SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Bilo bi lijepo da me neko barem obavijestio da sam izbacen iz Stolac Hercegovina ekipe i to ste me izbacili nakon sto sam dao prognozu za ovo kolo. Dosao da vidim rezultate kad me nema na spisku. Svasta 
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Mislim da je sve jasno:Bliss je napisao/la:Bilo bi lijepo da me neko barem obavijestio da sam izbacen iz Stolac Hercegovina ekipe i to ste me izbacili nakon sto sam dao prognozu za ovo kolo. Dosao da vidim rezultate kad me nema na spisku. Svasta
Bliss+,
Pogledaj na ovoj temi prvi postBliss je napisao/la:Bilo bi lijepo da me neko barem obavijestio da sam izbacen iz Stolac Hercegovina ekipe i to ste me izbacili nakon sto sam dao prognozu za ovo kolo. Dosao da vidim rezultate kad me nema na spisku. Svasta
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=980" onclick="window.open(this.href);return false;
Niko jos nije obavjesten da je izbacen iz tima.Obavjestavamo one sto ulaze u tim.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- legenda reala
- Kontakt:
Valjda ću sad zaslužiti gol kola
Edo rezultat koje ti s lakoćom pogađaš
1:1
Smrdljivi Hofenhaim nije mogo dati gola iako smo ga imali 1:0
Imamo Everton i QPR u igri ,protivnici su Fraiburg pogodili ,Fulham su promašili
Edo rezultat koje ti s lakoćom pogađaš
1:1
Smrdljivi Hofenhaim nije mogo dati gola iako smo ga imali 1:0
Imamo Everton i QPR u igri ,protivnici su Fraiburg pogodili ,Fulham su promašili
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisam od vas to ni ocekivao, ocekivao sam od kapitena da me obavijeti. Ali napisao sam ti sve u pp. Nisam pretpostavljao da se ovi izostanci prenose od prosle sezone, a i postavio sam vec bio prognozu za ovo kolo.123456 je napisao/la:
Niko jos nije obavjesten da je izbacen iz tima.Obavjestavamo one sto ulaze u tim.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Samo da javim da necu biti u mogucnosti sredjivati rezultate tamo do iza ponoci.A svakako tek sutra se zavrsava kolo.No ako neko od clanova saveza ima zelju da to radi bujrum
Delfini trenutno 1:1Ako QPR ostane 2:1 vodimo ove sa 2:1.Vazno je da je kapiten proradio nema vise zime za Delfine
Delfini trenutno 1:1Ako QPR ostane 2:1 vodimo ove sa 2:1.Vazno je da je kapiten proradio nema vise zime za Delfine
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
QPR ti je vec 3:1 tako da ne vodite "ove"123456 je napisao/la:Samo da javim da necu biti u mogucnosti sredjivati rezultate tamo do iza ponoci.A svakako tek sutra se zavrsava kolo.No ako neko od clanova saveza ima zelju da to radi bujrum![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Ma bolje ovako kad igra ne zavisi od mene odmah pobjedjujemo. Cim ja dam gol mi gubimo.123456 je napisao/la:Samo da javim da necu biti u mogucnosti sredjivati rezultate tamo do iza ponoci.A svakako tek sutra se zavrsava kolo.No ako neko od clanova saveza ima zelju da to radi bujrum![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- el-fighter
- Kontakt:
A jbt pa trenutno najslabiji tim lige nam zabi gol i to sa igracem manje, a lik pogodi Everton-Blackburn 1-1. Everton vodio 1-0 i onda Goodwillie rukama ugura loptu u gol
A imali Freiburg-Augsburg 0-0 i ljudi u 89. minuti zabise gol.
Koje smo mi srece

Koje smo mi srece
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- spielführer_21
- Kontakt:
što to? mislim da je trenutno rezultat 1:1csh je napisao/la:cestitke medvjedima na pobijedi!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
_Arsenalovac_
- Kontakt:
Jeste,ali vi imate 9rezultata u opticaju, a mi nijedanspielführer_21 je napisao/la:što to? mislim da je trenutno rezultat 1:1csh je napisao/la:cestitke medvjedima na pobijedi!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro je, nećemo izgubiti. Trenutno je 0:0, no nama su ostale još 3 utakmice. Valjda će neko pogoditi neki rezultat. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sam igram, a imam 3 sanse da uzmem pobjedu
Nista ova jadna Formula nije pogodila 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Odrađeni su rezultati završeni utakmica, ako primjetite greške slobodno prijavite.
Parovi za domaćine
Everton-Blackburn 1:1
QPR-Wigan 3:1
Roma-Cesena 5:1
Schalke-Stuttgart 3:1
Hoffenheim-Hannover 0:0
Santander-Getafe 1:2
Rezervni par: Cagliari-Fioretina
Parovi za goste:
Fulham-Newcastle 5:2
Atalanta-Juventus
Hamburger-Dortmund
Freiburg-Augsburg 1:0
Betis-Sevilla
Rezervni par: Cagliari-Fioretina
Evo pogodio sam, Delfini vode 2:1. Sad Gongashi valjda profulaju ove parove sto su im ostali. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Oj, katastrofalne forme jbt .
Jedinstvo još uvijek bez postignutog gola . 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
a jesmo losi totalno ...Patrice_Evra_3 je napisao/la:Oj, katastrofalne forme jbt .Jedinstvo još uvijek bez postignutog gola .
kad ne ide, ne ide ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
2:2 (atalanta-juve 0:2),delfini su svoje ispucali,a nama igra betisBIHfan je napisao/la:Evo pogodio sam, Delfini vode 2:1. Sad Gongashi valjda profulaju ove parove sto su im ostali.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- spielführer_21
- Kontakt:
Nezaustavljivi Međedi! Čestitke suigračima na golovima!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.