Bolton je bio nezgodan pravo, evo što je uzeo sva tri boda na Goodisonu već su i dva igrača povrijeđena. Tottenham je ipak favorit bio, ali Bolton jadni.Ccc... da se QPR kući dobio, Aston Villa kući isto, Norwich isto, pa Stoke, ma sad bi se borili za Evropu komotno ali šta ćeš, tako je- kako je. Ide se dalje.zeljocity je napisao/la:Dobar bod, samo pazi koliko bi valjalo da se u pretproslom kolu nije izgubilo: sad se ima 25 bodova sa 3 boda u pretprosloj tekmi bi se imalo 28 i sad klepit Blackburna i hladno 8 mjesto (ako Swansea zijani od Sunderlanda) a ovako hmhm
Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Everton F.C.
Who dares, wins !
Bivsi igrac Evertona Beckford je veceras zabio 3 gola za svoj Lester ali izgleda da je pri kraju tekme kada je bio zamjenjen dobio lose vijesti, izgledalo je da place??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Everton look set to continue their policy of looking towards the United States for talent, as former LA Galaxy striker with a hilarious name Edson Buddle is set to jet in for a trial at Goodison Park.
Buddle was linked with Everton prior to moving to Ingolstadt04 in the German second tier, after impressing in his homeland for the LA Galaxy with a goal ratio of nearly one every two games.
His stint in Germany has not been as impressive, and his progress has been stalled due to injuries at crucial intervals in his career. Now aged 30, Edson appears to be ready to try his hand in England.
The news has came courtesy of his agent @RichardMotzkin on Twitter; however, it has not been verified by anyone at Everton FC or his current club.
jel ovo stvarno najbolje sto se moze???
Buddle was linked with Everton prior to moving to Ingolstadt04 in the German second tier, after impressing in his homeland for the LA Galaxy with a goal ratio of nearly one every two games.
His stint in Germany has not been as impressive, and his progress has been stalled due to injuries at crucial intervals in his career. Now aged 30, Edson appears to be ready to try his hand in England.
The news has came courtesy of his agent @RichardMotzkin on Twitter; however, it has not been verified by anyone at Everton FC or his current club.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Evo nešto gledam pa upratih, Yakubu dobio crveni karton protiv Fulhama i neće igrati protiv svog bivšeg kluba na Goodisonu što im odgovara s obzirom da je on najbolji strijelac Blackburna dosad a Evertonu fali odbrana.
Who dares, wins !
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Eee vala baš,počesmo se bojati dolazaka na Goodison i bivših igrača-no iskreno volio bih ga gledati u timu Blackburna.
Prognoze za subotnju tekmu su-realno-sve ispod tri boda je razočarenje,no znajuči kako "autsajderi" znaju "zašiti" velike timove,opreza nikad dosta.
Uhh, sad kad pročitah ovaj post od zeljocitya, za ovoga lika E.Buddle,jeza me prođe-pomislih "E moj Moyes ,pa zar baš moraš na tako niske grane pasti!?". Nadam se da ništa od ovoga "transfera"-neznam za lika,nije uredu da griješim dušu-ali ako se u Drugoj ligi Njemačke (i to za Inglostad04 koji je na začelju tabele) nisi uspio nametnuti-pa ti nisi ni za Rudar-Ljubija (nevolim pisati ono Rudar-Prijedor jer nije taj tim odatle
).
I kad gledam Backforda (Leicester City) kako ubacuje u mrežu svako malo-kontam ,što ga otjeraše? Kao nezgodan klinac za imati u svalčionici ili več šta? Maa ovako neke stare đuturume dovode ili ih u nekim šemama imaju.
COYB
Prognoze za subotnju tekmu su-realno-sve ispod tri boda je razočarenje,no znajuči kako "autsajderi" znaju "zašiti" velike timove,opreza nikad dosta.
