Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pepe je sramota za fudbal,hajd dobro Carvalho je napravio onaj faul da bi zaustavio kontru i prije toga nije imao neke grube startove,ali ovaj...
Dobro je rooney rekao - kakav idiot.
Dobro je rooney rekao - kakav idiot.
Njega sam primjetio jer je nekoliko puta uspio zaustaviti ono sto dugo godina niste mogli - Inijestu. Onda sam ga morao primjetiti jer jer jedini uspio dva/tri puta sacuvati loptu i povuci je pored aut linije. Doduse na samo dvije/tri sekunde, ali i to je najduze sto ste mogli sinoc.delldell je napisao/la:Cuj Khedira, e moj arena
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nije Khedira vec Hamit,Khedire nije bilo na tribinama IMO.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne brukaj dio foruma koji simpatise Barcu... Khedira nije ni igrao sinoc, mozda si mislio na Altintopa ali majke ti tri puta mjeri jedno presijeci kad hoces pametovatbparena je napisao/la:Njega sam primjetio jer je nekoliko puta uspio zaustaviti ono sto dugo godina niste mogli - Inijestu. Onda sam ga morao primjetiti jer jer jedini uspio dva/tri puta sacuvati loptu i povuci je pored aut linije. Doduse na samo dvije/tri sekunde, ali i to je najduze sto ste mogli sinoc.delldell je napisao/la:Cuj Khedira, e moj arena

(@arena bez uvrede i ljutnje ,halali mi )
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
A ybga mislio sam na Altintopa.Dushi_Rob je napisao/la:Ne brukaj dio foruma koji simpatise Barcu... Khedira nije ni igrao sinoc, mozda si mislio na Altintopa ali majke ti tri puta mjeri jedno presijeci kad hoces pametovatbparena je napisao/la:Njega sam primjetio jer je nekoliko puta uspio zaustaviti ono sto dugo godina niste mogli - Inijestu. Onda sam ga morao primjetiti jer jer jedini uspio dva/tri puta sacuvati loptu i povuci je pored aut linije. Doduse na samo dvije/tri sekunde, ali i to je najduze sto ste mogli sinoc.delldell je napisao/la:Cuj Khedira, e moj arena![]()
(@arena bez uvrede i ljutnje ,halali mi )

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nikako vam se neda pobijediti ovu Barsu
HAHAHAHA
al' za utjehu ce te najvjerovatnije osvojiti ligu

al' za utjehu ce te najvjerovatnije osvojiti ligu

-FK Sarajevo
-FC Arsenal
-FC Arsenal
Nema veze idemo dalje
Ostaje nam da osvojimo ligu,ligu prvaka,super kup,i klupsko prvenstvo svijeta
Dosta za ovu godinu 

Pepe jeste bruka za Real i Realu bi bilo najbolje da ga se na bilo koji način brzo riješi. Ne pamtim kad je Real imao igrače koji su mu na ovaj način kvarili ugled. I pored toga što sam kao neko ko navija za Bayern gledao u prošlosti na Real kao velikog, ljutog rivala, mora se priznat da je brojna gospoda igrala u Realu poput brazilca Ronalda, Zidanea, Seedorfa i ostali i zaista kad se čovjek svih tih imena sjeti onda stvarno vidiš koliko Pepe bruka kraljevski klub.
S druge strane Mourinha zaista smatram jednim od najbolji trenera, gdje je god bio pravio je čuda i osvajao titule, veliko čudo s Portom i titula Lige prvaka, titula evropskog prvaka i sa Interom i druge brojne titule. Ko to sve pogleda odmah mora znat da se ne može radit o lošem treneru, ali mislim da je u Realu zakazao iz prostog razloga što nije naučio iz grešaka protiv Barce. Naravno ne treba umanjivat ni vrijednost Barce, ona je po mnogo čemu trenutno najjača, ima sistem, igrače i sve što skoro mi svi znamo, ali ipak kada vodiš 1-0 pa još i imaš igru onda mi je ono ipak prelako ispuštena utakmica. A jednostavno s Realom moraš biti u stanju napast, jer imaš takve igrače da možeš napast, a kad Barcu napadneš onda se stvore i rupe u odbrani. E sad će neki reći e onda ćeš ga i primit pozada i to više komada, ali opet je to trebala biti neka kontrolisana ofanziva i bolje bi Real prošao. A onako je vrlo čudno i neobjašnjivo djelovalo da se Real brani, a opet ima šupljine u odbrani. Organizacija odbrane opšte nije dobra, nema te posloženosti nazad, treba samo vidjet gol Puyola. A manje ekipe se mogu branit protiv Barce, ali Real to ne može, jer nije filozofija Reala braniti se i igrati defanzivno. Nikad nije bila....
S druge strane Mourinha zaista smatram jednim od najbolji trenera, gdje je god bio pravio je čuda i osvajao titule, veliko čudo s Portom i titula Lige prvaka, titula evropskog prvaka i sa Interom i druge brojne titule. Ko to sve pogleda odmah mora znat da se ne može radit o lošem treneru, ali mislim da je u Realu zakazao iz prostog razloga što nije naučio iz grešaka protiv Barce. Naravno ne treba umanjivat ni vrijednost Barce, ona je po mnogo čemu trenutno najjača, ima sistem, igrače i sve što skoro mi svi znamo, ali ipak kada vodiš 1-0 pa još i imaš igru onda mi je ono ipak prelako ispuštena utakmica. A jednostavno s Realom moraš biti u stanju napast, jer imaš takve igrače da možeš napast, a kad Barcu napadneš onda se stvore i rupe u odbrani. E sad će neki reći e onda ćeš ga i primit pozada i to više komada, ali opet je to trebala biti neka kontrolisana ofanziva i bolje bi Real prošao. A onako je vrlo čudno i neobjašnjivo djelovalo da se Real brani, a opet ima šupljine u odbrani. Organizacija odbrane opšte nije dobra, nema te posloženosti nazad, treba samo vidjet gol Puyola. A manje ekipe se mogu branit protiv Barce, ali Real to ne može, jer nije filozofija Reala braniti se i igrati defanzivno. Nikad nije bila....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pepe, Coentrao i Carvalho su sinoć pokazali takav kukavičluk i bezobrazluk. ne znam kako ono uopće neko može držati u klubu. 

