Bianconeri1988 je napisao/la:Sheyi idi dok možeš![]()
Mada ćeš se smrzunit kao vnogo, ali u svakom slučaju misli samo na pare.
joj kol'ko kutija Rafaela može kupiti
Moderator/ica: insider
Bianconeri1988 je napisao/la:Sheyi idi dok možeš![]()
Mada ćeš se smrzunit kao vnogo, ali u svakom slučaju misli samo na pare.
I ja bi da mozeTritolone je napisao/la:De Sheyi vodi i mene sa sobom hahahah
Jeftina,sam' 3000 eura trazimo mjesecnoTritolone je napisao/la:A nema nam druge nego neki autobus organizirat i za Rusiju![]()
jeftina balkanska radna snaga
![]()
Ne da picke a?HZ_ilidzaa je napisao/la:Znaci prvi put sam u zivotu zaplakao zbog cure... Fujjjj ...fujj...pu jeb.em ti zivot ... Je.bem ti zensko , je.bo te led , je.bem jojjjjj...![]()
![]()
Pa je.bemu konja ona 19 godina kraj nje tip 40 godina.... fujjjj... E kako cu joj se naje.bati svega i svacega... Da stvar bude gora ja sam seik za tog starca...FUjjjjjjjj.... Pu je.bem ti zensko jos jednom i jos jednom i jos jednom... Zbog mal ne rekoh kakve djevojke pustim suzu...Imal mozga imalo ...fujjjj... Proklet bio dan kad sam je upoznao i kad sam je vidio ...
adminstracijo izvinite na ovoj ne kulturi...kroz suze ovo pisem![]()
![]()
Sve zene su ravaku...HZ_ilidzaa je napisao/la:Znaci prvi put sam u zivotu zaplakao zbog cure... Fujjjj ...fujj...pu jeb.em ti zivot ... Je.bem ti zensko , je.bo te led , je.bem jojjjjj...![]()
![]()
Pa je.bemu konja ona 19 godina kraj nje tip 40 godina.... fujjjj... E kako cu joj se naje.bati svega i svacega... Da stvar bude gora ja sam seik za tog starca...FUjjjjjjjj.... Pu je.bem ti zensko jos jednom i jos jednom i jos jednom... Zbog mal ne rekoh kakve djevojke pustim suzu...Imal mozga imalo ...fujjjj... Proklet bio dan kad sam je upoznao i kad sam je vidio ...
adminstracijo izvinite na ovoj ne kulturi...kroz suze ovo pisem![]()
![]()
Ajd sta se cimas,svijet pun zena,pa niste bili u vezi 2,3 godine,nego malo u shemi,ravaku ko ravaku jarane.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ne zellim vise ni da je na slici vidim...
druze ja se od 7og razreda osnovne nisam zaljubio do sad...Sad sam joj send poruku "hahahha" ona ceka sa tim ispred Bosne ,a ja reko onom sto pusta evo ti cjener samo me pusti gore da udjem necu sjediti cisto onako da je izofiram...LudLo 4 je napisao/la:Ajd sta se cimas,svijet pun zena,pa niste bili u vezi 2,3 godine,nego malo u shemi,ravaku ko ravaku jarane.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ne zellim vise ni da je na slici vidim...
Ciba tu sliku ba