FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

krcko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la krcko » 26 avg 2009, 08:56

Dobro je sto nasi igraci vjeruju u sebe i sa dosta samouvjerenosti putuju na revans.Samo tako se i moze igrati evropska utakmica,sa mnogo samopouzdanja.Sto se tice prenosa ,ko sta sazna nek odmah javi.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 avg 2009, 12:15

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 26 avg 2009, 12:16

DOMAĆE JE NAJGORE!

Šta ćete gledati sutra navečer na televiziji? Znamo šta nećete! Kluž - Sarajevo. A zašto biste uopće gledali Kluž - Sarajevo? Zar bi plej-of za Evropsku ligu trebao biti na listi događaja koji, po nekom osnovu, mogu zainteresirati ljude koji plaćaju pretplatu, htjeli to ili ne? Zar nas je neko možda uopće i pitao šta želimo gledati za svoj novac?

Zato u četvrtak lijepo uključite svoje TV prijemnike i uživajte u ostvarenjima predratne francuske kinematografije ili, pak, širom razrogačenih očiju pogledajte da li će u novom izdanju urugvajske sapunice Pedro uspjeti otrovati psa svoje bahate punice.

Možda nabasate i na nekakve kvazizvijezde koje pokazuju široku lepezu svog antitalenta, a u najboljem slučaju na utakmicu Crvene zvezde. Sarajeva nema! Opet. Kao ni protiv Trnave, a ni protiv Helsingborga. Šest mečeva - nijednog TV prijenosa uživo.

Zaista je nevjerovatno da gledaoci u BiH, navijali za Sarajevo ili ne, neće moći gledati utakmicu koja će možda ući u historiju našeg sporta. Nevjerovatno je da državna televizija baca naše pare na putovanje reportera na Svjetsko atletsko prvenstvo u atletici, a da ne može platišama pretplate osigurati utakmicu koja nas se tiče mnogo više od spola Kaster Semenije (Caster).

To što na televiziji neće biti utakmice za koju će sutra navečer kucati desetine hiljada srca obojenih u bordo boju, a i ona svakog istinskog patriote, ne možemo mnogo prigovoriti privatnim televizijama. Na kraju krajeva, njima ne plaćamo ništa. Krivac ponovo stanuje u Sivom domu na Alipašinom Polju i odlučuje šta je nama važno, a šta nije. Za šta ima para, a za šta nema.

Eto, sada znamo za šta nema para. Zato uzmite kokice, prebacite na Zvezdu, ako je bude, i zamislite da je Sarajevo, a u poluvremenu provirite da li je Pedro otrovao punicinog psa. I ni slučajno ne zaboravite odvojiti novac za pretplatu.

dnevni ****
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 avg 2009, 12:25

Ovi iz Avaza vec odavno seru (kenjaju) po pitanju FTV/BHT ... zasto nisu spomenuli to da Hayat ne prenosi tekmu... politika sama ... Da se razumijemo i ja im hebem mater svima u paketu i BHT i FTV i OBN i Hayat i ostalim sto su takva gamad, istina pogotovo ovaj FTV ljudi nista u zivotu ne prenosi, pa ni Bundeslige ni nista, sto onaj kaze da se najezis ... sreca da nas vecina ne ovisi o njima, ima streaming ili reciever, tako da cemo pratiti mi Sarajevo, a oni nek prenose sta hoce , usahli se bogdom uz reprize filmskih ostvarenja iz vremena ekonomske krize ali one 1929 ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 26 avg 2009, 12:38

