Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

secer
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la secer » 26 avg 2009, 11:09

deni_m1312 je napisao/la:
Spekulacije neuhranjenih mozgova na koje nasjedaju, ko drugi do naivne Bosnje.
Doduse narodu su vazda bile zanimljive razne teorije zavjera, Sudnji Dan, vanzemaljci.., i druge gluposti.
Naravno, i Fifa bi sjedila skrstenih ruku ili pak pomogla Trskoj u sakupljanju i predaji mita Armeniji ili Estoniji
stimulacija u vidu novca su dozvoljene u svijetu nogometa i nisu tajna...i tu fifa nema sta raditi...to nije suprotno njenim zakonima(nama su spanci nudili neku stimulaciju kad smo igrali protiv srbije na marakani,mada nam nije trebala dodatna)....a turke ne simpatisem nimalo....kad neko donese na utakmicu nase repke il svog kluba zastavu turske,to mi je isto da donese zastavu srbije il hrvatske,to mi je znak izgubljenosti u nacionalnosti,patriotizmu i opce gluposti! :idea:
Dokazi da nam je Spanija nudila novac.
Za ostalo nemam komentar osim sto se slazem sa tim da njihove zastave nemaju sta traziti na nasim stadionima.
Jedino sto podrzavam one koji su to radili nakon Turske pobjede nad Hrvatskom i to samo zbog ´93 i isticanja komsijskih simbola po nasim stadionima u Hercegovini.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 26 avg 2009, 11:48

mostar_mo je napisao/la:zna li iko hoće li se u Mostaru igdje prodavati karte za utakmicu sa Turskom ???
hoce.

Mostar
Autoprevoz Bus

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 26 avg 2009, 12:45

secer je napisao/la:
deni_m1312 je napisao/la:
Spekulacije neuhranjenih mozgova na koje nasjedaju, ko drugi do naivne Bosnje.
Doduse narodu su vazda bile zanimljive razne teorije zavjera, Sudnji Dan, vanzemaljci.., i druge gluposti.
Naravno, i Fifa bi sjedila skrstenih ruku ili pak pomogla Trskoj u sakupljanju i predaji mita Armeniji ili Estoniji
stimulacija u vidu novca su dozvoljene u svijetu nogometa i nisu tajna...i tu fifa nema sta raditi...to nije suprotno njenim zakonima(nama su spanci nudili neku stimulaciju kad smo igrali protiv srbije na marakani,mada nam nije trebala dodatna)....a turke ne simpatisem nimalo....kad neko donese na utakmicu nase repke il svog kluba zastavu turske,to mi je isto da donese zastavu srbije il hrvatske,to mi je znak izgubljenosti u nacionalnosti,patriotizmu i opce gluposti! :idea:
Dokazi da nam je Spanija nudila novac.
Za ostalo nemam komentar osim sto se slazem sa tim da njihove zastave nemaju sta traziti na nasim stadionima.
Jedino sto podrzavam one koji su to radili nakon Turske pobjede nad Hrvatskom i to samo zbog ´93 i isticanja komsijskih simbola po nasim stadionima u Hercegovini.
bezzzzzeeee, time pokazujete da niste bolji od "komsija"!!!treba uvijek i samo isticati zastavu BiH (drzavnu) i voljeti samo svoju drzavu (kakav god da i ko god i kakvi god da su nase "Komsije" a u stvari gradjani BiH).A to sto stavljamo tudje zastave govori koliko smo kao narod neobrazovani i lutamo po pitanju naseg identiteta - da li je bitnije podrzavati osvajacki pogod el fatiha 1643 ili biti ponosan na srednjovjekovnu bosnu - no to nema veze sa fudbalom i administartori izvinite!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 26 avg 2009, 12:56

joj ba mi ne trebamo uopste pricati o turcima odraditi armeniju,estoniju i od turske u najgorem slucaju izgubiti i onda cekamo spaniju na kosevu koja nam lezi a tu nam samo jedan bod treba na punom kosevu optimista sam ima da ih satremo on ce vec obezbjediti plasman najvjerovatnije ne treba staviiti igrace pod imperativ jer tesko je pod pritiskom igrati
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 26 avg 2009, 13:04

