Da se razumjemo, hebem im i ja mater jer sam i ja isto tako placao bolidi obicni, ali eto to sam samo onako usput spomenuo koaliciju Hayat-Avaz, a naravno trenutno da vrhu najdrazih TV kuca mi je nasa najbolja FTV, pa onda BHT (makar ima EPL)...junuz23 je napisao/la:Meni je krivo sto sam do sad redovno placao ''tv pristojbu'', sad necu taman da 20 godina robije zaglavim. Da nisam nikad ni placao ne bi mi ni bilo krivo kontas. Libo me racko za prenos ionako bi na glavi citavo vrijeme dubio od nervoze, ko hoce da gleda snacice se ionako ima drugih opcija osim ovih shupaka. Karant neko u mahali ima satelitsku....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ma ko hoce da gleda gledace utakmicu taman da ni jedna tv u bosni ne prenosi, postoje mnogi nacini za gledanje, hvala bogu
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football evo stranice kakav ftv,bht,obn,hayat sve je to sljam od televizija
Anese treba li kakva registracija na ovome ili se moze gledat i bez nje..anes78 je napisao/la:http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football evo stranice kakav ftv,bht,obn,hayat sve je to sljam od televizija
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
netreba ti nikakva registracija ja sam gledo i kad su na kosevu igrali oni sve utakmice prenose samo uzivajEnZo_85 je napisao/la:Anese treba li kakva registracija na ovome ili se moze gledat i bez nje..anes78 je napisao/la:http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football evo stranice kakav ftv,bht,obn,hayat sve je to sljam od televizija
Upravo tako, bogu hvala da ne zavisimo od tih... ne, nema epiteta da se opise to sto su nase TV kuce...junuz23 je napisao/la:Ma ko hoce da gleda gledace utakmicu taman da ni jedna tv u bosni ne prenosi, postoje mnogi nacini za gledanje, hvala bogu
Nema virusa i ne stopa, meni najbolja stranica za prijenose.anes78 je napisao/la:netreba ti nikakva registracija ja sam gledo i kad su na kosevu igrali oni sve utakmice prenose samo uzivajEnZo_85 je napisao/la:Anese treba li kakva registracija na ovome ili se moze gledat i bez nje..anes78 je napisao/la:http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football evo stranice kakav ftv,bht,obn,hayat sve je to sljam od televizija
- el-fighter
- Kontakt:
anes78 je napisao/la:http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football evo stranice kakav ftv,bht,obn,hayat sve je to sljam od televizija
Hvala u ime svih članova foruma.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ma nema na cemu bice jos stranica sutrael-fighter je napisao/la:anes78 je napisao/la:http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football evo stranice kakav ftv,bht,obn,hayat sve je to sljam od televizija
Hvala u ime svih članova foruma.
Joj koliko ce mi "nakucati" MB za sat i pol utakmice, vec sam presao limit, ovi iz bhtelecoma jedva cekaju da opale po usima
, al kad je F.K Sarajevo u pitanju to nema cijenu
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Racunaj do 450MB da ce ti otici za utakmicu,preci nemoze,a mozda i manje potrosi kako kad,uglavnom preko 450 neideEnZo_85 je napisao/la:Joj koliko ce mi "nakucati" MB za sat i pol utakmice, vec sam presao limit, ovi iz bhtelecoma jedva cekaju da opale po usima, al kad je F.K Sarajevo u pitanju to nema cijenu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znaci oko 4 KM ce ti otici, za osjecaj koji vrijedi mnogo, mnogo visemiky_hz je napisao/la:Racunaj do 450MB da ce ti otici za utakmicu,preci nemoze,a mozda i manje potrosi kako kad,uglavnom preko 450 neideEnZo_85 je napisao/la:Joj koliko ce mi "nakucati" MB za sat i pol utakmice, vec sam presao limit, ovi iz bhtelecoma jedva cekaju da opale po usima, al kad je F.K Sarajevo u pitanju to nema cijenu
to ti je 4.5 marke ako si prekoracio
Nadje se nacin za gledanje utakmice.Kad su u Sarajevu igrali poceo bio gledati na netu,a procitam na forumu 15 min po pocetku utakmice da utakmicu prenosi program N 24(valjda digi sport )na digitalnoj...skocio sma od srece mada ne navijam za sarajevo 
valjda sad opet budu prenosili
)
valjda sad opet budu prenosili
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Plus pdv na to i još na cijeli iznos.Pa neke takse,porezi...
Neće vam biti žao,pretpostavljam.
Neće vam biti žao,pretpostavljam.
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
digi prenosi 100%fazlaaaa je napisao/la:Nadje se nacin za gledanje utakmice.Kad su u Sarajevu igrali poceo bio gledati na netu,a procitam na forumu 15 min po pocetku utakmice da utakmicu prenosi program N 24(valjda digi sport )na digitalnoj...skocio sma od srece mada ne navijam za sarajevo
valjda sad opet budu prenosili)
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
"Žao mi je što propuštam historijsku utakmicu"
Jedan od najzaslužnijih nogometaša što tim sa Koševa igra Evropsku ligu je Alen Škoro. Sjajnim partijama u proljetnom dijelu prvenstva pomogao je klubu da se domogne pozicije koja garantira evropske utakmice. Ipak, povreda ga je udaljila sa zelenih terena nekoliko mjeseci.
