Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Rolex312
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rolex312 » 18 jan 2012, 16:10

Han!$;Lfc je napisao/la:Kada su toliko mogli podebljati cijene igrača iz prošle sezone, zašto sada ne ponude samo 5m više od Fenerbachea? Sow je sjajan igrač, plus je rekao da mu je Liverpool klub iz snova, a takvi igrači su uvjek dobrodošli na Anfieldu. Ja ne znam zbog čega Dalglish forsira Engleze?
Čini se da su potpisali nekog malog iz Sportinga. Puna naša akademija talenata, a oni nove dovode. Pa umjesto da dovedu Cavania, Soldada ili šta ja znam već koga oni dovode neke balavce. Dabogda se potrefilo pa jedan postao C.Ronaldo, al su šanse astronomske. Samo mi nije jasno gdje su te silne pare što su Ameri obećali ? Mislite da Daglish nebi već kupio 3-4 top igrača da ima sredstva, pa ko se nebi volio pojačati sa par prvoklasnih igrača ? Ono što on priča da nam ništa ne treba nije nikakva isprika, bilo ko poslje utakmice Liverpoola pogleda pa makar pogledo samo 1 u sezoni vidi da nešto ne štima. Sve je to ok, fina organizacija, neki pokušaj pass and mova, al' nešto fali. Sjećam se kad je Henry došao, pričalo se kako je one Boston Red Soxe okrenuo naglavačke i odma počeo osvajate razne trofeje, lige... Polusezona, a mi se borimo za 4. mjesto koje vjerovatno nećemo ni osvojiti. Mislite da bi Abramovich dozvolio da mu Chelse završi kao 5., ili Wenger ?

I šta reći, koju posluku porati, nego YNWA i In Kenny we trust ! :lol: :roll:
Nad nama nebo ima da gori!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 jan 2012, 16:25

Rolex312 je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:Kada su toliko mogli podebljati cijene igrača iz prošle sezone, zašto sada ne ponude samo 5m više od Fenerbachea? Sow je sjajan igrač, plus je rekao da mu je Liverpool klub iz snova, a takvi igrači su uvjek dobrodošli na Anfieldu. Ja ne znam zbog čega Dalglish forsira Engleze?
Čini se da su potpisali nekog malog iz Sportinga. Puna naša akademija talenata, a oni nove dovode. Pa umjesto da dovedu Cavania, Soldada ili šta ja znam već koga oni dovode neke balavce. Dabogda se potrefilo pa jedan postao C.Ronaldo, al su šanse astronomske. Samo mi nije jasno gdje su te silne pare što su Ameri obećali ? Mislite da Daglish nebi već kupio 3-4 top igrača da ima sredstva, pa ko se nebi volio pojačati sa par prvoklasnih igrača ? Ono što on priča da nam ništa ne treba nije nikakva isprika, bilo ko poslje utakmice Liverpoola pogleda pa makar pogledo samo 1 u sezoni vidi da nešto ne štima. Sve je to ok, fina organizacija, neki pokušaj pass and mova, al' nešto fali. Sjećam se kad je Henry došao, pričalo se kako je one Boston Red Soxe okrenuo naglavačke i odma počeo osvajate razne trofeje, lige... Polusezona, a mi se borimo za 4. mjesto koje vjerovatno nećemo ni osvojiti. Mislite da bi Abramovich dozvolio da mu Chelse završi kao 5., ili Wenger ?

