FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Savic nije vrijedan nikakve rasprave i price. KRAJ PRICE
- theboss_RD07
- Kontakt:
bio je vrijedan dok je zabijao pobjedonosne golove? Ili upisivao asistenicije?nime_tm87 je napisao/la:Savic nije vrijedan nikakve rasprave i price. KRAJ PRICE
⭐
LOGIČNO...theboss_RD07 je napisao/la:bio je vrijedan dok je zabijao pobjedonosne golove? Ili upisivao asistenicije?nime_tm87 je napisao/la:Savic nije vrijedan nikakve rasprave i price. KRAJ PRICE
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
oN sto je zabijao, zabijao je... Nema vise... Dobro receno... KHAJ PHICE...theboss_RD07 je napisao/la:bio je vrijedan dok je zabijao pobjedonosne golove? Ili upisivao asistenicije?nime_tm87 je napisao/la:Savic nije vrijedan nikakve rasprave i price. KRAJ PRICE
Savic i Markovic su jedini razlog sto Zeljo nije osvojio titulu i sto smo onako lose krenuli u sezonu... Cim je Osim izbacio njega i Markovica, ostvarili smo sve pobjede do kraja i preuzeli 1. mjesto...
To je trebao uraditi i prosle sezone...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Savić je takav, temperamentan i vjećito nezadovoljan
žao mi je zobg njegovog "talenta", ali akd već ima talent i za konobarisat', bujrum

žao mi je zobg njegovog "talenta", ali akd već ima talent i za konobarisat', bujrum

FC Bayern München <3
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
ma koga šiša nek ide u kafic svakako je tamo vise bio nego na terenuJustBlue je napisao/la:Savić je takav, temperamentan i vjećito nezadovoljan![]()

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Neposteni ste prema Savicu. A do nedavno ste mu veliciali i ime i djela.
Tuzno je kako se odnoite prema svojim igracima. Jel' vam zvuci poznato ova moja recenica
. Do prije par dana nasa tema je bila zatrpana ovakvim vasim (cast pojedincima) opaskama

Tuzno je kako se odnoite prema svojim igracima. Jel' vam zvuci poznato ova moja recenica

ma ne bih da ispadne ovo ono ja posle utakmice u travniku i onakvog njegovog ponasanja na tekmi sam rekao ovaj nece jos dugo biti starter-A- je napisao/la:Neposteni ste prema Savicu. A do nedavno ste mu veliciali i ime i djela.
Tuzno je kako se odnoite prema svojim igracima. Jel' vam zvuci poznato ova moja recenica. Do prije par dana nasa tema je bila zatrpana ovakvim vasim (cast pojedincima) opaskama
![]()

- bistrikboy
- Kontakt:
Savicu hvala na vaznim golovima koje je postigao (Mostar,Zenica...),meni licno nije legao nikako,kritikovao sam ga i ovdje ali za nase lige koristan fudbaler,nekako je imao njuh za gol,nek mu je sa srecom!
Za fan shop mogu reci samo da je bio i red da se ovo pokrene jos ako se uzme titula bice svega,nadolazimo lagano,tek sad se vidi kako smo bili "nespremni" za onu titulu,hajmo jos pokrenite sta oko stadiona (kako treba) i ja prezadovoljan
Za fan shop mogu reci samo da je bio i red da se ovo pokrene jos ako se uzme titula bice svega,nadolazimo lagano,tek sad se vidi kako smo bili "nespremni" za onu titulu,hajmo jos pokrenite sta oko stadiona (kako treba) i ja prezadovoljan
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Neposteni ste prema Savicu..ok svako ima svoje misljenje al nije uredu da ga sad pljuvat..momak je nezadovoljan hoce da ide treba reci hvala mu na svemu sto je uradio i zdravo..sad neko pljuvanje bespotrebno je seljacka politika i tako netreba da se radi..mora se vidjet razlika izmedju onih gore s koseva i navijaca Zeljeznicara..
Iako ni meni nikad nije bio nesto drag al nosio je dres zelje,davao je veliki doprinos ovoj ekipi i samo mogu reci sretno mu u nastavku karijere i to je to!!
Iako ni meni nikad nije bio nesto drag al nosio je dres zelje,davao je veliki doprinos ovoj ekipi i samo mogu reci sretno mu u nastavku karijere i to je to!!
-
- Kontakt:
Tko ne cijeni sebe ne može cijeniti ni drugoga, što bi značilo da ti postavka skroz pogrešna.partibrejker1921 je napisao/la:Ako mislimo na istu stvar onda i ne mora značiti da je greška. Pusti to, treba malo više cijeniti klub nego sebe. : )pile87 je napisao/la:Cuo sam da je i napravljena jedna kardinalna greska prilikom ovog svega al necu da kvarim ugodjaj svima.Al eto cisto da se zna neki ljudi jednostavno nemaju osjecaj za posao!partibrejker1921 je napisao/la:Dobro si čuo . : )
Nemam namjeru pljuvati Savica i mislim da u Zelji ima bar 5 igraca koji zasluzuju biti pljunuti zbog svoje igre,prije samog Savica.Ali je ocito da se ne moze ponasati kao djilkos i glumit mangupa,jer je naletio na nekog ko je puno veci fakin od njega.Kod njega seljacka politika i maniri ne prolaze.Ja mu zelim puno srece ...Amare svaka cast jos jednom.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
slazem sebarbarez je napisao/la:Nemam namjeru pljuvati Savica i mislim da u Zelji ima bar 5 igraca koji zasluzuju biti pljunuti zbog svoje igre,prije samog Savica.Ali je ocito da se ne moze ponasati kao djilkos i glumit mangupa,jer je naletio na nekog ko je puno veci fakin od njega.Kod njega seljacka politika i maniri ne prolaze.Ja mu zelim puno srece ...Amare svaka cast jos jednom.

