NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: N.K Jedinstvo Bihac
Jasta na proteste ce doci 50 ljudi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ovo im je prilika da nešto poprave, a u isto vrijeme i iskušenje.Sarajlijc@ je napisao/la:Jasta na proteste ce doci 50 ljudi.

Možda i bude nešto od ovoga, samo ovako se i može nešto uraditi, popraviti stanje, naravno da je potrebna masa. U svakom slučaju sretno Bišćanima, da istraju na svom putu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Kod nas nema konkretno nista vec deset godina.
vidis ja nemam povjerenja u nase mlade momke, i mislim da je to cisti promasaj. Ako ijedan od njih bude valjao nema sanse da se zadrzi u klubu. a koji je to mladi igrac ponikao iz nase skole da je danas poznat i priznat van granica Krajine? Nijedan.[/quot]
Moras priznati da su juniori Jedinstva uvijek bili jedni od najboljih u BiH, istina je kad im istekne juniorski staz da ti igraci propadaju i u vecini slucajeva vuku se po seoskim ekipama ili zavrsi u Gospicu, Novom Vinodolskom, poneki i u nizeligasima Austrije. Ja se ne sjecam da je neki nas junior dobio pravu priliku u prvoj ekipi, a i kad je dosao u prvu ekipu nije imao pravog trenera, jer Jedinstvo vec godinama vode neznalice, jedino je Benjo bio ok, ali nazalost nije se dugo zadrzao, jer upravo je htio da ima vise kontrole, a to Uprava nije prihvatila. Sjecam se ja generacije Combra, Benjo, Šadija koji su rasturali, ali svi su manje vise propali. Treba dovesti trenera koji zna raditi sa mladima i u prvu ekipu ubaciti Četića, Zulića itd., na to sve dodati par mladih igraca iz susjednih Opcina. I na vrijeme te igrace odgajati da znaju sta im treba znaciti dres Jedinstva. Svi ste gledali utakmicu Jedinstvo - Una i Igor Drljaca je za Unu odigrao zadnjeg veznog kako vec niko godinama u Jedinstvu nije, tako da kad bi se ispravno radilo i taj momak bi mogao naci svoje mjesto u Jedinstvu. Ali potreban je kvalitetan trener, kvalitetne pripreme.[/quote]
Ma dok se neke stvari ne iskorijene ,nikad nece biti bolje!! poslije rata pa do skoro u Jedinstvu su bili neki koji su morali igrati i ako je bilo bolji ali nisu smjeli!!! ali sve je sad doslo na svoje nema vise tatini sinova i razno razni nabiguzija!!! sad treba krenuti ispocetka sa mladom dijecom, koje ima dosta,, i po okolnim mjestima, samo sto je tesko krenuti ,a zasto?? zato sto nema para!! i eto nas opet na pocetku!!! nadam se da ce se stvari promjeniti na bolje ,zbog silne omladine koja ima potencijala, a ostaje neiskoristena!! klub treba da preuzme netko nezavistan, nestranacki orijentisan i da prati sve selekcije , dati mu platu kakvu treba ali i odgovornost!!
