Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Utakmice Premijer Lige BiH na TV-u
prenose Borac-Siroki Brijeg
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sljedeće kolo prijenos iz Istočnog Sarajeva
http://www.derbikola.ba/?filename=derbi ... nttype=swf
Iako se igra u 17:00h to je jedini pravi derbi sledece kolo.sladoled je napisao/la:Sljedeće kolo prijenos iz Istočnog Sarajeva
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa dobro to ti nikad nije sigurno. Možda neće iz objektivnih razlog moći da prenose bilo koju utakmicu, ili će promjenuti utakmicu. Inače lijepo bi bilo gledati tu utakmicu.
- el-fighter
- Kontakt:
Ma nek prenose pa bilo koju tekmu. Što se mene tiče mogu prenosit i Leotar - Velež.
Samo me zanima, dali će prenositi Velež - Zrinjski.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
važno je da smo počeli sa prijenosima a koju tekmu prenose nije bitno
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
mogo si još koji put utakmicu spomenutiRz88 je napisao/la:Pa dobro to ti nikad nije sigurno. Možda neće iz objektivnih razlog moći da prenose bilo koju utakmicu, ili će promjenuti utakmicu. Inače lijepo bi bilo gledati tu utakmicu.

Kad bi se proveo anex 7 dejtonskog mirovnog sporazuma svi na svoje mali seljo bi ostao bez navijača u gradu Sarajevu
Nece,jer Velez nije dao dozvolu da se njegove utakmice iz Vrapcica prenose....el-fighter je napisao/la:Ma nek prenose pa bilo koju tekmu. Što se mene tiče mogu prenosit i Leotar - Velež.
ne igra se u Vrapcicima nego pod bijelim brijegomSchlager je napisao/la:Nece,jer Velez nije dao dozvolu da se njegove utakmice iz Vrapcica prenose....el-fighter je napisao/la:Ma nek prenose pa bilo koju tekmu. Što se mene tiče mogu prenosit i Leotar - Velež.
Dobro je što prenose utakmice ali mislim da derbi kola nije primjeren jer redovno ne prenose najjaču utakmicu. NI prople godine nisu prenosili Zrinjski - Velež tako da me nebi čudilo da ni ove sezone ne prenose.
Znam da je ovo samo za premijer ligu al neznam gdje da pitam. Da li ce biti prenosa Cluj-Sarajevo? Cito sam da OBN ima pravo prenosa jer imaju ugovor o preosu evropske lige?
Procitao sam i ja da OBN zeli da prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo jer ima na to pravo jer je potpisan ugovor za Europaligu,ali mislim da Sarajevo nesta koci taj prenos.adn_sah je napisao/la:Znam da je ovo samo za premijer ligu al neznam gdje da pitam. Da li ce biti prenosa Cluj-Sarajevo? Cito sam da OBN ima pravo prenosa jer imaju ugovor o preosu evropske lige?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Sarajevo nebi trebalo d akoci taj prijenos jer OBN ima sva prava na prijenos i ako bude direktan prijenos od bilo koje TV kuce OBN bi taj isti prijenos morao moci emitirati.Devil je napisao/la:Procitao sam i ja da OBN zeli da prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo jer ima na to pravo jer je potpisan ugovor za Europaligu,ali mislim da Sarajevo nesta koci taj prenos.adn_sah je napisao/la:Znam da je ovo samo za premijer ligu al neznam gdje da pitam. Da li ce biti prenosa Cluj-Sarajevo? Cito sam da OBN ima pravo prenosa jer imaju ugovor o preosu evropske lige?
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Sarajevo nebi trebalo d akoci taj prijenos jer OBN ima sva prava na prijenos i ako bude direktan prijenos od bilo koje TV kuce OBN bi taj isti prijenos morao moci emitirati.Devil je napisao/la:Procitao sam i ja da OBN zeli da prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo jer ima na to pravo jer je potpisan ugovor za Europaligu,ali mislim da Sarajevo nesta koci taj prenos.adn_sah je napisao/la:Znam da je ovo samo za premijer ligu al neznam gdje da pitam. Da li ce biti prenosa Cluj-Sarajevo? Cito sam da OBN ima pravo prenosa jer imaju ugovor o preosu evropske lige?
OBN neće prenositi utakmicu cluj - sarajevo, jedino možda bude na hajatu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Re: Sramota domaćih TV kuća
Jedna velika sramota, da nijedna TV kuća u BIH ne prenosi sutrašnju utakmicu. Treba početi bojkovati sve redom a pogotovo državnu TV.
Domaće tv kuće kao da ne primjećuju šta se dešava u ovoj našoj napaćenoj...
prvo, sramota da barem ne obilježe vrijeme Iftara nekim prikladnim programom, to se odnosi na državne i entitetske kuće.
A drugo, Kreteni ne prenose uspjehe naših klubova... Jadovi jadni...
prvo, sramota da barem ne obilježe vrijeme Iftara nekim prikladnim programom, to se odnosi na državne i entitetske kuće.
A drugo, Kreteni ne prenose uspjehe naših klubova... Jadovi jadni...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
BOJKOT FTV-A I BHT-A ...HOĆETE PRETLATU ?? E UHVATITE SE ZA ČUNU .. 
NEKA VAS JE SRAM

NEKA VAS JE SRAM
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
mostar_mo je napisao/la:BOJKOT FTV-A I BHT-A ...HOĆETE PRETLATU ?? E UHVATITE SE ZA ČUNU ..
NEKA VAS JE SRAM
gamad obična, kako ih stid nije
sramota da nema prenosa iz rumunije a kada se sjetim prenose englesku drugu ligu i po 3-4 utakmice nedeljno od engleskih kopiladi !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Televizija OBN otkupila je prava prijenosa utakmice nogometne Evropske lige te želi prenositi direktno revanš susret između Rumunjskog Kluža i Sarajeva.
Prema ugovoru,utakmicu može besplatno prenosit,ali pojavio se je problem s agencijom koja zastupa prava Sarajeva..
Izvor-Avaz...koliko je tačna informacija.....
Prema ugovoru,utakmicu može besplatno prenosit,ali pojavio se je problem s agencijom koja zastupa prava Sarajeva..
Izvor-Avaz...koliko je tačna informacija.....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Google [Bot], jurisicduska, Orjuna, Proximic i 21 gost.