Cleveland Cavaliers
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers
@BIHfan, da budem iskren do kraja- meni su oni postali drag tim od trenutka kad ih je LeChok James odbio na tv-u pred milijunima gledatelja....Kako je onda bilo navijačima...od tog trenutka su mi postali veoma dragi jer znam da nije bilo lako gledati taj nemoralni Show.....još je frajer rekao da se odlučio "danas ujutro da ide u Miami i to prvo rekao mami"....kakva laž....tu mi je pao u očima do kraja iako je najbolji igrač današnjice ali ka čovjek nula bodova....a to je najbitnije.
Dakako da si i ja volim pogledati Cavse, prvenstveno zbog Irvinga koji je zastrašujuće dobar. On se već sad pokazuje kao vođa ekipe a to je krucijalno. Bit će to velik igrač!!!
Rubio me ne interesira previše no treba priznati da su mu asistencije na nivou i da se pozitivno pokazao do sada.
Dakako da si i ja volim pogledati Cavse, prvenstveno zbog Irvinga koji je zastrašujuće dobar. On se već sad pokazuje kao vođa ekipe a to je krucijalno. Bit će to velik igrač!!!
Rubio me ne interesira previše no treba priznati da su mu asistencije na nivou i da se pozitivno pokazao do sada.
- adriano_leite
- Kontakt:
Zar ima neko da nije osudio Cavse i navijace i gazdu Cavsa zbog paljenja dresova, istupa u javnosti kada je James otisao i tih stvari
. Vecina je govorila kako Cavsi i ne zasluzuju Jamesa, da su 0 bodova itd. bas je pozitivno cuti da je nekome Cleveland postao simpatican nakon Jamesovog odlaska, jer "mnogi navijaci" su otisli sa Jamesom u Miami.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
@adriano_leite, fakat mi je drago vidjeti nekoga ko navija za cavse jer većina bivših 'navijača' cavsa su ustvari više cijenili jamesa nego cavse... što je žalosno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- adriano_leite
- Kontakt:
Zato sam i osato sam hahahahha, ali doci ce novi navijaci kada Irving bude RoY i ako sta napravi u karijeri, tako to biva jbg.Carlo je napisao/la:@adriano_leite, fakat mi je drago vidjeti nekoga ko navija za cavse jer većina bivših 'navijača' cavsa su ustvari više cijenili jamesa nego cavse... što je žalosno.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Da, shvaćam da trener ne želi gubitnički mentalitet i to je pozitivno.No treba skroz realno pogledati, na ljeto nema toliko dobrih free agenata ( govorim za one dostupne, realne a ne Howarda) da bi unaprijedili ekipu pa samim time ta opcija otpada, po meni. Treba se fokusirati na draft i upariti Irvinga sa još jednim vrhunskim potencijalom kao što je Barnes ili Lamb. To bi bila idealna osovina. Po meni je zato bolje pratiti model Oklahome.
Minnesota je priča za sebe. Uvedu Williamsa kao 2. izbor drafta i frajer igra 15 minuta po tekmi, da sad ne provjeravam.
Da, nema potrebe ganjati prvi pick kad ga je teško dobiti 2 puta zaredom. No ipak ja bih tankirao i gledao da se uđe u prvih 10 jer bi tako lakše dobili Barnesa ili Lamba. Ponavljam, oni mi se čine kao idealni partneri Irvingu. Jedino me malo muči to što vi već na PF-u imate Tristana a na ovom dratu sve vrvi od odličnih 4-i. Zato kažem da treba dati priliku TT-u da se razigra i pokaže potencijal pa će se vidjeti na što će se ići na draftu, da li na boljeg igrača od TT-a ili na nekog centra tipa Cody Zeller, Leonard.
Hahaha, kako sam se nasmijao na ovo za prsten....
Stvarno konkurencija nikad jača!
LeChok James će meni ostati jedan čovjek bez imalo savjesti. Frajer koji je zaslužio milijune i prije ulaska u NBA zbog potpisa za Nike mora napraviti Show da bi dobio još više novca, popularnosti i medijske pažnje!!!!!Što reći za takvu osobu? Bez imalo osjećaja prema Cavsima napravio show za sebe. No dobro, sve se vraća sve se plaća. Tako je i Dan Gilbert slavio dok je Miami izgubio.Tako je i grad Cleveland dobio svoju zadovoljštinu.....koja ipak nikad neće izbrisat događaj iz 2010. godine....Sad je vrijeme da se krene dalje.
Minnesota je priča za sebe. Uvedu Williamsa kao 2. izbor drafta i frajer igra 15 minuta po tekmi, da sad ne provjeravam.
