Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Prvo pa musko
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Napredujemo 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Teško ćemo preokrenuti s obzirom da imamo najlošiji napad u ligi.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
LFC moze maksimalno 1 go na utakmici postici vise od toga je SF.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Pa dobro, ne bi bilo loše da izgubimo danas, da Dalglish shvati da su pojačanja potrebna, kad već i od ove sezone nema ništa od lige prvaka.
PS. Hodgshon je uspio prošle sezone da pobjedi oba dva puta Bolton.

Zadnja izmjena: Han!$;Lfc, dana/u 21 jan 2012, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ovaj Enrique stvarno umislio da je igracina, covjek neda lopte nikome, samo se zavlaci i pravi nam probleme.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Kakav potez Rodrigeza 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Ne bi bilo lose da Henry shvati da KD ne moze izvuci ovaj klub iz prosjecnosti i uruci mu otkaz dok se jos uvijek sezona moze spasiti .
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Soni je napisao/la:Kakav potez Rodrigeza

Btw. ja ne znam koji qrac veceras enrique-u,trenutno jedan od slabijih

ZZ
- Ponos Torina
- Kontakt:
koje smo mi krampe pa najgori tim u ligi nam da gol u ranoj fazi igre,pa nama bi i Gošk dao gol u prvoj minuti...
ja neznam sta se desava sa ovim igracima i atmosferom u timu...
Nije sve trenerova krivica,igraci su nam komirani totalno...

Nije sve trenerova krivica,igraci su nam komirani totalno...

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 21 jan 2012, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Paraglajder
- Kontakt:
Adame ti vodja mozes biti u Blackpolu.
- reds_forever
- Kontakt:
u vrazju mater vise i Bolton i svi ostali 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Ovo citam vec cetvrtu godinu, a ja koliko vidim mi trošimo i šakom i kapomHan!$;Lfc je napisao/la:Pa dobro, ne bi bilo loše da izgubimo danas, da Dalglish shvati da su pojačanja potrebna, kad već i od ove sezone nema ništa od lige prvaka.

nema potpisa
Tako je kolega ja i ti vec 4 godine pricamo o tome kako se trose velike svote novca, ali pojedinci nikako da shvate, da smo u vrhu po potrosnji i da vecinom kupujemo polovne igrace za koje bacamo velike pare.Admir_Sa je napisao/la:Ovo citam vec cetvrtu godinu, a ja koliko vidim mi trošimo i šakom i kapomHan!$;Lfc je napisao/la:Pa dobro, ne bi bilo loše da izgubimo danas, da Dalglish shvati da su pojačanja potrebna, kad već i od ove sezone nema ništa od lige prvaka.
Zaista je se Enrique opustio dobrano. Imao je Eagles dosta prodora po njegovoj strani, a to se ne bi smjelo događati, jer je svaki puta opasnost po gol. Kako će Liverpool samo jednom koštati ovaj temperament Bellamya, kako sam prigovara, sudija mu za sada to dopušta, ali ne znam do kada će moći tako trpiti.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Prema Calcionews24 čelnici Reala završavaju papire oko transfera.
Luis Suarez je sve manje i manje odmorniji u Premiershipu, tako da mu je želja da se premesti u drugu Ligu i u drugu državu. U zadnje vrijeme, njegovo ime je jako povezano za Real Madrid pa čak i u Italiji gde se navodi da je ovaj transfer jako verovatan.
Prema navodima web stranice Calcionews24, reprezantitivna i menadžment kompanija World Footbal Manager će se potruditi da se Urugvajac premesti u Madrid. Ista ta kompanija pokušala je Realu prodat Aquilania prošle godine, a sad sve napore ulaže u Suareza.
Informacija je navodno proverena, i ima Španske izvore. Prema njima, presjednik WFM kompanije Fabio Montecalvo ima sjajne odnose sa Real Madridom, i zato je operacija sa Južnoameričkim igračem veoma vjerovatna u odnosu na ostale. Jedini problem bi bila Mourinhova želja za Suarezom, jer teško da će ikoga još željeti dok ima dvojicu od najboljih napadača Europe Benzemu i Higuaina
:SSS ovo je za srcani ako je tacno :S
Luis Suarez je sve manje i manje odmorniji u Premiershipu, tako da mu je želja da se premesti u drugu Ligu i u drugu državu. U zadnje vrijeme, njegovo ime je jako povezano za Real Madrid pa čak i u Italiji gde se navodi da je ovaj transfer jako verovatan.
Prema navodima web stranice Calcionews24, reprezantitivna i menadžment kompanija World Footbal Manager će se potruditi da se Urugvajac premesti u Madrid. Ista ta kompanija pokušala je Realu prodat Aquilania prošle godine, a sad sve napore ulaže u Suareza.
Informacija je navodno proverena, i ima Španske izvore. Prema njima, presjednik WFM kompanije Fabio Montecalvo ima sjajne odnose sa Real Madridom, i zato je operacija sa Južnoameričkim igračem veoma vjerovatna u odnosu na ostale. Jedini problem bi bila Mourinhova želja za Suarezom, jer teško da će ikoga još željeti dok ima dvojicu od najboljih napadača Europe Benzemu i Higuaina
:SSS ovo je za srcani ako je tacno :S
- Paraglajder
- Kontakt:
Igrajte više **** jedne one!
Ne mogu više, gubim strpljenje, ne ide više pod kožu ovo... 

YNWA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.