Sad je pitanje koliko mu je snage ostalo, protiv Djokovica mora igrati uzasno agresivno, jer nema energije za duge razmjene, to ce biti najzanimljiviji mec osmine finala, uz onaj Nadala i Lopeza...
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Lleyton presretan
Sad je pitanje koliko mu je snage ostalo, protiv Djokovica mora igrati uzasno agresivno, jer nema energije za duge razmjene, to ce biti najzanimljiviji mec osmine finala, uz onaj Nadala i Lopeza...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Hewitt na Noleta, rekao bi da je Hewitt slabija kopija Novaka, obojica vracaju sve, a onda pucaju iz defanzive, samo sto je Novak ofanzivno raznovrsniji igrac.
Dobar turnir za Lleytona, sam je rekao da nije ocekivao ni da ce dobiti Roddicka, a kamoli dogurati do druge sedmice.
16 pout zaredom ucestvuje na turniru, sedmi put je dosao do druge sedmice.
Dobar turnir za Lleytona, sam je rekao da nije ocekivao ni da ce dobiti Roddicka, a kamoli dogurati do druge sedmice.
16 pout zaredom ucestvuje na turniru, sedmi put je dosao do druge sedmice.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Bravo za Leytona,odlican mec...
Hvala bogu da nema vise drvosjeca na AO poput Raonica,Karlovica,Isnera i Tipsarevica...Objasnio Gaso sinoc kako se udara loptica
Hvala bogu da nema vise drvosjeca na AO poput Raonica,Karlovica,Isnera i Tipsarevica...Objasnio Gaso sinoc kako se udara loptica
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
janko me razocarao. a gael je razocarao mog tatu koji ga obozava. sta mislite o mecu jj-karo? hoce li to biti maraton u dodavanju u 3 seta, sa maksimalno 10-ak ukupnih vinera? ana moze dobiti petru ako ih stave po vrucini da igraju. ja se nadam, ali opet..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja mislim da JJ moze dobiti Carolinu, dok Ana protiv Kvitove ima minimalnu sansu.DANTES je napisao/la:janko me razocarao. a gael je razocarao mog tatu koji ga obozava. sta mislite o mecu jj-karo? hoce li to biti maraton u dodavanju u 3 seta, sa maksimalno 10-ak ukupnih vinera? ana moze dobiti petru ako ih stave po vrucini da igraju. ja se nadam, ali opet..
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam gledao Gasqueta, no slagao bih kada bih rekao kako sam očekivao onakvu pobjedu. Da nije Tipsa povrijeđen? Backhand bi možda mogao i Ferera poslati kući, a? Iskreno se nadam da će doći do toga.
Gledao sam najbolji game između Murraya i Llodre. Kao da sam znao kad treba prebaciti na ES.
Pa od onih 4-5 poena u tom gameu, barem 3 su za špice, majke mi.
Jbt, pa tad je Llodra 3x vraćao (dobro, pretjerujem. Jednom ipak nije mogao) lopticu kroz noge. Mogao bi Roddick naučiti kako se to radi.
Nole haman opet igrao na easy levelu.
To nisam gledao, a vala nisam ni očekivao ništa više od Mahuta. Pitanje je koliko će i Hewitt moći. Ja mu dajem maksimalno 9 gameova u cijelom meču.
Monfils je pokazao kolika je panjina, a Kazahstan se može pohvaliti prvim igračem u 4. kolu.
Bravo za Kukushkina.
Btw, drago mi je zbog Hewitta. Taj sam meč malo pratio sad u kafani (nemojte se smijati).
Onaj 3. set nije ni morao ići u tie break, al' odmah nakon breaka je dopustio Raoniću da se vrati u meč. Na kraju smo mogli primijetiti koliko je značajna ova pobjeda. Koliko emocija i svega. Čestitke Lleytonu.
No, mislim da je ovo njegov maksikum. Nole će ga počistiti.
Zanima me može li TomiK uzeti set Federeru?! Ista stvar sa dvojicom prijatelja (Lopez - Rafa). Može li Lopez nešto napraviti? Pod nešto podrazumijevam osvajanje barem jednog seta. Berdych bi, ako sve bude išlo po planu, mogao 'ladno proći Almagra. Nadam se da će to biti u hendikepu.