Da, nema potrebe ganjati prvi pick kad ga je teško dobiti 2 puta zaredom. No ipak ja bih tankirao i gledao da se uđe u prvih 10 jer bi tako lakše dobili Barnesa ili Lamba. Ponavljam, oni mi se čine kao idealni partneri Irvingu. Jedino me malo muči to što vi već na PF-u imate Tristana a na ovom dratu sve vrvi od odličnih 4-i. Zato kažem da treba dati priliku TT-u da se razigra i pokaže potencijal pa će se vidjeti na što će se ići na draftu, da li na boljeg igrača od TT-a ili na nekog centra tipa Cody Zeller, Leonard.
Hahaha, kako sam se nasmijao na ovo za prsten....
LeChok James će meni ostati jedan čovjek bez imalo savjesti. Frajer koji je zaslužio milijune i prije ulaska u NBA zbog potpisa za Nike mora napraviti Show da bi dobio još više novca, popularnosti i medijske pažnje!!!!!Što reći za takvu osobu? Bez imalo osjećaja prema Cavsima napravio show za sebe. No dobro, sve se vraća sve se plaća. Tako je i Dan Gilbert slavio dok je Miami izgubio.Tako je i grad Cleveland dobio svoju zadovoljštinu.....koja ipak nikad neće izbrisat događaj iz 2010. godine....Sad je vrijeme da se krene dalje.
- majestic24
- Kontakt:
@Stefan Effenberg
Ima dosta dobrih FA na kraju sezone. Nisu tipa Howarda al iskreno ima ih nekoliko koji bi mogli u svakom timu biti u petorci
-Potpuno slobodni;
-Tim Duncan,-
-Gerald Wallace ,-
-Steve Nash,
-Elton Brand,
-Dwight Howard,
-Nate Robinson,
-Deron Williams,
-Andrew Bynum,
-Jason Terry,
-Boris Diaw,
-Kevin Garnett,
-Ray Allen,
-Kirk Hinrich
Team option;
-D.J. Augustin
-Rudy Fernandez
-Danilo Gallinari
-Roy Hibbert
-O.J. Mayo
-Michael Beasley
-Kevin Love
-Brook Lopez
-Nicolas Batum
-
Ima dosta dobrih FA na kraju sezone. Nisu tipa Howarda al iskreno ima ih nekoliko koji bi mogli u svakom timu biti u petorci
-Potpuno slobodni;
-Tim Duncan,-
-Gerald Wallace ,-
-Steve Nash,
-Elton Brand,
-Dwight Howard,
-Nate Robinson,
-Deron Williams,
-Andrew Bynum,
-Jason Terry,
-Boris Diaw,
-Kevin Garnett,
-Ray Allen,
-Kirk Hinrich
Team option;
-D.J. Augustin
-Rudy Fernandez
-Danilo Gallinari
-Roy Hibbert
-O.J. Mayo
-Michael Beasley
-Kevin Love
-Brook Lopez
-Nicolas Batum
-
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Baynum = team optionmajestic24 je napisao/la:@Stefan Effenberg
-Potpuno slobodni;
-Tim Duncan,-
-Gerald Wallace ,-
-Steve Nash,
-Elton Brand,
-Dwight Howard,
-Nate Robinson,
-Deron Williams,
-Andrew Bynum,
-Jason Terry,
-Boris Diaw,
-Kevin Garnett,
-Ray Allen,
-Kirk Hinrich
Team option;
-D.J. Augustin
-Rudy Fernandez
-Danilo Gallinari
-Roy Hibbert
-O.J. Mayo
-Michael Beasley
-Kevin Love
-Brook Lopez
-Nicolas Batum
-
Howard, Williams, Wallace = player option
a za ove sto si ti napisao team option , to nije team option nego pravo da izjednacis najpovoljniju ponudu i da ipak ostane tvoj igrac, to se odnosi na ove igrace koji izlaze iz svojih rooky ugovora
- adriano_leite
- Kontakt:
Irving dobro otvorio protiv Hawksa, time out Hawksa, 6 minuta do kraja, ocekujem Sessionsa pa da shebe vodstvo.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jamison i Parker i onako starci i slobodni agenti , trebali bi ih otpustiti .adriano_leite je napisao/la:Varejao, Jamison, Ramon, Parker, svi moraju ici, AV i ne mora, ali ova trojica moraju da idu ako zelimo nesto napraviti od ove ekipe. Povrijede se igraci koji nesto vrijede, a ovakvi klosari se i ne povrijede, jer ih boli k*rac za j*benim timom. Mrs majku vam banditsku j*bem.
Ramon S. je dobar beckup play ! zasto ga trade ? a ima tek 25 doduse visak jer imate i Gipsona , pa se trebate odluciti.
