'Ajmo svi, ruke gore!
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ti znas da te ja postujem,uvijek cu za tebe uradit takvu stvarBianconeri1988 je napisao/la:Hvala ti na tim lijepim riječima.![]()
![]()
Ama bolan,polako....zeznut ces sve zbog "brzopletosti"...znas onu:"Strpljen-spasen"Bianconeri1988 je napisao/la:I ovoj se prokleti ispiti odužili, strpit ću se još malo, pa ću odmah krenuti u napad, nemam šta izgubiti, hoćeeš, nećeš, ne moraš
Pa da glavu izgubim...to je djevojka opasna po život,što je najžalosnije taman da ima sidu kad je vidim sve pada u vodu ..na mob sam pa Nmg sad sendLudLo 4 je napisao/la:mogul i ja dobit sliku,aj upoznat cu te s rodicomHZ_ilidzaa je napisao/la:Bianco , ona djevojka ti prosjekvjeruj hem što je lijepa kad se dotjera hem je prirodno lijepa,čak je meni ljepša bez šminke
Znaci kad budes na kompu saljes,drzim te za rijecHZ_ilidzaa je napisao/la:Pa da glavu izgubim...to je djevojka opasna po život,što je najžalosnije taman da ima sidu kad je vidim sve pada u vodu ..na mob sam pa Nmg sad sendLudLo 4 je napisao/la:mogul i ja dobit sliku,aj upoznat cu te s rodicomHZ_ilidzaa je napisao/la:Bianco , ona djevojka ti prosjekvjeruj hem što je lijepa kad se dotjera hem je prirodno lijepa,čak je meni ljepša bez šminke
Sta ima u BanovicimaSarajlijc@ je napisao/la:Ludilo reko ti je Emir da si paksu
koja glupost da prevode isti jezik zbog drugcijeg narjecja stvarno nema logike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.