FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ne znam je li točno ovo ali kako god bilo, mora se stati tome u kraj ne u BL nego u cijeloj državi. Ne možeš očekivati da ti sude pošteno ili makar približno tome u gostima ako kući napadaš sudce!!!
Čovjek lijepo kaže "I ZATRAŽILI DA U DRUGOM POLUVREMENU SUDI POŠTENO"
mislim da je sve rečeno sa ovim
mislim da je sve rečeno sa ovim
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Pa druze ti od svih bi prvi trebao da sutis o domacinskom sudjenju. Sjecas li se kako je Borac prosao prosle sezone na vasem stadionu, kad ste nam uz pomoc sudija ukrali pobjedu.Ne znam je li točno ovo ali kako god bilo, mora se stati tome u kraj ne u BL nego u cijeloj državi. Ne možeš očekivati da ti sude pošteno ili makar približno tome u gostima ako kući napadaš sudce!!!
Nadji mi jednu utakmicu u Banja Luci kad su se gostujuci igraci ili trener bunili na sudjenje u BANJALUCI. Da Borac ima domacinsko sudjenje, zar mislis da nebi izasli u evrpou prosle sezone. Zar mislis da nebi imali kuci sve domace pobjede. Razmisli malo o tome. Borac je jedini tim u ovoj ligi koji igra posteno i kuci i u gostima. Zato ce nama sve da se vrati, duplo, budi siguran u to.
A sto se tice pisanja u press-u, garantujem da je to opet neki od placenih clanaka iz sarajevske kuhinje. Zivi bili pa vidjeli
Prijatelju informacije koje dolaze iz vrha kluba nisu nikako povoljne, kazne su veoma moguce,cak se spominju i neki igraci,Ljubojevic i golman ,sudije se znaju koje ce suditi protiv Zrinjskog i Slavije(placenici saveza ili vjerne sluge ili ljudi od naredjenja), sad ce ispasti neka teorija zavjere al kad ljudi iz kluba pricaju a vjerovatno znaju vise od nas to je istina.tuzno je kad moras prijetiti sudiji da sudi kako treba...to bi se trebalo podrazumjevati...niko sretniji na svijetu od mene ne bi bio da sudije sviraju posteno borcu i kuci i na strani....vjerovatno je ljudima pukao film da se jedino borac potkrada kod kuce od svih premijerligasa pa su odlucili stati na kraj toj praksi,zato podrzavam ove prijetnje pa cak i po cjenu da nas ponovo kazne..sjetimo se samo ermina pilava i slavije u maju,strasno...dosta smo mi glumili postene budale i dva puta ispadali iz lige zbog toga...
DOSTA VISE OTIMANJA BORCU U BANJALUCI!!!!
Po meni najbolje bi bilo da odmah istupimo iz lige kao moralni pobjednici, jer ce se pokazati da se ne moze protiv mafije.Zamislite da im "neki Borac" pokvari planove.Vjerovatno su vec uzeli pare a Borac im remeti planove, 2 pobjede (neocekivane) i sad ce nas j.e.b.a.t.i cjelu godinu.Sta mi znaci premijer liga bez publike i Borac bez Evrope,bolje da igraju RS ligu.
Tuzno da ne moze tuznije biti.
- Lyonnais XXL
- Kontakt:
Ma kod nas ce uvjek da bude, kad se izgubi, ako je bio penal na tekmi, znači da je tekma namjestena, tako je uvjek!
FK Željezničar, BiH! Olympique Lyonnais, FRANCE!
a **** im majku svima pa dokle vise?dokle ce vise jesti **** i stalno sputavati borac?!pa sto je dosta dosta je...dvaput nas izbacuju,prosle sezone su nam oduzeli evropu...ove sezone smo im pokvarili planove pa su odlucili odma na pocetku da nas sasjeku...ccccc TUGA
Treci put castimo
Kakva drzava, takvo i takmicenje
Ma ništa se neće desiti, ljudi šta vam je, malo nam ispipavaju puls, jer im za sada kvarimo planove, ali nebrinite ništa, sve će to da bude dobro, ja sam bio na utakmici, znam ko je bio od ljudi iz saveza, tako da se neće ništa bitno dogoditi...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ja ne znam za ostale navijace borca,ali meni licno je neprijatno kad nam sudija pokloni pobjedu...vrlo rijetke su bile takve situacije,sjecam se samo dvije,one godine kad smo drugi put ispali,sudija nam je u zadnjoj minuti protiv tada samionskog tima sarajeva dosudio vise nego smijesan penal nad ivicem za pobjedu 2-1,a mislim iste sezone je slobodi ukraden cist gol pred kraj kojim bi bilo 1-1...i dok se vecina na stadionu radovala,ja sam nekako bio tuzan jer ne volim te ciganluke...onda mozete misliti kako sam se osjecao 30 puta kad su nas na strani dusmanski pokrali,najsvjeziji primjeri prosle godine protiv zrinjskog ili jos gore ovo sto su nas poceli kuci potkradati kao protiv slavije i prvo pol protiv sirokog....