Para ima, ali se pare ne daju Kingu iz razloga što je Henry izgubio povjerenje u njega. Čeka se rasplet do kraja sezone da se vidi šta će se i kako će se. Ukoliko King osvoji Carling kup biće para, a ako osvoji oba kupa biće onda još više para. Henry se ne zalijeće u kupovinu nego čeka razvoj situacije sa postojećom ekipom ali i trenerom. Čeka se kraj sezone da se vidi ko se pokazao a ko nije, oni koji su se pokazali ostaće a oni koji nisu biće prodani. Također se čeka rasplet situacije sa posuđenim igračima gdje svakako leže pare, odnosno da se vidi šta će biti sa Colom i Aquilanijem. Čekaju se pare od novih sponzora kako bi se mogao napraviti budžet za narednu sezonu.
Dok ne bude prodaje i oslobađanja klupske kase neće biti ni kupovine, valjda je to svima jasno.
Niko, ama baš niko, od uprave ( uključujući vlasnika i trenera pa i sami igrači ) nije prije sezone rekao da ćemo biti prvaci nego su svi u jedan glas rekli da ćemo se boriti da budemo 4. To su samo navijači stvorili u svojim glavama takvu pretpostavku.
Ne znam zašto nemati povjerenje u Kinga kada mnogi ovdje na temi nisu znali kako to izgleda 4 kolo Carling ili FA kupa a sada najednom svi žele neke abnormalne ciljeve. 6 godina prije Kinga je osvojen zadnji trofej a sada bi najednom svi na godišnji u LP. Puno nerealnih želja.
U EPL postoje 4 ekipe koje su kvalitetnije od Liverpoola i to je surova realnost. Bio bi i Arsenal ove sezone da nema ogromne probleme sa povrijeđenim igračima.
Puno truhlih igrača prije, puno novih igrača sada, neuigranost, utakmice reprezentacije, povrede Glena na početku sezone a potom i duša ove ekipe Gerarda, Suarezova suspenzija, bespotrebna rokada igrača od strane trenera, nesreća, promašeni penali, nerealna očekivanja navijača ... = 35 bodova i 7. mjesto.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jan 2012, 16:33

Evo sad gledam neke zanimljive igrače kojima ističe ugovor na kraju ove sezone. Može se tu pronaći i neko rješenje za Liverpool:

Jefferson Farfan - Odličan krilni igrač. Sigurno je da njega ne bismo ni stavili u neku kategoriju polovnjaka, jer je i veliki Bayern prije godinu dana zagrizao za njega. Zašto nije danas? Pa recimo da su se više usredotočili na dovođenje stopera Howedesa, a priznaćete da je teško i Bavarcima da od jednog konkurenta uzmu 3 najbolja igrača u 2 godina (Neuer, Howedes + Farfan). Peruanac je u najboljim godinama (27), a s obzirom da se ne bi morala platiti nikakva odšteta Schalkeu, vjerujem da ga vrijedi uzeti. Ok, tu je Downing kod Liverpoola, al' sasvim sigurno je da Jefferson nije slabiji igrač od Engleza.

Emanuel Adebayor - Dobro, ovdje se možda radi i o nemogućoj misiji. Vjerovatno će ga Redknapp uzeti pod svoje, jer je Togoanac pokazao da i dalje može igrati na vrhunskom nivou i konstantno zabijati. Uostalom, sam pogled na tabelu pa i listu strijelaca dovoljno govori. No, vrijedi se boriti. Adebayor je na cijeni, a njegovo dovođenje bi dobrano popravilo ofanzivu Liverpoola.

Riccardo Montolivo - Po svemu sudeći će napustiti Fiorentinu. Mislim da tamo više nema potrebe ostati, jer je to sada klub koji se ne bori ni za izlazak u Evropu, a kamoli za nešto više. Sama činjenica da su opasno zagrizli Juventus, Inter i Milan (ili, bolje rečeno, spominju se kao klubovi koji bi željeli dovesti Montoliva), dovoljno govori o njegovim kvalitetima. Eh, može biti da su se u Liverpoolu opekli sa Talijanima (ili onima koji dolaze iz ove lige): Aquaman, Dossena, Poulsen), al' neće uvijek biti tako. Inače, Montolivo je centralni vezni, al' može igrati i po desnoj strani te bliže napadačima. :mrgreen:

Daniele De Rossi - @Fera + @Admir_Sa bi ovo sa zadovoljstvom prihvatili. :mrgreen: Još uvijek nije potpisao ugovor sa Romom, a tu je udicu već bacio Mancini. Eh, pitanje se postavlja da l' bi on želio preći u Liverpool, no ukoliko stigne dobra ponuda, vjerujem da istu ne bi odbio. Liverpool je veći klub od Rome, veći od Cityja, a s obzirom da su sada u stanju davati velike plate, onda...Njegovim dolaskom bi se preporodio i sam Gerrard, u to sam ubijeđen. Sada bi pokraj sebe imao nekoga ko zna igrati lopte u oba pravca. :mrgreen:

