Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Senaid L.F.C
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Senaid L.F.C » 19 jan 2012, 17:02

Henderson je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:fener nam uze sowa ispred nosa ne mogu vjerovati
King koga želi King ga i dovede ;) Nemoj puno obraćati pažnju na novinske natpise, jer su uglavnom bombe. Suarez se vraća za četiri utakmice, tu je Carrol, Belamy, Kuyt, Eccleston, Pacheco je napokon odigrao 14 ligaških utakmica u sezoni za neku ekipu i čeka se njegov povratak sa posudbe ( Rayo Valecano ) i sad ti misliš da će King dati 15 miliona eura za još jednog napadača a toliko ih imamo već u ekipi?
Ne ulazim u kvalitet tih napadača niti to što King igra sa jednim napadačem i dva krila, nego ti samo govorim činjenice. Dok ne bude odlazaka neće biti ni dolazaka i pomiri se sa tim.
king dovede koga zeli ali ce se bez napadaca tesko moci.Suarez se vraca za 4 tekme ali naredne 4 tekme su od velike vaznosti za plasman na kraju.Carroll nije u formi i ne ide mu i u vezi carrolla ne mozemo raspravljati jer je on skroz izvan forme.Kuyt on je jos gori od Carrolla a ova druga 2 su jos djeca.Ne znam da li ocekujes da ih KK gurne u sred sezone da se bore za top 4.I kad govoris o dolazcima i odlazcima iz kluba moras uzeti u obzir kvalitet,ali ti si samo uzeo u obzir broj napadaca koje posjedujemo.Ako se ne varam Suarez i Carrol su dali 8(mozda malo vise golova)a Kuyt ni jedan .
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 jan 2012, 17:08

Henderson je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:fener nam uze sowa ispred nosa ne mogu vjerovati
King koga želi King ga i dovede ;) Nemoj puno obraćati pažnju na novinske natpise, jer su uglavnom bombe. Suarez se vraća za četiri utakmice, tu je Carrol, Belamy, Kuyt, Eccleston, Pacheco je napokon odigrao 14 ligaških utakmica u sezoni za neku ekipu i čeka se njegov povratak sa posudbe ( Rayo Valecano ) i sad ti misliš da će King dati 15 miliona eura za još jednog napadača a toliko ih imamo već u ekipi?
Ne ulazim u kvalitet tih napadača niti to što King igra sa jednim napadačem i dva krila, nego ti samo govorim činjenice. Dok ne bude odlazaka neće biti ni dolazaka i pomiri se sa tim.
eccleston kad nije dobio priliku protiv oldhama u fa cupu neće nikad, također Pacheco ne igra ni u rayo vallecanu, a da igra kod nas...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 19 jan 2012, 17:20

Pacheco se 99% ne vraća u Liverpool. Nije istina da je odigrao više od 14 utakmica za Rayo. Odigrao je 8, nijednu nije počeo a najviše što je igrao bilo je jedno poluvrijeme krajem septembra. Naravno, bez golova i asistencija. Eccleston je još jedan u nizu neuspjelih fudbalera koji će kroz Burnleye, Coventrye pokušati postati neki fudbaler te probati odigrati makar jednu standardnu sezonu u Premier Ligi. Jedini fudbaleri u klubu koji se guraju su oni sa defanzivnim karakteristikama (Kelly, Flanagan, Robinson, Spearing) i jedino je Kelly baš, baš zadovoljio. Jednostavno, mladi ofanzivni fudbaleri ne dobijaju šansu ma bilo ko da je trener, iako je ofanzivni dio trenutno, a i odavno (ovdje govorim o Torresovoj konkurenciji u timu, da ne bude zabune) najslabija tačka ovog tima.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 19 jan 2012, 17:23