Naime, napadač Sarajeva je imao povredu meniskusa i hrskavice. Vijest koja će obradovati sve pristalice bordo boje jeste da je oporavak dobro prošao i da će Škoro uskoro uskočiti u udarnu postavu.
"Imao sam povredu meniskusa i hrskavice. Operacija i postoperativni oporavak su dobro prošli. Koljeno već sada može trpiti pritisak", rekao je za Sarajevo-x.com nekadašnji bh. reprezentativac. "Mislim da ću već u ponedjeljak u sudaru sa Travnikom biti u kombinaciji. Iskreno, jedva čekam da ponovo zaigram. Bilo je nekih naznaka da putujem u Rumuniju, ali i pored velike želje nisam htio da rizikujem."
"Žao mi je što neću pomoći klubu u jednoj od najvažnijih utakmica u historiji. Ipak, vjerujem da će moji saigrači dati sve od sebe i napraviti podvig. Dosadašnji rezultati daju nam pravo na optimizam. Šansa postoji. Apsolutno! Dvoboji sa Spartakom i Helsingborgom pokazale su i mentalnu snagu ekipe. Moglo se primijetiti da su prikazanim partijama zadovoljni i navijači, mada nam ne cvjetaju ruže u prvenstvu. Ipak, još je dosta bodova u igri i vjerujem da ćemo u nerednim kolima popraviti bodovni konto", kaže Škoro.
Treba napomenuti da je Alen Škoro zajedno sa Mirsadom Bešlijom iz Željezničara najskuplji igrač Premijer lige BiH. Naime, prema podacima njemačkog Transfermarkt.de njihova cijena je 700.000 eura.
Jedan od najzaslužnijih nogometaša što tim sa Koševa igra Evropsku ligu je Alen Škoro. Sjajnim partijama u proljetnom dijelu prvenstva pomogao je klubu da se domogne pozicije koja garantira evropske utakmice. Ipak, povreda ga je udaljila sa zelenih terena nekoliko mjeseci.
Naime, napadač Sarajeva je imao povredu meniskusa i hrskavice. Vijest koja će obradovati sve pristalice bordo boje jeste da je oporavak dobro prošao i da će Škoro uskoro uskočiti u udarnu postavu.
"Imao sam povredu meniskusa i hrskavice. Operacija i postoperativni oporavak su dobro prošli. Koljeno već sada može trpiti pritisak", rekao je za Sarajevo-x.com nekadašnji bh. reprezentativac. "Mislim da ću već u ponedjeljak u sudaru sa Travnikom biti u kombinaciji. Iskreno, jedva čekam da ponovo zaigram. Bilo je nekih naznaka da putujem u Rumuniju, ali i pored velike želje nisam htio da rizikujem."
"Žao mi je što neću pomoći klubu u jednoj od najvažnijih utakmica u historiji. Ipak, vjerujem da će moji saigrači dati sve od sebe i napraviti podvig. Dosadašnji rezultati daju nam pravo na optimizam. Šansa postoji. Apsolutno! Dvoboji sa Spartakom i Helsingborgom pokazale su i mentalnu snagu ekipe. Moglo se primijetiti da su prikazanim partijama zadovoljni i navijači, mada nam ne cvjetaju ruže u prvenstvu. Ipak, još je dosta bodova u igri i vjerujem da ćemo u nerednim kolima popraviti bodovni konto", kaže Škoro.
Treba napomenuti da je Alen Škoro zajedno sa Mirsadom Bešlijom iz Željezničara najskuplji igrač Premijer lige BiH. Naime, prema podacima njemačkog Transfermarkt.de njihova cijena je 700.000 eura.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Cujem da je veliko interesovanje Hordi Zla za odlazak u Rumuniju.Koliki je broj odprilike ako neko zna?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ne zna seDevil je napisao/la:Cujem da je veliko interesovanje Hordi Zla za odlazak u Rumuniju.Koliki je broj odprilike ako neko zna?
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
iz bih nece garant bit puno rumuni su teski na vizama jedino je da se vidi kako ce se pokazat ovi iz evropeDevil je napisao/la:Cujem da je veliko interesovanje Hordi Zla za odlazak u Rumuniju.Koliki je broj odprilike ako neko zna?
ne pricaj glupsti UNFKS nevjerovatno organizovano, ko je god htjeo ici na tekmu iz bih taj ce i otici isto kao sto su i isli u trnavu.anes78 je napisao/la:iz bih nece garant bit puno rumuni su teski na vizama jedino je da se vidi kako ce se pokazat ovi iz evropeDevil je napisao/la:Cujem da je veliko interesovanje Hordi Zla za odlazak u Rumuniju.Koliki je broj odprilike ako neko zna?
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], OzmoodPinglewood i 21 gost.