I, mislim da bi Kohlschreiber mogao napraviti dosta problema Del Potru. Možda bismo tu mogli ugledati "iznenađenje". Uglavnom, ne očekujem lagan posao za Argentinca. Možda čak ovo ode i u 5 setova.
Kada su žene u pitanju, sutra bi mogli biti jako zanimljivi mečevi (barem na papiru).
Clijster - Na Li
Goerges - Radwanska
Azarenka - Benesova
Wozniacki - Janković
Jedino bih na Azarenku smio staviti veću svotu novca da će dobiti u 2 seta.
Ovi ostali mečevi bi mogli potrajati. Živo me zanima može li Dankinja do kraja? Mada, prilično sam ubijeđen da i u slučaju prolaska u naredno kolo, to joj je maksimum (posebno ukoliko tamo bude Clijsters).
Uh.
Odoh sad uzet malo kisele.
Gledao sam najbolji game između Murraya i Llodre. Kao da sam znao kad treba prebaciti na ES.
Nole haman opet igrao na easy levelu.
Monfils je pokazao kolika je panjina, a Kazahstan se može pohvaliti prvim igračem u 4. kolu.
Btw, drago mi je zbog Hewitta. Taj sam meč malo pratio sad u kafani (nemojte se smijati).
Zanima me može li TomiK uzeti set Federeru?! Ista stvar sa dvojicom prijatelja (Lopez - Rafa). Može li Lopez nešto napraviti? Pod nešto podrazumijevam osvajanje barem jednog seta. Berdych bi, ako sve bude išlo po planu, mogao 'ladno proći Almagra. Nadam se da će to biti u hendikepu.
I, mislim da bi Kohlschreiber mogao napraviti dosta problema Del Potru. Možda bismo tu mogli ugledati "iznenađenje". Uglavnom, ne očekujem lagan posao za Argentinca. Možda čak ovo ode i u 5 setova.
Kada su žene u pitanju, sutra bi mogli biti jako zanimljivi mečevi (barem na papiru).
Clijster - Na Li
Goerges - Radwanska
Azarenka - Benesova
Wozniacki - Janković
Jedino bih na Azarenku smio staviti veću svotu novca da će dobiti u 2 seta.
Uh.
Odoh sad uzet malo kisele.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
9 gemova? Zapamtit cu to, prije ce Hewitt uzet' set protiv Djokovica, nego TomiK protiv Rogera, ako te bas zanima.
Roger Federer the greatest of all time!
Šteta što Raonić izgubi protiv Hjuita,"glede" onih njegovih izjava
Mislim da je Lejton već zažalio što je prošao u četvrto kolo
Očekujem poniženje domaćeg igrača na domaćem terenu.
Mislim da je Lejton već zažalio što je prošao u četvrto kolo
Očekujem poniženje domaćeg igrača na domaćem terenu.
"Indija,Pakistan..."
kelner je napisao/la:Bravo za Leytona,odlican mec...
U principu se slazem za drvosjece. Zbog toga je pozeljno usporavanje podloge. Tek onda pravi kvalitet dolazi na vidjelo.
Raonica me razocarao. Prvi put ga gledam, po pricama sam mislio da je bolji igrac. Mozda nije bio njegov dan. Hjuit dosadan kao i uvijek. Ima da ga Novak zgazi kao neku od baja sto lazaju po terenu
Marej igra jako dobro. Jos cu ga pocet i simpatisati
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Sta kolutas ocimaValencia je napisao/la:kelner je napisao/la:Bravo za Leytona,odlican mec...
Hvala bogu da nema vise drvosjeca na AO poput Raonica,Karlovica,Isnera i Tipsarevica...Objasnio Gaso sinoc kako se udara loptica.
U principu se slazem za drvosjece. Zbog toga je pozeljno usporavanje podloge. Tek onda pravi kvalitet dolazi na vidjelo.
Raonica me razocarao. Prvi put ga gledam, po pricama sam mislio da je bolji igrac. Mozda nije bio njegov dan. Hjuit dosadan kao i uvijek. Ima da ga Novak zgazi kao neku od baja sto lazaju po terenu.
Marej igra jako dobro. Jos cu ga pocet i simpatisati. Imat ce pravi i veliki ispit protiv Conge. Taj mec moram gledati bez obzira na vrijeme
. Zivo me zanima koliko mogu Marej i Conga.
Dobro,nije Tipsarevic za ove grupeal stvarno lik na sve lici osim na tenisera.
Raonic servis i nista drugo,jao kad pokusa drop shot,loptica 2 puta odskoci u njegovom polju
Ba Bechend paralele,svaka bi u igri parova bila aut,al bukvalno po 2 metra je znao poslati lopticu van terena
Pa i Karlovic je za njeg umjetnik na terenu
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Sta mislite kako ce se Tomic provesti sa Fedexom ? 
Ja mislim da mu je maximum jedan set
Ma teško da će i do jednog seta doći,mada nikad se ne zna.NG1 je napisao/la:Sta mislite kako ce se Tomic provesti sa Fedexom ?
Ja jedva čekam prcanje Lejtona
"Indija,Pakistan..."
Raonić je poprilično talentovan teniser. Ima sjajan servis i izuzetno dobar forhend kojim pravi razliku, tako da se ne može baš porediti sa Karlovićem i Isnerom.
Drago mi je zbog Hewitta, naročito zbog činjenice da mu je ovo jedan od posljednjih AO. Očekujem dobar meč između njega i Novaka. Mislim da će Hewit uspjeti otkinuti jedan set, ali biće jako teško. To će biti Novaku prvi pravi ispit.
Odlazi lagano ta generacija talentovanih tenisera. Haas, Nalbandian, Hewitt, Blake . . . samo se Federer ravnopravno nosi sa konkurentima. Krivo mi je što je Nalby isp'o, bio bi sigurno dobar meč između njega i Nadala, ali ni ovako nije loše. 2 potpuno različita stila igre, S&V vs Baseline. Ne može bolje. Nisam pratio Lopeza na ovom turniru tako da nisam upoznat sa njegovom igrom. On je igrač kome je igra bazirana na servisu tako da će morati ubacivati prvi, a ni to mu nije garancija s obzirom da Nadal sjajno riternira !
Kad sam već kod Rafe, primjetan je taj napredak u ofanzivi, ali i dalje ima problema da tako igra konstantno. To će obavezno morati popraviti. Počeo je da igra dublje, ali opet u jednom periodu meča dešava se da mu udarci završavaju negdje oko servis polja. Na to mora obratiti pažnju. Inače, fizički je sjajno pripremljen i to se vidi. Servis je popravio i osvaja više laganijih poena, što prije nije bio slučaj. Servisi nisu puno jaki, ali su izuzetno precizni i nezgodni. Naročito kick servisi koji protivnika izbace iz terena. Vinera je puno više, takođe i UE, ali to je posljedica agresivnije igre. Očekujem pobjedu Rafe u 3 seta bez većih problema !
Roger igra poprilično dobro. Prepun je samopouzdanja, a i motivacija je na zavidnom nivou. Udarci su tu, mada još nije potpuno ušao u ritam. Silno želi ovaj turnir, a to se posebno vidjelo tokom meča sa Karlovićem. Karlović je igrač protiv kojeg moraš čekati svoju šansu, jer ti ništa drugo ne preostaje, a Roger je tu prepreku prošao bez većih problema, budući da nije izgubio ni set, iako je bio jako blizu toga.
Mislim da će lagano izaći na kraj sa Tomićem, u 3, ili u najgorem slučaju 4 seta.
Raduje igra Murraya. Agresivno, jako, čisto, sviđa mi se to. Biće zanimljiv njegov meč sa Tsongom u 1/4 finalu i tu se slažem sa Valenciom @. Baš me interesuje koliko njih dvojica mogu, sudeći po rezultatima i igri, mnogo.
Sve u svemu, tek se sada zakuhava !
PS: Gdje nam je kolega Virtu4l ?
Ako Murray osvoji, krvi će nam se napiti ! 
Drago mi je zbog Hewitta, naročito zbog činjenice da mu je ovo jedan od posljednjih AO. Očekujem dobar meč između njega i Novaka. Mislim da će Hewit uspjeti otkinuti jedan set, ali biće jako teško. To će biti Novaku prvi pravi ispit.
Odlazi lagano ta generacija talentovanih tenisera. Haas, Nalbandian, Hewitt, Blake . . . samo se Federer ravnopravno nosi sa konkurentima. Krivo mi je što je Nalby isp'o, bio bi sigurno dobar meč između njega i Nadala, ali ni ovako nije loše. 2 potpuno različita stila igre, S&V vs Baseline. Ne može bolje. Nisam pratio Lopeza na ovom turniru tako da nisam upoznat sa njegovom igrom. On je igrač kome je igra bazirana na servisu tako da će morati ubacivati prvi, a ni to mu nije garancija s obzirom da Nadal sjajno riternira !
Kad sam već kod Rafe, primjetan je taj napredak u ofanzivi, ali i dalje ima problema da tako igra konstantno. To će obavezno morati popraviti. Počeo je da igra dublje, ali opet u jednom periodu meča dešava se da mu udarci završavaju negdje oko servis polja. Na to mora obratiti pažnju. Inače, fizički je sjajno pripremljen i to se vidi. Servis je popravio i osvaja više laganijih poena, što prije nije bio slučaj. Servisi nisu puno jaki, ali su izuzetno precizni i nezgodni. Naročito kick servisi koji protivnika izbace iz terena. Vinera je puno više, takođe i UE, ali to je posljedica agresivnije igre. Očekujem pobjedu Rafe u 3 seta bez većih problema !
Roger igra poprilično dobro. Prepun je samopouzdanja, a i motivacija je na zavidnom nivou. Udarci su tu, mada još nije potpuno ušao u ritam. Silno želi ovaj turnir, a to se posebno vidjelo tokom meča sa Karlovićem. Karlović je igrač protiv kojeg moraš čekati svoju šansu, jer ti ništa drugo ne preostaje, a Roger je tu prepreku prošao bez većih problema, budući da nije izgubio ni set, iako je bio jako blizu toga.
Mislim da će lagano izaći na kraj sa Tomićem, u 3, ili u najgorem slučaju 4 seta.
Raduje igra Murraya. Agresivno, jako, čisto, sviđa mi se to. Biće zanimljiv njegov meč sa Tsongom u 1/4 finalu i tu se slažem sa Valenciom @. Baš me interesuje koliko njih dvojica mogu, sudeći po rezultatima i igri, mnogo.
Sve u svemu, tek se sada zakuhava !
PS: Gdje nam je kolega Virtu4l ?
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
formance je napisao/la: PS: Gdje nam je kolega Virtu4l ?Ako Murray osvoji, krvi će nam se napiti !
Tu sam kolega, tu sam. Nemam vremena da se javljam, ali redovno čitam šta pišete.
C'mon Andy
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bogami ja mislio ti otiš'o sa foruma.
Moglo bi i tebe i Andya ove godine sunce ogrijati
A i vakat je vala ! 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Vrhunska 3-4 poena u jednom gemuretro je napisao/la:[youtube][/youtube]
Aj' baci prognozuformance je napisao/la:Raduje igra Murraya. Agresivno, jako, čisto, sviđa mi se to. Biće zanimljiv njegov meč sa Tsongom u 1/4 finalu i tu se slažem sa Valenciom @. Baš me interesuje koliko njih dvojica mogu, sudeći po rezultatima i igri, mnogo.
Ja kazem 3-2 za Mareja, 6-3 ili 6-4 u petom setu (jedan brejk)
Bice to strasan mec. Sve je moguce, ali ipak dajem minimalnu prednost Mareju.
Hjuit ne moze pera odbiti Djokovicu,.. Ima da ga Djokica pregazi ko plitak potok. Hjuitova igra se svodi na veliku borbenost i vracanje loptice. Nimalo agresivnosti i zelje za osvajanjem direktnih poena.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Cuj najzanimljiviji.Edin TM87 je napisao/la:Lleyton presretan![]()
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Mislim da će danska kraljica u dva seta dobiti Janković.
Očekujem veliku borbu između Nadala i Lopeza.Mislim da Nadal neće imati lagan posao.
Također vjerujem da će Clijsters u dva seta dobiti Hantuchovu.
Očekujem veliku borbu između Nadala i Lopeza.Mislim da Nadal neće imati lagan posao.
Također vjerujem da će Clijsters u dva seta dobiti Hantuchovu.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.