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 26 avg 2009, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
iz tvojih usta u bozije usiVB 1987 je napisao/la:Ma ništa se neće desiti, ljudi šta vam je, malo nam ispipavaju puls, jer im za sada kvarimo planove, ali nebrinite ništa, sve će to da bude dobro, ja sam bio na utakmici, znam ko je bio od ljudi iz saveza, tako da se neće ništa bitno dogoditi...
Treci put castimo
Vrlo malo ekipa je srećno kako im se sudi, tj malo je ekipa koje su ukupno zadovoljne sa suđenjem u p.l., a jedini koji su zadovoljni su oni koji nešto mute i petljaju, nebih da zvučim neukusno, ali neznam ko je imao priliku da vidi penal koji je suđen za želju u nedelju protiv zrinjskog, e to je ono protiv čega treba da se bori svaki navijač kojem je stalo do njegovog kluba, samo tako će naš domaći fudbal popraviti kvalitet i vratiti navijače na stadion...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Kad malo bolje i razmislite, za sta da nas kazne. Zato sto smo trazili posteno sudjenje kuci.
Pa ako nas zbog toga kazne, onda stvarno treba da se istupi iz ove indijanske lige. Sto igrati kad ti neko neda. Sto gubiti zivce i nervirati se. Lijepo Liga RS i lagano, druzenje.
Pa ako nas zbog toga kazne, onda stvarno treba da se istupi iz ove indijanske lige. Sto igrati kad ti neko neda. Sto gubiti zivce i nervirati se. Lijepo Liga RS i lagano, druzenje.
Pa to sam ja gore napisao, ljudi tražili da im se sudi pošteno, ako je to problem onada popišaj i ligu i sudije i klubove, a i nas zajedno sa njima...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ja sam rodjeni banjalucanin i naravno navijac Borca (bio do rata, kada sam otisao iz B.Luke).
I zaista mi je drago sto je Borac ponovo na dobrom putu da bude velika ekipa, poput one koja je harala krajem 80-tih godina proslog stoljeca u bivsoj drzavi...
I bilo bi lijepo da Borac osvoji titulu, jer je stvarno sramota da ekipe tipa zrinjski, siroki, slavija, modrica, olimpik i slicne osvajaju titule, a ovi VELIKI (Borac, Zeljo, Sarajevo, Celik, Sloboda, Velez...) jedva osiguravaju opstanak, ili cak ispadaju iz Lige...
Licno mislim da je u tome Borac ipak najgore prosao, jer se forsiraju tamo neki Laktasi, Modrice i sta ti ja znam, a Borac ko j.e.b.e....
Upravo zbog toga me i raduje svaka pobjeda Borca, jer u meni probudi lijepe uspomene, a pogotovo na onu utakmicu za Proleterom (Zrenjanin)- ona je bila odlucujuca za ulazak u Prvu ligu SFRJ...
Zato, naprijed Borac, naprijed i ostali VELIKI (gore nabrojani), jer samo ti veliki klubovi mogu promijeniti situaciju u nasem fudbalu, jer ako oni nece kupovati sudije, a to je vec 6 - 7 klubova, onda ni oni "drugi" nece moci nista protiv toga...
I zapamtite, fudbal se igra zbog navijaca i posmatraca (namjerno ovo razdvajam), a ne zbog sudija i lopovskog Saveza...
Sretno!!!!!!!!!
I zaista mi je drago sto je Borac ponovo na dobrom putu da bude velika ekipa, poput one koja je harala krajem 80-tih godina proslog stoljeca u bivsoj drzavi...
I bilo bi lijepo da Borac osvoji titulu, jer je stvarno sramota da ekipe tipa zrinjski, siroki, slavija, modrica, olimpik i slicne osvajaju titule, a ovi VELIKI (Borac, Zeljo, Sarajevo, Celik, Sloboda, Velez...) jedva osiguravaju opstanak, ili cak ispadaju iz Lige...
Licno mislim da je u tome Borac ipak najgore prosao, jer se forsiraju tamo neki Laktasi, Modrice i sta ti ja znam, a Borac ko j.e.b.e....
Upravo zbog toga me i raduje svaka pobjeda Borca, jer u meni probudi lijepe uspomene, a pogotovo na onu utakmicu za Proleterom (Zrenjanin)- ona je bila odlucujuca za ulazak u Prvu ligu SFRJ...
Zato, naprijed Borac, naprijed i ostali VELIKI (gore nabrojani), jer samo ti veliki klubovi mogu promijeniti situaciju u nasem fudbalu, jer ako oni nece kupovati sudije, a to je vec 6 - 7 klubova, onda ni oni "drugi" nece moci nista protiv toga...
I zapamtite, fudbal se igra zbog navijaca i posmatraca (namjerno ovo razdvajam), a ne zbog sudija i lopovskog Saveza...
Sretno!!!!!!!!!