Tu su još Zarate, Salihović (objektivno, da ne bi bilo zabune), Douglas (Twente)...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 18 jan 2012, 16:38

Da su pametni uzeli bi DDR-a koliku god platu da trazi + njemu dodali Zaratea, koji moze igrati i u spicu i na krilnim pozicijama i tako rijesili dosta problema sto se tice sadasnjeg sastava. Ali nije realno ocekivati da ce ijedan od njih doci jer je KD los trener koji misli da ce s polovnim englezima nesto napraviti.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 18 jan 2012, 16:49

Montolivo bi sigurno došao u Liverpool. Momak želi i da nakon odlaska iz Fiorentine igra, a ne da bude na klupi, a vjerujem da bi u Liverpoolu izborio prvu postavu. Uz to je sjajan igrač koji bi u svakom slučaju bio pojačanje.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 jan 2012, 17:03

fera je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Joj fera ,nije sve ni u parama. Ja koliko mogu primjetiti ,Liverpool ima los scouting. Jbt,koliko drugi timovi dovedu jeftinih a dobrih igraca ,a vi??

Evo ove sezone Ba,pa od Uniteda igraci;Hernandez,Park pa cak i Jones koji je placen 15 mill. Iskreno,on s 19 godina je bolji od citave obrane Liverpoola.

Ako je igrac skup,to neznaci da ce razvaljivati.
normala o tome i ja pricam... zato sam i spominjao ono oko zakija... meni se cini da liverpool i ne skautira ove starije igrace nego kupi one koji su dobro odigrali utakmice protiv liverpoola.... nasi skauti samo djecu onu prate... koliko je samo dovedeno igraca od 17 i manje godina u prosle 2 godine....

imao je i united promasaja ali kod nas je taj postotak sve visi i visi i bice jos gore sigurno... sad to oko jonesa i odbrane liverpoola ja cu reci samo svako svog konja hvali :D a vjerovatno znas i sam da je on bio jako blizu liverpoola isto kao i young...

Ba+Cabaye+Ben Arfa+Cisse+Tiote+Krul+Santon+Colo+S Taylor=£34.5m
Carroll = £35m.
a svaki ovaj igrac bi bio među boljima i u liverpoolu...
i onda kad vidim nekog navijaca newcastlea koji ne voli liverpool... sta da mu covjek kaze :D

Znam da je imao United promasaja,al opet i ti promasaji su koliko toliko isplatili se. Jbg,npr Bebe..kosta 7 mill . Nije pokazao nista,al Ferguson je rizikovao s njim. Da je imalo bolji bio,za Fergija bi (opet) rekli da je genijalac.

Glavni problem Liverpoola,barem za mene je vezni red. To govorim ima 2 godine,a govorit cu i dalje ako ovako ostane. Lucas-Adam-Gerrard-Downing...ovo nemoze proci nikako. Ovdje nema brzinr,a ona je glavni pokretac svega.

----------Adam---------Gerrard------------
Downing----------------------------(Lennon)

-----------------Suarez------------------------
-------------------------------Carrol-----------

Sa samo jednim pravim igracem,trkacem,Liverpool bi bio 20% jaci.

Lucas nije potreban toliko,bez zadnjeg veznog se lako igra. Adam bi mogao biti nesto kao i Scholes nekada u Unitedu...kreira napada a mora se vracati i u obranu. Mlad je on prilicno,ima snage da to izdrzi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jan 2012, 17:04

Henderson je napisao/la:
Rolex312 je napisao/la:

