FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 21 jan 2012, 15:33

Nije Smigi u pitanju, vec to da Irfan dominira klubom, pa da dominira valjda bi covjek dobio priliku da se naigra ne bi vise vremena provodio igrajuci za drugi tim ili sjedenje na tribinama.

I usput zar nisi rekao da ces preskociti moje postove, cudno je kako su meni tvoji nebitni, a ja kad napisem post ti svoja mu.da pojede. Preskoci me majstore bit ce ti lakse.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 21 jan 2012, 15:39

Da, još crnje bi bilo da pojma nema, a da igra.
Ali ja pitam zašto je stigao i zašto smo ga plaćali ako za pola godine nije ni minute dobio? Za nemamo svoje djece da sjede na klupi i nose vodu?

to je ko da kupiš jaknu koja ti se ne sviđa, pa ti bude drago kad je za pola godine baciš u smeće jer je nikad nisi ni nosio. Nije baš previše pametno... osim ako nisi prodavač jakni, a kupuješ tuđim parama.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 jan 2012, 15:40

Smigi se zakacio sa Dzekom pa to znaju svi sto nije igrao.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 21 jan 2012, 15:41

de pojasni molim te. ne znamo svi.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 jan 2012, 15:44

cikac je napisao/la:de pojasni molim te. ne znamo svi.
pa nije bas za pisanja po forumu ;) uglavnom nije igrao 20min sve ukupno, pa je bio povrijedjen, ima tu svega.Uglavno dosao,nije igrao, otisao, pojeo vuk magarca na kraju balade.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 21 jan 2012, 15:48

jbg. stalno taj vuk jede magarca. :(

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 jan 2012, 15:50

Pa tako je to dok ne utvrdis tu bajkicu, kasnije citas onu vuk sit i sve ovce na broju, al to je jos rano da citamo :D

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 21 jan 2012, 16:02

ado-hz je napisao/la:Pa tako je to dok ne utvrdis tu bajkicu, kasnije citas onu vuk sit i sve ovce na broju, al to je jos rano da citamo :D
:D

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 21 jan 2012, 17:57

Dirk je napisao/la:
Ima ovdje na forumu pojedini "navijaca" koji su i godinama primali platu od FKS, a sada su protiv ove uprave, prepoznat ce se. Normalno da im ne valja ova uprava jer ne mogu uzimati stanove od kluba niti biti na platnoj listi istog.

Ovo sam saznao i ja. Svaka cast pojedincima,a prepoznat ce se...a to sto su dobili po P ,a i skinuti sa platnog spiska...i za to je Irfan kriv. Mada tada nije bio blizu kluba,ali je povlacio konce iz sjene.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 jan 2012, 18:14

Dirk je napisao/la:Problem je sada u tome sto se Irfan ne smije skloniti, jer zamislite da on ode a ima ugovore sa citavim prvim timom FKS. Dakle da ga otjeramo klub bi ostao bez igraca jer ih je Irfan sve preveslao da im bude menadjer :mrgreen:

Ima ovdje na forumu pojedini "navijaca" koji su i godinama primali platu od FKS, a sada su protiv ove uprave, prepoznat ce se. Normalno da im ne valja ova uprava jer ne mogu uzimati stanove od kluba niti biti na platnoj listi istog.
Cikac se ocito prepoznao, mozda i grijesim ali cisto sumnjam ;) On je jedan od onih koji samo gledaju greske drugih, nista pozitivno

p.s. cuj ko ce odgovarati za smigalovica? A sta ti uopste znas o smigalovicu? da ista znas ne bi postavljao takva pitanja

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 jan 2012, 18:51

Kako god,bez veze vam je ta priča...zaista ne ulazim u vaš "sukob" i nekakva "prepoznavanja"..tu sam neutralan.
Iako razumijem i jedne i druge...Previše ulazite u detalje...lični interesi i to..

