Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Chat
Imam ja , sha je , os se tuc' 
- harebianconero
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Niste vi dobri.

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zek zek dadule, dadule, dadule, zek zek zek dadule, dadule

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi Admine ,dobija li Juve večeras
Šta je s komšijom,jel je prebolio
Kako ti sa svojom malom napreduješ

Šta je s komšijom,jel je prebolio
Kako ti sa svojom malom napreduješ
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mah ne ide tako lahko kako sam planirao, treba sabura
Ali eto koprca se još uvijek, ima neke ispite, pa joj je to prioritet i ja sam je pustio nek' to odradi, pa će vidjeti.
Komšija se od muke vjerovatno puca pitamo u Paneri

Ali eto koprca se još uvijek, ima neke ispite, pa joj je to prioritet i ja sam je pustio nek' to odradi, pa će vidjeti.
Komšija se od muke vjerovatno puca pitamo u Paneri
Ž '21!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
koja glupost da prevode isti jezik zbog drugcijeg narjecja stvarno nema logike
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma Hrvati hoće na silu da budu drukčiji, nije trotoar već nogostop, nije šifra već zaporka

Ž '21!
pomazite ! maloprije sam greskom pobrisao oko 30-ak kontakata sa SIM kartice...postoji li neki program da povezem tel sa PC-om pa da vratim te brojeve ?? hvala...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Glupost jest, ali isti jezik nije.Senaid L.F.C je napisao/la:koja glupost da prevode isti jezik zbog drugcijeg narjecja stvarno nema logike
A narječje je nešto drugo.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Daj dubrava...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Što da ti dam?!Sarajlijc@ je napisao/la:Daj dubrava...
Imaš nešto za reći, pitati?!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa po cemu se to nasi jezici drasticno razlikuju majke ti?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Tu masno označenu riječ nisam ni spominjao, a ti si već sam sebi dao odgovor u svom pitanju. Drastično se ne razlikuju, ali se razlikuju. U mnogočemu. Fonološka, morfološka, pravopisna razlika. Mogao bih sad to i konkretizirati ali nemam vremena.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa po cemu se to nasi jezici drasticno razlikuju majke ti?
Česi i Slovaci se razumiju, kao i Hrvati i Srbi i Bosanci. Ali, to nisu isti jezici. Slični jesu, ali isti nisu.
- spielführer_21
- Kontakt:
@dubrava, kad smo kod jezika. Da li Hrvati bolje razumiju standardni (književni) srpski ili istarski dijalek(a)t hrvatskog jezika? 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Legendo,evo citam da je bivsa miss svijeta Azra Akin,porijeklom iz Gorazda iz porodice Ademovic 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
To pitaj njih, te Hrvatespielführer_21 je napisao/la:@dubrava, kad smo kod jezika. Da li Hrvati bolje razumiju standardni (književni) srpski ili istarski dijalek(a)t hrvatskog jezika?
gle, u Hrvatskoj su tri narječja istog jezika; čakavski, kajkavski i štokavski. Standardni je štokavski. U Srbiji mislim samo jedno (možda griješim, jer nisam siguran).
Baba iz Pregrade i baba iz Žminja bi se teško razumjeli da pričaju na svome narječju, ali zato znaju i hrvatski za svaki slučaj
A svaki kraj ima neke svoje određene jezične karakteristike. Da ne kažem svako selo u nekom kraju.
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 21 jan 2012, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube][/youtube]
Evo vam pa slusajte Istarski
Ja ga razumim djelomicno al samo zato sta je dosta slican Čakavskom a njega sam slusa 10-ak godina, neko iz unutrasnje Hrvatske ovo slabije razumi.
Evo vam pa slusajte Istarski
Ja ga razumim djelomicno al samo zato sta je dosta slican Čakavskom a njega sam slusa 10-ak godina, neko iz unutrasnje Hrvatske ovo slabije razumi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/svijet/globus ... /120121023" onclick="window.open(this.href);return false;
NAPISAO "BOG NE POSTOJI"
Indonezija: Uhapšen zbog ateističkog statusa na Facebooku
Indonežanski državni službenik koji je na Facebooku napisao poruku "Bog ne postoji" uhapšen je i suočen sa mogućom kaznom od pet godina zatvora, saopštila je policija.
Alexander An (31) uhapšen je jučer, nakon što je njegov komentar na popularnoj društvenoj mreži izazvao proteste u javnosti provincije Zapadna Sumatra.
Grupa građana napala ga je dok je išao na posao, prenio je AP.
Indonezija, većinski muslimanska zemlja sa 240 miliona stanovnika, priznaje pravo na praktikovanje još pet religija, pored islama, ali ateizam je nezakonit.
Šef policije u okrugu Darmasraja izjavio je da je An optužen jer je putem Facebooka širio uvjerenja protivna zakonu.
On je dodao da je An lagao u prijavi za posao, jer je tvrdio da je musliman.
NAPISAO "BOG NE POSTOJI"
Indonezija: Uhapšen zbog ateističkog statusa na Facebooku
Indonežanski državni službenik koji je na Facebooku napisao poruku "Bog ne postoji" uhapšen je i suočen sa mogućom kaznom od pet godina zatvora, saopštila je policija.
Alexander An (31) uhapšen je jučer, nakon što je njegov komentar na popularnoj društvenoj mreži izazvao proteste u javnosti provincije Zapadna Sumatra.
Grupa građana napala ga je dok je išao na posao, prenio je AP.
Indonezija, većinski muslimanska zemlja sa 240 miliona stanovnika, priznaje pravo na praktikovanje još pet religija, pored islama, ali ateizam je nezakonit.
Šef policije u okrugu Darmasraja izjavio je da je An optužen jer je putem Facebooka širio uvjerenja protivna zakonu.
On je dodao da je An lagao u prijavi za posao, jer je tvrdio da je musliman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.