EP u rukometu 2012
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
Re: EP u rukometu 2012
http://www.livemytv.com/online.php?tv=Sit%ADel&id=786" onclick="window.open(this.href);return false;
Danska Makedonija
Danska Makedonija
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
dobra utakmicaRukomet do smrti je napisao/la:http://www.livemytv.com/online.php?tv=Sit%ADel&id=786
Danska Makedonija
-
Sigurdsson
- Kontakt:
@legenda_reala
Ako si sada gledao Danska Makedonija mogao si da se uvjeriš da i nije namješteno .... Kakva odbrana Landina i kontra u zadnjih 5 sekundi i pobjeda Danaca u super završnici 33:32
$ ? $ ? ? " " ".
Auuu, kakvav kraj utakmice! Hans Lindberg!
I napokon prođe tiket! Hvala Dancima! Navijao sam za Dansku (zbog tiketa
), ali žao mi što baš ovako gube Makedonci (već po drugi put, a i onaj X sa šveđanima), šteta baš, nemaju sreće nimalo.
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
- VolimLiverpool
- Kontakt:
E moj @legendo ,prati temu Kladionica onu drugu napravljenu ,sve ja to govorim ..legenda reala je napisao/la:Moje tvrdnje da se ovo prvenstvo namješta se obistinjuju .
Pa ko je gledo Švedska -Poljska sve mu može biti jasno .
Samo da mi je znati koliko će para zaraditi velikani Francuzi,Danci,Švedi,Poljaci za te silne X-ove i iznenađenja![]()
![]()
Razvaljuju Švedi zabiju 20 golova za poluvrijeme ,Poljaci ne mogu da šutnu na gol ,ispadaju im lopte ko iz mrtvih.
I u drugom poluvremenu slijedi serija Poljske ,a Švedi nije da ne mogu da daju gol,nego ne mogu da šutnu prema golu ,tako dobru odbranu igra ta Poljska pa nećemo biti ludi![]()
rez 29:29 minuta do kraja Švedi napad ,prave tehničku,desetak sekundi do kraja Poljaci ne idu naprijed nego se dodaju na centru.
Pa koje ovdje lud![]()
![]()
Šta uradiše od rukometa
Srbi i Slovaci ladno štimaju X i uzimaju pare ,Makedonci X u prvom kolu i onda dvije tekme zaredom X na poluvremenima (jedan sam uhvatio) ,danas Šveđani Poljaci ,čuj 20:9 u 1.pol i onda ovi isto tako da bi bio X
ovo sada nije namješteno ,šteta za Makedonce ,Landin pokazao kakav je golman ,danas je bio sjajan ,I Hansen proradio ...
You'll never walk alone.
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
Nevjerovatno imali su Makedonci gol za pobjedu i onda Danci u kontri u zadnjoj sekundi pobjeđuju. Tri trilera Makedonci su imali i nisu zaslužili da ovako malo sreće imaju u završnici. Kapa im do poda na igri.
Zadnja izmjena: Rukomet do smrti, dana/u 21 jan 2012, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Danska moj favorit ostaje ,iako teško da može do medalje

Svaka cast Makedoncima bez obzira na sve.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Aaaa kako Makedonci izgubise
Imali su napad za pobjedu,lopta je bila njihova od tamo 40 sekundi do kraja,odugovlacili su,ulazili u faul,usudili se pucati tamo 6-7 sekundi prije kraja,golman Danske brani,kontra danaca i sa zvukom sirene gol za pobjedu
Imali su napad za pobjedu,lopta je bila njihova od tamo 40 sekundi do kraja,odugovlacili su,ulazili u faul,usudili se pucati tamo 6-7 sekundi prije kraja,golman Danske brani,kontra danaca i sa zvukom sirene gol za pobjedu
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nakon ovakvog poraza, Makednoci će sigurni i izgubiti i preostale dvije utakmice, neće se oni psihološli uspjeti vratiti.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
Ma pratim ba .VolimLiverpool je napisao/la:
E moj @legendo ,prati temu Kladionica onu drugu napravljenu ,sve ja to govorim ..
Srbi i Slovaci ladno štimaju X i uzimaju pare ,Makedonci X u prvom kolu i onda dvije tekme zaredom X na poluvremenima (jedan sam uhvatio) ,danas Šveđani Poljaci ,čuj 20:9 u 1.pol i onda ovi isto tako da bi bio X![]()
Dajte molim vas.
ovo sada nije namješteno ,šteta za Makedonce ,Landin pokazao kakav je golman ,danas je bio sjajan ,I Hansen proradio ...
Ja i jaruga na lajvu ganjamo X-ove čitavo vrijeme .
On se opario dobro.
A ja sam svuko sve ,ali me evo danas izvukoše Ekberg over i Švedska - Poljska over
Ja ne kažem da je sve naštimano,ali počinje biti previše sumnjivo ,u rukometu ovoliko X-ova ja ovo ne pamtim na velikim prvenstvima
A za Dance ipak sam ja u pravu bio,da ovi Danci imaju kvalitet ,samo fali srednjak ,i Landin,Hansen i Lindberg nisu u formi ,danas su bili dobri,ali još to nije to .
Pobijedili su svojim oružjem ,kontrom
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 21 jan 2012, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Evolution87
- Kontakt:
Jel' ima kakva tekma veceras?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
Bilo je na evropskom u Austriji 2010 dosta X-eva, baš dosta. Ne vjerujem da je namješteno već su sve selekcije snažne, nijanse odlučuju i ko sačuva koncentraciju na kraju.legenda reala je napisao/la: u rukometu ovoliko X-ova ja ovo ne pamtim na velikim prvenstvima![]()
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Srbija-NjemackaEvolution87 je napisao/la:Jel' ima kakva tekma veceras?