vidis ja nemam povjerenja u nase mlade momke, i mislim da je to cisti promasaj. Ako ijedan od njih bude valjao nema sanse da se zadrzi u klubu. a koji je to mladi igrac ponikao iz nase skole da je danas poznat i priznat van granica Krajine? Nijedan.[/quot]
Moras priznati da su juniori Jedinstva uvijek bili jedni od najboljih u BiH, istina je kad im istekne juniorski staz da ti igraci propadaju i u vecini slucajeva vuku se po seoskim ekipama ili zavrsi u Gospicu, Novom Vinodolskom, poneki i u nizeligasima Austrije. Ja se ne sjecam da je neki nas junior dobio pravu priliku u prvoj ekipi, a i kad je dosao u prvu ekipu nije imao pravog trenera, jer Jedinstvo vec godinama vode neznalice, jedino je Benjo bio ok, ali nazalost nije se dugo zadrzao, jer upravo je htio da ima vise kontrole, a to Uprava nije prihvatila. Sjecam se ja generacije Combra, Benjo, Šadija koji su rasturali, ali svi su manje vise propali. Treba dovesti trenera koji zna raditi sa mladima i u prvu ekipu ubaciti Četića, Zulića itd., na to sve dodati par mladih igraca iz susjednih Opcina. I na vrijeme te igrace odgajati da znaju sta im treba znaciti dres Jedinstva. Svi ste gledali utakmicu Jedinstvo - Una i Igor Drljaca je za Unu odigrao zadnjeg veznog kako vec niko godinama u Jedinstvu nije, tako da kad bi se ispravno radilo i taj momak bi mogao naci svoje mjesto u Jedinstvu. Ali potreban je kvalitetan trener, kvalitetne pripreme.[/quote]
Ma dok se neke stvari ne iskorijene ,nikad nece biti bolje!! poslije rata pa do skoro u Jedinstvu su bili neki koji su morali igrati i ako je bilo bolji ali nisu smjeli!!! ali sve je sad doslo na svoje nema vise tatini sinova i razno razni nabiguzija!!! sad treba krenuti ispocetka sa mladom dijecom, koje ima dosta,, i po okolnim mjestima, samo sto je tesko krenuti ,a zasto?? zato sto nema para!! i eto nas opet na pocetku!!! nadam se da ce se stvari promjeniti na bolje ,zbog silne omladine koja ima potencijala, a ostaje neiskoristena!! klub treba da preuzme netko nezavistan, nestranacki orijentisan i da prati sve selekcije , dati mu platu kakvu treba ali i odgovornost!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Dnevnik TVUSK
http://www.youtube.com/watch?v=DigBzQ61 ... r_embedded
Pored ovoga saopcenja sto je veceras procitano u petak ce biti i prilog u sportskoj emisiji. Napravljenja je i grupa na facebooku i vijest se siri po zidovima korisnika, a pored toga sutra ce biti i plakate po gradu i plus saopcenje ide na dvije radio stanice.
http://www.youtube.com/watch?v=DigBzQ61 ... r_embedded
Pored ovoga saopcenja sto je veceras procitano u petak ce biti i prilog u sportskoj emisiji. Napravljenja je i grupa na facebooku i vijest se siri po zidovima korisnika, a pored toga sutra ce biti i plakate po gradu i plus saopcenje ide na dvije radio stanice.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Sutra se lijepe plakate po gradu. Kako sam čuo,u subotu dolazi RTVUSK,037,FTV.
Po gradu se samo o tome može čuti priča. Samo da ne bude kao i uvijek,svi pričaju,a niko ne dodje.
Isto sam čuo da nas dolazi podržati i Abid Topić,to bi bilo predobro.
BIHAĆ ĆE DA GORI U SUBOTU.
BUDI SE SILO,VRIJEME JE.
Po gradu se samo o tome može čuti priča. Samo da ne bude kao i uvijek,svi pričaju,a niko ne dodje.
Isto sam čuo da nas dolazi podržati i Abid Topić,to bi bilo predobro.
BIHAĆ ĆE DA GORI U SUBOTU.
BUDI SE SILO,VRIJEME JE.
- Free_shooteR
- Kontakt:
svaka cast na ovoj akciji..nadam se da cete uspjeti...
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
Sutra bi se moglo desiti dosta pozitivnih stvari, jer koliko sam ja upoznat situacijom dosta vaznih ljudi ce pokusati da nesto uradi, ali isto tako imam strah da ce sve ostati na istom.
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
http://www.****/vijesti/282- ... igraa.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
http://jedinstvo.ba/novosti.php?id=91#!prettyPhoto" onclick="window.open(this.href);return false;
FOTO: ODRŽANA PROZIVKA NOGOMETAŠA JEDINSTVA
FOTO: ODRŽANA PROZIVKA NOGOMETAŠA JEDINSTVA
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
http://www.****/vijesti/283- ... nstvo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Za ovo danas svaka čast navijačima. Bilo je oko 300-400 navijača.
Fino se reklo Upravi kluba sve što se imalo. Od danas slijede bolji dani za Jedinstvo.
Sada će sve da se mijenja. Nadam se svim srcem. I idemo još dečki,tek je početak.
VOLIM SAMO JEDINSTVO BIHAĆ
Fino se reklo Upravi kluba sve što se imalo. Od danas slijede bolji dani za Jedinstvo.
Sada će sve da se mijenja. Nadam se svim srcem. I idemo još dečki,tek je početak.
VOLIM SAMO JEDINSTVO BIHAĆ
http://www.****/vijesti/284- ... beske.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka čast za brojnost, i mene ste malo iznenadili. Fino proteče dan "D" za SN-u i Jedinstvo.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
I ja sam se sam iznenadio. Otišao na trg,a ono puno jbt. Tačno mi drago bilo. I onda kad smo pričali sa Upravom,kad sam vidio šta bivši vodja navijča radi. Tačno mi je drago sve bilo.
PROMIJENIĆE SE NEŠTO. abd
PROMIJENIĆE SE NEŠTO. abd
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gdje vam oni silni crnci nestadose??
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ma dok se neke stvari ne iskorijene ,nikad nece biti bolje!! poslije rata pa do skoro u Jedinstvu su bili neki koji su morali igrati i ako je bilo bolji ali nisu smjeli!!! ali sve je sad doslo na svoje nema vise tatini sinova i razno razni nabiguzija!!! sad treba krenuti ispocetka sa mladom dijecom, koje ima dosta,, i po okolnim mjestima, samo sto je tesko krenuti ,a zasto?? zato sto nema para!! i eto nas opet na pocetku!!! nadam se da ce se stvari promjeniti na bolje ,zbog silne omladine koja ima potencijala, a ostaje neiskoristena!! klub treba da preuzme netko nezavistan, nestranacki orijentisan i da prati sve selekcije , dati mu platu kakvu treba ali i odgovornost!![/quote]vrebac86 je napisao/la:Kod nas nema konkretno nista vec deset godina.
Moras priznati da su juniori Jedinstva uvijek bili jedni od najboljih u BiH, istina je kad im istekne juniorski staz da ti igraci propadaju i u vecini slucajeva vuku se po seoskim ekipama ili zavrsi u Gospicu, Novom Vinodolskom, poneki i u nizeligasima Austrije. Ja se ne sjecam da je neki nas junior dobio pravu priliku u prvoj ekipi, a i kad je dosao u prvu ekipu nije imao pravog trenera, jer Jedinstvo vec godinama vode neznalice, jedino je Benjo bio ok, ali nazalost nije se dugo zadrzao, jer upravo je htio da ima vise kontrole, a to Uprava nije prihvatila. Sjecam se ja generacije Combra, Benjo, Šadija koji su rasturali, ali svi su manje vise propali. Treba dovesti trenera koji zna raditi sa mladima i u prvu ekipu ubaciti Četića, Zulića itd., na to sve dodati par mladih igraca iz susjednih Opcina. I na vrijeme te igrace odgajati da znaju sta im treba znaciti dres Jedinstva. Svi ste gledali utakmicu Jedinstvo - Una i Igor Drljaca je za Unu odigrao zadnjeg veznog kako vec niko godinama u Jedinstvu nije, tako da kad bi se ispravno radilo i taj momak bi mogao naci svoje mjesto u Jedinstvu. Ali potreban je kvalitetan trener, kvalitetne pripreme.
Stari otkud tebi informacija da ste ima li jedne od najboljih juniora u BiH , ???
Moras Znati da se kadeti i juniori takmicu omladinskoj ligi zapad a ne na cijelom nivou BiH.
Šadija sad otisao u svedsku u olimpicu i Rudaru nije mogao igrat.
U Bihacu ce u narednih 10tak dana biti turbulentno, Sila Nebeska se digla na noge i to u broju koji je respektabilan za mnogo vece sredine i dok god navijaci i simpatizeri ne dobiju onakvo Jedinstvo kakvo smo gledali prije 10tak godina nece se stati. Srce mi je ko kuca kada vidim koliko se ljudi ukljucilo u projekat ozivljavanja Jedinstva, a isto tako i renoviranja temelja Sile Nebeske.
Trenutno smo klub koji zivotari parama sto dobije od Opcine i vodi nas samo jedan covjek i dva tako reci oruzara, ali u narednih 10tak dana mora biti sazvana Skupstina, gdje ce se nadam napokon u Upravu kluba ukljuciti ljudi koji ce raditi za dobrobiti ovoga kluba, mislim na bivse igrace, privatnike, ekonomske strucnjake i predstavnike navijaca.
Trenutno smo klub koji zivotari parama sto dobije od Opcine i vodi nas samo jedan covjek i dva tako reci oruzara, ali u narednih 10tak dana mora biti sazvana Skupstina, gdje ce se nadam napokon u Upravu kluba ukljuciti ljudi koji ce raditi za dobrobiti ovoga kluba, mislim na bivse igrace, privatnike, ekonomske strucnjake i predstavnike navijaca.
Drago mi je da se dize Jedinstvo , ali vama je potrebno 10 novih igraca, realno i iskreno. Ja medju tim imenima ne vidim ni jednog igraca koji je konstantno nastupao, ako nista, bar u ovoj ligi.
Slazem se ja stobom da nama treba kvalitetnih igraca, ali vjeruj mi ako nam je vec suđeno da ispadamo, onda je bolje da se to sa ovim igrackim kadrom desi, nego da 11 kloceva sa strane poslije ispadanja ode iz Bihaća kao da nikad tu nisu ni igrali.FKKrajina je napisao/la:Drago mi je da se dize Jedinstvo , ali vama je potrebno 10 novih igraca, realno i iskreno. Ja medju tim imenima ne vidim ni jednog igraca koji je konstantno nastupao, ako nista, bar u ovoj ligi.
Ja vjerujem da ce tokom iduce sedmice doci nekoliko pojacanja (nadam se da ce napokon Jedinstvo dobiti Upravu), i da ce nekoliko od ovih nasih momaka koji nikad nisu dobili priliku doci u prvi plan, iako realno na prozivci je bilo i nasih kloceva koji su i prije dobili priliku, ali nisu je iskoristili, jer su na niovu kantonalne lige.
Ma biće igrača.
1. Organizirali smo te proteste,dosta dobro su prošli. Iznenadio sam se i sam jer sam vidio da je oko 300-400 ljudi došlo na proteste. Ovako Jedinstvo,ovakva Uprava,igrača jedva da imaju za jedan sastav,a toliko ljudi došlo. Svaka čast svima.
2. Kad nadjemo Upravu kluba,onda će doći pojačanja. Sa ovom ekipom ćemo se boriti za opstanak. I nadam se da ćemo ostati u Ligi,ali i kad ne ostanemo,ionako JEDINSTVO kreće ispočetka.
Cilj je samo sastaviti tu Upravu. Dosta ljudi želi pomoći,čitav Bihać se probudio i sada mora biti nešto.
Imamo vremena do marta da nešto uradimo. Nadam se da ćemo stići.
SAMO IMAM JEDAN ŽIVOT
JEDAN SVIJET,JEDNU LJUBAV I SRCE.
ZA JEDINSTVO I ZA GRUPU
SPREMAN SAM I ŽIVOT DA DAM.
1. Organizirali smo te proteste,dosta dobro su prošli. Iznenadio sam se i sam jer sam vidio da je oko 300-400 ljudi došlo na proteste. Ovako Jedinstvo,ovakva Uprava,igrača jedva da imaju za jedan sastav,a toliko ljudi došlo. Svaka čast svima.
2. Kad nadjemo Upravu kluba,onda će doći pojačanja. Sa ovom ekipom ćemo se boriti za opstanak. I nadam se da ćemo ostati u Ligi,ali i kad ne ostanemo,ionako JEDINSTVO kreće ispočetka.
Cilj je samo sastaviti tu Upravu. Dosta ljudi želi pomoći,čitav Bihać se probudio i sada mora biti nešto.
Imamo vremena do marta da nešto uradimo. Nadam se da ćemo stići.
SAMO IMAM JEDAN ŽIVOT
JEDAN SVIJET,JEDNU LJUBAV I SRCE.
ZA JEDINSTVO I ZA GRUPU
SPREMAN SAM I ŽIVOT DA DAM.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.