spielführer_21 je napisao/la:On je iz Istre, kao i Let 3 i još mnogo dobrih muzičara, ali ne pripada "Ča valu" jer ne pjeva na istarskom narječju.kakavdanakneiskustvu je napisao/la: damir urban
znam,znam
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
spielführer_21 je napisao/la:On je iz Istre, kao i Let 3 i još mnogo dobrih muzičara, ali ne pripada "Ča valu" jer ne pjeva na istarskom narječju.kakavdanakneiskustvu je napisao/la: damir urban
Tritolone je napisao/la:Meni je fascinantno kako Alen Vitasovic nikad nije upisa neki veci uspjeh. On meni nema lose pjesme.
Bas fali Istarske muzike, Livio Morosin se i dalje trudi ali nemoze sam. Da je izljecit Vitasovica od alkoholizma virujen da bi on to uspia dignit na noge opet

Sarajlijc@ je napisao/la:Kolka ti je prije bila?
što mi je ovaj Ping ovoliki ,gledaj u Samketa kolišni je .Puma je napisao/la:Izgleda samo jos meni ovaj Telecom nije poveco brzinu
Ja sam zadovoljan sa 6 mb/s I ja cekam ne bil˙ osjetio kakvo ubrzanje, a jos nistaPuma je napisao/la:Izgleda samo jos meni ovaj Telecom nije poveco brzinu
Kakvoj dilemi? Da l' da ides danas ili da ides sutra ?Sheyi je napisao/la:Imam ponudu da idem u Rusiju,da radim
3000 Dolara plata..
u dilemi sam
Pakuj kofere budalo, do ljeta 4 mjeseca, 12k $. Izracunaj kolko ce ti trebati da potrosis i bjeziSheyi je napisao/la:ali to je par mjeseci,moza do ljeta
Ja i jaran da idemo,kod njegovog dajdze u onaj Ekaterinburg..
a planiram da ganjam sad za vojsku
hmm
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.