Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Hoceli itko prenositi tekmu?
Danas ocekujem pobjedu od 3:1.Bolton nam lezi i dobivamo ih redovno a i da nam ne leze moramo ih pobijediti jer u suprotnom mozemo reci zbogom CL.
Danas ocekujem pobjedu od 3:1.Bolton nam lezi i dobivamo ih redovno a i da nam ne leze moramo ih pobijediti jer u suprotnom mozemo reci zbogom CL.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
danas moramo pobijediti bolton kako bi zadrzali sanse za plasman u LP chelsea nam je to pruzio
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
čuj panjina i po, a overall mu 81Edin TM87 je napisao/la:Da vidis tek na fifi 12, svi ovi jaci timovi 5 zvijezda, samo Liverpool 4 i po, samo im svaka cast, Carrola su napravili ko niko, panjina i poOTNYS_YNWA je napisao/la:Kako je loš Liverpool na PES 12. Samo Gerrard vrijedan pomena, donekle i Downing - Suarez.
Bellamya nema svakako.. Ne mogu na ovim turnirima meda.![]()
![]()
Danas protiv Boltona mora bit' cleen sheets i Gerrard zabija iz penala ili slobodnjaka
evo chelsea kiksao, ako pobjedimo idemo na −3
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Liverpool8
- Kontakt:
Igrao sam i ja 2012., po meni Suarez, Bellamy i Downing su najbolje uradjeni na trojci. Tesko da se tamo ista moze uraditi sa Carollom, sto je u najmanju ruku i realno. A cudi me da je Gerrard prosjecno odradjen...
Carlo, jel' to igras fife na trici? Hajde do marin dvora u igraonu da te poderem! Pa sta ako mu overall 81, ne moze jednostavno nista, ja redovno stavljam Kuyta u napad kad igram
Samo je i Adam lose napravljen drama...
A odbrana isto tako, Agger 83, Cara 80, Skrtel 80, Enrique 79

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
igram na kompuEdin TM87 je napisao/la:Carlo, jel' to igras fife na trici? Hajde do marin dvora u igraonu da te poderem! Pa sta ako mu overall 81, ne moze jednostavno nista, ja redovno stavljam Kuyta u napad kad igram![]()

Sa Liverpoolom kad sam igro niko od raje nije proso sa manje od tri gola u mrezi. Caroll, Gerrard i Downing ubitacniOTNYS_YNWA je napisao/la:Kako je loš Liverpool na PES 12. Samo Gerrard vrijedan pomena, donekle i Downing - Suarez.
Bellamya nema svakako.. Ne mogu na ovim turnirima meda.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Da se bogdom pitasHenderson je napisao/la: ---------------Reina-----------------
-Glen---Skrtel---Coates---Enriqe-
-Downing-Shelvey-Adam-Bellamy-
---------------Gerard---------------
---------------Carrol----------------
Ali šta ću, ništa se ne pitam

I malo gurni Downinga i Bellamya ofanzivnije, pa ne igramo protiv Stokea da se branimo

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- King Kenny
- Kontakt:
CONFIRMED LFC team to face Bolton - Reina ; Johnson, Skrtel, Agger, Jose Enrique ; Gerrard, Adam ; Henderson, Maxi, Bellamy ; Carroll
Vise nego dobra postava..mozda da je tu jos i Jonjo al ajd...vrijeme je da Carroll pocne pogadjat..igra,tu je sad i Gerrard nema vise izgovora
Vise nego dobra postava..mozda da je tu jos i Jonjo al ajd...vrijeme je da Carroll pocne pogadjat..igra,tu je sad i Gerrard nema vise izgovora

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Ima itekako. Protiv Cityija u kupu i Stoka u ligi King gura Gerarda na zadnjeg veznog u formaciji 4-2-3-1 a Hendersona naprijedKing Kenny je napisao/la:CONFIRMED LFC team to face Bolton - Reina ; Johnson, Skrtel, Agger, Jose Enrique ; Gerrard, Adam ; Henderson, Maxi, Bellamy ; Carroll

Hendo je po običaju beskoristan u fazi odbrane zato bih volio na njegovom mjestu Shelveya a Gerarda kao polušpica, odmah iza Carrola. Volio bih da ja griješim nego King, ali vidjećemo kako će teći utakmica.
Maxi igra samo zato što je prošle godine dao pobjedonosni pogodak na ovom istom stadionu, njega sam očekivao u početnom sastavu.
To je to, Chelsea i Newcastle kiksali sad je na nama red. Svi u napad jedan je Carrol.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- King Kenny
- Kontakt:
Rizo...nema Suareza tu su Gerrard a svi znamo kakav centarsut on ima,taj zadnji pas...Downing,Henderson,Adam pa i Maxi
je zna podvalit...vjerovatno ce se sve zasnivati na Carrollu...ako u takvoj situaciji protiv onakve Boltonove odbrane ne uspije uvalit koji komad
onda stvarno ne znam
.

