Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Steta sto Olimpik nema puno navijaca, ali mozda privuku neke nove generacije. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma hoce sigurnoElegant je napisao/la:Steta sto Olimpik nema puno navijaca, ali mozda privuku neke nove generacije.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- BolanBolan
- Kontakt:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Zna li se koliko ce dobiti Olimpic za Kisu?Odličan posao sa Kisom. Svaka čast.
Marketinski trik za vise posjeta webapluton je napisao/la:za sta ste odbrojavali?

Zadovoljan OLIMPIC-----Zadovoljan Kiso----Idemo dalje a veceras stizu predstavnici jednog kluba iz Rumunije da saznaju za koliko para mogu dobit KAPICA,,,,,,,,polako ali sigurno radimo-HVALAPapalukas je napisao/la:Zna li se koliko ce dobiti Olimpic za Kisu?Odličan posao sa Kisom. Svaka čast.
Pa koja je cifra ili je u pitanju tajna,sto me cudi jer je rijec o jednom transparentnom,postenom klubu.Zadovoljan OLIMPIC-----Zadovoljan Kiso----Idemo dalje a veceras stizu predstavnici jednog kluba iz Rumunije da saznaju za koliko para mogu dobit KAPICA,,,,,,,,polako ali sigurno radimo-HVALA
Idemo dalje,,,,,,,,,slatka mala tajna,,Papalukas je napisao/la:Pa koja je cifra ili je u pitanju tajna,sto me cudi jer je rijec o jednom transparentnom,postenom klubu.Zadovoljan OLIMPIC-----Zadovoljan Kiso----Idemo dalje a veceras stizu predstavnici jednog kluba iz Rumunije da saznaju za koliko para mogu dobit KAPICA,,,,,,,,polako ali sigurno radimo-HVALA
Proda Gracic igraca iz "malog" Olimpica

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Svi smo mi bili MALI-------rasli,rasli i postali VELIKI,,,,,,kimbo je napisao/la:Proda Gracic igraca iz "malog" Olimpica![]()
Logicna politika kluba,"napravi" igraca zaradi na njemu i pare u svoj dzep,svaka cast,simpaticni stepabizo je napisao/la:Svi smo mi bili MALI-------rasli,rasli i postali VELIKI,,,,,,kimbo je napisao/la:Proda Gracic igraca iz "malog" Olimpica![]()

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Hajvane,mi imamo samo jedan dzep----mislim da si sada shvatio,,,,,,,,LudLo 4 je napisao/la:Logicna politika kluba,"napravi" igraca zaradi na njemu i pare u svoj dzep,svaka cast,simpaticni stepabizo je napisao/la:Svi smo mi bili MALI-------rasli,rasli i postali VELIKI,,,,,,kimbo je napisao/la:Proda Gracic igraca iz "malog" Olimpica![]()
Fini pomaci kod vas komsije
Mislim da se lagano slazu kockice vezano za Olimpik ,uz ocekivanje da se stabilizujete kao kvalitetan i jak premijerligas.
Ono sto bi trebali da radite su dovoljenje nekih zvucnih imena,koji bi dovukli vise gledalaca na stadion.
A sto da ne i neke zvucnije prijateljske utakmice na Otoci
,jer to bi uvelo naviku,barem kod nekih ljudi,da se ide na Otoku

Mislim da se lagano slazu kockice vezano za Olimpik ,uz ocekivanje da se stabilizujete kao kvalitetan i jak premijerligas.
Ono sto bi trebali da radite su dovoljenje nekih zvucnih imena,koji bi dovukli vise gledalaca na stadion.
A sto da ne i neke zvucnije prijateljske utakmice na Otoci

Pa BOGati sta rade nego dovode ta nazovi zvucna imena za nasu Ligu vec 3-4 god. i nikakve vajde od njih... Niti donose trofeje, niti navijace, niti zaradu vec donose samo gubitak...-A- je napisao/la:Fini pomaci kod vas komsije![]()
A sto da ne i neke zvucnije prijateljske utakmice na Otoci,jer to bi uvelo naviku,barem kod nekih ljudi,da se ide na Otoku
Ovako je najbolje, dovesti mladog igraca pa makar mozes imati neke koristi od njega...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hvala a mi vama želimo dobre rezultate----ma jarane bice jako prijatno gledati tekme na Otoci----mislim da g.Gracic ima u planu da na našem stadionu gostuje jedan poznati klub iz okruženja u prvom slobodnom terminu,,,,,,,,,,to je za pocetak a nacuo sam na štrandu da je planirano i zvanicno otvaranje sportskog kompleksa OTOKA i da ce tada gostovat šampion iz nama susedne države--------VELIKO HVALA NAŠEM VELIKOM ROMANU A...........,,,,,,,,,,-A- je napisao/la:Fini pomaci kod vas komsije![]()
A sto da ne i neke zvucnije prijateljske utakmice na Otoci,jer to bi uvelo naviku,barem kod nekih ljudi,da se ide na Otoku
- BolanBolan
- Kontakt:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Tako se to radi, mangupski
NOVI UGOVOR ZA SULJEVIĆA
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/novi ... vica/72786" onclick="window.open(this.href);return false;
NOVI UGOVOR ZA SULJEVIĆA
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/novi ... vica/72786" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeli iko vidio tog Barcinog ex. igraca
?? kakav je? 

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Simpatičan ,,,,,,,,,,obrazovan,kulturan i tako to---------Danas je bila prva runda razgovora sa rumunima a od ponedeljka se najavili i celnici jednog prvoligaškog kluba iz Poljske ------zainteresovani za jednog našeg mladog nogometasa ,,,,,,,,,,Hoomer je napisao/la:Jeli iko vidio tog Barcinog ex. igraca?? kakav je?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.