Henderson je napisao/la: King koga želi King ga i dovede ;)
Ne bih reko,sjeti se Jonesa za kojim najvise zalim,a bilo je tu i drugih igraca koji nas nisu izabrali(srecom Young :lol: ).
Henderson je napisao/la: Nemoj puno obraćati pažnju na novinske natpise, jer su uglavnom bombe.
Ovdje se slazem s tobom.
Nema razloga govoriti o (ne)sposobnosti King Kennya na osnovu nekih novinskih clanaka.
Henderson je napisao/la: Suarez se vraća za četiri utakmice, tu je Carrol, Belamy, Kuyt, Eccleston, Pacheco je napokon odigrao 14 ligaških utakmica u sezoni za neku ekipu i čeka se njegov povratak sa posudbe ( Rayo Valecano ) i sad ti misliš da će King dati 15 miliona eura za još jednog napadača a toliko ih imamo već u ekipi?
Ne ulazim u kvalitet tih napadača niti to što King igra sa jednim napadačem i dva krila, nego ti samo govorim činjenice.
I sa Suarezom smo imali losu realizaciju(nadam se da ce ovaj odmor iskoristiti da poradi na zavrsnici,a valjda ce i uz Gerrarda bolje radit,ustvari siguran sam),Carroll takoder nepostize golove,Bellers(koji je jedan od efikasnijih u ekipi) nije standardan s obzirom na probleme s koljenom i godinama tako da se nemozemo puno oslanjati na njeg,a Kuyt od kojeg ocekujem da se digne(uvjek mi je izgledao bolje u drugom djelu sezone) nije tip koji ce nam puno poboljsati realizaciju.
Eccleston i Pacheco(njeg mi je nekako zao,ni u Rayu mu neide najbolje) nisu nista specijalno nit se moze ocekivati da se previse oslanjamo na njih.
Tako da ako zelimo bolju realizaciju zbog koje nismo u TOP4 potreban nam je napadac jer sa ovim koje imamo neide bas najbolje(statistika to itekako potvrduje).
Ni dovodenje napadaca negarantuje bolju realizaciju al vrjedi pokusati jer smatram da je potpuno isti rizik cekati da trenutni napadaci prorade do kraja sezone,sa novim napadacem moze biti samo bolje.
Henderson je napisao/la: Dok ne bude odlazaka neće biti ni dolazaka i pomiri se sa tim.
Pored svih Kennyevih izjava o mirnom transfer roku siguran sam u 1-2 pojacanja,a ako kojim slucajem niko nedode za neuspjeh(dakle sve ispod 4 mjesta) ce biti kriv KK jer se je kockao.
Nadam se da ce se dovesti napadac koji zna trpat jer i sljep vidi da nam je jedan takav potreban.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 jan 2012, 07:55

Koliko znam, samo iz novina sam čuo da smo zainteresovani za Jonesa ali ne i direktnu izjavu Kinga :?

Polahko se otkrivaju razlozi potpisivanja ugovora sa Warriorsom. Naime, jedna od prednosti jeste ta što Liverpool može otvoriti radnju bilo gdje u svijetu i uzimati pare sebi. Sa Adidasom nije bio takav slučaj, nego je Adidas određivao gdje radnja može biti otvorena i kada, osim toga uzimao je ogroman postotak prihoda. Ugovor između Warriorsa i Liverpool potpisan je na 6 godina a ugovor je vrijedan 150 miliona funti i taj ugovor nije ograničen nekim ciljevima ili rezultatima Liverpool. Međutim, ugovor od 150 miliona funti može prerasti u 300 miliona funti :shock: Kako? Pročitajte.

Liverpool believe their new record-breaking kit deal will give them the financial muscle to once again battle with Europe’s superpowers for the game’s best players.
The Anfield club have signed a six-year contract with American firm Warrior that will guarantee them £25million per season, as it is not performance related. It is worth double what they were being paid by adidas.
But the make-up of the deal, which begins on June 1, has given Liverpool the scope to earn up to £300million as they are now in charge of all non-branded merchandising, which adidas currently control.
Liverpool also now have the option of setting up official club merchandise stores in countries such as Norway and the Far East, where they enjoy huge support. Most significantly, it will allow them to bank all revenue they generate themselves.
Managing Director Ian Ayre is adamant Liverpool can now sit comfortably alongside Real Madrid, Barcelona and Manchester United as he feels it has endorsed their brand.
Ayre said: ‘In our existing deal, there have been some restrictions in terms of the other unbranded products we sell. In our new deal, we have complete control.
‘The new deal represents half of what we currently generate, so we still have another opportunity to develop similar kind of revenues – that’s what encouraged us (to sign with Warrior).