Vaditi se od spanaca!!!!!! Ni u ludilu!!! Sta vam je, pa vidjecete protiv armenije da smo masinaaa, ako nista nisam ljubitelj cire i mnogi govore sta je to on uradio ili nije pa cak da ova repka nije njegova zasluga, bla bla bla, ali ako nista covjek je krenuo da igra sa dva spica- ne sjecam se kada smo mi posljednji put igrali tako- mozda kada je selektor bio musovic ( za razliku od cire veliki patriota- covjek bi poginuo za svoju zemlju:). No frx, mogu turci dati i miljarde armencima-(koji ih inace ne vole) ali ako su im igracii losi nista od toga a i za nas to moze biti veoma stimulativno. Kontam, mozda je to cirina patka da malo uozbilji igrace. BiH je jaka prejaka, nista od toga- ja sam siguran u 6 bodova.Ako ne pobijedimo armeniju tamo mi i ne trebamo ici na svjetsko. slicno kao i kosarkasi- ako nismo u stanju razbiti ni belgijance ni portugalce sta cemo mi tamo. ova repka mora pobjeđivati i to je cirin zadatak i za sada ga dobro obavlja.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 avg 2009, 13:38

Nebime uopste cudilo kada bi Turci namjestili utakmicu u Zenici u njihovoj korist. Tada bi ih FIFA mogla samo bodriti jel svakako FIFA nevoli BIH reprezentaciju.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 avg 2009, 13:40

Tarik14 je napisao/la:Nebime uopste cudilo kada bi Turci namjestili utakmicu u Zenici u njihovoj korist. Tada bi ih FIFA mogla samo bodriti jel svakako FIFA nevoli BIH reprezentaciju.
Inace FIFA obozava Tursku, sjeti se samo Svicarske ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 26 avg 2009, 13:45

Znal od vas iko kada se u Zenici pocinju prodavati karte za Tursku?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 avg 2009, 13:47

pik je napisao/la:Znal od vas iko kada se u Zenici pocinju prodavati karte za Tursku?

SUTRA

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 26 avg 2009, 13:49

hilmo je napisao/la:
pik je napisao/la:Znal od vas iko kada se u Zenici pocinju prodavati karte za Tursku?

SUTRA
E hvala drug na odg. i samo ako nije problem ako znas satnicu kada i gdje se prodaju :)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 avg 2009, 14:19

pik je napisao/la:
hilmo je napisao/la:

SUTRA
E hvala drug na odg. i samo ako nije problem ako znas satnicu kada i gdje se prodaju :)
za satnicu ne znam ja cu doci u 10:00...a karte ti se prodaju Centrotransu u carsiji ako si ikad bio u Ze znas gdje se to nalazi ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 avg 2009, 14:26

E hvala drug na odg. i samo ako nije problem ako znas satnicu kada i gdje se prodaju :)[/quote]

Sarajevo:
Centrotrans - Ferhadija
Centrotrans - Autobuska stanica
Centrotrans - Zgrada Općine Novi Grad

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 26 avg 2009, 14:48

džakailibu je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:
benjamin keran je napisao/la:trebamo sto bolje navijati za nase u zenici protiv turaka ne gledati njih samo svoje i pjevat svih 90 min bez prestanka i volio bi kad bi robijasi kao najveca organizovana skupina na toj tekmi vise navijala i pozivala druge da navijaju kako je lijepo sad kad gledam snimke na mob sa utakmice protiv belgije kad se cuje BOSNA JE SAMPION OOOOOOOO samo navijanje i rezultatz je tu al ako ne prodjemo dobro u armeniji mozemo zaboravit na sve al se iskreno nadam i uvjeren sam da mozemo dobit i jedne i druge,nije samo cilj doc do baraza u ove next dvije tekme cilj je osigurat sto bolji plasman na fifinoj listi

da horde kojim slucajem organizovano bodre repku(ali samo bodre ljubav najvecu) pjesam nebi stala 90 minuta, kao sto ne stane ni na kosevu, a BHF ne moze na tom nivou odraditi tekmu da cijeli stadion pokrene
ja sam pitar i bio hordas kada si ti bio mali i mislim da je ovo poprilicno glupavo! kao,ponosim se sto smo dobri navijaci ali ne posztoji mogucnost da navijamo za one koj isto tako volimo i bodrimo. zato i treba da se igra u zenici i

prvo ja nisam hordas nego pitar, znaci navijam na istoku, a rekao sam da ne postoji mogucnost da horde ORGANIZOVANO navijaju Za BIH jer je koliko znam stav grupe da samo sarajevo bodre
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

ole ZELJO ole
Kontakt:

