Izbrisao sam se na fb na neki period, tako da ubijam vrijeme preko msn-a
@Komšija
Ja mislim da sad nema sretnijeg forumaša od Legende, čovjek je jednostavno bio u pravu.
Pa zar nisi danas trebao ići na skijanje sa onim nekim iz mog komšiluka?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
to sam i ja u početku mislio, ali sad i nije tako groznobagrcavi je napisao/la:Kako možeš gledati ZMBT ?![]()
Jednom sam gledao i ova Anida izgleda odlično, a fino i pjeva.Al' zato ima hibrida onaj debeli Gadžo ili ovako nešto, niđe veze, napinje se po bini, samo kontam kad će ga spucati srčaniOTNYS_YNWA je napisao/la:Nije loše ovo ZMBT. Ja glasam za Anidu, svoju Crnogorku. <3
lik je dobar za opera, a za ZMBT-a nije zbog toga, ali eto, dobro se drži. Anida pjeva baš dobro i vjerujem da će ona biti prvabagrcavi je napisao/la:Jednom sam gledao i ova Anida izgleda odlično, a fino i pjeva.Al' zato ima hibrida onaj debeli Gadžo ili ovako nešto, niđe veze, napinje se po bini, samo kontam kad će ga spucati srčaniOTNYS_YNWA je napisao/la:Nije loše ovo ZMBT. Ja glasam za Anidu, svoju Crnogorku. <3![]()
![]()
Sto se brka tice mogu kad hocu , ali eto na PM zasto nisam...Bianconeri1988 je napisao/la:@Komšija
Dobro ti je legenda rekao, nađi sebi kakvu finu, ali eto šteta što nisi omastio brkove s tom, hajd imaš još par dana možda i uspiješ
Tu je Momir, drži se.Devil je napisao/la:Kakav je Momir,je li jos tu ?
Momka sam slusao uzivo na motorijadi strasno peva.
17.februara je finale, znači još 3 emisijeDevil je napisao/la:Drago mi je zbog momka,koliko jos ima do kraja ?
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 169 gostiju.