RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Kont'o sam da je Mirza u pitanju. Znači, bit će ovo vesela polusezona. 
Who dares, wins !
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Ovaj Borac ko fol Real Madrid na nasim prostorima 
Evo Borac zainteresovan za Majkica. Ima li ikakve sanse da se vrati u Velez?
-
rodjeni1234
- Kontakt:
Hiros u Velezu
ako je nas bivsi igrac u pitanju Nedim, onda je to fula samo takva. Prelos igrac.rodjeni1234 je napisao/la:Hiros u Velezu
-
karaiskakis
- Kontakt:
To je Mrkvino maslo. Kažu da se zaljubio u Hiroša ljetos na pripremama u Fojnici. Tad su gore bili igrači Olimpika. Hiroš je debil mrtvi sarajevski...
Boli me k***c za Borac, meni Veleža dosta.......Rodjeni_BRato je napisao/la:Ovaj Borac ko fol Real Madrid na nasim prostorima
ali stvarno sramota da otpadci dolaze u VELEŽ, umjesto da juniori igraju i da se afirmišu, e vala Velagiću, dobro si počeo mandat nema šta..
uzgred rečeno, na jednom od vaših mostarskih portala sam pročitao davno da će HIROš preko Velagića doći u VELEŽ, ne želim da spominjem o kojem je portalu riječ.....
@Mostarac Velezovac slažem se s svim što kažeš, mada i ja sam nekoliko puta bio donator za VELEŽ (npr. kada se skupljalo za semafor i ponosan sam što sam pomogao u tom trenutku koliko sam bio u prilici), i opet bih bez obzira na neke nelogičnosti koje su trenutno prisutne...ja ne navijam zbog TANOVIĆA ili VELAGIĆA za VELEŽ, nego zato što poštujem taj klub, boli mene briga za njih..
Ma Mrkva se može uklopiti u sve ovo ili može biti odstranjen iz Veleža. Nema treće. Tako je to godinama, ali hajde... neka rade ljudi pa ćemo vidjeti za koji mjesec šta i kako. Ja još vjerujem da se nekako može Evropa dohvatiti mada me ovi iz uprave iz dana u dan, svojim potezima, razuvjeravaju.
Who dares, wins !
Ako ovako nastavi ima da leti k'o fišek, pa nije on TITO pa da se samo on pita, gdje je UO možda ima ljudi koji se ne slažu s njim, a ovo za HIROŠA je teška fula........i vrijeme je da se stane u kraj.....
Stvarno mislis da samo Mrkva ima udjela u dovodjenju igraca? 
Support Velez, It's logical! ★
slažem se, nije sam u tome, mora još neko k'o odobrava ovakvu politiku kluba?
" onclick="window.open(this.href);return false; Sta da ti kazem? 
Support Velez, It's logical! ★
e kud nađe ovog nacionalistu..........

Volis li ti Bosnu? Pretpostavljam da volis, isto tako on voli svoju domovinu i zasto takvog covjeka koji voli svoje nazivati nacionalistom...AlemC85 je napisao/la:e kud nađe ovog nacionalistu..........![]()
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
naravno da volim, i ne moram biti nacionalista da bi je volio....i normalno je da je da voli svoju domovinu, ali nacionalizam ne volim, to je nešto drugo.........Arogantni je napisao/la:Volis li ti Bosnu? Pretpostavljam da volis, isto tako on voli svoju domovinu i zasto takvog covjeka koji voli svoje nazivati nacionalistom...AlemC85 je napisao/la:e kud nađe ovog nacionalistu..........![]()
I ja je volim, ali nisam nacionalista ali kazem nemam nista protiv takvih ljudi koji vole svoje i ne daju da im se to dira... A dr. stvari osim onog njegovog ga ne zanima... to je prava def. nacionalizma...AlemC85 je napisao/la:naravno da volim, i ne moram biti nacionalista da bi je volio....i normalno je da je da voli svoju domovinu, ali nacionalizam ne volim, to je nešto drugo.........Arogantni je napisao/la:Volis li ti Bosnu? Pretpostavljam da volis, isto tako on voli svoju domovinu i zasto takvog covjeka koji voli svoje nazivati nacionalistom...AlemC85 je napisao/la:e kud nađe ovog nacionalistu..........![]()
@Arogantni
Bas ti hvala sto si nam neke stvari sada objasnio. Eto onako od srca .....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Uvijek na usluzi...kimbo je napisao/la:@Arogantni
Rodjeni_BRato je napisao/la:Ovaj Borac ko fol Real Madrid na nasim prostorima
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- Titova-Juga
- Kontakt:
Arogantni je napisao/la: Volis li ti Bosnu? Pretpostavljam da volis, isto tako on voli svoju domovinu i zasto takvog covjeka koji voli svoje nazivati nacionalistom...
Mislim da zestoko mijesas patriotizam sa nacionalizmom.
Preporucujem da ponovo razmislis.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.