Udinese-Catania 1
Hamburg -Dortmund 2
Leverkusen -Mainz 1
Inter -Lazio 1
Uplata 5KM
Evo i ja odigrao,sto cu gledati
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ajde sad Puebla XViper je napisao/la:Evo za danas moj sistem 5/7![]()
HSV - Dortmund X
Siena - Napoli X
Palermo - Genoa 1
Arsenal - Man. Utd. 2
AZ - Ajax 1
GFCO Ajaccio - Troyes 1
Puebla - Atlante X
Jucer sam digao 50 KM. Ovo su malo manji koeficijenti. Ko hoce neka prepise slobodno
ispratio sam na 0.50€ , koliki je dobitak ako prodje? I da li je vrijedno braniti taj tiket?Viper je napisao/la:Ajde sad Puebla XViper je napisao/la:Evo za danas moj sistem 5/7![]()
HSV - Dortmund X
Siena - Napoli X
Palermo - Genoa 1
Arsenal - Man. Utd. 2
AZ - Ajax 1
GFCO Ajaccio - Troyes 1
Puebla - Atlante X
Jucer sam digao 50 KM. Ovo su malo manji koeficijenti. Ko hoce neka prepise slobodno
Ma nije nesto velik dobitak. Vidim stavio si 1KM, mislim da bi dobitak bio oko 8KMseljak je napisao/la:ispratio sam na 0.50€ , koliki je dobitak ako prodje? I da li je vrijedno braniti taj tiket?Viper je napisao/la:Ajde sad Puebla XViper je napisao/la:Evo za danas moj sistem 5/7![]()
HSV - Dortmund X
Siena - Napoli X
Palermo - Genoa 1
Arsenal - Man. Utd. 2
AZ - Ajax 1
GFCO Ajaccio - Troyes 1
Puebla - Atlante X
isto sve.. jbt takav dobitak tamo pise 60€seljak je napisao/la:Ma nije nesto velik dobitak. Vidim stavio si 1KM, mislim da bi dobitak bio oko 8KMViper je napisao/la:ispratio sam na 0.50€ , koliki je dobitak ako prodje? I da li je vrijedno braniti taj tiket?Viper je napisao/la:Evo za danas moj sistem 5/7![]()
HSV - Dortmund X
Siena - Napoli X
Palermo - Genoa 1
Arsenal - Man. Utd. 2
AZ - Ajax 1
GFCO Ajaccio - Troyes 1
Puebla - Atlante X
Ajde sad Puebla XA jesi li ispratio citav sistem ovaj, mislim sve parove iste?
ma ne bi bilo ni 8km lose, obori me PSV na 30kmViper je napisao/la:^
Pa 60€ ako pogodis sve. A mi mozemo pogoditi samo 5. Al jbg, zajeba nas AZ. Primili su gol u 82' i to autogol
1921 je napisao/la:Real Madrid - Caja under 153 1,85
Malaga - barcelona 2/2 1,7
Siroki - Cibona 1 1,7
AZ - Ajax oba daju 1,5
**** ga i bonus vise,kad cu ja na red docgospodin Seljakovic je napisao/la:nek sam i ja jednom bonus dobio, taman kad imam tri krumpira na racunu![]()
da bi to unovcili, ajde sad opet neki iskusni lisac il mozda lisica veceras NBA koseve i tenis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.