Genghis je napisao/la:Ovi iz Avaza vec odavno seru (kenjaju) po pitanju FTV/BHT ... zasto nisu spomenuli to da Hayat ne prenosi tekmu... politika sama ... Da se razumijemo i ja im hebem mater svima u paketu i BHT i FTV i OBN i Hayat i ostalim sto su takva gamad, istina pogotovo ovaj FTV ljudi nista u zivotu ne prenosi, pa ni Bundeslige ni nista, sto onaj kaze da se najezis ... sreca da nas vecina ne ovisi o njima, ima streaming ili reciever, tako da cemo pratiti mi Sarajevo, a oni nek prenose sta hoce , usahli se bogdom uz reprize filmskih ostvarenja iz vremena ekonomske krize ali one 1929 ...
Majstore lijepo ti je objasnjeno da ove privatne stanice NISU DUZNE da prenose nista sko im khurcu nije ceif, tj. nemaju nista s tobom, ne dajes im pare da te moraju slusati, dok je sa ovim drzavnim drugacija situacija. Ako placas pretplatu imas pravo da im hebes mater ako nisi redovni platisa poklopi se usima, nemas pravo nikome nista reci

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 26 avg 2009, 12:38

Vezano za prenos, vjerovatno ce biti u poslovnicama kladionice Bet-Live. Info je od djevojke koja radi tamo. Kazem vjerovatno, jer uvijek postoji mogucnost izmjene ponude live kladjenja.
Ja se nadam da nece nista mijenjati, da ne moram slusati blentavog Vugdalica (mada je koliko sam ja upratio OBN jos pod velikim upitnikom) u ovako bitnoj utakmici za nas klub.

Preneseno sa naseg foruma.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 26 avg 2009, 12:45

OBN mrzi sarajevo iz dna duse i sao sto je taj klub u pitanju nece raditi prenos utakmice, iskreno u svim medijima ( cst AVAZ-u i OSLOBODJENJU) niko ni slova kako treba da napise o ovakvom uspjehu naseg kluba. Dobro, bio je jedan onako stidljivi, preko neke stvari, text u DANIMA ali ostalo nista. Al dobro njihove novine i TV njihova stvar, ali od ovih shupaka sa drzavne televizije se MORALO ocekivati da daju prenos jer ljudi njima daju pare. Iskreno iz moje kuce nikad vise ni marke za tu televiziju. Milorade Dodice samo naprijed rasturi ih ko bugarsku skupstinu, svim srcem navijam za tebe :evil:

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 26 avg 2009, 12:49

Ja sam navijac Zeljeznicara al sretno vam protiv Kluza, da bar jedan bosansko hercegovacki klub pokaze nesto u Europi.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 26 avg 2009, 13:50

Genghis je napisao/la:Ovi iz Avaza vec odavno seru (kenjaju) po pitanju FTV/BHT ... zasto nisu spomenuli to da Hayat ne prenosi tekmu... politika sama ... Da se razumijemo i ja im hebem mater svima u paketu i BHT i FTV i OBN i Hayat i ostalim sto su takva gamad, istina pogotovo ovaj FTV ljudi nista u zivotu ne prenosi, pa ni Bundeslige ni nista, sto onaj kaze da se najezis ... sreca da nas vecina ne ovisi o njima, ima streaming ili reciever, tako da cemo pratiti mi Sarajevo, a oni nek prenose sta hoce , usahli se bogdom uz reprize filmskih ostvarenja iz vremena ekonomske krize ali one 1929 ...

hayat je privatna tv, i nije duzna da prenosi, i niko joj ne placa preplatu
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 avg 2009, 13:55

Cudi me rtrs da ne prenosi kako ce dodika promasiti utakmica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 26 avg 2009, 13:56

Zna li neko link na netu gdje ce biti 100% da gledam samo da ne "izvisim" necu da psujem postim, muka mi je vise od ftv, bht-a i njigovih emisija i programa po nacionalnom ključu
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 avg 2009, 13:58