Uhh, sad kad pročitah ovaj post od zeljocitya, za ovoga lika E.Buddle,jeza me prođe-pomislih "E moj Moyes ,pa zar baš moraš na tako niske grane pasti!?". Nadam se da ništa od ovoga "transfera"-neznam za lika,nije uredu da griješim dušu-ali ako se u Drugoj ligi Njemačke (i to za Inglostad04 koji je na začelju tabele) nisi uspio nametnuti-pa ti nisi ni za Rudar-Ljubija (nevolim pisati ono Rudar-Prijedor jer nije taj tim odatle
I kad gledam Backforda (Leicester City) kako ubacuje u mrežu svako malo-kontam ,što ga otjeraše? Kao nezgodan klinac za imati u svalčionici ili več šta? Maa ovako neke stare đuturume dovode ili ih u nekim šemama imaju.
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
Meni je Beckford baš gotivan napadač bio i još kad sam od svog šesnaesterca uvali gol Chelsea, svršavanje bilo. Dao je strašnih golova a prva sezona mu je to bila u timu, čak je i Liverpool na Anfieldu dao drugi i malo je falilo da se pobjedi ta utakmicu. Hvalio sam se par dana s tim ali ubrzo Jermaine ode, onako, meni prvom meni nejasno zašto. Nadam se da će se vratiti, valjda se može od drugoligaša uzeti igrača.
Who dares, wins !
Eh, došla je subota i nova utakmica i to s Blackburnom koji se bori za opstanak. Prenos ima na Sportklubu tako da nam ne preostaje ništa drugo nego natezati jer i dalje povrede muče ekipu a njima su bodovi prijeko potrebni.
Who dares, wins !
Probat cu pogledat tekmu samo raja ovdje bi moglo biti svega. Blackburn sigurno vidi sansu za bodove a ja imam neki osjecaj da su igraci Evertona pod nekim pritiskom u ovoj tekmi jer ako ovdje ne prestiraju dobro onda ce se bjes navijaca samo povecat prema vlasniku kluba sto naravno direktno utice i na igrace a do kraja prvenstva ima jos da se igra. Ovim recenim ne mislim da ce Everton zaglavit u borbi za opstanak ali moglo bi se desit da ekipa ostane bez apsolutnih sansi za plasman medzu prvih 8-10.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- spielführer_21
- Kontakt:
Danas možda i ključna utakmica da se Everton odmakne od "nesigurne zone". Pobjeda protiv Blackburna je imperativ, iako se s Roversima nikad ne zna, igraju po sistemu toplo-hladno i dokazali su da mogu svakoga pobijediti ali i izgubiti.
Šta je bilo na kraju? Je li plakao ili ne?zeljocity je napisao/la:Bivsi igrac Evertona Beckford je veceras zabio 3 gola za svoj Lester ali izgleda da je pri kraju tekme kada je bio zamjenjen dobio lose vijesti, izgledalo je da place??
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
konačno kengure...
ajmo plavi!
ajmo plavi!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- spielführer_21
- Kontakt:
Ma džaba sve. Sudbina se odlučila našlaliti s navijačima Blackburna, a Everton se samo našao na putu. Keane nikad neće dobiti otkaz 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Mršavih 1:1. Puuuuu, dokle više prosipanja bodova na nekim levatskim timovima.
Who dares, wins !
spielführer_21 je napisao/la:Danas možda i ključna utakmica da se Everton odmakne od "nesigurne zone". Pobjeda protiv Blackburna je imperativ, iako se s Roversima nikad ne zna, igraju po sistemu toplo-hladno i dokazali su da mogu svakoga pobijediti ali i izgubiti.
Šta je bilo na kraju? Je li plakao ili ne?zeljocity je napisao/la:Bivsi igrac Evertona Beckford je veceras zabio 3 gola za svoj Lester ali izgleda da je pri kraju tekme kada je bio zamjenjen dobio lose vijesti, izgledalo je da place??
Pa ne znam tacno drug ali mi se tako ucinilo ali nisam trazio vise u vezi toga.
