FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Saviću slijedi suspenzija,zato što je bez dozvole othšao na probu.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ek ... etka-marta" onclick="window.open(this.href);return false;
NAPOKON FAN SHOP
NAPOKON FAN SHOP
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
zeba i nyema su svjesni da amar nije levat i da je tvrdoglav kao mazga,ako ne produže ugovor vrlo lako bih mogli završiti na tribinama .spielführer_21 je napisao/la:A šta ako na ljeto ode džabana kad mu istekne ugovor?don_burza je napisao/la:Sramota je da najbolji igrac lige ode za 200k eura
Moj ga komsija moze kupiti da mu istovara stvari kad dodje iz Njemacke
tako ispada jbg
FK ZELJEZNICAR
Yebo ti ovo!Samo me interesuje kako će se dobit od fan shopa dijeliti. Dođe "gong" na svoje.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Nikako se neće dijeliti, klub će samo plaćati onu robu što im Gong isporuči, sav prihod ide klubu.DANDY je napisao/la:Yebo ti ovo!Samo me interesuje kako će se dobit od fan shopa dijeliti. Dođe "gong" na svoje.
A i nebitno, kako sam cuo trebalo bi biti bruku proizvoda + online prodaja pa navali dijaspora...Stekajte pare kako sam cuo bice prvoklasno sve...partibrejker1921 je napisao/la:Nikako se neće dijeliti, klub će samo plaćati onu robu što im Gong isporuči, sav prihod ide klubu.DANDY je napisao/la:Yebo ti ovo!Samo me interesuje kako će se dobit od fan shopa dijeliti. Dođe "gong" na svoje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Dobro si čuo . : )pile87 je napisao/la:A i nebitno, kako sam cuo trebalo bi biti bruku proizvoda + online prodaja pa navali dijaspora...Stekajte pare kako sam cuo bice prvoklasno sve...partibrejker1921 je napisao/la:Nikako se neće dijeliti, klub će samo plaćati onu robu što im Gong isporuči, sav prihod ide klubu.DANDY je napisao/la:Yebo ti ovo!Samo me interesuje kako će se dobit od fan shopa dijeliti. Dođe "gong" na svoje.
Sudeći po Đelinom osmijehu mislim da si dobro čuo.pile87 je napisao/la: A i nebitno, kako sam cuo trebalo bi biti bruku proizvoda + online prodaja pa navali dijaspora...Stekajte pare kako sam cuo bice prvoklasno sve...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
OVO STE TRAŽILOO ! ! !
sad čuvat' pare, dobra ideja i za ovu online prodaju stvarno. 
FC Bayern München <3
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
- zubanovic89
- Kontakt:
Gong je radio i one dresove za 90 godina jel tako?
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
...?
Ljudi koji su malo duže i dublje upućeni oko kluba znaju o čemu pričam.Vjeruj te mi!
- nookey
- Kontakt:
Eto skeptici, hajmo kritikujte! Šta je još ostalo, stadion? Kad se napravi i stadion reći će ma nismo još osvojili LP, otjerati Amara, Đelu, Bukija...
Kakvo je zadovoljstvo kad hinjavci nemaju šta reći!
Kakvo je zadovoljstvo kad hinjavci nemaju šta reći!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Cuo sam da je i napravljena jedna kardinalna greska prilikom ovog svega al necu da kvarim ugodjaj svima.Al eto cisto da se zna neki ljudi jednostavno nemaju osjecaj za posao!partibrejker1921 je napisao/la:Dobro si čuo . : )
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Auu znaci da stekam pare, prvoklasno sve ...
fino fino pravi potez u pravo vrijeme da jos upotpune ovu lijepu atomosferu
ljudi pozeljeli lijepih, kvalitetnih prozivoda ovo ima da ide ko halva.
EDIT: 3 marta se otvara fan shop.
EDIT: 3 marta se otvara fan shop.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
jel ta kardinalna greška možda "poslovna" posjeta bišćevića fan shopu fudbalskog kluba sarajevo?pile87 je napisao/la:Cuo sam da je i napravljena jedna kardinalna greska prilikom ovog svega al necu da kvarim ugodjaj svima.Al eto cisto da se zna neki ljudi jednostavno nemaju osjecaj za posao!partibrejker1921 je napisao/la:Dobro si čuo . : )
Fan shop fudbalskog kluba Željezničar bit će nešto sasvim novo u bh. sportu obzirom na ozbiljnost i domet projekta. Ono što je važno napomenuti je i aktiviranje projekta web shopa koji će pratiti otvaranje klupske prodavnice, tako da će simpatizeri i navijači Željezničara širom planete putem zvanične klupske web stranice moći naručiti predmete s motivima našeg kluba.
Hahahah svakim danom sve manje razloga za ove "nase" skepticare da spamaju ovdje
. Sad je jos ostalo oko Grbavice da se nesto uradi. Nego bas me interesuje hoce li ovi skepticari smjet zapocet tu temu da im slucajno klub nebi opet usta zacepio 
Hahahah svakim danom sve manje razloga za ove "nase" skepticare da spamaju ovdje
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ovo za on-line shop me pravo obradovalo, da i mi koji nismo iz Sa doprinesemo nešto klubu, a i da imamo originalne proizvode.
Svakoga dana u svakom pogledu sve vise i vise napredujemo. 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Svakog dana u svakom pogledu sve vise naprđujemo 
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Trenutno korisnika/ca: 12tiigrac21, 19vendetta87, ErosViverosViv, Majestic-12 [Bot], Pact1921, Vanja8, Zeljoo1921 i 81 gost.