Možda će me mnogi osuditi, ili mi čak zamjeriti sada, ali nešto sam čitao onaj svoj post od sinoć i shvatio koliko je samo bio ispunjen emocijama i ljutnjom...ma svega je bilo, svega osim razuma. Rekao sam kako bi trebalo razmislit o novom treneru, čak prihvatio i Amara Osima

, ali kada razmislim ovako, hladne glave(koliko-toliko), koga da dovodimo, ko da ga mijenja. Ne može pobjediti Barcu, but who can? Možda ima neko za koga možemo garantovati da će pobjediti Barcu? Ne u ovom trenutku. Slažem se, sinoć smo imali pobjedu u rukama, ali makar smo bili blizu. Ferguson, po mnogima najveći ikad, ima redovne pušinge od Barce, nikad im se ni primakao nije. Jel to znači da je loš trener? Ne bih rekao. Slažem se, ono sinoč im nije trebalo, ni njemu ni njegovim pulenima, pa ako baš hočete, ni nama. Istina, da ga Perez otpusti, vjerovatno više ne bismo gledali ovakve ratove u El Clasicu(ustvari, ovo sinoć je više bila agresija

) ali pitanje je bismo li onda gledali Real na prvom mjestu u ligi sa pet bodova viška, bismo li gledali Real koji u LP ima 6 od 6...sumnjam.

. Prije bismo gledali Real koji se opet muči da prože 1/16 kupa i 1/8 LP, a ja takvo neshto stvarno ne želim ponovo da gledam.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !