Jel moze neko ukratko samo, gdje se trebam reg i tak to, nisam prije igrao online.
NBA 2K12 LIGA - Asociacija
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K12 LIGA - Asociacija
Valjda ce bit i za mene mjesta, eo treba skinut jos 200mb pa da inst.
Jel moze neko ukratko samo, gdje se trebam reg i tak to, nisam prije igrao online.
FC Manchester United
kad instaliras i kad prvi put budes ulazio sve ce ti samo doci da se regas itd...haris334 je napisao/la:Valjda ce bit i za mene mjesta, eo treba skinut jos 200mb pa da inst.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Pomjeren je draft za 21:40edo3majka je napisao/la:pa udjite vec i uzmite sebi ekipu koja je slobodnaMarseille84 je napisao/la:Kad pocinje liga, da se i na mene racuna?
, de stavite draft u 21:40h tad cu biti gotov sa FIDom
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Da utvrdimo gradivo...
Username: NBABosnia
Pass: bhfanaticos5
Draft pocinje: 21:40
Ekipe koje su zauzete: Chicago Bulls, Miami Heat, New York Knicks, Los Angeles Lakers, Dallas Mavericks, Indiana Pacers, Oklahoma City Thunder, Boston Celtics...
Username: NBABosnia
Pass: bhfanaticos5
Draft pocinje: 21:40
Ekipe koje su zauzete: Chicago Bulls, Miami Heat, New York Knicks, Los Angeles Lakers, Dallas Mavericks, Indiana Pacers, Oklahoma City Thunder, Boston Celtics...
Zadnja izmjena: Martex, dana/u 19 jan 2012, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
nemojte ga vise pomjerat..toliko sam nestrpljiv ja usao kad oni ga pomjerili...
i ja
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
sreca pa nisu uzete najbolje ekipe:D
Ma ovo sam uradio da izadjem u susret edi3majci
I ja sam nestrpljiv... 
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Pa zar nisi jbg ti rekao da neces moci biti tu, ja zbog tebe promijenioedo3majka je napisao/la:pa zar ste opet promjenili
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
jos 20 min i krecemo...a u onoj ligi odigrana tekme new yor-dallas 40-39 moji dobili....a i sad sam igro protiv cllipersa uspio sam pogodit jednu 3..tesko je igra protiv drugih ali nekako cemo izgurat...
15 Minuta jos.... Vasa ocekivanja?
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
bice gusto bice ! 
- pintol_TM87
- Kontakt:
I oni koji ne budu na tom draftu ne mogu igrati? meni se igra jos skida tako da...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Mogu igrati oni koji ne budu na draftu samo udju poslijepintol_TM87 je napisao/la:I oni koji ne budu na tom draftu ne mogu igrati? meni se igra jos skida tako da...
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- pintol_TM87
- Kontakt:
ali s kakvim igračima u timu?Martex je napisao/la:Mogu igrati oni koji ne budu na draftu samo udju poslijepintol_TM87 je napisao/la:I oni koji ne budu na tom draftu ne mogu igrati? meni se igra jos skida tako da...
Kompjuter ce izabrati igrace i to obicno ne bude toliko los izborpintol_TM87 je napisao/la:ali s kakvim igračima u timu?Martex je napisao/la:Mogu igrati oni koji ne budu na draftu samo udju poslijepintol_TM87 je napisao/la:I oni koji ne budu na tom draftu ne mogu igrati? meni se igra jos skida tako da...
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Kompjuter ce izabrati igrace i to obicno ne bude toliko los izborMartex je napisao/la:ali s kakvim igračima u timu?pintol_TM87 je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:I oni koji ne budu na tom draftu ne mogu igrati? meni se igra jos skida tako da...
aha..hvala na odgovoru
Jos 5 minuta ulazite 
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Zakasnio na draft, sreca pa sam odabrao dobru ekipu, imam fine igrace sto je CPU birao
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.