RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 21 jan 2012, 22:49

slažem se, nije sam u tome, mora još neko k'o odobrava ovakvu politiku kluba?

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 21 jan 2012, 23:02

" onclick="window.open(this.href);return false; Sta da ti kazem? :D
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 jan 2012, 23:07

e kud nađe ovog nacionalistu.......... :x :x

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 21 jan 2012, 23:15

AlemC85 je napisao/la:e kud nađe ovog nacionalistu.......... :x :x
Volis li ti Bosnu? Pretpostavljam da volis, isto tako on voli svoju domovinu i zasto takvog covjeka koji voli svoje nazivati nacionalistom...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 jan 2012, 23:17

Arogantni je napisao/la:
Volis li ti Bosnu? Pretpostavljam da volis, isto tako on voli svoju domovinu i zasto takvog covjeka koji voli svoje nazivati nacionalistom...
naravno da volim, i ne moram biti nacionalista da bi je volio....i normalno je da je da voli svoju domovinu, ali nacionalizam ne volim, to je nešto drugo.........

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 21 jan 2012, 23:22

AlemC85 je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:
naravno da volim, i ne moram biti nacionalista da bi je volio....i normalno je da je da voli svoju domovinu, ali nacionalizam ne volim, to je nešto drugo.........
I ja je volim, ali nisam nacionalista ali kazem nemam nista protiv takvih ljudi koji vole svoje i ne daju da im se to dira... A dr. stvari osim onog njegovog ga ne zanima... to je prava def. nacionalizma...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 jan 2012, 23:55

@Arogantni

Bas ti hvala sto si nam neke stvari sada objasnio. Eto onako od srca .....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 21 jan 2012, 23:57

kimbo je napisao/la:@Arogantni

Bas ti hvala sto si nam neke stvari sada objasnio. Eto onako od srca .....
Uvijek na usluzi... ;) :)

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 22 jan 2012, 01:35

Rodjeni_BRato je napisao/la:Ovaj Borac ko fol Real Madrid na nasim prostorima :D
:lol: :lol: jes al u uzem dijelu RS-a to jest BL. odu li malo dalje j... im sve po spisku tipa Dodo ulaze samo u Borac a vamo pola entiteta propada, gladuju itd. :mrgreen:
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jan 2012, 03:19

Arogantni je napisao/la: Volis li ti Bosnu? Pretpostavljam da volis, isto tako on voli svoju domovinu i zasto takvog covjeka koji voli svoje nazivati nacionalistom...

Mislim da zestoko mijesas patriotizam sa nacionalizmom.
Preporucujem da ponovo razmislis.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jan 2012, 13:09

ako dođe ovaj Predrag kaluđerović, onda imam za njega jednu za dobrodošlicu...

[youtube][/youtube] :lol: :lol: :lol: :lol:

gojkovuk
Kontakt:

Post Postao/la gojkovuk » 22 jan 2012, 13:38

nisam odavno vidio vise negativne energije i rusitelja veleza ko na ovom portalu.70% komentara su okrenuti protiv veleza i sve sto se radi u klubu u startu je osudjeno na nuspjeh.pustite ljude da rade svoj poso pa ako nebude uredu onda zugajte i rusite upravu.mislim da bi trebali energiju usmjeriti u razvoj navijacke grupe,jer definitivno velez nikad nije imao slabiju navijacku grupu.zalosno je sta je napravljeno od red army,tuga te ufati kad vidis da rudar iz prijedora ima bolju navijacku grupu od veleza, a da nespominjem sarajevo,zelju borac itd..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jan 2012, 13:41

Pehlić se priključuje u utorak, Hiroš blizu dogovora
Moja želja je da u osvojimo Kup BiH, te da u Premier ligi sezonu završimo u vrhu tabele - kaže Pehlić.

Edin Pehlić
VELEŽ SE POJAČAVA
Piše: **** 22.01.2012 u 13:06 sati.

Mirza Varešanović je riješio brige oko napadača. Navalu mostarskog kluba na proljeće će predvoditi donedavni fudbaler Sarajeva, Edin Pehlić koji je svojevremeno bio Varešanovićev saigrač u Sarajevu, dok su i prošle sezone također sarađivali samo što je ovaj put Varešanović imao ulogu Pehlićevog šefa na Koševu. Pehlić je inače rodom iz Stoca, a odrastao je u Konjicu, i kako sam kaže osim Sarajeva, Velež je jedini klub u BiH za koji bi igrao.