Post Postao/la ole ZELJO ole » 26 avg 2009, 14:55

Eh ljudi ovako...ja sam cuo da je prosle god. Turska i Amrencima i Estoncima davala neke premije pa zavrsi 11-1 hehe sala mala, ali mogu oni njima milione davati ako mi zapnemo mi mozemo peticu njima uvalit lagano ali sto se mene tice 1-0 dosta.

Drugo, u ovome se nadam da se svi slazete sa mnom, da ne smije biti niti jedna turska zastava na nasoj strani ma cak ni ona mala, i Robijasi imaju dozvolu od Cijele BIH da prebiju tu osobu sa zastavom, turci nas MRZE a mi njih gotivimo fol braca ovo ono, nema vise bratstva tu nista od toga pobjedit Armeniju i onda fino i Turke poslat kuci praznih ruku ko ih J....., ja sam musliman ali braca mi to nisu......

Pozzzzzz

kako ide ona...... :D

HAJMO BOSNO BOSNO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO !!!!!!
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....

Z E LJ O ! ! !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 avg 2009, 15:09

SUTRA
E hvala drug na odg. i samo ako nije problem ako znas satnicu kada i gdje se prodaju :)[/quote]
za satnicu ne znam ja cu doci u 10:00...a karte ti se prodaju Centrotransu u carsiji ako si ikad bio u Ze znas gdje se to nalazi ;)[/quote][/quote]

e ''rob do bagro'' znas li slucajno u kolko se otvara agencija u zenici da se mogu orijentisat kad da dodzem jer mogu mislit kakav ce red da bude
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 26 avg 2009, 15:10

da horde kojim slucajem organizovano bodre repku(ali samo bodre ljubav najvecu) pjesam nebi stala 90 minuta, kao sto ne stane ni na kosevu, a BHF ne moze na tom nivou odraditi tekmu da cijeli stadion pokrene[/quote]
ja sam pitar i bio hordas kada si ti bio mali i mislim da je ovo poprilicno glupavo! kao,ponosim se sto smo dobri navijaci ali ne posztoji mogucnost da navijamo za one koj isto tako volimo i bodrimo. zato i treba da se igra u zenici i[/quote]

prvo ja nisam hordas nego pitar, znaci navijam na istoku, a rekao sam da ne postoji mogucnost da horde ORGANIZOVANO navijaju Za BIH jer je koliko znam stav grupe da samo sarajevo bodre[/quote]

a ja sam penzioner kojem je i istok previse pa sam na zapadu. i kazem da je to bezzzze, i da bi trebalo organizovati navijanje na kosevu i bilo bi drugacije i vjerovatno lakse igracima a i mogla bi se dobra atmosfera napraviti. ako mozes sjediti na kafi sa strumfovima moze se i navijati zajedno!!! a i da ne govorim za druge navijacke grupe- i bez problema bi dao BHF da vode sve to. navijati za svoju reprezentaciju nije sramota ne znam ko da je vođa navijaca ako je to problem

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 26 avg 2009, 15:18

jeli ovo potvrdena informacija da sutra karte idu u prodaju a agencija radi od 9 sutra ( mislim uvijek)

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 26 avg 2009, 15:24

nemoj te više vaše šuplje dokazaliste koliko volite državu i to je dovoljno đuj to neće pratiti repku ma zdravo vi ste za mene švejđani

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 avg 2009, 15:36

vejza_ je napisao/la:jeli ovo potvrdena informacija da sutra karte idu u prodaju a agencija radi od 9 sutra ( mislim uvijek)
karte su sutra 100 % mene je samo interesovalo od kad agencija radi jer sam ispusio za belgiju karte pa sad idem pred agenciju cim se otvori jer ne bi bas volio opet kraj televozota sjedit
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 26 avg 2009, 15:39

U koliko je sati utakmica sa ermenijom decki? znam da oni imaju utc+4 a mi utc+1 znaci da je kod nas 5 sati kad je od njih 8.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.