Jedan igrac ne cini tim. Glupost je to sto kaze neko Savic je zasluzan za titulu/trofej. 11 igraca je zasluzno za sve titule za sve pobjede i za sve poraze. Da je odbrana malo losije reagovala u pare prilika Celik bi vodio u kupu itd. Manje vise glupa diskusija.
Savic je prosjecan igrac. Nije uopste los igrac i Amar ga je znao iskoristiti kad je to trebalo. Bio je koristan i to ne smije niko podcijeniti. Ali isto tako i Jamak je koristan ali za mene licno nije nikakav igrac. Sto znaci da je po meni Amar taj koji izvlaci maksimum iz ovih igraca. Malo je takvih trenera.
Savic je usao u konflikt sa Amarom poslije utakmice sa Travnikom. Momak je trazio povisicu. Onda je doslo do izmjene nekih hajmo reci ne profesionalnih rijeci od strane obojice. I momak je zavrsio na klupi. Redovno je bio placen koliko ja znam a vidio sam troskove i u troskovima kluba je i njegova plata. Socijalno i zdravstveno u klubu nema jos par igraca cisto iz razloga jer se svima ne uplacuje na vrijeme nego se doplacuje dok je nekim igracima sve uplaceno na vrijeme.
Savic ima ugovor a Zeljeznicar ima dokaz da mu je davao plate barem do decembra mjeseca to se moze vidjeti. Eh sad kako ce na arbitrazi proci to ostaje da se vidi. Amar nije na njega racunao nikako eto toliko da se zna. Mozda mu i popusti zbog toga. Uostalom na Savicu je Amar gradio autoritet, i uvijek ce biti tih igraca na kojima ce se kola lomiti. A on je to sam izazvao. I to su normalne stvari i u velikim klubovima poput Reala i Barce ako vec treba poredjenje.
Jer jedan igrac moze prouzrokovati nezadovoljstvo sviju. Normalno je da su svi drugacije placeni u klubu, ali vazno je da su svi placeni na vrijeme. Kad kazem na vrijeme palte kasne ali su isplacene u istom mijesecu.
Savic je prosjecan igrac. Nije uopste los igrac i Amar ga je znao iskoristiti kad je to trebalo. Bio je koristan i to ne smije niko podcijeniti. Ali isto tako i Jamak je koristan ali za mene licno nije nikakav igrac. Sto znaci da je po meni Amar taj koji izvlaci maksimum iz ovih igraca. Malo je takvih trenera.
Savic je usao u konflikt sa Amarom poslije utakmice sa Travnikom. Momak je trazio povisicu. Onda je doslo do izmjene nekih hajmo reci ne profesionalnih rijeci od strane obojice. I momak je zavrsio na klupi. Redovno je bio placen koliko ja znam a vidio sam troskove i u troskovima kluba je i njegova plata. Socijalno i zdravstveno u klubu nema jos par igraca cisto iz razloga jer se svima ne uplacuje na vrijeme nego se doplacuje dok je nekim igracima sve uplaceno na vrijeme.
Savic ima ugovor a Zeljeznicar ima dokaz da mu je davao plate barem do decembra mjeseca to se moze vidjeti. Eh sad kako ce na arbitrazi proci to ostaje da se vidi. Amar nije na njega racunao nikako eto toliko da se zna. Mozda mu i popusti zbog toga. Uostalom na Savicu je Amar gradio autoritet, i uvijek ce biti tih igraca na kojima ce se kola lomiti. A on je to sam izazvao. I to su normalne stvari i u velikim klubovima poput Reala i Barce ako vec treba poredjenje.
Jer jedan igrac moze prouzrokovati nezadovoljstvo sviju. Normalno je da su svi drugacije placeni u klubu, ali vazno je da su svi placeni na vrijeme. Kad kazem na vrijeme palte kasne ali su isplacene u istom mijesecu.
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/hodz ... elju/72642" onclick="window.open(this.href);return false;
Steta izgubili smo jos jednog dzeku.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Nema od njeg igracaBLU SKY je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/hodz ... elju/72642

Savic bio,proso',idemo dalje.
Barem ce naucit lekciju drugi igraci da nema sprdancije kod Amara
Barem ce naucit lekciju drugi igraci da nema sprdancije kod Amara

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- SarajlijaTM
gledaj osmjeha,sretna dobitnica je glavni fakinellaxaz je napisao/la:Sretnoj dobitnici uručena ulaznica
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sr ... a-ulaznica" onclick="window.open(this.href);return false;

Ova redovna s sjevera napada igraceSarajlijaTM je napisao/la:gledaj osmjeha,sretna dobitnica je glavni fakinellaxaz je napisao/la:Sretnoj dobitnici uručena ulaznica
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sr ... a-ulaznica" onclick="window.open(this.href);return false;

Potpis!
Pa nek mi neko kaze da samo muskarci kod nas prate fucu, svaka njoj cast.
Ja "ovom" sto nas napusta zamjeram jedino sto je eto kako kazu otisao na probu bez dozvole kluba. To sto je on trazio raskid ugovora pa Boze moj nije ni prvi a ni zandji.
Ja "ovom" sto nas napusta zamjeram jedino sto je eto kako kazu otisao na probu bez dozvole kluba. To sto je on trazio raskid ugovora pa Boze moj nije ni prvi a ni zandji.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.