

zdravo raja jel bio ko na treninzima ovih dana da nam sta kaze ,gdje sutra treniraju,i jel onaj grbo u trenaznom procesu :mrgreen: ,ode nam rića sta cemo ;) :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 jan 2012, 21:03

sony_91 je napisao/la:Neslužbeno, Jasmin Mujkić potpisao za Zvijezdu
palac gore upravi ako ovo bude istina...do sada ja mislim da nismo jaci usli u pripreme ,ekipa stara na okupu plus par dobrih pojacanja doslo ocekujem crveno bijelo proljece ;)

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 18 jan 2012, 21:24

astra1922 je napisao/la:zdravo raja jel bio ko na treninzima ovih dana da nam sta kaze ,gdje sutra treniraju,i jel onaj grbo u trenaznom procesu :mrgreen: ,ode nam rića sta cemo ;) :D
Ma treba Ristica pustiti da ide, on je prevaziđen, spor,trom, neprecizan,ima godina,bolje dovesti nekog mlađeg,brzeg,eksplozivnijeg(Smigalovic i Dzafic).

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 jan 2012, 21:34

bolje smigalovica dzafic je gadzina unio bi nemir u ekipu glumi mangupa mislim da mu je sloboda plafon..smigi dobar mlad zeljan dokazivanja

Nova sezona nova nafaka

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 19 jan 2012, 00:55

znal neko ukolko je sutra trening i gdje ???

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 19 jan 2012, 01:03

astra1922 je napisao/la:bolje smigalovica dzafic je gadzina unio bi nemir u ekipu glumi mangupa mislim da mu je sloboda plafon..smigi dobar mlad zeljan dokazivanja
Teško da će Šmigalović otići negdje drugo sem Slobode. Baš teško i mislim da je to skoro pa sigurno da je on novi Slobodin igrač. A Zvijezda bi mogla malo po Prvoj ligi vidjeti za neke igrače da ih pokuša dovesti, jer zaista ima kvalitetnih igrača koji mogu igrati u Premijer ligi, prije svega mogli bi krenuti od Bratstva i Omladinca. Omladinac se ionako raspada i igrači odlaze na sve strane, dok Bratstvo na polusezoni jedna od boljih i efikasnijih ekipa, imaju naprijed dobre igrače i može se tu naći odličnih igrača koji bi se poslije mogli i prodati za fine pare.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 jan 2012, 07:31

LjumanM95 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:bolje smigalovica dzafic je gadzina unio bi nemir u ekipu glumi mangupa mislim da mu je sloboda plafon..smigi dobar mlad zeljan dokazivanja
Teško da će Šmigalović otići negdje drugo sem Slobode. Baš teško i mislim da je to skoro pa sigurno da je on novi Slobodin igrač. A Zvijezda bi mogla malo po Prvoj ligi vidjeti za neke igrače da ih pokuša dovesti, jer zaista ima kvalitetnih igrača koji mogu igrati u Premijer ligi, prije svega mogli bi krenuti od Bratstva i Omladinca. Omladinac se ionako raspada i igrači odlaze na sve strane, dok Bratstvo na polusezoni jedna od boljih i efikasnijih ekipa, imaju naprijed dobre igrače i može se tu naći odličnih igrača koji bi se poslije mogli i prodati za fine pare.
sto je valjalo i sto nam je trebalo iz bratstva smo doveli(mujkic) a omladinac vise nema sta ponudit svi su digli sidro..neka neko napise ako zna kad je i gdje trening

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 19 jan 2012, 08:04

Crvenko je napisao/la:Seven puno pricas,a malo znas dobrih i tacnih informacija lupas ko maksim po diviziji!!! :ugeek:
i ti si se registrirao samo da mi to kažeš cccc

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 19 jan 2012, 13:10

kako sam cuo trening je danas oko 3h na našem stadionu

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 19 jan 2012, 15:11

mirza_rd je napisao/la:kako sam cuo trening je danas oko 3h na našem stadionu
Slab ti izvor,danas je slobodan dan.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 jan 2012, 16:52

slabo brate informacija moracu se opet zauzet da malo izvjestavam :mrgreen: :lol: niko nista valja sutra poranit po informacije

Nova sezona nova nafaka

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 19 jan 2012, 16:57

astra1922 je napisao/la:slabo brate informacija moracu se opet zauzet da malo izvjestavam :mrgreen: :lol: niko nista valja sutra poranit po informacije
Ako ima malo snijega na stadionu valja ga ocistiti,,,,,,imas iskustva

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 jan 2012, 17:03

pabizo je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:slabo brate informacija moracu se opet zauzet da malo izvjestavam :mrgreen: :lol: niko nista valja sutra poranit po informacije
Ako ima malo snijega na stadionu valja ga ocistiti,,,,,,imas iskustva
nema jos snijega a kad bude ici cu sa svojim sugradanima i navijacima cistiti ,bolje cistiti snijeg nego lizati paksu i uvlacit se pojedinim osobama

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 jan 2012, 17:17

Nesto smo se usutili.Jeste li sta culi hocemo li dobiti jos neko "kvalitetno pojacanje", hoce li jos doci povrijeđenih igraca,rezervnih golmana, drugoligaskih igraca iz BiH, treceligaskih iz Srbije i Hrvatske.....????
Mi svaki prelazni rok isto radimo,velik promet mala zarada....

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.