Possible: With the right investment could captain Steven Gerrard finally get his hands on the Premier League trophy?
‘This is their first foray into football. We are their only customer and they will be very focused on Liverpool and promoting the opportunity worldwide. Having a partner who has an equal ambition is a good way to go.’
Liverpool’s association with adidas dated back to 1985. The Germans manufactured all their kits until the end of 1996 when Reebok took over but had been ever present since returning in 2006.
The split between the two has been acrimonious, though. Adidas Chief Executive Herbert Hainer accused Liverpool earlier this week of failing to deliver results and accused them of having an over-inflated sense of their own worth.
But Ayre said: ‘We shared all the numbers with everybody we spoke to. I don’t think it would surprise anyone to know Liverpool are one of the biggest merchandising businesses in football.
‘We wouldn’t have had so many people interested if we didn’t have a great business. I’m happy that we delivered absolute value for adidas.’

Liverpool manager Kenny Dalglish added: ‘Adidas might be a little disappointed that we have moved on but then adidas got into the club in the same way that Warrior have – through a fit and proper commercial discussion.’ :lol:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 20 jan 2012, 08:08

Real Madrid hoce Suareza a ovo nije prvi put da citam da su zainteresovani. Navodno su ovaj put konkretno nudili 22 miliona (i znali da ce se to odbiti) ali su rezervisali 35 miliona eura i ceka se nova ponuda. Mislim da ga Liverpool nece pustiti i sve da je ovo tacno. (izvor Marca)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jan 2012, 09:02

Henderson je napisao/la:Koliko znam, samo iz novina sam čuo da smo zainteresovani za Jonesa ali ne i direktnu izjavu Kinga :?
pa ti si prvi par puta pisao kako je king nesto rekao ili uradio i kad te neko pita odakle ti to ti onda ispricas pricu na kraju koje je moguce zakljuciti ad si ti sam dosao do tog zakljucka... cak si carlu jednom nakon tako neke neuvjerljive price rekao etoo ti sam odluci u sta ce vjerovati i sta mu vise odgovara... a vidim i ti se sam vodis tim pa vjerujes u ono sto tebi odgovara a sto ti neodgovara su novinske izmisljotine...
neko ce jos pomisliti da si pravo dobar sa dalglishom i ovim iz fsg-a :D

jedva cekam da prođe ovaj januar, da prođu ova nagađanja oko transfera i da djeca krenu u skolu da malo sjasu sa interneta :D

btw jel jos neko misli da je henderson rizo :D
You are someone else I am still right here

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 20 jan 2012, 09:08

fera je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Koliko znam, samo iz novina sam čuo da smo zainteresovani za Jonesa ali ne i direktnu izjavu Kinga :?
pa ti si prvi par puta pisao kako je king nesto rekao ili uradio i kad te neko pita odakle ti to ti onda ispricas pricu na kraju koje je moguce zakljuciti ad si ti sam dosao do tog zakljucka... cak si carlu jednom nakon tako neke neuvjerljive price rekao etoo ti sam odluci u sta ce vjerovati i sta mu vise odgovara... a vidim i ti se sam vodis tim pa vjerujes u ono sto tebi odgovara a sto ti neodgovara su novinske izmisljotine...
neko ce jos pomisliti da si pravo dobar sa dalglishom i ovim iz fsg-a :D

jedva cekam da prođe ovaj januar, da prođu ova nagađanja oko transfera i da djeca krenu u skolu da malo sjasu sa interneta :D

btw jel jos neko misli da je henderson rizo :D
meni isto jucer rece da ne vjerujem u novinske natpise a danas ih on prvi objavljuje
i stvarno kako ovaj henderson dodje rizah od tada nema vise
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 jan 2012, 09:49

fera je napisao/la:btw jel jos neko misli da je henderson rizo
Otkud ti ta ideja?! :mrgreen: A kad se samo sjetim ko je najviše govorio o duplim profilima na ovoj temi. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jan 2012, 11:21

Monolog je napisao/la:
Otkud ti ta ideja?! :mrgreen: A kad se samo sjetim ko je najviše govorio o duplim profilima na ovoj temi. :lol:
ma rizo legenda :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 jan 2012, 11:31

Monolog je napisao/la:
Pa crni Monolog ja sam stvarno mislio da si porazgovarao sa adminom prije nego si počeo iznositi neke tajne u javnost :o
Fera, ja sam samo rekao da će Teixera doći i došao je ( dobro mislio sam na drugog Teixeru ali je došao ovaj :lol: ). A ovo gore je natpis o ugovoru sa Warrirsom a ne o pojačanjima.
I da, iskreno mislim da neće biti pojačanja u januaru, čak je mrzovoljno jučer King na presici pred utakmicu rekao: " Da, pojačava se rezervni tim ne mi. Mi ćemo imati miran prijelazni rok."
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 20 jan 2012, 12:53

Ma prepozna se to sve po pljuvanju Gerrarda, ne mogu takvi da se sakriju. :lol:
A pogotovo razne dojave sto ima iz kluba...