Ali,nije mi jasno fkt zbog čega toliko pljujete po nekim ljudima iz uprave i unaprijed ih osuđujete...
Da se ne lažemo,sumnjate u njih.
Lično,nemam ništa protiv Irfana sve dok radi u interesu kluba...ako se ispostavi suprotno,zna se...!
Čekam 16 godina,mogu još malo...Mislim da smo ovaj put pogodili...
I ne zavisi FCS od jednog čovjeka.
F.K.SARAJEVO

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 21 jan 2012, 19:24

Po meni smo pogrijesili kod Smigalovica,trebali smo ga ostaviti josh ovu polusezonu jer kod Pliseka realno nije dobio pravu priliku ;).Haskic i Zrnanovic su opravdali dolazak donekle(prvi posebno).. Kad vidim,da je u timu ostao jedan Sehovic za koga sam ja mislio,da je lik zavrsio u kantonalnoj a nema mjesta za njega makar na pripreme,da ide ... :roll:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 21 jan 2012, 22:22

glupa je priča koji su irfanovi igrači ,a još je gluplja da frajer koji ima menađersku agenciju bude glavni u klubu i kaže da radi u interesu kluba ,tu foru ne bih popušila ni djeca od 8 godina.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 jan 2012, 23:15

-A- je napisao/la:
Dirk je napisao/la:

Ovo sam saznao i ja. Svaka cast pojedincima,a prepoznat ce se...a to sto su dobili po P ,a i skinuti sa platnog spiska...i za to je Irfan kriv. Mada tada nije bio blizu kluba,ali je povlacio konce iz sjene.
Nije to tajna svi to znamo, zato sam ovo naveo, jer jedan od ove dvojice pljuvaca uprave ti je jedan od tih koji je sa agenturom zivio od FKS, pa mu sada ova uprava ne valja jer od njih ne moze uzimati pare i stanove kao sto su prije radili na ime kluba. Zato ne valja niko u upravi da razjasnimo.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 jan 2012, 14:52

Izgleda da ce ovaj Husic doci
http://sportsport.ba/bh_fudbal/edin-hus ... jevo/72849" onclick="window.open(this.href);return false;
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jan 2012, 18:19

mma_hz je napisao/la:
Alifakovac je napisao/la:Niko zdravog razuma neće kupiti ni Čomora ni Džafića. Ovaj drugi odigrao 56 minuta u 5-6 utakmica nakon čega je jedva živu glavu izvuko i više se nikad nije vratio, jedino što ga "vadi" je CV jer je bio mladi reprezentativac ali to je bilo u dalekog prošlosti i takav škart nikome ne treba osim njegovom menadžeru Husari koji je pajdaš s Irfanom, a ovaj prvi je fudbaler smiješnih kvaliteta tako da je na njega bespotrebno trošiti riječi.
za ovog prvog se i slazem pomalo.. :mrgreen: :mrgreen: .kostao nas je previse bodova da bi ga mogao gledati ,makar i na klupi..ako uzmemo sta za njega odlicno..nema to veze s mentalitetom ,svi smo se uvjerili u njegove kvalitete na toj poziciji..pusti se price .sta bi bilo,kad bi bilo..
a sto se tice Dzafica bas iz tog razloga sam svim srcem navijao za njegovu prodaju...a vi navalili kukat kako se raspadamo...kakve veze ima sto su pajdasi..kao sto si i rekao Dzafic kad je dosao kod nas imao je dobar CV ..
ja mislim da se od njega tek ocekuju prave partije,samo da se rjesi ovih povreda..
od 20tog nema vise nikome odlazaka(tako kazu) :mrgreen: ,a tada bi se negdje pocela nazirati moguca pojacanja... :D
[b]btw..znal neko sta je s onim Husicem(posto mu je irfanov pajdas menadzer)..trebao je nesto u Zelju,pa se nesto stisa..nebi bilo lose jednog takvog igraca imati u prvih 11... ;)[/b]
ovom sam se nadao,,er nam je potreban jedan dobar defanzivni vezni u ekipi...
vucina je vecinu karijere proveo gore u vrhu jedino je kod nas poceo igrati u sredini ...taman sa Sesarom jedan u vezi a Vucina nek bude iza ledza Obuce u spicu..ili na desnom krilu gdje je igrao kad je tek dosao i gdje moze dati vise nego na trenutnoj poziciji.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 22 jan 2012, 18:38