FC Bayern München <3
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
totalno istinaahmad_tz je napisao/la:nisam gledao tekmu pa ne znam sto dizete kasiljasa, al ono je kasiljasov gol jbt ala abbiati
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- NeverRetreat
- Kontakt:
Dobro je da si skonto da je to Hamit Altintop, a njega je upravo Iniesta vrtio u nekoliko navrata i po meni je on bio jedan od gorih a pogotovu ukoliko bi i uzeo loptu kada bi je dodavao grjesio je i uvijek davao Barcinim igracima, jedini dobar u 2 poluvremenu centarsut je imao prema Benzemi i to je to sto se njega tice vrlo tanko.bparena je napisao/la:Njega sam primjetio jer je nekoliko puta uspio zaustaviti ono sto dugo godina niste mogli - Inijestu. Onda sam ga morao primjetiti jer jer jedini uspio dva/tri puta sacuvati loptu i povuci je pored aut linije. Doduse na samo dvije/tri sekunde, ali i to je najduze sto ste mogli sinoc.delldell je napisao/la:Cuj Khedira, e moj arena
Danas se treba tekma bas dobro realizirat da svi vide gdje su grjesili i Jose sa potezom i novom pozcijom PEPEA po meni najveci blam sinocsnji.
Dres za sljedecu sezonu
Meni izgleda preljepo

Meni izgleda preljepo

Visca el Barça ! Mes que un club !
nemam nista protiv reala ali klub koji tolerise ponasanje pepea , ne zasluzuje da osvoji niti jedan trofej. to vazi i za mourinha koji mi je, na momente, bio simpatican, ali cinjenica da, ocigledno , tolerise i ohrabruje spodobe poput gore navedenog, bi trbao biti javno popljuvan
Sent from my Commodore 64
I sinoc sam napiso a i sada da PEPA treba dobro kaznit da nista nije naucio od ranijih kazni koje je dobijao ono sto radi je ne sportski i samim tim ne kvari samo imidz sebi vec Real Madridu i fudbalu kao sportu.nihco je napisao/la:nemam nista protiv reala ali klub koji tolerise ponasanje pepea , ne zasluzuje da osvoji niti jedan trofej. to vazi i za mourinha koji mi je, na momente, bio simpatican, ali cinjenica da, ocigledno , tolerise i ohrabruje spodobe poput gore navedenog, bi trbao biti javno popljuvan
Da je Pepe jedini 

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Kombinacija dominacije Barcelone, Perezovih poteza, Murinjove arogancije i nesportskog ponašanja više Realovih prvotimaca, dovele su Real na najniže grane u svojoj historiji, bez obzira na sve eventualne trofeje koje osvoje u ovoj godini, ali i u daljoj budućnosti! Razapet između ambicija, na koje svakako polaže pravo zbog svoje veličine i pogrešnog vođenja i samovolje rukovodstva, Realu se čini ogromna šteta i na njih se baca ljaga koju će teško moći saprati.
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Inace mrzim Barcelonu, ali su Realovi igraci pokazali takav kukavicluk i nesportsko ponasanje da je to sramota, tako se ne bi ponasali igraci Blackwell Miners Welfare iz stote engleske lige.. Pepe-a treba kazniti sa najmanje 20 utakmica kazne i 100.000 funti pa da vidimo hoce li ninja kornjaca opet to uraditi 

Covjek je sve rekao...twingi je napisao/la:Kombinacija dominacije Barcelone, Perezovih poteza, Murinjove arogancije i nesportskog ponašanja više Realovih prvotimaca, dovele su Real na najniže grane u svojoj historiji, bez obzira na sve eventualne trofeje koje osvoje u ovoj godini, ali i u daljoj budućnosti! Razapet između ambicija, na koje svakako polaže pravo zbog svoje veličine i pogrešnog vođenja i samovolje rukovodstva, Realu se čini ogromna šteta i na njih se baca ljaga koju će teško moći saprati.

Lik, ti ne znas ni igrace Real Madrida a kamoli da znas sta pricasbparena je napisao/la:Njega sam primjetio jer je nekoliko puta uspio zaustaviti ono sto dugo godina niste mogli - Inijestu. Onda sam ga morao primjetiti jer jer jedini uspio dva/tri puta sacuvati loptu i povuci je pored aut linije. Doduse na samo dvije/tri sekunde, ali i to je najduze sto ste mogli sinoc.delldell je napisao/la:Cuj Khedira, e moj arena

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.