I ja brate. Sad Modric konta pa **** te sto meni moji ne pjevajuSamoZeljo je napisao/la:Sretno Edine....
P.S. Opet sam se najezio, treca minuta a cuje se ono OOOOOH EDIN DZEKO!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ne ide mi u glavu zasto ovako lezerno Edin igra danas ... barem ovih prvih pola sata
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Goalgetter
- Kontakt:
Slabo zasad... 
Znaci,da ja idem na popravni 
Opet Dzeko po starom....ne zainteresovano trckara.....nije dobio zracnog duela.....loshe loshe...izace il na poluvremenu il nakon 10 min ....
Nema ga nigdje, kretnja uzas.
'ebo ga Aguero neda lik lopte pa neda :S
- Evolution87
- Kontakt:
Slabo ovo zasad 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Boze dragi,smora od utakmice 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Odavno nisam gledao dosadniju utakmicu 
jel se meni cini il dzeko stalno grijesi? onako bas ko da je na terminu igra.
danas mu aguero doda i par lopti aaaa?
...
-
rajkoPETKOVIC
- Kontakt:
Dzeko,kakva je to igra 
Al basHZ_ilidzaa je napisao/la:Odavno nisam gledao dosadniju utakmicu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nista spektakularno od Dzeke,mada nije ni imao neku konkretnu priliku,ali mene posebno nervira to sto se njemu svaka greskica gleda i stvara mu se pritisak.Manchini nesto negoduje ,mumlja,prikazuju Balotelija,a Agueru 3 puta gori bio i sta je sve fulio,i sigurno da to nema nikakve veze.Edo ako ne zabije do 60 izlazi napolje sigurno.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ili kriticari jedni po starom.Kad neko od vas skonta da ovo nije sah,vec kolektivna igra sa 11 igraca na svakoj strani.Sto bi znacilo jedni zavise od drugih.Prosarajte malo kad gledate tekmu,nije Dzeko svih tih jedanaest.jelle je napisao/la:Opet Dzeko po starom....ne zainteresovano trckara.....nije dobio zracnog duela.....loshe loshe...izace il na poluvremenu il nakon 10 min ....
M.C je i dalje bez glavog igraca u vezi,kao bez glavnog igraca u odbrani a igraju protiv ekipe koja je ubjedljivo treca na tabeli.Tako da smanjite malo dozivljaj.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 jan 2012, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa to je i problem Dzeko misli da sanja !!!! kad mu Kun dodajepanties je napisao/la:jel se meni cini il dzeko stalno grijesi? onako bas ko da je na terminu igra.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Bitno je da se druzemiky_hz je napisao/la:Al basHZ_ilidzaa je napisao/la:Odavno nisam gledao dosadniju utakmicu
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Ma jest ****. Dodao jednu kako sam ja vidio.. On samo Silvi dodaje, i nekad Nasriju il Clichiju jer ono refleksno konta Silva.panties je napisao/la:jel se meni cini il dzeko stalno grijesi? onako bas ko da je na terminu igra.
Xbarbarez je napisao/la:Nista spektakularno od Dzeke,mada nije ni imao neku konkretnu priliku,ali mene posebno nervira to sto se njemu svaka greskica gleda i stvara mu se pritisak.Manchini nesto negoduje ,mumlja,prikazuju Balotelija,a Agueru 3 puta gori bio i sta je sve fulio,i sigurno da to nema nikakve veze.Edo ako ne zabije do 60 izlazi napolje sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, eldo, Goalgetter, legendarnadruga, Micron, MiranGlasnic, myself, rimljanin90, Sheyi i 96 gostiju.