ja koliko znam mesanovic ima 2 zuta kartona a sa 3 se nemoze igrati...bucan trenirao normala sa ekipom,i rovcanin cijeli trening odradiobistrikboy je napisao/la:AYAN osnuj podgrupu "TM teatar" i vi nemojte paliti baklje![]()
Odakle tebi pravo da raspravljas o ovim stvarima,boze sacuvaj
U Lukavici bez Dine i Mesanovica(zuti kartoni),ali se vracaju Culum i bucan,a debi bi trebao imati i Selimovič
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Samo Zeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ko je bio na trenigu veceras jel bio taj brazilac kojeg je neko pomenuo da je dosao na probu? sta je bilo s Menelom? i imal govora o jos nekim pojacanjima, prinovama ili igracima na probi?
Ma eso vazda torokuša bio, samo melje
Cuo sam da taj mali kad god su ga nasi udvajali, vrlo ih se lako oslobadjao... e to je igrac koji bi nam trebao (tipa stila, avdija)...yeboga driblinga nisam vidio 100god, osim onog sto je mali colic onom iz sirokog kroz pisu probacio
Cuo sam da taj mali kad god su ga nasi udvajali, vrlo ih se lako oslobadjao... e to je igrac koji bi nam trebao (tipa stila, avdija)...yeboga driblinga nisam vidio 100god, osim onog sto je mali colic onom iz sirokog kroz pisu probacio
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
A fakat bi nam trebao igrac koji zna proci, koji zna izlevatiti cuvaraSeyo_TM je napisao/la:Ma eso vazda torokuša bio, samo melje![]()
fali nam jedan vezni da pruži zadnji pas i napadač da ga zabije kao što je bio đelo,štila,huljev i golgeter kao muratović,jahić,dialiba,guvo,kao što olimpik sada ima spalevića i onda možemo razmišljati o evropi a ne ovako mehić,bešlija(istrošen),nadam se da možemo do polusezone među prvih 5 a onda u pauzi dovesti par igrača i u evropu AKB
kako bi nam dobro došo vugrinec sad
volim te ŽELJOOOOOO 
Eh da Beslija ti istrosen a Vugrinec koji je stari 6 godina on njega nije
Ja opet mislim da napadaca imamo Popovica (osim Mesanovica) klasican napadac ali mu treba igrac koji cu mu davati korisne lopte, opet ocekujem i bolja izdanja Serdarevica mislim nije nama toliko skripac u prvom timu koliko nemamo klupe a i igracu su skupa jako kratak period bice to sve bolje i bolje.
joint union burazeru bešlija otkad se vratio jedino je derbi 2 0
odigro ostalo 0 protiv svinjskog nije ubacio lopte a vugrinec je prošle sezone dao 23 gola neprocjenivo iskustvo serie a popović iz provjerenih izvora sam čuo da to nije onaj što je u grčkoj zabio kišu golovaa nego frajer istog imena i prezimena na forumu manijaci org. je još neko potvrdio odbrana beton vezna linija fali šmek igrač napad neigra alen.m u lukavici ko će igrat
mehić
smiješno igraj željoo bodove iz lukavice donesi u nedelju će nešto lijepo da se desi 
Vugrinec je prosle sezone zabio 11 golova sto opet nije malo: http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.htmlharinjo je napisao/la:joint union burazeru bešlija otkad se vratio jedino je derbi 2 0![]()
odigro ostalo 0 protiv svinjskog nije ubacio lopte a vugrinec je prošle sezone dao 23 gola neprocjenivo iskustvo serie a popović iz provjerenih izvora sam čuo da to nije onaj što je u grčkoj zabio kišu golovaa nego frajer istog imena i prezimena na forumu manijaci org. je još neko potvrdio odbrana beton vezna linija fali šmek igrač napad neigra alen.m u lukavici ko će igrat
mehić
smiješno igraj željoo bodove iz lukavice donesi u nedelju će nešto lijepo da se desi
s tim da je dovodjenje njega u kontekst sa Zeljom nidje veze znaci suplja prica!