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Druze kod nas se fudbal igra radi guzonja u koznim foteljama i njihovih dzepova
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A jesi se ti naklatio na Zelju ..VB 1987 je napisao/la:Vrlo malo ekipa je srećno kako im se sudi, tj malo je ekipa koje su ukupno zadovoljne sa suđenjem u p.l., a jedini koji su zadovoljni su oni koji nešto mute i petljaju, nebih da zvučim neukusno, ali neznam ko je imao priliku da vidi penal koji je suđen za želju u nedelju protiv zrinjskog, e to je ono protiv čega treba da se bori svaki navijač kojem je stalo do njegovog kluba, samo tako će naš domaći fudbal popraviti kvalitet i vratiti navijače na stadion...

Mora da si sa onog "super kvalitetnog" snimka odlicno vidio jeli ili nije bio penal. Pricas ovde ljudima kako ne znaju nista o Borcu jer nisu gledali uzivo sa stadiona i onda ti isti dajes komentare o penalu na Grbavici ...

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nego, ima li neko od starijih navijaca, nekadasnjih Vulturesa? Sjeca li se neko one utakmice sa Sarajevom na Kosevu kad su Vulturesi presli sa juga na sjever i navijali zajedno sa hordama. Pocela je dobro jaka kisa a Dzine ili Sirko (ne znam tacno) i jos jedan navijac (valjda jedan od vodja Vulturesa) goli do pasa na ogradi i vode navijanje. Zna li neko ko je taj lik .. ?
AMAR OSIM
ustvari tema je fk borac nema razloga da se prica o navijacima
postavicu pitanje negdje drugo

Zadnja izmjena: tatamata, dana/u 26 avg 2009, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Treci put castimo
Da i sada se jako vole kao prava braca. Pravi Abel i Kain

Ja se toga sjecam, i navijanja : Sarajevo - Borac, Borac RBA...Stole iz Bora je napisao/la:Nego, ima li neko od starijih navijaca, nekadasnjih Vulturesa? Sjeca li se neko one utakmice sa Sarajevom na Kosevu kad su Vulturesi presli sa juga na sjever i navijali zajedno sa hordama. Pocela je dobro jaka kisa a Dzine ili Sirko (ne znam tacno) i jos jedan navijac (valjda jedan od vodja Vulturesa) goli do pasa na ogradi i vode navijanje. Zna li neko ko je taj lik .. ?
Nekad bilo, lijepa sjecanja, na istoj tribini se zajedno i u B.Luci navijalo...
Bar sa Hordama...
A mrzili smo Torcidu i BBB, svi redom...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.