Para ima, ali se pare ne daju Kingu iz razloga što je Henry izgubio povjerenje u njega. Čeka se rasplet do kraja sezone da se vidi šta će se i kako će se. Ukoliko King osvoji Carling kup biće para, a ako osvoji oba kupa biće onda još više para. Henry se ne zalijeće u kupovinu nego čeka razvoj situacije sa postojećom ekipom ali i trenerom. Čeka se kraj sezone da se vidi ko se pokazao a ko nije, oni koji su se pokazali ostaće a oni koji nisu biće prodani. Također se čeka rasplet situacije sa posuđenim igračima gdje svakako leže pare, odnosno da se vidi šta će biti sa Colom i Aquilanijem. Čekaju se pare od novih sponzora kako bi se mogao napraviti budžet za narednu sezonu.
Dok ne bude prodaje i oslobađanja klupske kase neće biti ni kupovine, valjda je to svima jasno.
Niko, ama baš niko, od uprave ( uključujući vlasnika i trenera pa i sami igrači ) nije prije sezone rekao da ćemo biti prvaci nego su svi u jedan glas rekli da ćemo se boriti da budemo 4. To su samo navijači stvorili u svojim glavama takvu pretpostavku.
Ne znam zašto nemati povjerenje u Kinga kada mnogi ovdje na temi nisu znali kako to izgleda 4 kolo Carling ili FA kupa a sada najednom svi žele neke abnormalne ciljeve. 6 godina prije Kinga je osvojen zadnji trofej a sada bi najednom svi na godišnji u LP. Puno nerealnih želja.
U EPL postoje 4 ekipe koje su kvalitetnije od Liverpoola i to je surova realnost. Bio bi i Arsenal ove sezone da nema ogromne probleme sa povrijeđenim igračima.
Puno truhlih igrača prije, puno novih igrača sada, neuigranost, utakmice reprezentacije, povrede Glena na početku sezone a potom i duša ove ekipe Gerarda, Suarezova suspenzija, bespotrebna rokada igrača od strane trenera, nesreća, promašeni penali, nerealna očekivanja navijača ... = 35 bodova i 7. mjesto.
samo da mi je znat gdje si ovo pročitao, mora da si pričao s henryjem :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 jan 2012, 17:23

@Henderson fino napisan ovaj zadnji post.

Mnogi ovdje imaju neka nerealna očekivanja.Treba biti iskren i priznati da Liverpool nema šanse trenutno u borbi sa dva Manchestera i Tottenhamom,a vrlo male šanse u borbi sa Chelsea i Arsenalom.

Trenutno su ta dva kluba nedodriljiva u Engleskoj.O Unitedu je suvišno i trošiti riječi.Iako nemaju neku super kvalitetnu ekipu al' imaju na klupi Fergia koji sjajno radi svoj posao.

City je iz sezone u sezonu ulagao ogromne količine novca i doveo gotovo sve igrače koje su željeli.Imaju skoro 20 sjajnih igrača i to ih čini trenutno najmoćnijim klubom u Engleskoj.Mancini polahko al' sigurno od ove ekipe pravi stroj za pobjeđivanje.

Tottenhamu je dugo trebalo da dođu na razinu na kojoj su trenutno.Kada jedan SAF kaže da igrate najbolji nogomet u državi onda je ta pohvala dovoljna.Iako ih i dalje mnogi ne shvaćaju ozbiljno kao kandidata za titulu (ja prvi :? ).Ipak,ekipa koja u svojim redovima ima igrače tipa:Bale,Modrić,Parker,Lennon,Adebayor...zaslužuje svaki respekt ! Tottenham je odbio Chelsea na početku sezone.Tačnije 'Arry nije dozvolio Modriću da pređe u Chelsea iako je došla službena ponuda od nekih 40-tak miliona.Modrić je također bio za promjenu kluba al' nisu mu dozvolili.To dovoljno govori o ambicijama Spursa.Dok je Liverpool npr. "pustio" Meirelesa i Torresa.Dakle bez obzira na sve zadržali su svog ključnog igrača.Adebayor se fantastično uklopio u ovu ekipu i vjerujem da će ga otkupiti na kraju sezone.Još kada bi se pojačali na stoperskim pozicijama i doveli bar jednog vrhunskog stopera onda bi siguran sam u to bili itekako ozbiljan kandidat za titulu (po meni trenutno to nisu iako tabela drugačije govori al' očekujem uskoro pad u igri Spursa).