A Varejao je igrac koji vrijedi , za njega mozete uzeti mladog perspektivnog igraca + 1 pick drafta
Fakat neznam sta vas GM radi
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma Grant kao zeli da ima u ekipi veterane, koji su dobri momci, koji nisu svadjalice, zeli da pravi mirnu porodicnu atmosferu oko Irvinga, i off the court ovo su sve dobri momci, ali brate na terenu su robija ziva. Nisi ti gledao Sessionsa kako igra, vjeruj mi, onaj box score je rac zivi, a pogotovo kada je u pitanju Sessions. Pa covjek ide iz driblinga u dribling po 15 sekundi, radi pick and roll tako sto ne ceka da visoki igrac se postavi, nego oblece ko muha, i visoki igrac nebrojeno mnogo puta pravi prekrsaj zbog ileglnog postavljanja. Zatim melja loptu bez da ikome doda a a kada doda onda to bude lopta koja ukopava saigraca. Odbrana **** zesca, sinoc Jamero Pargo izgleda poput Nasha. On je dobar da s klupe udje, ali ne da igra po 25 minuta kako igra kod nas, samo prenosi sve lose na Irvinga. AV vrijedi mnogo unutar lige, tj. vecina timova ga zeli, ali Gilbert nije spreman da ga pusti, ok ne mora da ga pusti, on je zahvalan igrac i ako sljedece godine budemo isli u PO nama ce trebati takav igrac, ali od Jamisona, Parkera, Sessionsa, nema fajde, bolje uzeti sta bilo za njih nego ih cekati. Bolje da Gee, Casspi, TT, Sam Sam, Erden, Irving imaju vece minutaze i da odrastaju zajedno na terenu, nego sto im ovi uzimaju minute. Ja bih sutra Jamisona otpustio, isplacivao bih mu platu i nek se goni u pizdu materinu, makar bih imao ekipu, a ne imamo igraca manje kada je on na terenu. AP isti takav nakon ove povrede sto je imao, ne znam sto se nije jos uzeo odmarati **** ga ocin otac. Makar je pozitivno ono sto sam prizeljkivao, da gubimo kako bismo uzeli sto bolji pick, ali ne zelim da gubimo po 30 razlike. Neki spominju kako je u svlacionici bojkot veterana protiv Scotta, mada nesto ne vjerujem u to. Kako bih im ja napucao guzice iz Clevelanda, ne bih Jamisona drzao ni sekunde, za onih 15 20 koseva sto dadne mi primimo 50 jer lik ne igra odbranu.Kobe Bryant je napisao/la:Jamison i Parker i onako starci i slobodni agenti , trebali bi ih otpustiti .adriano_leite je napisao/la:Varejao, Jamison, Ramon, Parker, svi moraju ici, AV i ne mora, ali ova trojica moraju da idu ako zelimo nesto napraviti od ove ekipe. Povrijede se igraci koji nesto vrijede, a ovakvi klosari se i ne povrijede, jer ih boli k*rac za j*benim timom. Mrs majku vam banditsku j*bem.
Ramon S. je dobar beckup play ! zasto ga trade ? a ima tek 25 doduse visak jer imate i Gipsona , pa se trebate odluciti.![]()
A Varejao je igrac koji vrijedi , za njega mozete uzeti mladog perspektivnog igraca + 1 pick drafta![]()
Fakat neznam sta vas GM radidoduse nas je gori
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Eyenga se vratio u Cavse, nakon perioda provedenog u Canton Charge ekipi u D-League. Welcome back Skyenga!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Irvinga nece nista u ovoj utakmici. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Kao da je malo stegnut zbog utakmice protiv kluba u kojem je lik kojeg on treba da zamijeni, pa mozda ga to malo zeza, ali proradit ce. Igramo solidno protiv Miamia, nije uopste lose do sada.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
CCCC koji ofanzivni faul, sunce ti bozije, ne mogu da vjerujem. Cini mi se 5 ili 6 faul u napadu.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Smijesno da sudije moraju da nas kradu protiv Heata, smijesno.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Sudije i Bosh nas pobijedise ali dobru tekmu smo odigrali sto svakako ohrabruje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Idemo Cavsi do pobjede protiv Netsa. GO CAVS GO!!!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Naidjoh na jedan post na forumu Cavsa i evo umirem od smijeha, pa reko da podijelim ovdje sa vama ko prati temu Cavsa:
____________________________________________________________________________________________________
Dream scenario
Irving/Gibson
Draft pick (Beal, Lamb, Barnes)/Thompson
Gee/Casspi
AV/TT/Samuels
Hibbert/AV/TT
Oh god my pants just got a little tighter.
____________________________________________________________________________________________________
Dream scenario
Irving/Gibson
Draft pick (Beal, Lamb, Barnes)/Thompson
Gee/Casspi
AV/TT/Samuels
Hibbert/AV/TT
Oh god my pants just got a little tighter.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
M. Thompson starter jer su Boobie i Parker van pogona za vecerasnju utakmicu. Sretno Cavsi, GO CAVS GO!!!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.