Popovic je jedan samo je neko prenio vjest sa neke stranice koja ima grsku veznu za njega da je igrao u grckoj evo ti i likovi sa snimcima Popovica koji je kod nas pa pogledaj samo kako kazu momak jos uvijek nije spreman.
Lik je klasa, dabogda ovako zabijo i u ŽeljiJoinUnion je napisao/la:Vugrinec je prosle sezone zabio 11 golova sto opet nije malo: http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.htmlharinjo je napisao/la:joint union burazeru bešlija otkad se vratio jedino je derbi 2 0![]()
mehić
s tim da je dovodjenje njega u kontekst sa Zeljom nidje veze znaci suplja prica!
Popovic je jedan samo je neko prenio vjest sa neke stranice koja ima grsku veznu za njega da je igrao u grckoj evo ti i likovi sa snimcima Popovica koji je kod nas pa pogledaj samo kako kazu momak jos uvijek nije spreman.
SAMO ŽELJO
Odigrao je Beslija dobro i protiv Sirokog. U nedjelju su svi bili losi, jbg, osim moza Coce. Mislim da mozemo do boda u Lukavici, nadam se dobroj posjeti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mesanovic je dobio 3 zuta kartona i nece igrati u Lukavici.Samo Zeljo je napisao/la:ja koliko znam mesanovic ima 2 zuta kartona a sa 3 se nemoze igrati...bucan trenirao normala sa ekipom,i rovcanin cijeli trening odradiobistrikboy je napisao/la:AYAN osnuj podgrupu "TM teatar" i vi nemojte paliti baklje![]()
U Lukavici bez Dine i Mesanovica(zuti kartoni),ali se vracaju Culum i bucan,a debi bi trebao imati i Selimovič
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Izgubit cemo od Slavije.. Vecina igraca posti, dok kod njih niti jedan.. Isto je bilo i sa Svinjskim.. Doci cemo na svoje dok prodje Ramazan, kad im cevapi ne budu u mislima..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa nek' ne poste ako več "nemogu". 
Tuzno igrat bez Alena. Sta cemo s realizacijom. Zar je protiv Svinjskog dobio zuti?Stole iz Bora je napisao/la:Mesanovic je dobio 3 zuta kartona i nece igrati u Lukavici.Samo Zeljo je napisao/la:ja koliko znam mesanovic ima 2 zuta kartona a sa 3 se nemoze igrati...bucan trenirao normala sa ekipom,i rovcanin cijeli trening odradiobistrikboy je napisao/la:AYAN osnuj podgrupu "TM teatar" i vi nemojte paliti baklje![]()
Igrao namjerno rukom na kraju tekme...
rovcanin je trckaro samo kao i mesanovic,muharemovic i ja mislim kovacevic
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja mislim da je umoran i da je jedva cekao malu pauzu,kazu da jucer na treningu samo trcakarao,nije on vise mlad ali je koristan za ovakvog Želju...Seyo_TM je napisao/la:Igrao namjerno rukom na kraju tekme...
Veceras je trening u pola 7,odoh da vidim na sta lice
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa ako je repr. pauza sada nakon slavije, fino ce se on naodmaratibistrikboy je napisao/la:Ja mislim da je umoran i da je jedva cekao malu pauzu,kazu da jucer na treningu samo trcakarao,nije on vise mlad ali je koristan za ovakvog Želju...Seyo_TM je napisao/la:Igrao namjerno rukom na kraju tekme...
Veceras je trening u pola 7,odoh da vidim na sta lice
Da se hoce mali Đip udebljati da moze konkurisati za prvi tim...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
imate vi utakmica koje Alen ne smije igrati i mijesta u koja nije smio ic
ne znam da li je to jos uvijek tako,ali tih namjernih kartona je uvijek bilo kod njeg,prije utakmica u mjestima u kojima ima dugova ljudima 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:imate vi utakmica koje Alen ne smije igrati i mijesta u koja nije smio icne znam da li je to jos uvijek tako,ali tih namjernih kartona je uvijek bilo kod njeg,prije utakmica u mjestima u kojima ima dugova ljudima
vjerujem u to ali...naredna tekma je u i.sarajevu, tako da mislim da to nema nikakve veze
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 33 gosta.