Chelsea je ove sezone (iako ista još nije ni blizu kraja) platio ceh za neke greške iz ranijih sezona.Počevši od stalnog mijenjana trenera pa do grešaka u transferima.Nagomilali su previše napadača:Drogba,Torres,Lukaku,Anelka,Kalou,Mata,Malouda,Sturridge i samim tim opteretili kasu kluba.No dobro,znamo da Abramovichu novac nikad nije bio problem al' sigurno da nije baš bilo sve bajno u svlačionici Chelsea u proteklom periodu.Dalo se primijetiti koliko na sredini terena nedostaje Essien,a i u napadu jedan golgeter.Odbrana je bila kritična,nikad gora otkako pratim Chelsea.Iako individualno bi se reklo da imaju možda i najjaču odbranu svijeta ipak AVB je unio neke promjene koje su skupo koštale njegovu ekipu.Lagano Chelsea konsoliduje svoje redove,a doveli su i prvo pojačanje (Cahill iz Boltona).Moram priznati da mi i dalje djeluju nekako istrošeno al' i kao takvi su ispred Liverpoola.Međutim u Chelsea lagano prave smjenu generacija.Podmlađuju ekipu,a svima je jasno da je za to potrebno poprilično dosta vremena.

Arsenal je imao grozan start sezone (ne samo rezultatski).Odlasci ponajboljih igrača (Fabregasa,Nasria i Clichya) te mnogobrojne povrede i suspenzije su nanijele težak udarac Wengerovoj momčadi i trebalo im je dosta vremena da se od istog oporave.Također trebalo je vremena da se novopridošli igrači uklope.S obzirom da su gotovo svi odmah promovisani u startnu postavu (Mertesacker,Santon,Arteta,Gervinho).Sada izgledaju dosta dobro.Naravo ima tu još dosta stvari koje se trebaju popraviti,prvenstveno igra u defanzivi al' treba reći da im je i ponajbolji igrač Wilshere već dugo van stroja.Kada se vrati biće to opako po protivničke ekipe.Uz sve to tu je i RvP koji je u nevjerovatnoj formi.

United i Chelsea imaju ekipe koje su već poprilično dugo zajedno na okupu.Naravno da tu ima po nekoliko novih igrača kao i u svakoj ekipi al' oni su najiskusniji.Citya ekipa je poprilično malo vremena provela zajedno al' zato su oni dovodili sjajne/vrhunske igrače kojima je samo bilo potrebno vrijeme da počnu bilježiti sjajne rezultate.Arsenal je slično k'o i Liverpool napravio fin remont na prelaznom roku.Kroz klub je prošlo dosta novih igrača al' bitna razlika je što je Wenger već imao utemeljn sistem igre po kojem je Arsenal prepoznatljiv.S druge strane Kenny je uveo svoj novi sistem igre koji je sušta suprotnost od onog kojeg je Roy primjenjivao dok je bio u klubu.Dosta igrača je otišlo iz Liverpoola,a taj trend će se nastaviti i na slijedećem ljetnom prelaznom roku.Otići će svi nepotrebni igrači i gotovo svi oni koji nisu dostojni da nose dres Liverpoola,a nadam se da će doći neka konkretna pojačanja.Po meni Liverpool pokazuje napredak.Potpisan je novi,najveći sponzorski ugovor u historiji nogometa.Nešto prije toga i Carlsber je otišao u historiju,a evo kako stvari stoje mogao bi i Anfiled.Gradnja novog stadiona će se morati desiti kad-tad al' pitanje je kako bi to Liverpool sada podnio.Bayern već dugo vremena zbog stadiona štedi na transferima kao i Arsenal pa šta tek onda očekivati od Liverpoola ? Ipak Liverpool napreduje.Igra je neuporedivo bolja u odnosu na prošle dvije sezone,nedostaje realizacija.Međutim vjerujem da Liverpool sa 2-3 prava pojačanja komotno može među top 4. 8-)
FK Pjetlovi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 jan 2012, 18:04