Nisam gledao tekmu ali reza me je razocarala pa u zadnjih 3 tekme -4 boda???
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Gledao sam utakmicu juče, po meni, najrealniji rezultat i jeste ovih 1:1. Prvo poluvrijeme je napadao Blackburn, no nisu imali sreće, čak su jednom pogodili stativu te je jedan igrač Evertona s gol linije spasio čisti gol gostiju. A onda iz ničega, Everton postiže pogodak.
Drugo poluvrijeme, potpuna dominacija Roversa, istina prvih petnaest minuta, ništa posebno, zbog naglog pljuska, ali poslije, odlično. Takođe su Roversi imali sreće kod pogodka, nakon što je loptu htjeo izbiti Cahill, odbila se lopta od jednog igrača Roversa i ušla je u gol.
Na kraju, ni Everton nije imao sreće, kakvu su samo šansu/šanse propustili u 90oj minuti, slično kao i Blackburn na početku utakmice.
Što se tiče pogodka Evertona, ono je bilo čisto igranje rukom Fellainia, tako da su Roversi bili oštećeni na ovoj utakmici.
Drugo poluvrijeme, potpuna dominacija Roversa, istina prvih petnaest minuta, ništa posebno, zbog naglog pljuska, ali poslije, odlično. Takođe su Roversi imali sreće kod pogodka, nakon što je loptu htjeo izbiti Cahill, odbila se lopta od jednog igrača Roversa i ušla je u gol.
Na kraju, ni Everton nije imao sreće, kakvu su samo šansu/šanse propustili u 90oj minuti, slično kao i Blackburn na početku utakmice.
Što se tiče pogodka Evertona, ono je bilo čisto igranje rukom Fellainia, tako da su Roversi bili oštećeni na ovoj utakmici.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Evertonu trebaju radikalne promjene nakon ove sezone. Eto kazu Rodwell trazi papire ma fino je to kad igraci hoce da bjeze hahahh
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Ma samo investitor da se nadje. To jest da aktuelni vlasnik proda klub novom vlasniku. Gledao sam ja celu tekmu protiv Blekburna,kako je pocelo bilo mislio sam da ce Blekburn dobiti ono bez problema. Ali eto 1:1 na kraju. Steta za klub kakav je Everton da se dogadjaju ovakve stvari.zeljocity je napisao/la:Evertonu trebaju radikalne promjene nakon ove sezone. Eto kazu Rodwell trazi papire ma fino je to kad igraci hoce da bjeze hahahh
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Bily se vraća u Rusiju. Spartak ga dovodi za 2.5m funti.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Bez pozamašne odštete ne može nikuda pa makar propao na klupi. Nadam se da i Moyes slično razmišlja. Nema više toga, Everton je iznad svih.zeljocity je napisao/la:Evertonu trebaju radikalne promjene nakon ove sezone. Eto kazu Rodwell trazi papire ma fino je to kad igraci hoce da bjeze hahahh
Who dares, wins !
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Večeras tekma protiv Fulhama-i mi i oni se nadamo nekom izlasku u Europu preko FA cupa. Pa kao da je to riješeno sa ovim kolom
Nego-malo me "vuna" od večeras-gledajuči učinak Fulhama u posljednjem kolu-nepiše nam se dobro-samo čudo može ovaj poljuljani tim provuči dalje.
Nadati se je povoljnome rezu.
Koliko vidim po reakcijama ,primarni cilj je ...OSTANAK!?!?
Nadam se da do tog neče doći-da negubimo "male tekme-a od veliki dobijemo po guzici"
COYB
Nego-malo me "vuna" od večeras-gledajuči učinak Fulhama u posljednjem kolu-nepiše nam se dobro-samo čudo može ovaj poljuljani tim provuči dalje.
Nadati se je povoljnome rezu.
Koliko vidim po reakcijama ,primarni cilj je ...OSTANAK!?!?
Nadam se da do tog neče doći-da negubimo "male tekme-a od veliki dobijemo po guzici"
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.