YNWA!
YNWA!
Pa znam to sve, nisam ništa za Gerarda rekao nego za Kinga. Valjda je i njemu jasno da Gerard treba igrati prema naprijed a ne prema nazad.King Kenny je napisao/la:Rizo...nema Suareza tu su Gerrard a svi znamo kakav centarsut on ima,taj zadnji pas...Downing,Henderson,Adam pa i Maxije zna podvalit...vjerovatno ce se sve zasnivati na Carrollu...ako u takvoj situaciji protiv onakve Boltonove odbrane ne uspije uvalit koji komad
onda stvarno ne znam
.
Po ovom sastavu pretpostavljam da će Kuyt i Downing biti krila u srijedu protiv Cityija u polufinalu kupa, a opet ova ista postava igrati protiv Uniteda. U narednih 10 dana igramo 4 utakmice, tako da treba kombinovati.
Ali kad pogledaš našu klupu vidiš jednu smiješnu situaciju. Dva štopera sjede na klupi, umjesto da je tu jedan Steerling ili Morgan, makar da ljudi vide kako je sjediti na klupi

- King Kenny
- Kontakt:
Ni Henderson ni Adam nisu nesto u defanzivi,vrlo cesto a posebno ovaj drugi prave glupu prekrsaje u zoni suta...dok je Gerrard dobar i u ofanzivi ali i defanzivi pa se vjerovatno King vodi idejom...neka Gerarrda nazad da ga ne primimo a valjda ce ga zabit vec neko
,zato i imamo pozamasan broj remija,nekada stvarno igraju preoprezno,al mene ne brine toliko danasnja utakmica jer imam osjecaj dobijamo vise me brine gostovanje kod Wolvesa tu bi se mogli osramotit
,al o tome malo kasnije.

YNWA!
YNWA!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Jel ovaj Henderson Rizah ili ne?
Mislim da ce Henderson ili Adam biti u ofanzivi a ne Gerrard jer svi znamo kako igra Bellamy kad iza sebe ima Gerrarda,a sa Gerrardom napred imamo 3x vece sanse da tamo gol dok su nam sanse da ga primimo 1:2 tako da bi rezultat trebao biti 2:1 u nasu korist.
Mislim da ce Henderson ili Adam biti u ofanzivi a ne Gerrard jer svi znamo kako igra Bellamy kad iza sebe ima Gerrarda,a sa Gerrardom napred imamo 3x vece sanse da tamo gol dok su nam sanse da ga primimo 1:2 tako da bi rezultat trebao biti 2:1 u nasu korist.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Moja poenta je da je Carrol bez Gerarda 50% onaj Andy Carrol iz Newcastla, dok je Carrol sa Gerardom iza 150% Andy Carrol iz Newcastla.King Kenny je napisao/la:Ni Henderson ni Adam nisu nesto u defanzivi,vrlo cesto a posebno ovaj drugi prave glupu prekrsaje u zoni suta...dok je Gerrard dobar i u ofanzivi ali i defanzivi pa se vjerovatno King vodi idejom...neka Gerarrda nazad da ga ne primimo a valjda ce ga zabit vec neko,zato i imamo pozamasan broj remija,nekada stvarno igraju preoprezno,al mene ne brine toliko danasnja utakmica jer imam osjecaj dobijamo vise me brine gostovanje kod Wolvesa tu bi se mogli osramotit
,al o tome malo kasnije.
Izgleda da si zaboravio kakve bandere ima Bolton u odbrani. On sve i da danas postigne pogodak biće to nogom.
Zato je Shelvey dobar i u odbrani i u napadu, zato njega preferiram u odnosu na Hendu.
I ja sam danas ubjeđen u pobjedu. Sada prikazuju statistiku i kažu da statistički imamo 14 napad lige

Jesam Senaide

- King Kenny
- Kontakt:
Znam ja to sve moj Rizase al de objasni Kingu da baci Gerrarda naprijed
,kad se sjetim Torresa i odmah iza njega Gerrard...da smo tada imali jos jednu ubicu u napadu ili jako krilo "ufatili" bi bar jednu ligu al jbg
.

YNWA!
YNWA!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ajmo ljudi dajte linkova za gledanje
http://premier--streams.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
btw. ngog je postigao za 3 godine provedene u liverpoolu 19 golova iz 94 tekme
http://premier--streams.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
btw. ngog je postigao za 3 godine provedene u liverpoolu 19 golova iz 94 tekme
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 21 jan 2012, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Idemo ih razvaliti!
evo linkova:
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wiziwig.tv/competition.php?p ... e=football" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje imate sport klub, ali morate se registrovati:
http://www.balkansport.info/schedule.php" onclick="window.open(this.href);return false;
evo linkova:
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wiziwig.tv/competition.php?p ... e=football" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje imate sport klub, ali morate se registrovati:
http://www.balkansport.info/schedule.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.livescorehunter.ro/streams/1 ... land2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
katastrofa
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you