Pa gledaj Carlo koga je sve King doveo Enriqe ( 7 ), Coates ( 8 ), Henderson ( 16 ), Adam ( 8 ), Downing ( 22 ), Carrol ( 35 ), Suarez ( 23,5 ), Bellamy ( džabe ), Doni ( džabe ) , Jordan Ibe ( 500 000 ) i eto od danas Teixeira ( 1 ).
Konačna cifra je 121 milion funti koliko je King potrošio, a niko se nije isplatio od ovih igrača koji su plaćeni preko 10 miliona funti dok su se ovi što su plaćeni ispod 10 miliona većinom isplatili. A znaš i sam kakav je Henry statističar i njemu je to jedino bitno. King je imao svoju šansu i nije je kako treba iskoristio. Sada je na redu faza u kojoj se King mora krpiti sa onim što ima i što je doveo.
A hajmo sa druge strane gledati otkud tih 121 miliona funti? Torres ( 50 ), Meireles ( 12 ), Aquilani ( 6 ), Joe Cole ( 6 ), Ngog ( 4 ), Ayala ( 700 000 ), Jovanović ( 700 000 ), Konchesky ( 1 500 000 ).
Konačna cifra je 81 miliona ( ako dodaš i ove siće za koje se ne zna za koliko su para otišli ). To je samo nekih 30 miliona funti koji je novi vlasnik potrošio :?
I sada mene živo interesuje kako su neki skontali da će Henry njemu dati 100 miliona za pojačanja :lol: ili uopšte odakle im ideja da će novi vlasnik dati opet 30 miliona ili više za nekog novog igrača :?: :?
Kupovine će biti ako bude bilo prodaje, do tada očekujte kupovinu talenata koji nikad neće dobiti priliku i tako ćemo se non stop kretati u krug.

Pa Carlo, moj konačan odgovor je ili su vlasnici izgubili povjerenje u Kinga ili jednostavno ne daju pare. Izaberi i ti sam sebi ono što je manje bolno.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 18 jan 2012, 23:19

Igraci koji su dovedeni do sad najvise je doprinjeo Suarez koji je kreator svega, zatim Adam i Enrike su stvarno fantasticni za male pare koje su date, oni sada vrjede sigurno 15-20 miliona dok Dowining i Carroll su oko 10m.. Henderson je pravo solidan sigurno kosta 10-15m. Sada nam treba visokoprofilni mamoyebach u liku Cavanija,Dzeke ili Balotelija. Hazard, Honda, Neymar, Svabo na krilo.. Dann, Samba odbrana, ako dovedemo 2 od ovih nabrojanih mi imamo ekipu za visoke domete.. Moze se iskombinovati da damo Kuyta, Aquilanija, Colea, Maxija, Spearinga kao dodatne uz pare i svi sretni ;)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 jan 2012, 00:45

Saurman je napisao/la:Loši rezultati Liverpoola su natjerali Adidas da se povuče. :mrgreen:

@Henderson - Liverpol je već našao novog proizvođača opreme, a to je američka kompanija Warrior Sports. Redsi će za narednih šest sezona od američkog proizvođača inkasirati 25 miliona funti.

Ne 25 mil po sezoni.
Ima li gdje ovog lika?

Neka pročita ovaj tekst http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... l?ITO=1490" onclick="window.open(this.href);return false;

Da, kad se samo sjetim da smo umalo doveli Coentra, ali je onda King rekao ne i doveo Enriqea. Gospodin čovjek uvijek bio 8-)
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 19 jan 2012, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 19 jan 2012, 00:45

Mi se sve vise pretvaramo u Arsenal.Pustamo nase najbolje igrace da odu samo zato sto su nezadovoljni (Torres i Meireles).Umjesto da se ucini sve da se ti igraci zadovolje, jer su obadvojica WC - u to nema sumnje - oni ih pustaju.To bi bilo uredu da se dovedu dostojne zamjene, a ne momci u rasponu godina 16-21.Ne volim zaista da kritikujem Carrolla i Hendersona, jer su obadvojica jos mladi i imaju vremena da uce.Ali takvi igraci ne mogu nositi ekipu :!: to je valjda svima jasno.Mogli su u Newcastleu i Sunderlandu, ali pobogu, ovo je LFC.Sasvim druga dimenzija.