Giallorossi je napisao/la:Po meni smo pogrijesili kod Smigalovica,trebali smo ga ostaviti josh ovu polusezonu jer kod Pliseka realno nije dobio pravu priliku ;).Haskic i Zrnanovic su opravdali dolazak donekle(prvi posebno).. Kad vidim,da je u timu ostao jedan Sehovic za koga sam ja mislio,da je lik zavrsio u kantonalnoj a nema mjesta za njega makar na pripreme,da ide ... :roll:
Eh, tu si upravu. I ja sam mišljenja da je mogao ostati još barem ovu polusezonu pa ako ne pokaže ništa onda neka ide. Jer ima u njemu potencijala, a mlad je momak može još puno napredovati. Još kod Plišeka nije dobio pravu priliku da pokaže šta zna i umije, a vjerujem da je upravo ta slaba minutaža razlog njegovog odlaska. Vjerujem da kada bi dobio priliku da bi je maksimalno iskoristio, jer osim toga što je dobro trehnički potkovan dosta je borben i požrtvovan. Vjerovatno je i on bio u strahu da ni kod Jovića neće imati neku zavidnu minutažu, a možda je i dobro uradio jer realno u Slobodi će vjerovatno zaigrati u prvoj postavi, ali i u bilo koji drugi tim da ode igrao bi znatno više nego u Sarajevu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jan 2012, 18:40

LjumanM95 je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:Po meni smo pogrijesili kod Smigalovica,trebali smo ga ostaviti josh ovu polusezonu jer kod Pliseka realno nije dobio pravu priliku ;).Haskic i Zrnanovic su opravdali dolazak donekle(prvi posebno).. Kad vidim,da je u timu ostao jedan Sehovic za koga sam ja mislio,da je lik zavrsio u kantonalnoj a nema mjesta za njega makar na pripreme,da ide ... :roll:
Eh, tu si upravu. I ja sam mišljenja da je mogao ostati još barem ovu polusezonu pa ako ne pokaže ništa onda neka ide. Jer ima u njemu potencijala, a mlad je momak može još puno napredovati. Još kod Plišeka nije dobio pravu priliku da pokaže šta zna i umije, a vjerujem da je upravo ta slaba minutaža razlog njegovog odlaska. Vjerujem da kada bi dobio priliku da bi je maksimalno iskoristio, jer osim toga što je dobro trehnički potkovan dosta je borben i požrtvovan. Vjerovatno je i on bio u strahu da ni kod Jovića neće imati neku zavidnu minutažu, a možda je i dobro uradio jer realno u Slobodi će vjerovatno zaigrati u prvoj postavi, ali i u bilo koji drugi tim da ode igrao bi znatno više nego u Sarajevu.
kad su dolazili u Sarajevo ,ja sam dosta vise nade polagao u Smigalovica nego u Haskica,al et sve najbolje momku ...zao mi je sto nije dobio priiliku da pokaze sta zna.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 22 jan 2012, 18:48

Vjeruje da sam i ja tako mislio da će Šmigalović uspjeti izboriti 1. postavu prije nego Haskić. No, eto desilo se baš suprotno. Ali eto barem je Haskić opravdao očekivanja i donekle Zrnanović (ako zanemarimo derbi na Grbavici). Vjerujem da će Šmigalović uspjeti u Slobodi i biti jedan od glavnih igrača.

Nego šta je sa Haskića, je li zadovoljio u Rumuniji, koliko traje ta proba? :? Hoće li Sarajevo profitirati u slučaju njegovog odlaska u Rumuniju?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jan 2012, 18:51

LjumanM95 je napisao/la:Vjeruje da sam i ja tako mislio da će Šmigalović uspjeti izboriti 1. postavu prije nego Haskić. No, eto desilo se baš suprotno. Ali eto barem je Haskić opravdao očekivanja i donekle Zrnanović (ako zanemarimo derbi na Grbavici). Vjerujem da će Šmigalović uspjeti u Slobodi jer će vjerovatno tu nastaviti karijeru.

Nego šta je sa Haskića, je li zadovoljio u Rumuniji, koliko traje ta proba? :? Hoće li Sarajevo profitirati u slučaju njegovog odlaska u Rumuniju?
ma ono sto se desilo DIlaveru se svakom moze desiti ..nijedan navijac na to nema zamjerke...
sto se tice Haskica najvjerovatnije ce se vratiti jer je Otelul doveo brazilcia sada nekog na poziciji napadaca..
tako da mislimda od odlaska nema nista..a naravno da bi Sarajevo profitiralo jer Sarajevo s njim ima vazeci ugovor..
nezz koliko iznosi obestecenje za njega al nije veliko sigurno..al u ovoj situaciji svaki fening je dobro dosao.. ;)
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”