Elem, valjda cemo dovest konacno neko pristojno pojacanje, nadam se da se King salio sa onom izjavom od pre neki dan, ali prvenstveno bi trebalo prodati polovnjake neke.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jan 2012, 12:56

Ko je lud ovdje, pa ja od prvog posta znam da je ovo Rizo. :mrgreen:
Eh da smo bar Hoiletta doveli, ja sam siguran da bi pružio više nego Downing. :)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jan 2012, 14:37

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ko je lud ovdje, pa ja od prvog posta znam da je ovo Rizo. :mrgreen:
Eh da smo bar Hoiletta doveli, ja sam siguran da bi pružio više nego Downing. :)
a niko nista ne govori svi se usutili :D

@rizo nisam mislio na warriorse nego na jonesa :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 jan 2012, 14:51

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ko je lud ovdje, pa ja od prvog posta znam da je ovo Rizo. :mrgreen:
Tek sad prepoznali Rizu :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 20 jan 2012, 15:04

http://www.****/s231256/Sport/Sport ... fildu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zanimljiv text ;)
ZZ

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 jan 2012, 15:35

Dokaz da se na malim ekipama titula osvaja.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 20 jan 2012, 16:12

Ništa od transfera ove zime. Od kako je Daglish rekao da ce osatati "tihi" u ovom prelaznoom roku ni jedna šprekulacije se nije pojavila. Šteta, nema transfera nema LP. :cry: :cry:
Nad nama nebo ima da gori!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 jan 2012, 16:20

fera je napisao/la:
a niko nista ne govori svi se usutili :D

@rizo nisam mislio na warriorse nego na jonesa :D
Pa stavio sam isti potpis da bi me prijatelji mogli prepoznati ;)
Takav je dogovor bio sa adminom, nije to bila samo moja želja nego stvar dogovora. Nije bilo mene, nije bilo ni napada na mene. Ali eto, uvijek istina izađe na vidjelo.

Evo šta sam ja mislio za Jonesa. Nigdje nije bilo prije izjave Kinga želim Jonesa ili volio bih da Jones dođe ili potreban nam je Jones niti je kasnije bilo njegovih izjava žao mi je što nam Jones nije došao. U tom kontekstu ide moje mišljenje.
Opet kada pogledaš sa druge strane, mi smo ovdje na temi željeli Coentra ili Taiwa ili Clishy a vidi gdje su oni sada a gdje je Enriqe. Zamjerka će uvijek ići u smijeru Carrola, ali kad skontaš malo on je bio jedini dostupan napadač koji je mogao igrati i EL. Saurez je došao ali nije imao pravo nastupa u EL, a nismo se smjeli oslonuti samo na Ngoga.
Usput, ono što si rekao da igrač koji se pokaže protiv Liverpoola oni ga dovedu. Mene samo živo interesuje gdje su svi bili kada nam je Lille gostovao i kada nas je Hazzard jednostavno uništio u prvoj utakmici :roll: Isto tako su imali priliku da vide Cavanija na djelu, ali džabe sve to. Izgleda oči tada nisu radile :mrgreen:
U narednih 40 dana najvjerovatnije ćemo odigrati 10 utakmica i znam i ja da su nam pojačanja potrebna, ali da Bog da :roll: Možda nešto sitno do 10 miliona funti.

Usput, kada nam sutra Ngog zavuče :mrgreen: :lol:

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 20 jan 2012, 21:37

Evo da i ja nakon nekog vremena nesto napisem. :)

Redovno pratim forum, ali mi mrsko pisati. :D
Evo opet se spominje Podolski kao pojacanje, volio bi njega ili Sowa, al' izgleda da ce on u Tursku. Ipak, mislim da ce opet biti nesto 5 do 12. :mrgreen:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.