Kad se sve sabere i oduzme, nasi najbolji igraci su Suarez, Bellamy i Gerrard.Cinjenica da su ova dvojica potonjih u poznim fudbalskim godinama je zabrinjavajuca.Rizik od povreda je veci, a tu je naravno i fizicka sprema.Da su Torres i Meireles ostali, mi se nikad ne bi suocili sa problemima koje sad imamo.Dva glavna problema su efikasnost i kreativnost, sto bi njih dvojica bez sumnje rijesili.Isto vrijedi i za Arsenal - da su oni zadrzali Gallasa, Adebayora, Fabregasa, Nasrija itd.- bili bi u puno boljoj situaciji.Ne zato sto su ti igraci nezamjenjivi, vec sto njihove zamjene nisu dovoljno dobre.

Jos nije kasno.Sad nek zagrizu za Sowa, nek dadnu tih 5 miliona vise (nece nam valjda Fenerbahce pocet otimat igrace ispred nosa :oops: ), onog Granera nek dovedu i neko krilo (Adam Johnson, maybe :D ) i mozda i izborimo Ligu prvaka.I nek se okane bjelosvjetskih talenata.Liverpool ima jednu od najboljih akademija u Engleskoj, a oni idu po Portugalu i kupuju nekakve tinejdzere koji jos nisu ni ostvarili svoj profesionalni debi.Samo nek se uzme u obzir da ce dolazak ovog Texeire (koji je veznjak) jos vise ograniciti broj nastupa za Shelveya, koji je fantastican talenat i koji me ove sezone odusevio.
Zadnja izmjena: Shanks, dana/u 19 jan 2012, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 19 jan 2012, 00:53

Kakva bolan LP :? Ostalo je jedno mjesto za LP, a 4 (ako racunamo Svrke) ekipe se bore za to mjesto. Realno je LFC slabiji i od Chelsea i od Arsenala, a ni od Svraka nije toliko bolji. Sow i Granero ne mogu na Anfield donijeti ni EL,a o LP je suvisno i pricati ;)
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 19 jan 2012, 01:01

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... l?ITO=1490" onclick="window.open(this.href);return false;

Ipak je 25 milki po sezoni 8-)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 jan 2012, 01:05

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... nouncement" onclick="window.open(this.href);return false;

OFFICIAL!

8-)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 jan 2012, 01:07

Shanks je napisao/la:Gallasa, Adebayora, Fabregasa, Nasrija itd.- bili bi u puno boljoj situaciji.Ne zato sto su ti igraci nezamjenjivi, vec sto njihove zamjene nisu dovoljno dobre.
Nemoj njega, svega ti, stavljati u ovaj prosjek. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 19 jan 2012, 09:38

Malo sam nezadovoljan jer je ugovor potpisan na 6 godina(s obzirom na njihovo neiskustvo) al eto barem cemo imati dobre finansijske koristi.
Vidjet cemo kakvi su,mozda uopste ne razocaraju,pa ni tih 6 godina ugovora nece biti problem .
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2012, 14:40

Ovo je novi rekord u Engleskoj ako se ne varam po pitanju dobijanja tehnickog sponzora. :?
Bas ce biti zanimljivo videti kakvi ce dresovi biti,ovo je Warioru prvi fudbalski klub koji sponzorise i da vidimo kakvu su tehnologiju uveli. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 19 jan 2012, 15:04

fener nam uze sowa ispred nosa ne mogu vjerovati
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 jan 2012, 16:27

Senaid L.F.C je napisao/la:fener nam uze sowa ispred nosa ne mogu vjerovati
King koga želi King ga i dovede ;) Nemoj puno obraćati pažnju na novinske natpise, jer su uglavnom bombe. Suarez se vraća za četiri utakmice, tu je Carrol, Belamy, Kuyt, Eccleston, Pacheco je napokon odigrao 14 ligaških utakmica u sezoni za neku ekipu i čeka se njegov povratak sa posudbe ( Rayo Valecano ) i sad ti misliš da će King dati 15 miliona eura za još jednog napadača a toliko ih imamo već u ekipi?
Ne ulazim u kvalitet tih napadača niti to što King igra sa jednim napadačem i dva krila, nego ti samo govorim činjenice. Dok ne bude odlazaka neće biti ni dolazaka i pomiri se sa tim.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 7 gostiju.