"Mogao sam otići u inostranstvo, tačnije vratiti se u Litvaniju, međutim za takvo što mi je motiva itekako ponestalo, pa sam se odlučio za Velež. Dogovorili smo saradnju do ljeta, a onda ćemo ponovo sjesti za sto i razgovarati o mogućnosti produženja na još godinu dana. Moja želja je da u osvojimo Kup BiH, te da u Premier ligi sezonu završimo u vrhu tabele. Iako su potencijalni protivnici u polufinalu Kupa zaista teški, u dvije utakmice sve je moguće," izajvio je Pehlić.

Osim Pehlića redove Veleža mogao bi pojačati i Nedim Hiroš. Donedavni stanovnik Otoke jučer je telefonski razgovarao sa Admirom Velagićem, a već sutra će se pojaviti u Mostaru kada će sjesti za sto sa čelnicima Veleža.

"Sutra sam u Mostaru i nadam se da ću sa ljudima iz Veleža pronači zajednički jezik. Imao sam određene kontakte za inostranstvo, međutim rizično mi je bilo čekati još devet dana, dok sam ponude Rudara iz Prijedora te Borca u startu odbio. Osim ta dva kluba i Veleža razgovarao sam i sa čelnicima Sarajeva," kazao je Hiroš.

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 22 jan 2012, 15:20

Hiro ubica :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 jan 2012, 18:55

(U-18) Neretva – Velež 1:4

U-18 ekipa Veleža odigrala je danas prvu prijateljsku utakmicu u ovoj godini. Novi trener juniora „Rođenih“ Igor Remetić uspješno je startovao na trenerskoj klupi. Rezultatom 4:1 „Rođeni“ su savladali vršnjake Neretve iz Metkovića.

Velež je u Metkoviću nastupio u sljedećem sastavu : Memić, Pezo, Fink, Benca, Čizmić, Burić, Hubana, Mušić, Zuhrić, Šendro, Eminović.

U drugom poluvremenu priliku su još dobili i Nezirović, Serdarević, Juklo, Pintul, Čučurović, Đonko, Sarić, Bulić. Golove za Velež su postigli Šendro, Zuhrić i dva puta Juklo.

Treba istaći da zbog činjenice da još ne posjeduju pasoš ili ličnu kartu preko granice nisu mogli preći i tako i konkurisati za sastav Hindić, Mezit, Husić i Puce. Također, Fadil Marić je priključen pripremama prvog tima i upravo je u petak, zbog izostanka nekolicine fudbalera koji nisu mogli konkurisati za sastav, utakmicu seniorskih ekipa počeo od prve minute.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 23 jan 2012, 14:05

gojkovuk je napisao/la:nisam odavno vidio vise negativne energije i rusitelja veleza ko na ovom portalu.70% komentara su okrenuti protiv veleza i sve sto se radi u klubu u startu je osudjeno na nuspjeh.pustite ljude da rade svoj poso pa ako nebude uredu onda zugajte i rusite upravu.mislim da bi trebali energiju usmjeriti u razvoj navijacke grupe,jer definitivno velez nikad nije imao slabiju navijacku grupu.zalosno je sta je napravljeno od red army,tuga te ufati kad vidis da rudar iz prijedora ima bolju navijacku grupu od veleza, a da nespominjem sarajevo,zelju borac itd..
Ovo. Bravo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 23 jan 2012, 15:50

U Veležu ima svega, samo konkretnih potpisa još nema
Iako su bili višak u Sarajevu, odnosno u Olimpicu, nema sumnje da bi dvojac Nedim Hiroš i Edin Pehić Veležu dobro došao

slika

Prvi meč na pripremama za proljetni dio sezone u Veležu neće po lijepom pamtiti. Možda su noge u ovoj fazi priprema teške, falilo je i svježine, ali i nekoliko standardnih igrača protiv Neretve u Metkoviću. Svjestan je i sam Mirza Varešanović svega toga. Ukoliko se na proljeće želi napraviti nešto više, čini se, potrebna će biti prava pojačanja.

Iako su bili višak u Sarajevu, odnosno u Olimpicu, nema sumnje da bi dvojac Nedim Hiroš i Edin Pehić Veležu dobro došao. Slična situacija je i sa Amerom Jugom kao i Dejanom Bandovićem. S druge strane, Sadin Seferović je napustio pripreme i otišao u Iskru u Bugojno, dok su preko bare odletjeli i Ameri Downey i Smith.

Minula sedmica bila je dosta uzbudljiva po pitanju Veležovog igračkog kadra. U jednom danu Mostar su potpuno neočekivano napustili Goran Stokić i Perica Ivetić. Obojica su svoje ugovore raskinuli sporazumno, bez trzavica i teških riječi, u miru i ljubavi se rastavši od Mostara, uz stereotipne izjave da im je Velež u srcu, te obećanja da će se jednog dana sigurno vratiti.

