PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
jasmin10 preuzima Zenit, jer je Mesa_Dzeko propustio tri utakmica u zadnjih šest kola. Tabela večeras kasnije ili sutra u toku dana.
Odrađena tabela, ako pronađete greške slobodno prijavite!
Odrađena tabela, ako pronađete greške slobodno prijavite!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
druze, da nije i u tebe wirelles net ? i u mene je isti problem kao i u tebe...sve sam zivo poiskljucivao, pozatvarao, sve instalirao sto treba, al kaze da moram nakve portove otvorit...i ja se kanio...jocker92 je napisao/la:Ima li jos neko kakvu ideju?jocker92 je napisao/la:Ma iskljucio sam sve zivo,jedino jos da probam iskljuciti komp,mozda proradi pesdziza_23 je napisao/la:Jokeru iskljuci firewall i antivirus pa probaj
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Sta je ovo zamrla tema, dosadna liga izgleda. Prekidajte i okrenite na igru da pocnemo s tim fantaziranjem 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Goalgetter
- Kontakt:
Raja presla na onaj facebook chat, al eto, valjda onaj anonymus srusi fejs pa i ozivi ova temadziza_23 je napisao/la:Sta je ovo zamrla tema, dosadna liga izgleda. Prekidajte i okrenite na igru da pocnemo s tim fantaziranjem
- samir_tm87
- Kontakt:
moro sam edit tamo onu prijavu...povecali mi brzinu neta 
- samir_tm87
- Kontakt:
DesimaL je napisao/la:koji ti je ono net
hs :p
Još koliko je ostalo kola do kraja ?
-
jasko_juve
- Kontakt:
Svi koji gledaju City, nije li ovaj prekrasni Baleov gol cut, ja mislio to nema u pravom fudbalu, samo na igrici. Jel vam to ta greska?
hahahahadziza_23 je napisao/la:Svi koji gledaju City, nije li ovaj prekrasni Baleov gol cut, ja mislio to nema u pravom fudbalu, samo na igrici. Jel vam to ta greska?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ono nije cutdziza_23 je napisao/la:Svi koji gledaju City, nije li ovaj prekrasni Baleov gol cut, ja mislio to nema u pravom fudbalu, samo na igrici. Jel vam to ta greska?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
hoce li neko da odigramo koju,samo nemoj sad neki profic 
Ono ti je jarane udarac poznat pod imenom "pracka", ono sto su klinci sa zapada prodali ovim nasim da se to na sokeru zove cut i da je bug u igriBosniacum Lilium je napisao/la:ono nije cutdziza_23 je napisao/la:Svi koji gledaju City, nije li ovaj prekrasni Baleov gol cut, ja mislio to nema u pravom fudbalu, samo na igrici. Jel vam to ta greska?ono je punim zavrnuo
jesi ikad to probao na terminu?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Imal roka za igranje ovog fantasy cupa
@ dziza
jesil raspolozen ?
@ dziza
jesil raspolozen ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
emir hajmo mi igrati finale, plivadon jednostavno izbjegava 3-4 dana da igramo, ja ga necu vise cekati, nije ni on svetEmir ZENICA je napisao/la:Imal roka za igranje ovog fantasy cupa![]()
@ dziza
jesil raspolozen ?
izbjegav'o si i tiBosniacum Lilium je napisao/la:emir hajmo mi igrati finale, plivadon jednostavno izbjegava 3-4 dana da igramo, ja ga necu vise cekati, nije ni on svetEmir ZENICA je napisao/la:Imal roka za igranje ovog fantasy cupa![]()
@ dziza
jesil raspolozen ?
haj neko prijateljsku
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jasta radi, ja te cekao 20 minuta i onda ti kazes sto odePlivadon je napisao/la:izbjegav'o si i tiBosniacum Lilium je napisao/la:emir hajmo mi igrati finale, plivadon jednostavno izbjegava 3-4 dana da igramo, ja ga necu vise cekati, nije ni on svetEmir ZENICA je napisao/la:Imal roka za igranje ovog fantasy cupa![]()
@ dziza
jesil raspolozen ?te moram u grad te vako te nako
malo naplaćujem
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa cekam ja vas,ajde odigrajte vise
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.