Ma meni je rukomet nekako najzanimljivi sport,nema onih dugi iscekivanja do nekih zanimljivi situacija kao u fudbalu,nema razvlacenja.A pogotovo zavrsnice koje su uvjek na nivou i donesu obrat.Bar je tako bilo na ovom prvenstvu.realno pratio sam samo hrvate uglavnom i ocekujem ih u Finalu volio bih Vidjet Finale Srbija-Hrvatska ili Hrvatska-Njemacka
svoj ti pos'o !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jesu loši ovi Njemci. 
Ž '21!
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
I meni je najzanimljiviji ali u rukometu se ne obrće novac ko u fudbalu pa zato nema popularnost niti može da je stekne.Grbavica moj zivot je napisao/la: Ma meni je rukomet nekako najzanimljivi sport,nema onih dugi iscekivanja do nekih zanimljivi situacija kao u fudbalu,nema razvlacenja.A pogotovo zavrsnice koje su uvjek na nivou i donesu obrat.
Što se tiče Danska Makedonija sjajna podrška makedonskih navijača pred 13 000 do 14000 ljudi do pred kraj utakmice. U prvom poluvremenu Makedonci su na samom početku poveli međutim Danci igraju brzi centar
i tako drže egal do negdje 15 minute kad Makedonci sa silovitim naletom prave seriju i bježe na 5 razlike. Imali su Makedonci u par navrata i plus 6 i to 3 i po minute do kraja 1 poluvremena i kada je makedonski trener trebao pozvati tajm aut da dogovore kako da sačuvaju tih plus 6 ili 5 ali on to ne čini i dopušta Dancima da do kraja poluvremena prelome tu prednost i odlaze na odmor sa samo 3 gola u minusu. Tajm aut je pozvao 30 sekundi prije kraja i logicno je bilo da Makedonci nece otici sa plus 4 na odmor.
U drugom poluvremenu Makedonci drže tih 2 3 razlike nekako do sredine poluvremena kad je Mikel Hansen proradio i donio izjednačenje Danskoj a 2 3 minuta poslije i vodstvo Danaca. Odbrana 6 0 ne pomaže Makedoncima protiv Hansena prelaze na 5 1 ali nema rezultata, Danci pogađaju sa krila. Trener Šundovski uvodi Angelova na gol koji kasnije nije ništa odbranio i Danci bježe na 3 razlike u 50 minuti. Lindberg je sa krila hladnokrvan pred makedonskim golmanima. Činilo se da je tada makedonska falanga potonula, ali Makedonci traže tajm aut u 52 minuti na plus 3 za Dansku. Lazarov drži Makedonce u igri a priključuje se i sjani Stoilov. Ristovski skida zicer Dancima i na 3 i po minute prije kraja Mojsoski smanjuje na minus 1. Sjajni Lazarov vraća egal i Danci nakon toga par puta bježe na plus 1 do zadnjeg napada kada Makedonci imaju napad za pobjedu ali Landin skida i Danci iz kontre slave u posljednjim sekundama 33:32. Najbolji igrači su bili Kiro Lazarov sa 13 golova sa 76 % procenta šuta i Mikel Hansen sa 12 golova i 71% procenat te Lindberg sa 8 golova i Stoilov 7 golova. Ristovski 11 odbrana Landin 10. Sjajna utakmica vjerovatno i najbolja od ovih što sam dosad na ovom evropskom prvenstvu pogledao iako je bilo dosta egal završnica, očekujem tako i u nastavku.
- legenda reala
- Kontakt:
I meni je veoma drag(pratim prvenstva,Bundesligu, LP ),ali ga krovna kuća ništi,i trenutno je na niskim granamaRukomet do smrti je napisao/la:I meni je najzanimljiviji ali u rukometu se ne obrće novac ko u fudbalu pa zato nema popularnost niti može da je stekne.
Prije svega ,raznim kontraverznim sudijskim odlukama i pravilima o koja se oglušuju.
Guraju se jače ekipe i kad zapne sudije guraju favorite itd,domaćini prvenstava redovno prave historijske uspjehe na tim prvenstvima itd.
Ovaj kostur se meni ne sviđa,zanimljivije bi bilo da ima i 1/4 finala ,više utakmica ,zanimljivije više novca itd.
Evo Švabe se vraćaju
Nemaju Švabi sreće 3 prećke
Šuko navija
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
Da ima tu istine dosta, mnogo bi bilo bolje da je taj format 1/4 finala, ali ima tu još mnogo i mnogo razloga nije ovaj sportski forum mjesto za tu vrstu rasprave. Nekome očito ne odgovara da rukomet napreduje kao sport i da se razvija.legenda reala je napisao/la:I meni je veoma drag(pratim prvenstva,Bundesligu, LP ),ali ga krovna kuća ništi,i trenutno je na niskim granamaRukomet do smrti je napisao/la:I meni je najzanimljiviji ali u rukometu se ne obrće novac ko u fudbalu pa zato nema popularnost niti može da je stekne.![]()
Prije svega ,raznim kontraverznim sudijskim odlukama i pravilima o koja se oglušuju.
Guraju se jače ekipe i kad zapne sudije guraju favorite itd,domaćini prvenstava redovno prave historijske uspjehe na tim prvenstvima itd.
Ovaj kostur se meni ne sviđa,zanimljivije bi bilo da ima i 1/4 finala ,više utakmica ,zanimljivije više novca itd.
Evo Švabe se vraćaju
- legenda reala
- Kontakt:
Dobiše Srbi,odoše Njemačka kola niz brdo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.