Neko opasne sihre bacio na Anfield

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Neko opasne sihre bacio na Anfield
Fino sročeno.Iz ovoga se može zaključiti da su pobjede protiv malih ekipa na Anfieldu ključ za uspjeh.Pobjede protiv Uniteda,Chelsea,Arsenala,Citya i Tottenhama čini mi se da imaju više psihološki značaj nego li rezultatski (ma koliko to glupo i čudno zvučalo
Kako je krenulo da Bog da da dočekamo taj novi stadion.Shanks je napisao/la:Neko opasne sihre bacio na Anfieldmozda ce se situacija popraviti kad na taj novi stadion preselimo
Pa ako se ne varam nadogradnja Anfielda bi koštala čak i više nego gradnja novog stadiona (il' sam ja to sanj'oShanks je napisao/la:@reds ma vidis da stede, nece pojacanja da nam doveduvaljda za taj yebeni stadion stede.Anfield ce meni uvijek biti drag, jer tu smo osvojili bezbroj trofeja, ali nije dovoljno velik ni dovoljno moderan za klub velicine Liverpoola.Najvise bi volio da prosire Anfield, ali posto su vlasnici procijenili da to nije isplativo, najvjerovatnije se u narednoj deceniji 'Pool preseliti na neku Standard Chartered Arenu il tako nesto
Pa sta sam ja rekao nego to :reds je napisao/la: Pa ako se ne varam nadogradnja Anfielda bi koštala čak i više nego gradnja novog stadiona (il' sam ja to sanj'o)
Shanks je napisao/la:@reds ma vidis da stede, nece pojacanja da nam doveduvaljda za taj yebeni stadion stede.Anfield ce meni uvijek biti drag, jer tu smo osvojili bezbroj trofeja, ali nije dovoljno velik ni dovoljno moderan za klub velicine Liverpoola.Najvise bi volio da prosire Anfield, ali posto su vlasnici procijenili da to nije isplativo
Pa dobro al' nije to isto.Možda nije isplativo graditi ni novi stadion al' je opet povoljnije nego rekonstruistati Anfield il' ništa ne raditi (ako shvataš šta hoću da kažem).Shanks je napisao/la:Pa sta sam ja rekao nego to :reds je napisao/la: Pa ako se ne varam nadogradnja Anfielda bi koštala čak i više nego gradnja novog stadiona (il' sam ja to sanj'o)
Shanks je napisao/la:@reds ma vidis da stede, nece pojacanja da nam doveduvaljda za taj yebeni stadion stede.Anfield ce meni uvijek biti drag, jer tu smo osvojili bezbroj trofeja, ali nije dovoljno velik ni dovoljno moderan za klub velicine Liverpoola.Najvise bi volio da prosire Anfield, ali posto su vlasnici procijenili da to nije isplativo
I ja sam isto primjetio brate, navijanje je sve slabije. KOP se malo opustio. !moj uzor-S.G je napisao/la:Ne znam za vas ,ali ja koliko sam uspio primijetiti,atmosfera na Anfield-u je pozorisna..
Uredu,himna na pocetku i nekada tokom utakmice se desi da dodje do nekog navijanja.. Sve ostalo nije vrijedno ni pomena.
Nije to kao prije definitivno
ma nista to imam ja novu taktiku vidjeces rezultate za mjesec najdaljeOTNYS_YNWA je napisao/la:Možda nešto 'vako.![]()
................Reina................
Glen...Skrtel.....Agger...Enrique
.......Henderson....Adam.........
Downing.....Gerrard......Bellamy
................Carroll...............
Očekujem utamicu sa malo golova, vjerovatno ćemo opet sačuvati mrežu, nadam se bar 2 gola u mreži protivnika. Carroll mora početi umjesto Kuyta, a i Bellamy bi trebao biti starter.![]()
Nadam se samo da nas King neće "iznenaditi" čudnom postavkom, iako igramo bez destruktivca trebali bismo početi u nešto laganijoj varijanti, a ne 5 pozadi pa neke čavrzlame u napadu, u vidu 3-4-3 itd.
More bit' budne,a i ne mora.harebianconero je napisao/la:Krasic u Liverpulu, ima li sta od toga ?
Da vidis tek na fifi 12, svi ovi jaci timovi 5 zvijezda, samo Liverpool 4 i po, samo im svaka cast, Carrola su napravili ko niko, panjina i poOTNYS_YNWA je napisao/la:Kako je loš Liverpool na PES 12. Samo Gerrard vrijedan pomena, donekle i Downing - Suarez.
Bellamya nema svakako.. Ne mogu na ovim turnirima meda.
ja sam igrao i na PS2 ovaj novi PES... na njemu Carroll razvaljuje, napravili ga na fazon IbrahimovicaEdin TM87 je napisao/la:Da vidis tek na fifi 12, svi ovi jaci timovi 5 zvijezda, samo Liverpool 4 i po, samo im svaka cast, Carrola su napravili ko niko, panjina i poOTNYS_YNWA je napisao/la:Kako je loš Liverpool na PES 12. Samo Gerrard vrijedan pomena, donekle i Downing - Suarez.
Bellamya nema svakako.. Ne mogu na ovim turnirima meda.![]()
![]()
Danas protiv Boltona mora bit' cleen sheets i Gerrard zabija iz penala ili slobodnjaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.