EnZo_85 je napisao/la:Zna li neko link na netu gdje ce biti 100% da gledam samo da ne "izvisim" necu da psujem postim, muka mi je vise od ftv, bht-a i njigovih emisija i programa po nacionalnom ključu
Nema sad linka,sutra par minuta prije utakmice ce biti pa cu staviti ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 26 avg 2009, 14:01

miky_hz je napisao/la:
EnZo_85 je napisao/la:Zna li neko link na netu gdje ce biti 100% da gledam samo da ne "izvisim" necu da psujem postim, muka mi je vise od ftv, bht-a i njigovih emisija i programa po nacionalnom ključu
Nema sad linka,sutra par minuta prije utakmice ce biti pa cu staviti ;)
tnx miky
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 avg 2009, 14:25

irfan41 je napisao/la:

hayat je privatna tv, i nije duzna da prenosi, i niko joj ne placa preplatu
Kako stvari stoje izgleda da ni FTV ni BHT isto tako nisu duzni da prenose ista, jer fakticki NE PRENOSE NISTA ...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 avg 2009, 14:37

Ma briga njih za uspjeh BH sporta. Bitno je da prenose svaki miting u atletici, da prenose play-off za ulazak u 4. Englesku ligu. Niko više netreba plaćati pretplatu.

Želim Sarajevu svu sreću u Evropi i da osvjetlate obraz bh. nogometa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 26 avg 2009, 14:44

el-fighter je napisao/la:Ma briga njih za uspjeh BH sporta. Bitno je da prenose svaki miting u atletici, da prenose play-off za ulazak u 4. Englesku ligu. Niko više netreba plaćati pretplatu.

upravu si i ja na sve strane napadam za te mitinge sto prenose i slicna sran*a, a fudbal ne prenose, ma to su nesposobi ljudi izgubili su i bundesligu
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 26 avg 2009, 14:48

sretno sutra.....

aBd 1:2

FORZA ZELJO
Por que ? Por que somos los mejores...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 avg 2009, 15:01

irfan41 je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Ma briga njih za uspjeh BH sporta. Bitno je da prenose svaki miting u atletici, da prenose play-off za ulazak u 4. Englesku ligu. Niko više netreba plaćati pretplatu.

upravu si i ja na sve strane napadam za te mitinge sto prenose i slicna sran*a, a fudbal ne prenose, ma to su nesposobi ljudi izgubili su i bundesligu
ima tu svega ali ako je sarajevo trazilo neku ogromnu cifru onda shvatam,a bundes ligu su izgubili svi sem evrosporta
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 avg 2009, 15:11

junuz23 je napisao/la:
Majstore lijepo ti je objasnjeno da ove privatne stanice NISU DUZNE da prenose nista sko im khurcu nije ceif, tj. nemaju nista s tobom, ne dajes im pare da te moraju slusati, dok je sa ovim drzavnim drugacija situacija. Ako placas pretplatu imas pravo da im hebes mater ako nisi redovni platisa poklopi se usima, nemas pravo nikome nista reci
Tebe sam preskocio, ovako, sve sam ti gore naveo, nervira me politika Avaza prema Hayatu kao da je to bogovska TV, a BHT/FTV zadnje smece (sto i jesu). Dovoljno je samo da prelistas Avaz pogotovo TV Extra kad bude, pa CNN bi se postidio Hayata koliko ga nahvale, a imao je Hayat uslove da prenosi uzivo ovdje dok se igralo, zao im bilo para, isto kao sto je zao para i FTV-u , i OBN-u i ostalim ... A ostatak mog posta je ionako bio usmjeren prema javnim emiterima cijim nacinom poslovanja nisam nimalo zadovoljan.

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 26 avg 2009, 15:20

Meni je krivo sto sam do sad redovno placao ''tv pristojbu'', sad necu taman da 20 godina robije zaglavim. Da nisam nikad ni placao ne bi mi ni bilo krivo kontas. Libo me racku za prenos ionako bi na glavi citavo vrijeme dubio od nervoze, ko hoce da gleda snacice se ionako ima drugih opcija osim ovih shupaka. garant neko u mahali ima satelitsku....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Pitar6785 i 25 gostiju.