Veležu se u petak priključio crnogorski internacionalac Predrag Kaluđerović. Ovaj napadač je prethodno nastupao za Bokelj iz Kotora u Crnoj Gori, a u jesenjem dijelu sezone je postigao dva pogotka.
„Dečko nam se tek priključio u petak i još uvijek ne možemo dati nikakav sud po pitanju njegovog angažmana“, kaže sportski direktor Rođenih.
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 23 jan 2012, 15:56

Bez da želim proljevat crnilo i pesimizam, meni ovo ne miriše na dobro!!!

Ima nas, nema nas, ameri su tu pa onda pak nisu tu?

Zar je ćudno onda to što raja nemaju vjeru i povjerenje u rad ove uprave?

Da se razumijemo, nisam jedan od pesimista ali ponavljam meni ovo po svoj ljudskoj i normalnoj logici nije nikako udure!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 23 jan 2012, 16:21

nem73 je napisao/la:Bez da želim proljevat crnilo i pesimizam, meni ovo ne miriše na dobro!!!

Ima nas, nema nas, ameri su tu pa onda pak nisu tu?

Zar je ćudno onda to što raja nemaju vjeru i povjerenje u rad ove uprave?

Da se razumijemo, nisam jedan od pesimista ali ponavljam meni ovo po svoj ljudskoj i normalnoj logici nije nikako udure!
Mi nemamo povjerenje niti u JEDNU upravu u zadnjih 20 godina.
Pa jeli do nas ili do 20 raznih uprava?

Mi nemamo povjerenje niti u jednog trenera u zadnjih 20 godina.
Pa jeli do nas ili do 20 trenera?

Mi nemamo povjerenje ni u koga ko radi/igra u Velezu i to ne traje samo u zadnje 2-3 godine nego u zadnjih 20. Mostarska raja je prva tu kad treba pljuvat nekoga i hakat i sirit pesimizam i sivilo.

A kad se skupljaju pare za bus za Velez - jedan afrikanac koji vjerovatno nikad nije ni gledao Veleza je dao 500 dolara za taj bus, dok vecina "Crvenih" Mostaraca nije dala ni govhno iz nosa. Uz to 2/3 svih donacija za bus su dosli od raje koja nikad nije ni zivila u Mostaru.

Nije uprava losa, nit je Velez los, nit su igraci losi nit je trener los onoliko koliko se Mostar iskvario. Nije ovo onaj grad sto je nekad bio - i ova raja ne zasluzuje nista bolje.

PS>... Koliko vas ovdje lajatora ima da ste i donatori? Koliko vas ima da ste uplatili polusezonu na FkVelezLive da gledate taj svoj "voljeni" klub?

Uvijek mi se na ovo pitanje javi 1-2 ISTIH ljudi i kazu "ja sam" - i oni imaju pravo da roncaju - istina.. .Ali isto tako tih istih 1-2 ljudi uvijek nekako roncaju NAJMANJE. A ja znam listu i znam koliko ima onih koji uplate i gledaju Velez, i znam koliko je donatora koji su izmirili svoja obecanja do kraja 2011 - jako jako malo. I nakon svega toga - da li bi to trebalo da boli briga ikoga u upravi ili u Velezu sta ova "raja" misli???

Nit je ovo raja, a niti misli. Kad malo pogledamo REALNO naokolo vidjecemo da ovdje ima 50000 onih kojima se podrska Velezu svodi samo na "lajk" na fejsbuku, a sve sto je iole skuplje od tog "lajka" je svima puno... I onda dodju "pa mi nevjerujemo ovom", "mi se ne slazemo s onim"...

Red Army je umrla - nema je nikako.
Navijaci Veleza su navijaci samo na fejsbuku.

A "Amerikanci" su dosli na "prijemni" - a ne da igraju. I ako odu - nece otic "sto oni nisu zadovoljni" nego sto Velez nije zadovoljan s njima... A pricalo se da su otisli - pa je opet jedan od njih igro u Capljini... Na kraju opet sta je ispalo i sa tim Amerikancima? Suplja i pljuvanje po klubu - uvijek ista prica...

Gadi mi se ovaj forum, i ja sam glup sto i dolazim ovde.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 23 jan 2012, 16:33

Bit će to sve dobro nedime....napravićete ti tana čevra kada alagić sule mrgan evropski klub. **** ove seratore samo se **** što tvoj šef puni svoj džep i što će kad ne bude nikšića kidnut zbog zdravstveni razloga. vjerovatno i ti snjim

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.